Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Dovute @ 2011 01 27, 11:38)
Aš manau, kad su filtrais tai nestatyčiau schmoll.gif pas mano anytą yra, tai tik vientą užima, jokios naudos, tas pats,kas ir be jo g.gif

tai vat ka as ir sakau, nzn ar verta tada tuos 500 lt leisti tik uz tai, kad jis uztu unsure.gif
Bet vis laukiau nuomones, kad galbut kazkas toki turejo ir buvo patenkintas. Deja, jos nesulaukiau... todel ir mano argumentai butu pries gartrauki, nes musu atveju tik toki galetume pajungti...
Atsakyti
QUOTE(pingvikas @ 2011 01 27, 11:38)
merginos, pakritikuokit ką?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

man kažkaip kampe tas šaldytuvas su spintele nelabai patinka. o dar virš orkaitės mikrobangė g.gif nebus jai per karšta?
o dėl lango tai nenusimažink, šviesos tikrai nebus per daug. žinau ką sakau nes pas mane namai doh.gif nes saulės žiemą išvis nematom doh.gif

o tas uošvienės kambarys kaip suprantu tarp orkaitės ir virtuvinio? per kitur įeit įmanoma į jį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 27 sausio 2011 - 11:58
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 27, 11:52)
o dar virš orkaitės mikrobangė g.gif nebus jai per karšta?

pas mus ant orkaitės mikrobangė- viskas ok.
Be to, juk ne ant pačios orkaitės pastatyta, o ant lentynos, kuri yra virš orkaitės.
Atsakyti
Avocete, šita spinta buvo programoj, labai nesigilinau, o dėl karsčio tai gal turinčios tokias orkaites spintose galėtų pakomentuot...
dėl išplanavimo, tai galvoju, kad kampe tik šaldytuvą pastatyčiau, o orkaitę dėti tradiciškai po kaitlentę..bet ar nebus paskui permažai spintelių g.gif
dar turiu planą, kad išdėstyt dviem lygiagrečiom linijom virtuvę...
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 27, 11:45)
tai vat ka as ir sakau, nzn ar verta tada tuos 500 lt leisti tik uz tai, kad jis uztu  unsure.gif
Bet vis laukiau nuomones, kad galbut kazkas toki turejo ir buvo patenkintas. Deja, jos nesulaukiau... todel ir mano argumentai butu pries gartrauki, nes musu atveju tik toki galetume pajungti...

Mes tokiu patenkinti,pas mus plaunamas anglies filtras,kai pradeda blogiau sugert kvapus,isplauni ir viskas tvarkoj.Tik ne 500lt kainavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 27 sausio 2011 - 12:07
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 27, 11:52)
o tas uošvienės kambarys kaip suprantu tarp orkaitės ir virtuvinio? per kitur įeit įmanoma į jį?

nea, neįmanoma, tik šis įėjimas...
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 01 27, 12:06)
Mes tokiu patenkinti,pas mus plaunamas anglies filtras,kai pradeda blogiau sugert kvapus,isplauni ir viskas tvarkoj.Tik ne 500lt kainavo.

nu va, aciu uz nuomone 4u.gif kiek mazdaug kainavo, jei ne paslaptis?
Atsakyti
Pirkom jau pries 2metus,per pazistamus,kazkokia firma bankrutavo,tai ispardavinejo,ka turejo,tai mums daaaug pigiau isejo,man atrodo apie 1800lt,kai parduotuvese apie 3500,bet cia,turbut,uz dizaina lupa pinigus,nes pas mus toks pasvyras juodo stiklo tas gartraukis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 27 sausio 2011 - 13:02
QUOTE(pingvikas @ 2011 01 27, 12:01)
Avocete, šita spinta buvo programoj, labai nesigilinau, o dėl karsčio tai gal turinčios tokias orkaites spintose galėtų pakomentuot...
dėl išplanavimo, tai galvoju, kad kampe tik šaldytuvą pastatyčiau, o orkaitę dėti tradiciškai po kaitlentę..bet ar nebus paskui permažai spintelių  g.gif
dar turiu planą, kad išdėstyt dviem lygiagrečiom linijom virtuvę...

aš tai net į kampą nestatyčiau. man atrodo geriau patį pirmą pastatyti

o ten kampe neuaškštą spintelę geriau g.gif erdvės neužims g.gif
Atsakyti
Avocete, ačiū už nuomonę...reikės pabandyt pasideliot...tik aš iš praktiškos pusės taip deliojau, kad kampas nestovėtų be reikalo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pingvikas: 27 sausio 2011 - 18:27
QUOTE(pingvikas @ 2011 01 27, 18:16)
Avocete, ačiū už nuomonę...reikės pabandyt pasideliot...tik aš iš praktiškos pusės taip deliojau, kad kampas nestovėtų be reikalo  rolleyes.gif

truputį pakomentuosiu, nes labai panašus išplanavimas pas mano mamą, tikrai šaldytuvą statykite patį pirmą, bus patogu kad ir namiškiams kažko greitai pasiimti, netrukdant šeimininkei, o ten prie tų durų kur pastatėte šaldytuvą, statykite indaują, bus patogu pasidengti stalą su ten laikomais indais.

aš irgi kuriu savo svajonių virtuvę, nes jau bręsta reikalas, bet mano išplanavimas, tai neduok dieve doh.gif o dar noriu kad spintelės viršutinės iki viršaus būtų, nežinau ką reiks daryt, dar planuoju ir sieną vieną griaut g.gif
Atsakyti
Motoraika, gal ir jūsų tiesa...
Atsakyti