Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Lapinija @ 2011 02 02, 16:24)
Ačiū didelis konfetee bigsmile.gif
O gal galit dar patart kaip patogiau tas apatines spinteles prie kriauklės atidarinėt?
Ir dar kaip galima būtų tą neišnaudotą sieną prie skalbiankės panaudot ax.gif Kaip suprantu spintelių ten nebeišeitų įmontuot... o kaži kaip lentynos ten atrodytų? Ir iš viso ar praktiška ir naudinga virtuvėj turėt lentynas...
Ar patogu, kai stalčiai yra tolėliau nuo kriauklės, gal patogiau būtų sukeisti indaplovę su stalčiais? Ar dujinė su indaplove negali būti taip arti viena kitos?

ir dar gal galit pasakyti su kokia programėle darėte šitą projektėlį virtuvės  blush2.gif  Aš niekaip nesusidraugauju su Alno programėle verysad.gif
Dar įdėsiu, jei nesupyksit jūsų padarytą paveiksliuką, gal kas irgi galės pakomentuoti, kam kaip kas patogiau būtų 4u.gif

Nėrą už ką, čia tik pirminis variantas įsivaizdavimui, čia dar tobulint ir tobulint, bet reikia, kad atsilieptų profesionalės, nes aš irgi daug ko nežinau.
Atsakysiu į klausimus iš eilės:
*Spintelę po kriaukle labai patogu atidarinėt, ten tiesiog daugiau erdvės gaunasi, galima ne tik šiukšlių kibirą laikyt, bet ir šiaip kokius kibirus ar namuose reikalingus daiktus, kurie kitur neranda vietos. Mes pvz. (nes tokią irgi turim) kraunam laikraščius, popierius ir pan. Viskas puikiai telpa.
**Ant tos sienos nieko nekabinčiau, nes: 1) spintelės labai užgriozdins patalpą, manau; 2) jų gylis įtariu bus panašus kaip ir pastatomų, kažkaip nelabai atrodytų; 3) atvirų lentynų išvis nekabinčiau, kaupia dulkes ir riebalus, nors ir geras gartraukis būna. O ir šiaip - jei darot lentynėles, vadinasi ant jų kažką laikysit. Vadinasi kad ir kaip švaru ir tvarkinga bebūtų, vizualiai atrodutų, kad ten bardakas, na tai vėl tik mano nuomonė blush2.gif
***Kažkodėl pamaniau, jog jei naudositės daugiau indaplovę, tai tas atstumas neturėtų sudaryt kliučių, juk vis tiek dažniausiai viską trauksit iš jos. O jei retkarčiais plausite indus/įrankius rankomis, manau tikrai nieko baisaus, kad toliau. O dėl techninės pusės, tai nesu tikra, bet manau galima indaplovę statyt šalia orkaitės, juk kartais daro netgi orkaitę virš indaplovės.
***O braižiau būtent su Alno, tikrai lengva naudotis, tik paskutiniu metu negaliu sau į namų kompą atsisiųst normaliai, vis su klaidom. Tai įtariu ir pas Jus panašiai. Tai užstringa, tai nerodo dalies spintelių ir kitų detalių g.gif
Atsakyti
Na mamos, Jūs čia jau expertės smile.gif gal galite pasakyti na +/- kiek gali kainuoti virtuvės mini komplektas, kurį sudarytų: spintelė po kriaukle, 1 spintukė su stalviršiu ir viršuj kokia1-2 pakabinamos? Na toks paprastutis, įdomu kiek čia man atsieitųsmile.gif

Žinoma priklauso nuo medžiagų, bet tarkim "per viduriuką":)

Ir dar gal kvailas klausimas, bet ar galima statyti šaldytuvą šalia viryklės?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 03 vasario 2011 - 13:16
Na mamytes, kapasakysit apie mano brezinuka? ar mano mintys traukti kriaukle i kampa o dijine i kriaukles vieta, tinkamos? nes tikrai nenoriu kad nuo dujines tykstu riebalai ant stalo, juolab tektu gartrauki priesais kabinti, o jis ir sviesa uzstotu :/ prasau patarimu smile.gif 4u.gif siaip man puse velnio tas isplanavimas, bet noretusi si ta pakeisti smile.gif

p.s. o ta programele man irgi neveikia kazko :/ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 02 03, 15:04)
Na mamytes, kapasakysit apie mano brezinuka? ar mano mintys traukti kriaukle i kampa o dijine i kriaukles vieta, tinkamos? nes tikrai nenoriu kad nuo dujines tykstu riebalai ant stalo, juolab tektu gartrauki priesais kabinti, o jis ir sviesa uzstotu :/ prasau patarimu smile.gif  4u.gif  siaip man puse velnio tas isplanavimas, bet noretusi si ta pakeisti smile.gif

p.s. o ta programele man irgi neveikia kazko :/ doh.gif

Rytoj gal bandysiu Jums pagelbėti. Šiandien jau skubu labai.
Atsakyti
Gal galit, kuri pasakyt, kaip nustatyti toje Alno programoj virtuves dydi. Nerandu verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes, nors sia temele seku seniai, bet tik dabar jungiuosi i Jusu buri, nes priartejo ir man virtuves isirengimas. Matau, kad cia yra zmoniu sugebanciu puikiai primesti baldu vizualizacija, na man paciai kazkaip neiseina. Turiu as projekteli savo virtuves, jei kas galetumete pagelbeti su vaizdu normaliu buciau labai dekinga, nes isivaizduoti kaip atrodys viskas tik is projekto gana sunku doh.gif
Jei kas galetumet pagelbet parasykit savo meila, atsiusciau projekteli, nes cia neisikelia del formato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2011 02 03, 16:34)
Gal galit, kuri pasakyt, kaip nustatyti toje Alno programoj virtuves dydi. Nerandu  verysad.gif

Room/Windows/Doors - Room Domensions mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 02 03, 16:32)
Rytoj gal bandysiu Jums pagelbėti. Šiandien jau skubu labai.

Busiu labai dekinga :* wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaN @ 2011 02 01, 16:28)
Mes daremes baldus TG baldai imoneje ir likome labai patenkinti ju darbu.
Pries mus virtuves baldus gaminosi mano drauge, tai pas ja taip pat viskas buvo atlikta graziai ir kokybiskai.  thumbup.gif

nezinau, kaip jie gamina baldus, bet kad vagia svetimu gamintoju baldu nuotraukas ir deda i savo tinklapi, tai ka tik isitikinau.. vien savo projektu 2 radau doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 03 vasario 2011 - 22:20
QUOTE(Joleks @ 2011 02 03, 17:34)
Gal galit, kuri pasakyt, kaip nustatyti toje Alno programoj virtuves dydi. Nerandu  verysad.gif

Desineje puseje virsuje, kaip jau rese kazkas nuoroda, ten paspaudus issiskleidzia, reikia ir plocius, ir aukscius, ir langu, duru dydzius suvesti...

Labai dekinga, kad prirodet tokia gera programa, tik man ji strigineja, vyras sako, kompiuteris per silpnas...
Atsakyti
~Dzuliki~,
pasižiūrėkit čia
3 paskutiniai pav.
Atsakyti
Norėjau paklausti ar nukritusios kainos pas gamintojus? tarkim realu į 3000 lt tilpti, jei nenoriu nieko labai "blatno", virtuvytė būtų iš 1 spintelės po kriaukle+1spintelė su stalviršiu ir 1-2 pakabinamos spintukės?

4u.gif
Atsakyti