Labai ačiū už pabraižytus variantus. Tik man dar toks pamąstymas iškilo: kodėl nedaryti kampinės kaitlentės su orkaite ir erdviniu garintuvu? nes pas mus jau išvesta anga ir daryti ilgas aukštas spinteles iki lubų, kaip pirmame ir antrame projekte, tik už lango, jau jas daryti visas stiklines
Ir dar klausimas, jei po kriaukle daryti stalčius, tai, kaip su šiukšline bus?
Sveiki
Gal kas galėtų padėti ir man su idėjom, dėl virtuvinio išdėstymo.
Aš vis niekaip nemoku taip gražiai pasipaišyt su tom programėlėm, gal kas netingėtų ir pagelbėtų man su idėjomis
Įmetu savo virtuvės planelį Čia jis juodom linijom parodytas kaip bus išdėstytas pas mus. Norėtumėm įmontuot ir indaplovę, ir skalbimo mašiną, ir mikrobangę. Viską norėčiau paslėpti spintelėse, net ir šaldytuvą. Kaip manot ar įmanoma tokio išmatavimo virtuvėj man viską sutalpinti ir dar kad patogu būtų naudotis Spinteles viršutines norėčiau daryt iki lubų, kad būtų daugiau pasidėjimo. Lauksiu jūsų pasiųlymų
Gal kas galėtų padėti ir man su idėjom, dėl virtuvinio išdėstymo.
Aš vis niekaip nemoku taip gražiai pasipaišyt su tom programėlėm, gal kas netingėtų ir pagelbėtų man su idėjomis
Įmetu savo virtuvės planelį Čia jis juodom linijom parodytas kaip bus išdėstytas pas mus. Norėtumėm įmontuot ir indaplovę, ir skalbimo mašiną, ir mikrobangę. Viską norėčiau paslėpti spintelėse, net ir šaldytuvą. Kaip manot ar įmanoma tokio išmatavimo virtuvėj man viską sutalpinti ir dar kad patogu būtų naudotis Spinteles viršutines norėčiau daryt iki lubų, kad būtų daugiau pasidėjimo. Lauksiu jūsų pasiųlymų
QUOTE(Dovute @ 2011 01 28, 11:41)
Ir dar klausimas, jei po kriaukle daryti stalčius, tai, kaip su šiukšline bus?
Po kriaukle stalčiuje pas mus yra šiukšlinė, tai man yra labai patogu. Ankstesnėje virtuvėje buvo spintelėje, tai ne taip patogu kaip stalčiuje. Bet čia manau įpratimo reikalas. Tik kitas minusas, kad šiukšlinė niekada negali būti per pilna.
Sveiki,
Čia tiek daug pridiskutavote apie gartraukius. Tai gal kas parekomenduotumete gerą įmontuojamą gartraukį?
Čia tiek daug pridiskutavote apie gartraukius. Tai gal kas parekomenduotumete gerą įmontuojamą gartraukį?
QUOTE(Snusmumrikas @ 2011 01 28, 19:44)
Sveiki,
apie juos diskutuojama cia
Sveikos
Skaitinėdama jūsų diskusijas apie virtuvės baldus, pamačiau labai šaunius 3D projektus. Kaip suprantu jie padaryti su ALNO programa? Parsisiunčiau ją, bet man kažkodėl rodo tik juodą langą, kad ir ką bandyčiau daryti.. Gal kuri nors galėtų patarti, ką ne taip darau?
Pingvik, man žiūrint tavo eskizą, labai norisi tą ilgąją spintelių eilę užlenkti L forma į tą sieną, priešais langą. Jei patalpos matmenų proporcijos būtent tokios ir yra, tai tokia viena ilga spintelių eilė, mano manymu labai išilgina visą virtuvę, o bent man visada jaukiau žiūrisi, kai kambario forma arčiau kvadratinės. Čia tik šiaip toks mano pamąstymas, gal kokia idėja tau iš to kils
Skaitinėdama jūsų diskusijas apie virtuvės baldus, pamačiau labai šaunius 3D projektus. Kaip suprantu jie padaryti su ALNO programa? Parsisiunčiau ją, bet man kažkodėl rodo tik juodą langą, kad ir ką bandyčiau daryti.. Gal kuri nors galėtų patarti, ką ne taip darau?
Pingvik, man žiūrint tavo eskizą, labai norisi tą ilgąją spintelių eilę užlenkti L forma į tą sieną, priešais langą. Jei patalpos matmenų proporcijos būtent tokios ir yra, tai tokia viena ilga spintelių eilė, mano manymu labai išilgina visą virtuvę, o bent man visada jaukiau žiūrisi, kai kambario forma arčiau kvadratinės. Čia tik šiaip toks mano pamąstymas, gal kokia idėja tau iš to kils
QUOTE(Menula @ 2011 01 28, 23:41)
Parsisiunčiau ją, bet man kažkodėl rodo tik juodą langą, kad ir ką bandyčiau daryti.. Gal kuri nors galėtų patarti, ką ne taip darau?
Juoda langa rodo, kai padarote 3D eskiza? Jei teisingai suprantu, tai baldeliai pabege i kita puse, pabandykite su pele juos atsisukti - tiesiog veskite pele kol vaizdas sugris i prieki
As turiu toki pataryma del kriaukliu. Ypac kas neturi indaploves, pirkyt pagylinta kriaukle tikrai nepasigailesyte.Rinkutes tamsesne spalva, pvz. tamsiai pilka su taskiukais. Sviesios laikui begant nusidazo. 2. Kaikurios firmos siulo furnitura is katalogo, cia reikia buti atsargiems, nes veliau gali kilti problemos kaip pvz. man. Isrinkau, grazi viskas ok o kai pradejau naudotis paaiskejo kad tvirtinimu krasteliai ganetinai astrus tai visa laika susipjaustidavau.3. krastelis tarm baldo ir sienos turi buti uzsilikonintas o ne ideta tokia pigi plasmase, is sonu geriausia deti taip vadinamu itempejus- cia gal labiau del estetikos.3 Pries renkant medziagas, butinai juos apciupinekyte ir siektiek ispurvine pabandykyt nuvalyt - nes buna tokiu kur po pirsu beveik nesusivalo. Dureles is tokiu medziagu teks valyti chemijom ir jie tikrai ilgai netarnaus.4 Dideli demesi skirkyte gartraukiui.Didele kaina dar nereiskia gera istraukyma.5Atsargiau su chemijom - pvz Domestos ganetinai svelnus o tie stipresni Harpicai veikia ne chloro o rugsties pagrindu, nuema emali ne tik no pvz. kriaukliu, unitazu (su laiku pavirsius neatstatomai geltonoja) bet ir nuo metaliniu detaliu. Na ir 6. .Cia grynai mano nuomone o ne patarymas - virtuve su imontuojama technika atrodo tvarkingiau ir estetiskiau. Tai tiek, jei ka dar prisiminsiu butinai parasysiu.
QUOTE(Vi_zija @ 2011 01 26, 12:39)
Laba visoms, gal turite nuoroda, kas daro stikla tarp spinteliu , užsinorejau klijuoti tapeta ir dėti stikla, gal kas yra taip padarę ar labai brangu ar apsomoka tiap daryti ar praktiska ???
Pas mus virtuveje detas tarp spintliu stiklas. Tik jis detas is kart ant dazytos sienos (be tapeto). As tai labai patenkinta esu. Valymas labai nesudetingas. Nuvalau su priemone, kuri nuriebalina, o tada su dregna mikrosluoste langams. Nelieka jokiu rezu.
bugyte, ačiū už patarimą išbandžiau, bet, deja, niekas nesigavo.. juoda langą man rodo visada, tik įjungiu programą, įsijungia planning režimas ir jame jau juodas langas. Bandžiau ant to lango spaust, tai atsiranda keli mėlyni skaičiukui toj juodumoj, atleidus pelę jie išnyksta.. Kaip supratau iš pavyzdžių pagalbos puslapy, turėtų but toks baltas lyg milimetrinio popieriaus lapas ar kažkas panašaus, bet niekaip nerandu, kaip jį padaryt
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 29, 10:13)
Sveikos mergaitės,ką patartumėte ar daryti blizgias dureles ar matines?Neapsisprendžiu Bijau,kad įsidėjus blizgias netektų joms tarnauti,ar jos patvarios,ar kiekvienas vandens lašiukas ir dulkelė matosi?Gal kuri turite?Tai kaip daryti
pas mano draugę blizgios durelės, sakė šiaip valosi labai gerai, bet visi pirštų atspaudai matosi po kiekvieno palietimo, tai geriau, kad nesimatytų ir valyti kiekvieną kartą nereikėtų,
aš rinkčiausi ir rinksiuosi matines arba medžio masyvo, čia mano nuomonė