Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Arvile' @ 2011 01 07, 21:11)
pas mus dabar balstos, tai... tos kur virs virykles pagelte, nes mes neturime gartraukio. Nors ir valau daznai, bet matyt vistiek nuo maisto gaminimo pagelto siek tiek. O kitos nepagelte, nors turim jau senai  4u.gif

Tai kad pati,gerbiamoji,giriates,gal jau pamirsot. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 27 sausio 2011 - 01:54
QUOTE(chuchundra @ 2011 01 27, 01:53)
Tai kad pati,gerbiamoji,giriates,gal jau pamirsot. lotuliukas.gif

??????? g.gif
ai, tiek to lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2011 01 26, 16:18)

pratesiant gartraukiu tema,tai zinok as tik uz ji,nes iki siol gyvenome be jo,tai patikekit koks vargelis,kai reikia nusveist spinteles,net sienas ir tas sveisdavau  doh.gif

kai kurie vistiek čia nepatikės laugh.gif

gartraukis didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 27, 10:24)

gartraukis didis.gif

patikės, nepatikės koks skirtumas, šeip del gartraukių senojoje virtuvėje turėjau gartraukį, beveik aš jo nenaudojau nu laaaaabai retai įjungdavau, nežinau nei tų riebalų apsitaškymų, nei didelių šveitimų nebuvo, prašluostydavau aplink viryklę ir sieną ir tiek to vargo, nežinau gal čia nuo gaminimo kiekio tas purvas priklauso ar nuo maisto riebumo, bet aš buvau priėjus išvados, kad nereikia man dabar to gartraukio, bet baldžius vienas sakė, kad garantijos baldams neduos, nes tipo jei spintelių durys nes mediniai fasadai ar kas išsiklaipys, tai jam bus pretekstas pasakyt, kad pati kalta, gartraukio nėr, na tai ir šioje virtuvėje bus tas gartraukis, bet jaučiu, kad vėl nelabai naudojamas
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2011 01 27, 10:03)
patikės, nepatikės koks skirtumas, šeip del gartraukių senojoje virtuvėje turėjau gartraukį, beveik aš jo nenaudojau nu laaaaabai retai įjungdavau, nežinau nei tų riebalų apsitaškymų, nei didelių šveitimų nebuvo, prašluostydavau aplink viryklę ir sieną ir tiek to vargo, nežinau gal čia nuo gaminimo kiekio tas purvas priklauso ar nuo maisto riebumo, bet aš buvau priėjus išvados, kad nereikia man dabar to gartraukio, bet baldžius vienas sakė, kad garantijos baldams neduos, nes tipo jei spintelių durys nes mediniai fasadai ar kas išsiklaipys, tai jam bus pretekstas pasakyt, kad pati kalta, gartraukio nėr, na tai ir šioje virtuvėje bus tas gartraukis, bet jaučiu, kad vėl nelabai naudojamas

tai jo net neijungus vistiek yra siokia tokia trauka, ir visi garai vistiek atsitrenkia i gartauki pirmoje eilej, ten matyt ir likdavo didzioji dalis riebalu, o ne ant sienu ir baldu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 27, 09:24)
gartraukis didis.gif

Mane tai jau įtikinot, nors anksčiau dvejojau ar man jo reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2011 01 27, 09:03)
bet jaučiu, kad vėl nelabai naudojamas

viskas priklauso nuo to, koks gartraukis ir kaip jis padarytas.
Mano patirtis rodo, kad kai turėjau paprastą gartraukį, pigiausią ir neapgalvotai pastatytą, tai jo ir nenaudojau. Jis buvo silpno galingumo ir pastatytas aukštai virš viryklės. Bandžiau naudot, man atrodė, kad nė velnio jis netraukia, daug paprasčiau atidaryt langą.
Atsikraustėmę į butą, kuriame gartraukis visai kitoks, labai galingas, be to, sumontuotas labai žemai virš viryklės. Iš pradžių jis mane nervino, nes, atrodo, kad negali normaliai prieiti prie puodų. Bet - kai kepi žuvį arba blynus, tai visam bute nieko nesijaučia. Na negaliu sakyt, kad nieko, bet palyginus - beveik nieko. Todėl gartraukis dabar tikrai dirba savo darbą ir jau dabar mąstau, kai name pasidaryti tokį pat gartraukį.
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2011 01 27, 10:21)
Mano patirtis rodo, kad kai turėjau paprastą gartraukį, pigiausią ir neapgalvotai pastatytą, tai jo ir nenaudojau.

aš lygiai taip pat. Prieš tai turėjau 2 skirtingas virtuves su 2 skirtingais gartraukiais- gartraukių nejungdavau- ir burgzdavo kaip garvežiai, ir neištraukdavo normaliai. Dabar turiu trečią gartraukį- kaip diena ir naktis skiriasi nuo buvusiųjų.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 01 27, 10:38)
aš lygiai taip pat. Prieš tai turėjau 2 skirtingas virtuves su 2 skirtingais gartraukiais- gartraukių nejungdavau- ir burgzdavo kaip garvežiai, ir neištraukdavo normaliai. Dabar turiu trečią gartraukį- kaip diena ir naktis skiriasi nuo buvusiųjų.

as neabejoju gero gartraukio reikalingumu. Bet jei nera salygu pajungti gera gartrauki i ventiliacija, o galima statyti tik su filtrais? Tai ar verta isvis???
Atsakyti
merginos, pakritikuokit ką? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(pingvikas @ 2011 01 26, 10:45)
pati bandau modeliuoti savo virtuvę, bet matau kad žiauriai reik pagalbos...įdedu savo "eskizą"
va čia yra išmatavimai, virš valgomojo stalo bus laiptai...langas priekinėje sienoje gali būti iki 1,5 m pločio (bet manau užtektų ir siauresnio), jo aukštį nuo grindų irgi dar galima koreguoti, dabar jis 0,6 m aukštyje, dešinėj ilgoj sienoj yra durys į tamsų kambarėlį...kairėj sienoj kaip minėjau yra laiptai 1,05 m pločio nuo priekinės sienos ir 1,2 m praėjimas kairės sienos gale.
buvau sugalvojusi, kad gal po laiptais išnaudot erdvę ir ten statyt orkaitė na tokioj a la spintoj...
žodžiu būsiu dėkingą už bet kokius patarimus  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 27, 11:12)
as neabejoju gero gartraukio reikalingumu. Bet jei nera salygu pajungti gera gartrauki i ventiliacija, o galima statyti tik su filtrais? Tai ar verta isvis???

Aš manau, kad su filtrais tai nestatyčiau schmoll.gif pas mano anytą yra, tai tik vientą užima, jokios naudos, tas pats,kas ir be jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2011 01 27, 12:38)
Aš manau, kad su filtrais tai nestatyčiau schmoll.gif

O aš statysiu vien dėl to, kad noriu kabinti virš kaitlentės spinteles. Gartraukis apsaugos nuo garų ir riebalų taškymosi ant spintelių ax.gif dėsiu su filtrais, man galingo nereikia, juk dbr gyvenu be jo ir stipriai nepasigendu rolleyes.gif
Atsakyti