Mes bendradarbiavom su ArtM - tiko kaina ir kokybe likome patenkinti.Dabar neuzilgo uzsakinesyme dar viena virtuve, manau kad irgi ten.
QUOTE(Agnesik @ 2011 01 31, 11:28)
Sveikos merginos
norėčiau į Jus kreiptis patarimo/ nuomonės apie įmonę gaminančią balbus: TG BALDAI. Gal kas buvo su jais susidūrę ir galėtų pakomentuoti jų darbą, parašyti atsiliepimų. Nes jau anksčiau buvau rašiusi, kad ieškomės baldininkų, o kadangi mūsų virtuvė ne maža, tai nesinorėtų prašauti su baldininkais.
Būčiau Jums, mergaitės, labai dėkinga už atsakymus.
norėčiau į Jus kreiptis patarimo/ nuomonės apie įmonę gaminančią balbus: TG BALDAI. Gal kas buvo su jais susidūrę ir galėtų pakomentuoti jų darbą, parašyti atsiliepimų. Nes jau anksčiau buvau rašiusi, kad ieškomės baldininkų, o kadangi mūsų virtuvė ne maža, tai nesinorėtų prašauti su baldininkais.
Būčiau Jums, mergaitės, labai dėkinga už atsakymus.
Mes daremes baldus TG baldai imoneje ir likome labai patenkinti ju darbu.
Pries mus virtuves baldus gaminosi mano drauge, tai pas ja taip pat viskas buvo atlikta graziai ir kokybiskai.
QUOTE(RitaN @ 2011 02 01, 17:28)
Mes daremes baldus TG baldai imoneje ir likome labai patenkinti ju darbu.
Pries mus virtuves baldus gaminosi mano drauge, tai pas ja taip pat viskas buvo atlikta graziai ir kokybiskai.
O Jūs virtuvės baldus gaminotės? Jei taip, tai iš kokių medžiagų?
QUOTE(Agnesik @ 2011 02 01, 17:34)
O Jūs virtuvės baldus gaminotės? Jei taip, tai iš kokių medžiagų?
Mes gaminomes baldus visam butui. Virtuve, spintas, vonios baldus.
Kadangi man asmeniskai yra svarbu kokybe ir aisku grozis, tai issirinkau blum begelius ir kitus mechanizmus. Visa virtuve gamino is plokstes laminuotos medzio imitacijos, o virsutines dureles is blizgios dazytos plokstes.
Siaip yra pas juos puslapyje atsiliepimu http://tgbaldai.lt/about , tai zmones juos giria
sveikos mamytes,
gal galit parekomenduoti gerus ir nebrangius baldinikus Kaune
gal galit parekomenduoti gerus ir nebrangius baldinikus Kaune
QUOTE(*dika* @ 2011 02 02, 15:17)
sveikos,
katik atsiunte virtuves brezinuka,gal kokiu patarimu turetunet ,nezinau ka dar galima butu padaryti su nisa ,ir uz stalo laisvajame kampe gal indaujos noreciau ,nes stalo gali ir nebut ,nebezinau ko noriu ,o apsisprest greitai reik padekit
katik atsiunte virtuves brezinuka,gal kokiu patarimu turetunet ,nezinau ka dar galima butu padaryti su nisa ,ir uz stalo laisvajame kampe gal indaujos noreciau ,nes stalo gali ir nebut ,nebezinau ko noriu ,o apsisprest greitai reik padekit
Aš noriu jūsų paklausti o tas kampas kur tarp kriauklės ir dujinės kaip jūs jį išnaudosite?Žiūriu ten siauros dūrelės, ar ten rankšluostukams vieta ar kaip?Klausiu todėl, kad mes labai panašiai virtuvę planuojamės....
Ačiū didelis konfetee
O gal galit dar patart kaip patogiau tas apatines spinteles prie kriauklės atidarinėt?
Ir dar kaip galima būtų tą neišnaudotą sieną prie skalbiankės panaudot Kaip suprantu spintelių ten nebeišeitų įmontuot... o kaži kaip lentynos ten atrodytų? Ir iš viso ar praktiška ir naudinga virtuvėj turėt lentynas...
Ar patogu, kai stalčiai yra tolėliau nuo kriauklės, gal patogiau būtų sukeisti indaplovę su stalčiais? Ar dujinė su indaplove negali būti taip arti viena kitos?
ir dar gal galit pasakyti su kokia programėle darėte šitą projektėlį virtuvės Aš niekaip nesusidraugauju su Alno programėle
Dar įdėsiu, jei nesupyksit jūsų padarytą paveiksliuką, gal kas irgi galės pakomentuoti, kam kaip kas patogiau būtų
O gal galit dar patart kaip patogiau tas apatines spinteles prie kriauklės atidarinėt?
Ir dar kaip galima būtų tą neišnaudotą sieną prie skalbiankės panaudot Kaip suprantu spintelių ten nebeišeitų įmontuot... o kaži kaip lentynos ten atrodytų? Ir iš viso ar praktiška ir naudinga virtuvėj turėt lentynas...
Ar patogu, kai stalčiai yra tolėliau nuo kriauklės, gal patogiau būtų sukeisti indaplovę su stalčiais? Ar dujinė su indaplove negali būti taip arti viena kitos?
ir dar gal galit pasakyti su kokia programėle darėte šitą projektėlį virtuvės Aš niekaip nesusidraugauju su Alno programėle
Dar įdėsiu, jei nesupyksit jūsų padarytą paveiksliuką, gal kas irgi galės pakomentuoti, kam kaip kas patogiau būtų
laba diena gal atsiras kas galetu pagelbeti ir moketu pabraizyti koki projektuka palei ikeltas nuotraukas, nes jau visai rankos nusviro noretume imontuoti visa buitine (kaitlente, orkaite, saldytuvas) gartraukio noretume tokio tipo http://s60.radikal.r...f7e9de6822f.jpg o ties arka noretusi kazkokio pratesimo kazkas panasaus i bara gal, kaip cia gal kad http://s008.radikal....3a8fd72a0f4.jpg
lauksiu minciu ir patarimu
lauksiu minciu ir patarimu
QUOTE(Sarmite @ 2011 02 02, 16:00)
Aš noriu jūsų paklausti o tas kampas kur tarp kriauklės ir dujinės kaip jūs jį išnaudosite?Žiūriu ten siauros dūrelės, ar ten rankšluostukams vieta ar kaip?Klausiu todėl, kad mes labai panašiai virtuvę planuojamės....
kur siauros dureles,ten "kargo" krepsys, o priejimas i pati kampa tai tik per dureles po kriaukle
QUOTE(*dika* @ 2011 02 02, 19:23)
kur siauros dureles,ten "kargo" krepsys, o priejimas i pati kampa tai tik per dureles po kriaukle
Supratau, ačiū, aš vis galvoju ką čia sumąstyti, kad patogiau būtų
sveikos merginos atejo ir man laikas planuoti sau virtuve. pirminiu planuotojos darbu nusivyliau, tad duodu jusu "teismui" ka patarsit ir kaip geriau perplanuoti? as asmeniskai noreciau kriaukle deti i kampa, o dujine i kriaukles vieta erdve kaip matot didele taciau siaura, gal turesit kitokiu patarimu, noreciau ir pietu stalo, ir technikos visos. nepykit perpiesiau su Paint programa, nes ji su adobe readeriu padare, tad negalejau ikelti, aukstis lubu 2,5 m. noretusi kuo daugiau pasidejimo, nes tenbus laikomi visi indai ir spintu, kaip matet daugiau jokiu. Busiu labai dekinga
tamsiai paryskintos vietos sienos, kolonos, plonosios linijos stiklines durys, langai, arba nieko, kaip pvz i svetaine. gal kas galetumet paplanuoti, nesusidraugauju as su tom planinem programom, arba baisiai atrodo arba nzn :/
tamsiai paryskintos vietos sienos, kolonos, plonosios linijos stiklines durys, langai, arba nieko, kaip pvz i svetaine. gal kas galetumet paplanuoti, nesusidraugauju as su tom planinem programom, arba baisiai atrodo arba nzn :/