Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 16, 12:45)
Laba diena  4u.gif

Maitinimo ypatumai  doh.gif  doh.gif  doh.gif
http://www.youtube.c...h?v=l8orUaCJ0GY

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 18:09)
PIRMAS DANTUKAS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sveikiname 4u.gif 4u.gif

QUOTE(UpeJura @ 2011 01 15, 22:37)
neturi nei vieno danties

Nepergyvenk, vieniems anksčiau, kitiems vėliau, jei jau ir pusantrų metukų neturėsit nieko burnoj, tada jau kreipkis į gydytojus 4u.gif

Na jūs ir rašote doh.gif

va, pasidžiaugiau viena diena be guzo ir vėl jis nuo ryto atsirado doh.gif kažkoks košmaras doh.gif
Gydytoja ne taip išrašė receptą antibams, nenupirkom, šiandien ji pasakė kokie skaičiai turi būti, tik klausimas, ar parduos vaistinėj su pataisytu receptų vaistus unsure.gif
Jolituk, kas per velniai tave puola ?? g.gif grūdintis tau reik, va greit išsirengi nuogai ir bėgi po pusnis voliotis biggrin.gif ir dar antigripino puslitrį kali, kad drąsiau būtų lotuliukas.gif
Merginos, kartais ir aš ne visada atsakau į Jūsų postus, tikrai nepykstu, gal subendrinu atsakymą ir parašau bendrai, neišskirdama nikais, kurios ko klausėte 4u.gif
Panos, kas čia liko iki to pavasario, žiū ir vasara už lango, nebus laiko liūdėti, todėl jau dabar ruoškimės vasarai-grąžinkimės mirksiukas.gif
Pabūsiu kaip iš kosmoso, greit papasakojat kas tie teipai, radau, kad tai pleistrai, o koks jų poveikis, kur klijuoti, kiek laikyti ir t.t., žodžiu platų aprašymą įdėkit blush2.gif ax.gif 4u.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Atsakyti
Per TV3 dabar rodo superini filma Hatiko wub.gif wub.gif wub.gif pabaigoj verkia net vyrai smile.gif
Atsakyti
va kokią kėdutę aptikau

http://www.especialn...oor-sitter.html

nu bet jau kaina doh.gif nebent paraišką algojimui rašyt g.gif g.gif
Atsakyti
Nu ka pravaliau asaru latakus kaip uz tevyne taip nuo dusios cry.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 16, 15:48)
Per TV3 dabar rodo superini filma Hatiko  wub.gif  wub.gif  wub.gif  pabaigoj verkia net vyrai  smile.gif

aha ir man, pabaiga tepavyko paziuret,tai verkem abu su vyru unsure.gif vyras sako nuva kaip buna,o man taip uzspaude,tokia jaudinanti istorija :unsure:kad nieko nepajegiau pasakyt,kas butu buve jei visa buciau ziurejus g.gif bet prasysiu kad atsiustu vakar sveciu turejom,sako butinai paziurek,nes jie jau mate buvo,kazkaip nu nepatikejau kad tiek gali buti jaudinaanti istorija,o dar paremta tikrais ivykiais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 16 sausio 2011 - 15:37
Labu visom 4u.gif pas mus jau ramesne naktis thumbup.gif
Jolituk rimtai gerai meda sako grudintis tau reikia thumbup.gif o tokiu budu koki ji aprase tai ne tik uzsigrudisi tai dar netycia kokia simpatija sutyksi tai greit ligos issilakstys bigsmile.gif bigsmile.gif

audratum nebandai liudet bash.gif nes bus tau nuo musu lotuliukas.gif

Cezi pabandyk paraiska parasyt juk per galva nieks neduos o gal pasiseks 4u.gif
Fonema bus dantukai pamatysi,net nepajausit kai islys bigsmile.gif
Ramunka tu tokiu filmu nerekomenduok biggrin.gif paskui vaikstai visa diena kai su skuduru trenkta tokius MB jausmus pamacius blink.gif blink.gif
Papildyta:
Vikma gal kavos?
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 16, 16:38)
Vikma gal kavos?

as gal dabar su arbata prisijungsiu mirksiukas.gif kavaike pries gera valanda isgeriau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 01 16, 16:08)
nu bet jau kaina doh.gif  nebent paraišką algojimui rašyt  g.gif  g.gif

o siais metais kas nors raset laiskus algojimui? ax.gif gal kazkam ispilde svajoneles? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 23:43)
zinok visiems skirtingai,mano dukrai isdygo 4 men, man mama sake 12 men taigi visaip buna... sako kuo veliau isdygsta tuo stipresni buna..

manasis 3men jau 2 dantukus turej blush2.gif tuoj dar du,ir isvis dygo nepagal eiliskuma,o 11men 16 turejom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 16 sausio 2011 - 15:51
QUOTE(vikma @ 2011 01 16, 14:35)
aha ir man, pabaiga tepavyko paziuret,tai verkem abu su vyru unsure.gif vyras sako nuva kaip buna,o man taip uzspaude,tokia jaudinanti istorija :unsure:kad nieko nepajegiau pasakyt,kas butu buve jei visa buciau ziurejus g.gif bet prasysiu kad atsiustu vakar sveciu turejom,sako butinai paziurek,nes jie jau mate buvo,kazkaip nu nepatikejau kad tiek gali buti jaudinaanti istorija,o dar  paremta tikrais ivykiais unsure.gif

