Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Avocetė @ 2011 01 23, 13:06)
labai mažai vietos palikta maisto ruošimui. viską užima kriauklė ir dujinė  unsure.gif
aš daryčiau gal L formos arba net U

kas bus prie šaldytuvo ta siena kur yra?

pas mus neiprasta, bet labai jauku, kriaukle prie lango.
Ir kam tiek viektos virs saldytuvo palikta ?
Atsakyti
Štai mano nykštukinės virtuvės planas. Gal ir man galėtumėte papaišyti planelį blush2.gif smile.gif Būtų labai didelis ačiū 4u.gif Tik norėtume neužstatyti lango mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 01 23, 17:24)
bugyte,atsiprašau,bišk ne į temą,bet kokią programą naudojat?
O į temą,minėjot,kad palangė plati.O nenorit jos prasitęs,pasidaryt darbastalį?Pas mus taip bute padaryta,labai patogu.
Tuomet tas pirmas variantas visai smagus būtų.O jei norit to staliuko nuo sienos,tai jį truputuką siauresnį padaryti galima,o palangę toj vietoj nusiaurinti.
Kadangi neturiu jokios programos,tai negaliu parodyti  verysad.gif

Aij ir tokiu atveju,viryklę ir orkaitę patraukti link kriauklės

Radau programą smile.gif

Man irgi įdomu, kas per programa smile.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 22, 12:31)
Padirbejau ir as siandien su Alno. Visai patiko thumbup.gif

va gi parasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dydy88: 24 sausio 2011 - 09:16
QUOTE(Orrange @ 2011 01 23, 23:06)
Man irgi įdomu, kas per programa  smile.gif  Dėkui  4u.gif

Nuoroda:
http://download.chip...95b_133831.html
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justagnė @ 2011 01 23, 21:33)
Štai mano nykštukinės virtuvės planas. Gal ir man galėtumėte papaišyti planelį  blush2.gif  smile.gif Būtų labai didelis ačiū  4u.gif Tik norėtume neužstatyti lango  mirksiukas.gif

user posted image

Įsivaizduoju maždaug taip. Šaldytuvą dar galima pastatyt ten kur viryklė, na tada tektų tada kanalizacija pravest toliau... O šiaip dar klausimas, planuojat indaplovę ar ne? Nes čia tai jos neįdėjau kažkodėl...
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 01 24, 10:59)
Įsivaizduoju maždaug taip. Šaldytuvą dar galima pastatyt ten kur viryklė, na tada tektų tada kanalizacija pravest toliau... O šiaip dar klausimas, planuojat indaplovę ar ne? Nes čia tai jos neįdėjau kažkodėl...

blush2.gif Norėčiau indaplovės, jei bus kur ją įpaišyti blush2.gif biggrin.gif

Bet planas man labai patiko thumbup.gif Ačiū labai aciuks.gif

O kokį stalą rekomenduotumėte - aš norėčiau prie tos sienos kur durys. Bet kampui nelabai vietos yra, o mums 4 vietų prie stalo reiktų. g.gif
dar kartą labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justagnė: 24 sausio 2011 - 16:13
Man labai butu idomu pabendrauuti su baldininkais, jei cia tokie uzsuka.
As vis nerimstu del savo virtuvinio, uzeinu i virtuve ir nuotaika susigadinu verysad.gif
Nesinori sioje temoje spresti meistriuko padaryta "chalturke", tai gal kas is meistru gali savo e-maila parasyti, atsiusciau daugiau foto ir prasyciau pakomentuoti.
Plizz, labai reikia pagalbos 000189.gif

O jei kam idomu, nesipirkit labai auksto vandens maisytuvo, vanduo taskosi i visas puses... Mano vyras norejo pirkti auksta, bet atkalbejau, pasiuliau labai panasu modeli, bet zemesti, tai ir jis per aukstas...
Atsakyti
QUOTE(justagnė @ 2011 01 24, 17:01)
blush2.gif Norėčiau indaplovės, jei bus kur ją įpaišyti blush2.gif  biggrin.gif

Bet planas man labai patiko  thumbup.gif Ačiū labai  aciuks.gif

O kokį stalą rekomenduotumėte - aš norėčiau prie tos sienos kur durys. Bet kampui nelabai vietos yra, o mums 4 vietų prie stalo reiktų. g.gif
dar kartą labai ačiū 4u.gif

Indoplavę tada geriausia būtų (aš taip manau) statyt šalia plautuvės iš kairės pusės, tan kur stalčiai. Jei darysit 45 cm pločio, tai dar tilps ~35 cm pločio stalčiukai/spintelė. O jei darysit 60 cm pločio, tai galima daryt rankšluostinę šalia. Nors 60 cm idaplovė turi daugiau privalūmų, bet gal tokioj mažytėj virtuvytėje pasirinkčiau 45 cm pločio indaplovę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2011 01 24, 17:36)
O jei kam idomu, nesipirkit labai auksto vandens maisytuvo, vanduo taskosi i visas puses... Mano vyras norejo pirkti auksta, bet atkalbejau, pasiuliau  labai panasu modeli, bet zemesti, tai ir jis per aukstas...

Pas mus aukstas maisytuvas, o kriaukle gili- niekur vanduo nesitasko. schmoll.gif
Gal pas jus kriaukle negili?
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 01 24, 18:02)
Pas mus aukstas maisytuvas, o kriaukle gili- niekur vanduo nesitasko. schmoll.gif
Gal pas jus kriaukle negili?

pas mane irgi aukstas maisytuvas niekas nesitasko
Atsakyti
I maisytuvu tema biggrin.gif Kas turit su istraukiama zarna, ar tai naudinga? MB isivaizduoja, kad cia bus didelis pliusas o man kazkaip neatrodo butina funkcija
Atsakyti