Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(bugyte @ 2011 01 26, 10:07)
Jį taip pat įtraukiau į savo norų skyrelį  biggrin.gif  ir dar galvoju apie lėkščių laikikį, irgi domina ar patogus??? Jei kas turite šiuos blumo išradimus, labai lauksiu komentarų  4u.gif
Apskritai susižavėjau blumu, atrodo nieko baisiai mandro, bet viskas labai funkcionalu ir kaina proto ribose  thumbup.gif
Tik vat neapsisprendžiu ar vidų daryti paprastą pilką ar nerūdijančio plieno? Vistik kainos skirtumas akivaizdus, bet bijau kad tas pilkas neatrodytų labai jau nepatvarus, juk kaip suprantu ten plastmasė turbūt?  g.gif

o koks čia tas peilių laikiklis? g.gif apšvieskite ir mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 26, 10:07)
Jį taip pat įtraukiau į savo norų skyrelį  biggrin.gif  ir dar galvoju apie lėkščių laikikį, irgi domina ar patogus??? Jei kas turite šiuos blumo išradimus, labai lauksiu komentarų  4u.gif
Apskritai susižavėjau blumu, atrodo nieko baisiai mandro, bet viskas labai funkcionalu ir kaina proto ribose  thumbup.gif
Tik vat neapsisprendžiu ar vidų daryti paprastą pilką ar nerūdijančio plieno? Vistik kainos skirtumas akivaizdus, bet bijau kad tas pilkas neatrodytų labai jau nepatvarus, juk kaip suprantu ten plastmasė turbūt?  g.gif

pas mane nerūdyjančio plieno viskas. Turiu 2 stalčius visų tų šedevrų blush2.gif thumbup.gif O vat lėkščių laikiklio neturim, nors savom akim mačiau, kad tikrais labai daiktas.
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2011 01 26, 11:09)
o koks čia tas peilių laikiklis? g.gif apšvieskite ir mane mirksiukas.gif

Stai čia yra aprašymas, prie „Blum“ „Orgaline“ įdėklai virtuviniams įrankiams : http://www.furnitana...ogas/index.html

Papildyta:
Ir dar noriu pasiklausti - ar verta daryti stalčių su vidiniu stalčiumi? Ar geriau daryti apskritai atskirus stalčius? Ta prasme, ar patogiai užsifiksuoja su rankenėle ten tas vidinis stalčiukas ir nesudaro labai didelių nepatogumų jį darinėjant atskirai?
Na tikiuosi, kad tai mano paskutins klausimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 26 sausio 2011 - 10:24

Stai čia yra aprašymas, prie „Blum“ „Orgaline“ įdėklai virtuviniams įrankiams : http://www.furnitana...ogas/index.html

turbūt jau man su regėjimu, nerandu aš orgaline įdėklų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2011 01 26, 11:24)
turbūt jau man su regėjimu, nerandu aš orgaline įdėklų g.gif

Kažkaip nuoroda ne taip įsidėjo kaip norėjau doh.gif
Stalčių sistemos - Įdėklai virtuviniams įrankiams - „Blum“ „Orgaline“ įdėklai virtuviniams įrankiams - Furnitūros aprašymas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 26 sausio 2011 - 10:28
ačiū, jau radau thumbup.gif

Dar klausimėlis, ar kas nors ką žinote apie maisto atliekų smulkintuvą g.gif kokios nuomonės ir atsiliepimai?

Dėl vidinių stalčių, tai man kažkaip nelabai patogu atrodo g.gif nors čia gal tik mano nuomonė. kur atidarai vieną stalčių ir išsiimi, ko reikia, ir kur atidarai vieną, paskui dar kitą...ir t.t. sunku, ką pasakyti, gal kas susidūrę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovute: 26 sausio 2011 - 10:45
QUOTE(bugyte @ 2011 01 26, 10:18)
ar verta daryti stalčių su vidiniu stalčiumi? Ar geriau daryti apskritai atskirus stalčius? Ta prasme, ar patogiai užsifiksuoja su rankenėle ten tas vidinis stalčiukas ir nesudaro labai didelių nepatogumų jį darinėjant atskirai?

