Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Mijja @ 2011 01 24, 17:36)

Mijja, 24 Sau 2011 - 17:36, parašė:

I maisytuvu tema  biggrin.gif Kas turit su istraukiama zarna, ar tai naudinga? MB isivaizduoja, kad cia bus didelis pliusas o man kazkaip neatrodo butina funkcija

I maisytuvu tema  biggrin.gif Kas turit su istraukiama zarna, ar tai naudinga? MB isivaizduoja, kad cia bus didelis pliusas o man kazkaip neatrodo butina funkcija

As turiu ax.gif . Labai patogu plauti bletas. Dar galima isimaudyt po dusu lotuliukas.gif (juokauju).
Atsakyti
Laba diena,
Noreciau, kad ir man patartumet nedideles virtuves isdestyma. Zadam sutalpinti ir indaplove.
Dekui 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2011 01 24, 17:36)

Man patinka, kai reikia kriauklę išplauti, vandens įleisti į puodą jo nededant į kriauklę, į kavos aparatą įpilti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 24 sausio 2011 - 20:28
Konfetee, jei nesunku, pabandyk šaldytuvą statyti prie dujinės, kaip tada gautųsi? g.gif Mums niekaip nesigauna stalą įkomponuoti, nes taip pastačius šaldytuvą ir stalą, nelieka praėjimo ir prie stalo 4 žmonės netelpa.
Please, jei nėra labai sunku blush2.gif 4u.gif biggrin.gif
Ačiuks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justagnė: 24 sausio 2011 - 20:34
QUOTE(Mijja @ 2011 01 24, 19:36)

Mijja, 24 Sau 2011 - 19:36, parašė:

Mijja, 24 Sau 2011 - 19:36, parašė:

Man tai labai gera funkcija. thumbup.gif Dar yra ir "duso" funkcija, tai is vis super nuplaut kokiu vaisius ir pan...
Atsakyti
QUOTE(justagnė @ 2011 01 24, 21:33)

justagnė, 24 Sau 2011 - 21:33, parašė:

justagnė, 24 Sau 2011 - 21:33, parašė:

Konfetee, jei nesunku, pabandyk šaldytuvą statyti prie dujinės, kaip tada gautųsi? g.gif  Mums niekaip nesigauna stalą įkomponuoti, nes taip pastačius šaldytuvą ir stalą, nelieka praėjimo ir prie stalo 4 žmonės netelpa.
Please, jei nėra labai sunku blush2.gif  4u.gif  biggrin.gif
Ačiuks 4u.gif

Konfetee, jei nesunku, pabandyk šaldytuvą statyti prie dujinės, kaip tada gautųsi? g.gif  Mums niekaip nesigauna stalą įkomponuoti, nes taip pastačius šaldytuvą ir stalą, nelieka praėjimo ir prie stalo 4 žmonės netelpa.
Please, jei nėra labai sunku blush2.gif  4u.gif  biggrin.gif
Ačiuks 4u.gif

Gerai, bet galėsiu tik rytoj smile.gif
Atsakyti
Va čia

Tik tarp kaitlentės ir šaldytuvo gaunasi kažkur 8 cm g.gif tai ten manau gausis neišnaudota erdvė, teks ją tiesiog uždaryt, nes įtariu rankšluostinė tokia siaura nesigaus g.gif
Atsakyti
Įdomu ar kas nors naudoja Hailo siukliadezes: http://www.alkena.lt...p...e.tpl&pop=0
Atrodo labai patogi, idomu ar kaina prieinama? g.gif
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2011 01 25, 11:02)

konfetee, 25 Sau 2011 - 11:02, parašė:

konfetee, 25 Sau 2011 - 11:02, parašė:

Va čia

Va čia

Šis variantas man labiau thumbup.gif kadangi šaldytuvas neužgožia erdvės prie durų, dėl šios priežasties aš ir pas save nenoriu šaldytuvo prie durų, nors tokiu atveju virtuvės išplanavimas būtų optimaliausas rolleyes.gif
Atsakyti
Turbut buvo apie tai kalbet, bet dabar nerandu, todel noriu paklausti koks turi buti standartinis pastatomu spinteliu aukstis ir kokiam aukstyje kabinamos spinteles? Aciu is anksto wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvile': 25 sausio 2011 - 10:46
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 25, 11:45)

Arvile', 25 Sau 2011 - 11:45, parašė:

Arvile', 25 Sau 2011 - 11:45, parašė:

Turbut buvo apie tai kalbet, bet dabar nerandu, todel noriu paklausti koks turi buti standartinis pastatomu spinteliu aukstis ir kokiam aukstyje kabinamos spinteles? Aciu is anksto wink.gif

Būna du standartai berods, bet dauguma daro pastatomas 86 cm plius stalviršis kokie 4 cm, o tarpas tarp pastatomų ir kabinamų standartinis 60 cm, bet kai kurie daro tikrai mažesnį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 01 25, 11:34)

konfetee, 25 Sau 2011 - 11:34, parašė:

konfetee, 25 Sau 2011 - 11:34, parašė:

Būna du standartai berods, bet dauguma daro pastatomas 86 cm plius stalviršis kokie 4 cm, o tarpas tarp pastatomų ir kabinamų standartinis 60 cm, bet kai kurie daro tikrai mažesnį smile.gif

Aciu labai!

Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 25, 12:56)

Arvile', 25 Sau 2011 - 12:56, parašė:

Arvile', 25 Sau 2011 - 12:56, parašė:

Aciu labai!

Aciu labai!

86cm+4 tikrai nestandartas
Atsakyti