Paziurek butinai drinks_cheers.gif wub.gif as kai pirma karta ziurejau blioviau balsu biggrin.gif poto pora valandu nesusikalbejo su manim lotuliukas.gif

QUOTE(laindrusa @ 2011 01 16, 14:38)
Ramunka tu tokiu filmu nerekomenduok  paskui vaikstai visa diena kai su skuduru trenkta tokius MB jausmus pamacius

Apsizliumbe biggrin.gif eik tu gerai kartais pravalyt latakus biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba visom, greit rašau ir varau megzt smile.gif

QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 16:51)

Grek kaip reikalai su mezgimu?

taigi va, nei su jum negaliu paplepėt, ryte pabaigiau savo liemenę pagaliau, nuvariau į turgų, nusipirkau siūlų, pradėjau kiepką sau, nes vis dar su pernykšte vaikštau. Tai turguj dar įsiūlė akcijinių siūlų, nusipirkau dar ir tų smile.gif Žodžiu, pabaigos dar nematyt darbam.

QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 19:09)
PIRMAS DANTUKAS!!!!!!!!!!!!!!!!!

valio, sveikinimai sulaukus pirmo perliuko smile.gif

QUOTE(joolita @ 2011 01 15, 19:21)
Kad ir valgau vien sumustinius smile.gif

nu čia dabar? ir nori, kad ji sveika būtų, greit gamini sveiką maistą. Mergos, nejuokaukit su mityba, tai labai svarbu organizmui, gi maistas mūsų energijos šaltinis. nekiškit bet ko į save kaip į šiukšlines. Ir nesakykit, kad brangu, visai ne, tik pasidomėti labiau reikia, ką dedi burnon.

QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 19:21)
audratum cituoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

lotuliukas.gif oi, negaliu, tada sveikinam Audratum thumbup.gif

QUOTE(audratum @ 2011 01 15, 21:53)
Jolituk, sveika atvykus i kudenu kluba, tu uz mane dar kudesne vajei

Palauk, palauk, tai kiek jūsų ten tam kūdų klube yra - tu ir Jolita, ai dar Ernestukas mūsų lotuliukas.gif Va pilnesnių moterų, tai taip suprantu visas klubas pas mus yra cool.gif Nu aš tai nežinau, kam priklausau g.gif Prieš operaciją tai dar buvau stambesnė, dabar tokia...nu bet ne kūda schmoll.gif

QUOTE(UpeJura @ 2011 01 15, 23:37)

O as, zinokit, labai susipergyvenus esu - maniskei jau 11 men ir tuoj savaite, ale neturi nei vieno danties, jau kazkaip nezinau ka ir galvoti... Visa maista jai reikia kaip pradedanciam kieta maista niamnioti kudikeliui sublenderiuoti, nes neduokdie paklius gabalelis kietesnio - uzsiziaugcios. Neisivaizduoju kaip reiks pratinti prie neblenderiuoto. O juk jau 11 menesiu, bet tai ka jai paduosi kramtyti, jei dantu neturi, o dantenomis trinti nemoka.

Nu kaip as baltai pavydziu ir dziaugiuosi, kai vaikuciams dygsta dantukai  blush2.gif

jau tik nepergyvenk, vaikam tik nuo metų gali pradėt dygti, gi sveikesni tik dantukai bus, išdygs, pamatysi biggrin.gif

QUOTE(cezi @ 2011 01 16, 00:37)
joooo šį mėnesį košmaras, jei ne kompensacija tai iškart gali nusišaut doh.gif už 56 kvadratus šildymas 600 lt

g.gif  o kas čia? ir kam jie naudojami???

jau norėjau skūstis, kad mano daug, bet tu pralenkei rolleyes.gif

aga, ir aš nežinau nieko apie juos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 16 sausio 2011 - 16:28
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 16, 15:33)
Nu ka pravaliau asaru latakus kaip uz tevyne taip nuo dusios  cry.gif  biggrin.gif

Nu ir ko dabar 4u.gif negalima pasiduoti melancholinėms nuotaikoms schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 16, 15:38)
  Cezi pabandyk paraiska parasyt juk per galva nieks neduos o gal pasiseks  4u.gif

Aš ne sau, čia kažkuri kėdutės panašios ieškojot, nepamenu kuri, soorrryyy

aš ją aptikau saviškiui time timer'io bejieškant http://www.especialn...p...&quantity=1 skau gal toks būdas padėtų doh.gif gal kuri bendėt g.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 01 16, 16:26)
jau norėjau skūstis, kad mano daug, bet tu pralenkei  rolleyes.gif

aga, ir aš nežinau nieko apie juos  unsure.gif

džiaugiuosi, kad tau palengvėjo, nes man tai nea schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti