QUOTE(Lapinija @ 2011 02 02, 16:24)
Ačiū didelis konfetee
O gal galit dar patart kaip patogiau tas apatines spinteles prie kriauklės atidarinėt?
Ir dar kaip galima būtų tą neišnaudotą sieną prie skalbiankės panaudot Kaip suprantu spintelių ten nebeišeitų įmontuot... o kaži kaip lentynos ten atrodytų? Ir iš viso ar praktiška ir naudinga virtuvėj turėt lentynas...
Ar patogu, kai stalčiai yra tolėliau nuo kriauklės, gal patogiau būtų sukeisti indaplovę su stalčiais? Ar dujinė su indaplove negali būti taip arti viena kitos?
ir dar gal galit pasakyti su kokia programėle darėte šitą projektėlį virtuvės Aš niekaip nesusidraugauju su Alno programėle
Dar įdėsiu, jei nesupyksit jūsų padarytą paveiksliuką, gal kas irgi galės pakomentuoti, kam kaip kas patogiau būtų
O gal galit dar patart kaip patogiau tas apatines spinteles prie kriauklės atidarinėt?
Ir dar kaip galima būtų tą neišnaudotą sieną prie skalbiankės panaudot Kaip suprantu spintelių ten nebeišeitų įmontuot... o kaži kaip lentynos ten atrodytų? Ir iš viso ar praktiška ir naudinga virtuvėj turėt lentynas...
Ar patogu, kai stalčiai yra tolėliau nuo kriauklės, gal patogiau būtų sukeisti indaplovę su stalčiais? Ar dujinė su indaplove negali būti taip arti viena kitos?
ir dar gal galit pasakyti su kokia programėle darėte šitą projektėlį virtuvės Aš niekaip nesusidraugauju su Alno programėle
Dar įdėsiu, jei nesupyksit jūsų padarytą paveiksliuką, gal kas irgi galės pakomentuoti, kam kaip kas patogiau būtų
Nėrą už ką, čia tik pirminis variantas įsivaizdavimui, čia dar tobulint ir tobulint, bet reikia, kad atsilieptų profesionalės, nes aš irgi daug ko nežinau.
Atsakysiu į klausimus iš eilės:
*Spintelę po kriaukle labai patogu atidarinėt, ten tiesiog daugiau erdvės gaunasi, galima ne tik šiukšlių kibirą laikyt, bet ir šiaip kokius kibirus ar namuose reikalingus daiktus, kurie kitur neranda vietos. Mes pvz. (nes tokią irgi turim) kraunam laikraščius, popierius ir pan. Viskas puikiai telpa.
**Ant tos sienos nieko nekabinčiau, nes: 1) spintelės labai užgriozdins patalpą, manau; 2) jų gylis įtariu bus panašus kaip ir pastatomų, kažkaip nelabai atrodytų; 3) atvirų lentynų išvis nekabinčiau, kaupia dulkes ir riebalus, nors ir geras gartraukis būna. O ir šiaip - jei darot lentynėles, vadinasi ant jų kažką laikysit. Vadinasi kad ir kaip švaru ir tvarkinga bebūtų, vizualiai atrodutų, kad ten bardakas, na tai vėl tik mano nuomonė
***Kažkodėl pamaniau, jog jei naudositės daugiau indaplovę, tai tas atstumas neturėtų sudaryt kliučių, juk vis tiek dažniausiai viską trauksit iš jos. O jei retkarčiais plausite indus/įrankius rankomis, manau tikrai nieko baisaus, kad toliau. O dėl techninės pusės, tai nesu tikra, bet manau galima indaplovę statyt šalia orkaitės, juk kartais daro netgi orkaitę virš indaplovės.
***O braižiau būtent su Alno, tikrai lengva naudotis, tik paskutiniu metu negaliu sau į namų kompą atsisiųst normaliai, vis su klaidom. Tai įtariu ir pas Jus panašiai. Tai užstringa, tai nerodo dalies spintelių ir kitų detalių