[quote=Deme,2011 01 26, 10:17]
Vaiku neturiu, suns neperpus, o minutei langa praverti netgi sveika
bet vaikų gali atsirast, jie užsimanys šuns
juokauju
pas mus tai svetainė sujungta su virtuve, tai paskestume dūmuose
QUOTE(Deme @ 2011 01 25, 16:59)
Ner ir nebus. Pinigu ant s* neleidziu
Tie visi gartraukiai, veikia kaip placebas, tiktai jei įtikini save jo veiksmingumu. Realiai tai tik triukšmą kelia, o visi kvapai kaip sklido taip ir sklinda - jau nežinau kokio jis galingumo turėtų būti, kad visus kvapus į kaminą sutrauktų Tai jau gal prie viryklės baisu būtų stovėt, kad neįtrauktų ir to šliaužiojančio vaikelio neperpūstų, o ir garsas jo tada koks bus...
Norint išvėdint kvapus, vaikelį tom 15-ai min galima ir į kitą kambarį išnešt, o ir šeip nėra saugu kai vaikelis aplink gaminančią mamą sukinėjasi - pasidomėkit kiek nelaimingų atsitikimų įvyksta virtuvėje (neduok dieve, nelinkiu niekam)
QUOTE(Deme @ 2011 01 26, 09:17)
Vaiku neturiu, suns neperpus, o minutei langa praverti netgi sveika
man tai per minutę neišsivedina nežinau kaip jūs ten gaminat ir ką bet net po gartraukio išjungimo balkoną laikau apie 10-15 min.
QUOTE(Deme @ 2011 01 25, 19:55)
Kepu ir zuvi ir blynus. Kai kvapai uzriecia nosi praveriu langa ir kvapu kaip nebuta
Bet viskas prisgeria kvapų nekalbant apie rūbus, plaukus ir pan. baldai ir t.t. manau,kad gartraukis tikrai reikalingas daiktas, pati dabar gyvenu ir jo neturiu, bet svajoju, kad dabar naujoje virtuvėje jis bus ir namai kvepės švara, o ne blynais, žuvimi ir pan.
dar klausimėlis? o kur ir kaip jūs tvarkingai sudedat prieskonius? aš galvojau apie va ką:http://www.hettich.com/blaetterkataloge/TA_2008/en_DE/blaetterkatalog/index.html?startpage=9.1.116
bet kainos tai nerealios
QUOTE(Dovute @ 2011 01 26, 09:27)
o kur ir kaip jūs tvarkingai sudedat prieskonius?
laikau spintelėj, kurioj gartraukis įmontuotas Tenais įstatėm relingo strypus, atrodo kaip dailus laikiklis Ir sustačiau stiklinius indukus. Atrodo tikrai gerai. Be to, spintelės dureles atsidaryti labai lengva (įmontuotas bluminis pakėlimo mechanizmas).
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 25, 22:58)
aš dar pažįstu tokią šeimą kurie turi šunį ir bijo langą pradaryt kad jo nesutrauktų
Pamaniau, palaikot minti,kad gartraukis reikalingas ir nevisada patogu su praviru langu gamint.
QUOTE(bugyte @ 2011 01 26, 09:51)
As tai galvoju įsigyti iš furnitano blumo prieskonių laikiklį, jei kas turi norėčiau išgirsti nuomonę ar verta?
aš turiu iš tos serijos peilių laikiklį. Tikrai labai patogu ir tvarkinga.
norim pragrezti siena kad, butu galima pravesti gartraukio istraukima i lauka. gal kas su tuo susiduret, ar nesalta buna tuomet namuose, kiek kainavo remonto darbai?
QUOTE(chuchundra @ 2011 01 26, 09:53)
Pamaniau, palaikot minti,kad gartraukis reikalingas ir nevisada patogu su praviru langu gamint.
visom keturio palaikau gartraukius
QUOTE(gupija @ 2011 01 26, 10:53)
aš turiu iš tos serijos peilių laikiklį. Tikrai labai patogu ir tvarkinga.
Jį taip pat įtraukiau į savo norų skyrelį ir dar galvoju apie lėkščių laikikį, irgi domina ar patogus??? Jei kas turite šiuos blumo išradimus, labai lauksiu komentarų
Apskritai susižavėjau blumu, atrodo nieko baisiai mandro, bet viskas labai funkcionalu ir kaina proto ribose
Tik vat neapsisprendžiu ar vidų daryti paprastą pilką ar nerūdijančio plieno? Vistik kainos skirtumas akivaizdus, bet bijau kad tas pilkas neatrodytų labai jau nepatvarus, juk kaip suprantu ten plastmasė turbūt?