aš turiu 2 vidinius stalčius. Bet jokių rankenėlių nedarėm. Įtaisėm visur elektrinius atsidarymo mechanizmus. Man nepatogumų nesudaro smile.gif
Ir apskritai man fasadai be rankenėlių žymiai gražiau ax.gif
Atsakyti
sveiki...

perskaičiau porą temų, labai gražių virtuvių esama...
kaip tik norėjau pasiklausti apie auksčius, bet viską labai aiškiai išdėstėt thumbup.gif
pati bandau modeliuoti savo virtuvę, bet matau kad žiauriai reik pagalbos...įdedu savo "eskizą"
va čia yra išmatavimai, virš valgomojo stalo bus laiptai...langas priekinėje sienoje gali būti iki 1,5 m pločio (bet manau užtektų ir siauresnio), jo aukštį nuo grindų irgi dar galima koreguoti, dabar jis 0,6 m aukštyje, dešinėj ilgoj sienoj yra durys į tamsų kambarėlį...kairėj sienoj kaip minėjau yra laiptai 1,05 m pločio nuo priekinės sienos ir 1,2 m praėjimas kairės sienos gale.
buvau sugalvojusi, kad gal po laiptais išnaudot erdvę ir ten statyt orkaitė na tokioj a la spintoj...
žodžiu būsiu dėkingą už bet kokius patarimus 4u.gif
Atsakyti
[quote=pingvikas,2011 01 26, 11:45]
virš valgomojo stalo bus laiptai...

Tik nepadarykit klaidos - nepasidarykit kiaurų laiptų virš stalo doh.gif , nes į lėkštes šaparai kris kai valgysit.
Atsakyti
QUOTE(pingvikas @ 2011 01 26, 10:45)
pati bandau modeliuoti savo virtuvę, bet matau kad žiauriai reik pagalbos...įdedu savo "eskizą"

o nenorit mikrobangės paslėpti po durelėm? Įmontuojamą mikrobangę pirkt brangu, bet įmontuot spintelei pakeliamas dureles labai patogu.
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2011 01 26, 09:20)
pas mus tai svetainė sujungta su virtuve, tai paskestume dūmuose  lotuliukas.gif

tai kaip reikia gaminti, kad svetaine dumuose paskestu? biggrin.gif

QUOTE(rim @ 2011 01 26, 09:22)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Tie visi gartraukiai, veikia kaip placebas, tiktai jei įtikini save jo veiksmingumu.  Realiai tai tik triukšmą kelia, o visi kvapai kaip sklido taip ir sklinda - jau nežinau kokio jis galingumo turėtų būti, kad visus kvapus į kaminą sutrauktų  g.gif  Tai jau gal prie viryklės baisu būtų stovėt, kad neįtrauktų lotuliukas.gif ir to šliaužiojančio vaikelio neperpūstų, o ir garsas jo tada koks bus...

drinks_cheers.gif sutinku, kad gartraukis veikia gerai, jei isvestas tiesiai per siena ir yra galingas, bet visu kvapu vistiek nesutraukia...

QUOTE(maman8 @ 2011 01 26, 09:57)
norim pragrezti siena kad, butu galima pravesti gartraukio istraukima i lauka. gal kas su tuo susiduret, ar nesalta buna tuomet namuose, kiek kainavo remonto darbai?

teko gyventi metus laiko name, kur gartraukis buvo isvestas tiesiai i lauka. Nzn koks ten mechanizmas buvo, bet pavasari pauksciukai sugalvojo lizda ten susisukti ir cypsejo paskui kuri laika, o as bijojau jungti gartrauki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2011 01 26, 09:01)
Labas rytas 4u.gif tuoj surašysiu visus duomenis mirksiukas.gif ačiū labai labai 4u.gif
siena, kur šaldytuvas 2 m 270mm; siena, kur langas 3m 640mm; aukstis 2 m 700mm;

P.S. jei parašytumėte savo el. paštą mirksiukas.gif atsiųsčiau planelį pirmojo aukšto, gal pagelbėtų g.gif nes čia pdf failiuko nemoku įdėti doh.gif

Na maždaug taip galėtų būti ax.gif
Pakabinamos spintelės labai aukštos. Jau geriau jas daryt labai aukštas negu kabint virš lango smile.gif
Atsakyti