Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(pupune @ 2011 02 04, 11:18)
realu į 3000 lt tilpti, jei nenoriu nieko labai "blatno", virtuvytė būtų iš 1 spintelės po kriaukle+1spintelė su stalviršiu ir 1-2 pakabinamos spintukės?

4u.gif

Realu
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2011 02 04, 11:29)

Ačiū 4u.gif o pigiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 02 04, 10:18)
Pradėjau ir aš domėtis virtuvės baldais.. bet norėjau paklausti ar nukritusios kainos pas gamintojus? tarkim realu į 3000 lt tilpti, jei nenoriu nieko labai "blatno", virtuvytė būtų iš 1 spintelės po kriaukle+1spintelė su stalviršiu ir 1-2 pakabinamos spintukės?

4u.gif

Jei tikrai tik po dvispinteles apačioj ir viršuj, tai už 3000 Lt gali turėti ir blatnas smile.gif O neblatnos kainuos max 1500 Lt...
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 02 04, 11:44)
Ačiū  4u.gif o pigiau?  biggrin.gif

Realu iki 2 tukstanciu ir ne pacias prasciausias smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus 4u.gif
Dar pasižiūrėjau skelbimų svetaines, kur visi skelbiasi "pigiai, gerai ir greitai" biggrin.gif nu žiūriu tikrai kainos kritusios bigsmile.gif tik kaip ten su kokybe g.gif na, bet čia "ne ta tema", nenoriu teršti:)
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 02 04, 10:55)
~Dzuliki~,
pasižiūrėkit čia
3 paskutiniai pav.

didelis dekui konfetee thumbup.gif tik pora klausimeliu turejau, katroi vietoi ten indaplove deti? ir dabar su MB pasisnekejom, sakom gal to stalo papildomo nereikia, svetaineje bus, jeigu daugiau zmoniu bus, o taip ir prie baro galima pasedet ir pavalgyt, ka jus manot? nes man reikia verkiant susidelioti virtuves plana, nes reikia isvesti gartraukio vamzdi, kad galetu lubas kabinti :/ Konfetee Jus gal kartais projektuotoja kokia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 02 04, 13:24)
didelis dekui konfetee  thumbup.gif  tik pora klausimeliu turejau, katroi vietoi ten indaplove deti? ir dabar su MB pasisnekejom, sakom gal to stalo papildomo nereikia, svetaineje bus, jeigu daugiau zmoniu bus, o taip ir prie baro galima pasedet ir pavalgyt, ka jus manot? nes man reikia verkiant susidelioti virtuves plana, nes reikia isvesti gartraukio vamzdi, kad galetu lubas kabinti :/ Konfetee Jus gal kartais projektuotoja kokia?  blush2.gif

Oij ne, tikrai ne projektuotoja, tik mėgėja.
Jei turėsit dar vieną didelį stalą, tai manau tikrai galima atsisakyt to stalo virtuvėj ir praplėst vistuvinį. Šiaip plane indaplovė prie orkaitės, bet kai išsaugojau, tik tada pamaniau, kad nelogiška ir nepatogu, nes kai atsidarys spintelė po plautuve (o juk ten dažniausiai būna šiukšliadėžė), tai neatsidarys indaplovė. Tokiu atveju reikėtų keisti vietomis indaplovę su stalčių bloku, esančių po kaire nuo plautuvės.

Papildyta:
Pakeičiau truputį
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 02 04, 13:36)
Oij ne, tikrai ne projektuotoja, tik mėgėja.

konfetee, jau laikas butu pagalvoti apie persikvalifikavima mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai, as irgi Jums siulyciau buti projektuotoja smile.gif manau turetumet daug klienciu smile.gif

as dar cia viena klausima turiu, manot kad pakabinamos spinteles dujinei is kaires negraziai atrodys ar kitos priezastis? nes as kazkaip bijau kad netilspiu susideti daiktu ir produktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2011 02 04, 14:47)
konfetee, jau laikas butu pagalvoti apie persikvalifikavima  mirksiukas.gif  4u.gif

Malonu girdėti tai iš Jūsų blush2.gif

Galbūt ateity dar pavyks, nes tai mano neišsipildžiusi svajonė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 02 04, 15:00)
Tai jau tikrai, as irgi Jums siulyciau buti projektuotoja smile.gif manau turetumet daug klienciu smile.gif

as dar cia viena klausima turiu, manot kad pakabinamos spinteles dujinei is kaires negraziai atrodys ar kitos priezastis? nes as kazkaip bijau kad netilspiu susideti daiktu ir produktu  g.gif

Iš tiesų, tai aš dėl grožio pakabinau spinteles tik prie šaldytuvo. Šiaip man rodos daug pastatomų spintelių tikrai patogiau nei daug pakabinamų... O kadangi pas Jus jau ir taip virtuvinis gaunasi nemažas, tai leidau sau padaryti tik tiek pakabinamų blush2.gif

Pas mane namuose virtuvė tikrai dvigubai mažesnė, kol kas dar sutelpam 4u.gif
Atsakyti
Na matot as projektuose kiek zalia, smile.gif ir naujose vituvese, mama turi sena, as irgi gyvenau visada senose, tai visada galvoju, kaip galima tuose stalciuose sutilpti...galbut jus ir teisi smile.gif sitas antras variantas be stalo, man priimtinesnis labiau smile.gif ax.gif manau kazka panasaus ir darysim, tik reikes, dabar issiklausinet, ir issiskaityt nuomones apie baldu gaminimus smile.gif

p.s. gal pas jus liko mazdaug ismatuotas atstumas, kuris bus nuo sienos iki gartraukio? kai deliojot spintelias?
Atsakyti
planuojančioms savo virtuvėles - gal padės Blum filmukas:
My Webpage
Atsakyti