Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Menula @ 2011 01 29, 13:00)
bugyte, ačiū už patarimą smile.gif  išbandžiau, bet, deja, niekas nesigavo.. juoda langą man rodo visada, tik įjungiu programą, įsijungia planning režimas ir jame jau juodas langas. Bandžiau ant to lango spaust, tai atsiranda keli mėlyni skaičiukui toj juodumoj, atleidus pelę jie išnyksta.. Kaip supratau iš pavyzdžių pagalbos puslapy, turėtų but toks baltas lyg milimetrinio popieriaus lapas ar kažkas panašaus, bet niekaip nerandu, kaip jį padaryt schmoll.gif

mastau.gif tuomet nezinau ka patarti, nes man iskart languotas langas atsidare mastau.gif gal pabandykite is naujo perinstaliuoti programa mirksiukas.gif
Atsakyti
mergiukai gal kas turit kokiu programeliu kur virtuve galeciau susimodeliuoti g.gif
Papildyta:
[quote=Dovute,2011 01 28, 12:41]

user posted image

sitas man geriausiai ziurisi
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 29, 12:13)
Sveikos mergaitės,ką patartumėte ar daryti blizgias dureles ar matines?Neapsisprendžiu doh.gif Bijau,kad įsidėjus blizgias netektų joms tarnauti,ar jos patvarios,ar kiekvienas vandens lašiukas ir dulkelė matosi?Gal kuri turite?Tai kaip daryti g.gif

Jei rinksis sviesesnia spalva problemu bus maziau, bet jei tamsesne ar ryskesne tai oj oj. Mano virtuve buvo juoda su biiiskiu pilku. Valiau be galo ir be krasto ypac kai apatines spinteles irgi gliancines o maziukas viska apciupineja. Su matinem irgi visaip buna, reikia paciai pavyzdzius apciupineti ir patikrinti kaip valosi.
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 01 31, 03:00)
Jei rinksis sviesesnia spalva problemu bus maziau, bet jei tamsesne ar ryskesne tai oj oj. Mano virtuve buvo juoda su biiiskiu pilku. Valiau be galo ir be krasto ypac kai apatines spinteles irgi gliancines o maziukas viska apciupineja. Su matinem irgi visaip buna, reikia paciai pavyzdzius apciupineti ir patikrinti kaip valosi.

Ačiū už atsakymus,o aš taip tikėjausi,kad bent kas pasakys,kad labai gerai turėti blizgias verysad.gif Teks užsisakyti matines,nes tikrai neturiu nei laiko,nei noro joms tarnauti doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

norėčiau į Jus kreiptis patarimo/ nuomonės apie įmonę gaminančią balbus: TG BALDAI. Gal kas buvo su jais susidūrę ir galėtų pakomentuoti jų darbą, parašyti atsiliepimų. Nes jau anksčiau buvau rašiusi, kad ieškomės baldininkų, o kadangi mūsų virtuvė ne maža, tai nesinorėtų prašauti su baldininkais.

Būčiau Jums, mergaitės, labai dėkinga už atsakymus. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapinija @ 2011 01 28, 13:47)
Sveiki  4u.gif
Gal kas galėtų padėti ir man su idėjom, dėl virtuvinio išdėstymo.

Sveiki, padariau tokį variantą. Viršutinių spintelių nedariau iki lubų, nes man čia kažkaip nesižiūri. Aišku viršutines spinteles galit bet kaip koreguoti. Plae skalbimo mašina neįmontuota, nes norėjau parodyt kur mano nuomone geriausia ją statyt. Šiaip jei jos gylis apie 45 cm, tai geriau ją slėpt, vaizdas bus tikrai geresnis. Nuo plautuvės į dešinę: indaplovė 60 cm, stalčiai 60 cm, orkaitė 60 cm, stalčai 45 cm.

QUOTE(alira @ 2011 01 29, 12:53)
Pas mus virtuveje detas tarp spintliu stiklas. Tik jis detas is kart ant dazytos sienos (be tapeto). As tai labai patenkinta esu. Valymas labai nesudetingas. Nuvalau su priemone, kuri nuriebalina, o tada su dregna mikrosluoste langams. Nelieka jokiu rezu.

