Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Is pradziu norejau pirkti baldus su imontuojama buitine technika, bet technikos parduotuveje man sake, kad imanoma uztaisyti tarpus tarp virykles ir salia stovinciu spinteliu, kad ten nepribyretu trupiniu ir riebalu. Sake, kad ,,baldininkai" zino, kaip tai padaryti. Tik nezinau, kur rasti ka nors, ko galima paklausti, tad gal cia kas nors zino, kaip galima butu tuos nedidelius tarpus patikimai uztaisyti, kad tas dalykas nenusiluptu ir kad i tuos tarpus neteketu vanduo, riebalai nuo virykles?
Atsakyti
QUOTE(question @ 2011 01 14, 16:05)
Is pradziu norejau pirkti baldus su imontuojama buitine technika, bet technikos parduotuveje man sake, kad imanoma uztaisyti tarpus tarp virykles ir salia stovinciu spinteliu, kad ten nepribyretu trupiniu ir riebalu. Sake, kad ,,baldininkai" zino, kaip tai padaryti. Tik nezinau, kur rasti ka nors, ko galima paklausti, tad gal cia kas nors zino, kaip galima butu tuos nedidelius tarpus patikimai uztaisyti, kad tas dalykas nenusiluptu ir kad i tuos tarpus neteketu vanduo, riebalai nuo virykles?

Man asmeniškai negražu neįmontuoti baldai ax.gif
Atsakyti

galima tiesiog uztaisyti su silikonu, parinkus spalva pagal stalvirsi arba plyteles arba bespalviu silikonu smile.gif
Atsakyti

Geriau montuojama pirkit,maziau galvos skausmo,zinoma viska galima padaryt, bet tarpai yra tarpai,ypac virtuvej ir graziau be ju.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 01 14, 21:43)
Man asmeniškai negražu neįmontuoti baldai  ax.gif

QUOTE(chuchundra @ 2011 01 15, 06:03)
Geriau montuojama pirkit

Man atrodo visi rinktusi imontuojama, bet ne is gero gyvenimo renkasi paprastesnius variantus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 15, 12:09)
Man atrodo visi rinktusi imontuojama, bet ne is gero gyvenimo renkasi paprastesnius variantus  ax.gif

Bet galima ne viską iškart pirkti ax.gif Ir ne pačius brangiausius mirksiukas.gif Kaitlentę galima nusipirkti ir už 400 lt, orkaitę - už 800 lt. Juk neįmontuojama viryklė kainuoja nepigiai.
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 15, 12:09)
Man atrodo visi rinktusi imontuojama, bet ne is gero gyvenimo renkasi paprastesnius variantus  ax.gif

Bet cia zmogus renkasi tarp...Geriau jau viena kart sumoket,bet tvarkinga virtuve turet,negu zaist su tarpeliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 15 sausio 2011 - 13:34
QUOTE(chuchundra @ 2011 01 15, 14:30)
Geriau jau viena kart sumoket,bet tvarkinga virtuve turet,negu zaist su tarpeliais.

drinks_cheers.gif teisybe pasakius pas mane irgi toks pats poziuris drinks_cheers.gif delto ir gyvenu jau kelis metus is eiles be virtuves remonto, bet kasdien svajodama apie Ta Idealiaja biggrin.gif
Atsakyti
Niekas neatsako i mano klausimuka...Padekit su spalvom...
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 15, 14:23)
drinks_cheers.gif teisybe pasakius pas mane irgi toks pats poziuris  drinks_cheers.gif  delto ir gyvenu jau kelis metus is eiles be virtuves remonto, bet kasdien svajodama apie Ta Idealiaja  biggrin.gif

Mes pries 2 metus nusipirkom neimon. virykle,staigiai reikejo,nes senai buvo amen(vyras tada manes nepaklause,kad reikia imont.pirkt ir virtuve sena buvo).Vasara,kai keitem virtuve,uzsispiriau,kad reikia imont.,tai ta 2metu virykle taip ir stovi neparduota ir vyras eilini karta pripazino,kad buvau teisi.
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 15, 14:23)
drinks_cheers.gif teisybe pasakius pas mane irgi toks pats poziuris  drinks_cheers.gif  delto ir gyvenu jau kelis metus is eiles be virtuves remonto, bet kasdien svajodama apie Ta Idealiaja  biggrin.gif

o man jau atsibodo gyventi ir svajoti, tai bandysiu buitine technika pirkti issimoketinai, o uz baldus moketi dalimis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Burele @ 2011 01 15, 17:01)
Niekas neatsako i mano klausimuka...Padekit su spalvom...

jei virtuves virsus baltas, tai nematant kas dar bus interjere, derinciau balta arba sviesiai kremini stalvirsi, na kaip kad Toscana2 / 40, arba tamsu kaip kad virtuves baldu apacia smile.gif
Atsakyti