Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(daivulle @ 2011 01 25, 13:01)
86cm+4 tikrai nestandartas

A tai koks tada standartas?
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 25, 12:02)
A tai koks tada standartas?

drinks_cheers.gif idomu tada butu suzinoti kita standarta smile.gif
Atsakyti
"Standartinis darbinio paviršiaus aukštis - 90 cm, sieninių spintelių gylis - 30 cm, o stovinčių ant grindų - 50 - 60 cm. Standartinis buitinės technikos gylis - 60 cm, todėl, jei ketinate techniką įmontuoti, geriau rinktis tokių pat matmenų spinteles. " Radau čia 4u.gif

Čia - didesnės "standarto" ribos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 25 sausio 2011 - 13:22
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 25, 13:08)
idomu tada butu suzinoti kita standarta smile.gif

pastatomos spintelės būna apie 70cm ar daugiau aukščio su 10cm kojelėm, dar 4cm stalviršis, taigi viso stalviršio plokštuma būna nuo 84 iki 90cm aukštyje. Priklausomai nuo šeimininkės ūgio hihihi.gif Dažniausiai 85 (laikoma, kad aukščiau yra patogiau)

Pakabinamos spintelės aukštis priklauso nuo to yra dujinė ar ne (su dujine - yra minimalus saugus atstumas, dėl gaisro pavojaus, yra dujinės aprašyme); o su elektrine - kaktos aukštyje, kad akys nekliūtų už spintelių apačios. Retai kada būna daugiau kaip 50cm tarpas.
Žodžiu, pakabinamų spintelių dugnai turi būti žemiau nei stovinčio žmogaus akys- kad lempos į akis nešviestų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 25 sausio 2011 - 13:24
Va musu projektelis pabraizytas baldu gamintojo. Splavos neatitinka tikroves... Galvoju gal apatines spinteles tamsiai rudas , o virsutines vaniles spalvos. Bet grindys pas mus tamsiai rudos tai gal atvirksciai spalvas rinktis... Ir seip projektelis nesigavo is tu SUPER...
user posted image

Labiausiai noretusi su uzlenkimu kaip cia:
user posted image

Bet galvoju, kad tada nebesipaisys mano didysis stalas. Ir tada reiketu gyventi be stalo...
Atsakyti
Deme,

O kur jūsų garų surinkėjas bus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2011 01 14, 22:15)
galima tiesiog uztaisyti su silikonu, parinkus spalva pagal stalvirsi arba plyteles arba bespalviu silikonu smile.gif

Silikonas su laiku pakeičia spalvą - čia jau iš asmeninės patirties
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2011 01 25, 15:53)
O kur jūsų garų surinkėjas bus ?  g.gif

Ner ir nebus. Pinigu ant s* neleidziu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Jungiuosi į jūsų gretas thumbup.gif irgi projektuojame virtuvės baldus doh.gif gavome maketą, bet man kažkas ne taip, nežinau,kas bet nesižiūri visai... gal ką patarsite mirksiukas.gif pakomentuosite, daugiau akių, daugiau nuomonių. ačiū.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2011 01 25, 16:22)
Sveikutės,

Jungiuosi į jūsų gretas thumbup.gif irgi projektuojame virtuvės baldus doh.gif gavome maketą, bet man kažkas ne taip, nežinau,kas bet nesižiūri visai... gal ką patarsite mirksiukas.gif  pakomentuosite, daugiau akių, daugiau nuomonių. ačiū.

kai mano močiutė virš lango padarė lentyną, tai virtuvė labai sutamsėjo g.gif o čia net spintelės...
Aš daryčiau pakabinamas spinteles tik nuo šaldytuvo iki lango ir gartraukį įmontuočiau (jei tokia galimybė yra)
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2011 01 25, 17:22)
Sveikutės,

Jungiuosi į jūsų gretas thumbup.gif irgi projektuojame virtuvės baldus doh.gif gavome maketą, bet man kažkas ne taip, nežinau,kas bet nesižiūri visai... gal ką patarsite mirksiukas.gif  pakomentuosite, daugiau akių, daugiau nuomonių. ačiū.

Na nežinau, aš jau vien už tokį projektą bėgčiau nuo jų kuo greičiau blink.gif
Viską daryčiau kitaip, išskyrus šaldytuvo bei plautuvės vietą smile.gif
Atsakyti
Aš viršutinių spintelių nedaryčiau, nebent labai pasidėjimo trūksta.
O plautuvės maišytuvas netrukdys lango atidarinėti? g.gif
Atsakyti