Gal galit parodyt savo virtuvės foto? smile.gif Kažkada pamenu Jums dariau planelius, sakėt pasirodysit ax.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas galit patarti, kokiame aukštyje reiketų rozetę daryti, jei bus orkaitė virš stalviršio įmontuojama, t.y kur yra orkaitės laidas (kairėje ar dešinėje, viršuje ar apačioje) pritvirtintas? Orkaitė Siemens, niekur nerandu aiškios schemos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesik @ 2011 01 31, 10:28)
Sveikos merginos  4u.gif

norėčiau į Jus kreiptis patarimo/ nuomonės apie įmonę gaminančią balbus: TG BALDAI. Gal kas buvo su jais susidūrę ir galėtų pakomentuoti jų darbą, parašyti atsiliepimų. Nes jau anksčiau buvau rašiusi, kad ieškomės baldininkų, o kadangi mūsų virtuvė ne maža, tai nesinorėtų prašauti su baldininkais.

Būčiau Jums, mergaitės, labai dėkinga už atsakymus.  mirksiukas.gif  4u.gif

Mes tik pradedam su jais bendrauti ax.gif Tad kol kas nieko nei gero ,eni blogo negaliu pasakyti. Komentarai bus tik po kokio men bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 31, 10:16)
Ačiū už atsakymus,o aš taip tikėjausi,kad bent kas pasakys,kad labai gerai turėti blizgias verysad.gif Teks užsisakyti matines,nes tikrai neturiu nei laiko,nei noro joms tarnauti doh.gif

Cia dar biskuti apie gliancines ir matines dureles. Turekyte uomeny kad nuo menkiausio judesio lieka ibrezymai, net nuo valymo su netinkamais skudureliais. Jeigu idauzysit tai atsoka dazai. Bet tai nukencia dazniausiai apatines spinteles.Aisku kuo sviesesne spalva tuo maziau krenta i akis, bet... jei vaikutis mazas tai nuo zaisliuku tokie pesinukai lieka...Mano manumu jei riksytes tik virsutynes tai tikrai galima ir glencines.. kremines, sviesiai pilka, dramblio kaulo- cia maziausiai turincios problemu spalvos. Apacioj nerekomenduoju nei glianco nei matinio, bet jei jau labai noryte - ryzkytes pasiaukot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 02 01, 02:48)
Cia dar biskuti apie gliancines ir matines dureles. Turekyte uomeny kad nuo menkiausio judesio lieka ibrezymai, net nuo valymo su netinkamais skudureliais. Jeigu idauzysit tai atsoka dazai. Bet tai nukencia dazniausiai apatines spinteles.Aisku kuo sviesesne spalva tuo maziau krenta i akis, bet... jei vaikutis mazas tai nuo zaisliuku tokie pesinukai lieka...Mano manumu jei riksytes tik virsutynes tai tikrai galima ir glencines.. kremines, sviesiai pilka, dramblio kaulo-  cia maziausiai turincios problemu spalvos. Apacioj nerekomenduoju nei glianco nei matinio, bet jei jau labai noryte - ryzkytes pasiaukot. smile.gif

Labai dėkoju už praktiškus patarimus,apsisprendžiau daryti medžio imitacifą,praktiškiau nieko neišgalvoju doh.gif
Atsakyti
Laba diena, Mamytės smile.gif,

šiuo metu ieškausi baldininkų, kurie pagal projektą pagamintų nedidelės virtuvės baldus.
Norėčiau pasiteirauti Jūsų, ar esate susidūrusios su įmone Grafosata. Gal galėtumėte pasidalyti savo įspūdžiais ir komentarais? ax.gif
Domintų jų darbo kokybė.

Būčiau labai dėkinga už atsiliepimus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilcia: 01 vasario 2011 - 10:16
QUOTE(Mijja @ 2011 02 01, 00:35)
Mes tik pradedam su jais bendrauti  ax.gif Tad kol kas nieko nei gero ,eni blogo negaliu pasakyti. Komentarai bus tik po kokio men  bigsmile.gif

Tai tuomet lauksiu Jūsų atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti