Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Dovute @ 2011 01 25, 16:22)
Jungiuosi į jūsų gretas thumbup.gif irgi projektuojame virtuvės baldus doh.gif gavome maketą, bet man kažkas ne taip, nežinau,kas bet nesižiūri visai... gal ką patarsite mirksiukas.gif  pakomentuosite, daugiau akių, daugiau nuomonių. ačiū.

Aš tokios neužsisakinėčiau schmoll.gif Man pats didžiausias minusas šio projekto - spintelės virš lango. Kaitlentę kelčiau iš kampo (vien gartraukis kiek kainuos).
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 01 25, 16:38)
Na nežinau, aš jau vien už tokį projektą bėgčiau nuo jų kuo greičiau  blink.gif
Viską daryčiau kitaip, išskyrus šaldytuvo bei plautuvės vietą smile.gif

čia pirminis projektėlis, bet man jau užteko, verkt norėjosi, kai pamačiau verysad.gif todėl nusprendžiau čia SM ieškoti pagalbos ax.gif
o gal galėtumėte padėti mirksiukas.gif būčiau labai dėkinga 4u.gif
QUOTE(Temidė @ 2011 01 25, 16:59)
Aš viršutinių spintelių nedaryčiau, nebent labai pasidėjimo trūksta.
O plautuvės maišytuvas netrukdys lango atidarinėti? g.gif

o spinteles galvojom daryt virš lango, kad susidėt, kur būtų rakandus visokius, nes mėgstu virtuvėj gamint, tai man aktualu, nes tamsaus kambariuko nebus unsure.gif
Pas mus langas šitas neatdaromas blush2.gif jis nuo gatvės pusės, tai palikom jį neatidaromą. ir jis kitoks doh.gif , vientisas, be perskyrimo, stačiakampis mirksiukas.gif

Pas mus virtuvė eina kartu su svetaine :ax:kuri prasideda nuo sienelės, kur šaldytuvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovute: 25 sausio 2011 - 18:38
QUOTE(Deme @ 2011 01 25, 16:59)
Ner ir nebus. Pinigu ant s* neleidziu smile.gif

oho smile.gif
Tai matyt nei žuvies nei blynų nekepat lotuliukas.gif
O dabar rimtai: jei manot kad garų surinkėjas nereikalingas, tai kaip apsisaugot nuo kvapų, gal ir mums patarimai praverstų ? g.gif
Atsakyti
Gal cia kas greiciau atsakys. Uzstaciau orkaitej pirolizes funkcija ir nieko instrukcijoj nemini kiek laiko turi valyt. Ar reikia paciai isjungt, ar pati savaime issijungs??????????????
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2011 01 25, 19:23)
čia pirminis projektėlis, bet man jau užteko, verkt norėjosi, kai pamačiau verysad.gif todėl nusprendžiau čia SM ieškoti pagalbos ax.gif
o gal galėtumėte padėti mirksiukas.gif būčiau labai dėkinga 4u.gif
Pas mus virtuvė eina kartu su svetaine :ax:kuri prasideda nuo sienelės, kur šaldytuvas.

Rytoj gal pabandysiu.
O kokie išmatavimai abiejų sienų? Ir koks lubų aukštis?
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2011 01 25, 19:56)
oho  smile.gif
Tai matyt nei žuvies nei blynų nekepat  lotuliukas.gif
O dabar rimtai: jei manot kad garų surinkėjas nereikalingas, tai kaip apsisaugot nuo kvapų, gal ir mums patarimai praverstų ?  g.gif

Kepu ir zuvi ir blynus. Kai kvapai uzriecia nosi praveriu langa ir kvapu kaip nebuta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 01 25, 10:02)
Va čia

Tik tarp kaitlentės ir šaldytuvo gaunasi kažkur 8 cm  g.gif tai ten manau gausis neišnaudota erdvė, teks ją tiesiog uždaryt, nes įtariu rankšluostinė tokia siaura nesigaus  g.gif

Ačiū, konfetee 4u.gif thumbup.gif Šitas gal tikrai geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2011 01 25, 19:55)
Kepu ir zuvi ir blynus. Kai kvapai uzriecia nosi praveriu langa ir kvapu kaip nebuta biggrin.gif

pats tas langą atsidaryt kai lauke - 20
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 25 sausio 2011 - 22:29
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 25, 22:25)
pats tas langą atsidaryt kai lauke - 20

Ypac,kai vaikelis salia mamytes ropoja.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 01 25, 22:55)

aš dar pažįstu tokią šeimą kurie turi šunį ir bijo langą pradaryt kad jo nesutrauktų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 01 25, 19:51)
Rytoj gal pabandysiu.
O kokie išmatavimai abiejų sienų? Ir koks lubų aukštis?

Labas rytas 4u.gif tuoj surašysiu visus duomenis mirksiukas.gif ačiū labai labai 4u.gif
siena, kur šaldytuvas 2 m 270mm; siena, kur langas 3m 640mm; aukstis 2 m 700mm;

P.S. jei parašytumėte savo el. paštą mirksiukas.gif atsiųsčiau planelį pirmojo aukšto, gal pagelbėtų g.gif nes čia pdf failiuko nemoku įdėti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovute: 26 sausio 2011 - 08:11
QUOTE(chuchundra @ 2011 01 25, 23:55)

Vaiku neturiu, suns neperpus, o minutei langa praverti netgi sveika smile.gif
Atsakyti