QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 16, 12:45)
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 18:09)
Sveikiname
QUOTE(UpeJura @ 2011 01 15, 22:37)
neturi nei vieno danties
Nepergyvenk, vieniems anksčiau, kitiems vėliau, jei jau ir pusantrų metukų neturėsit nieko burnoj, tada jau kreipkis į gydytojus
Na jūs ir rašote
va, pasidžiaugiau viena diena be guzo ir vėl jis nuo ryto atsirado kažkoks košmaras
Gydytoja ne taip išrašė receptą antibams, nenupirkom, šiandien ji pasakė kokie skaičiai turi būti, tik klausimas, ar parduos vaistinėj su pataisytu receptų vaistus
Jolituk, kas per velniai tave puola ?? grūdintis tau reik, va greit išsirengi nuogai ir bėgi po pusnis voliotis ir dar antigripino puslitrį kali, kad drąsiau būtų
Merginos, kartais ir aš ne visada atsakau į Jūsų postus, tikrai nepykstu, gal subendrinu atsakymą ir parašau bendrai, neišskirdama nikais, kurios ko klausėte
Panos, kas čia liko iki to pavasario, žiū ir vasara už lango, nebus laiko liūdėti, todėl jau dabar ruoškimės vasarai-grąžinkimės
Pabūsiu kaip iš kosmoso, greit papasakojat kas tie teipai, radau, kad tai pleistrai, o koks jų poveikis, kur klijuoti, kiek laikyti ir t.t., žodžiu platų aprašymą įdėkit ačiū
Laba diena
Per TV3 dabar rodo superini filma Hatiko pabaigoj verkia net vyrai
va kokią kėdutę aptikau
http://www.especialn...oor-sitter.html
nu bet jau kaina nebent paraišką algojimui rašyt
http://www.especialn...oor-sitter.html
Nu ka pravaliau asaru latakus kaip uz tevyne taip nuo dusios
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 16, 15:48)
Per TV3 dabar rodo superini filma Hatiko pabaigoj verkia net vyrai
aha ir man, pabaiga tepavyko paziuret,tai verkem abu su vyru vyras sako nuva kaip buna,o man taip uzspaude,tokia jaudinanti istorija :unsure:kad nieko nepajegiau pasakyt,kas butu buve jei visa buciau ziurejus bet prasysiu kad atsiustu vakar sveciu turejom,sako butinai paziurek,nes jie jau mate buvo,kazkaip nu nepatikejau kad tiek gali buti jaudinaanti istorija,o dar paremta tikrais ivykiais
Labu visom pas mus jau ramesne naktis
Jolituk rimtai gerai meda sako grudintis tau reikia o tokiu budu koki ji aprase tai ne tik uzsigrudisi tai dar netycia kokia simpatija sutyksi tai greit ligos issilakstys
audratum nebandai liudet nes bus tau nuo musu
Cezi pabandyk paraiska parasyt juk per galva nieks neduos o gal pasiseks
Fonema bus dantukai pamatysi,net nepajausit kai islys
Ramunka tu tokiu filmu nerekomenduok paskui vaikstai visa diena kai su skuduru trenkta tokius MB jausmus pamacius
Papildyta:
Vikma gal kavos?
Jolituk rimtai gerai meda sako grudintis tau reikia o tokiu budu koki ji aprase tai ne tik uzsigrudisi tai dar netycia kokia simpatija sutyksi tai greit ligos issilakstys
audratum nebandai liudet nes bus tau nuo musu
Fonema bus dantukai pamatysi,net nepajausit kai islys
Ramunka tu tokiu filmu nerekomenduok paskui vaikstai visa diena kai su skuduru trenkta tokius MB jausmus pamacius
Papildyta:
Vikma gal kavos?
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 16, 16:38)
Vikma gal kavos?
as gal dabar su arbata prisijungsiu kavaike pries gera valanda isgeriau
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 01 16, 16:08)
o siais metais kas nors raset laiskus algojimui? gal kazkam ispilde svajoneles?
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 23:43)
zinok visiems skirtingai,mano dukrai isdygo 4 men, man mama sake 12 men taigi visaip buna... sako kuo veliau isdygsta tuo stipresni buna..
manasis 3men jau 2 dantukus turej tuoj dar du,ir isvis dygo nepagal eiliskuma,o 11men 16 turejom
QUOTE(vikma @ 2011 01 16, 14:35)
aha ir man, pabaiga tepavyko paziuret,tai verkem abu su vyru vyras sako nuva kaip buna,o man taip uzspaude,tokia jaudinanti istorija :unsure:kad nieko nepajegiau pasakyt,kas butu buve jei visa buciau ziurejus bet prasysiu kad atsiustu vakar sveciu turejom,sako butinai paziurek,nes jie jau mate buvo,kazkaip nu nepatikejau kad tiek gali buti jaudinaanti istorija,o dar paremta tikrais ivykiais
Paziurek butinai as kai pirma karta ziurejau blioviau balsu poto pora valandu nesusikalbejo su manim
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 16, 14:38)
Apsizliumbe eik tu gerai kartais pravalyt latakus
Laba visom, greit rašau ir varau megzt
taigi va, nei su jum negaliu paplepėt, ryte pabaigiau savo liemenę pagaliau, nuvariau į turgų, nusipirkau siūlų, pradėjau kiepką sau, nes vis dar su pernykšte vaikštau. Tai turguj dar įsiūlė akcijinių siūlų, nusipirkau dar ir tų Žodžiu, pabaigos dar nematyt darbam.
valio, sveikinimai sulaukus pirmo perliuko
nu čia dabar? ir nori, kad ji sveika būtų, greit gamini sveiką maistą. Mergos, nejuokaukit su mityba, tai labai svarbu organizmui, gi maistas mūsų energijos šaltinis. nekiškit bet ko į save kaip į šiukšlines. Ir nesakykit, kad brangu, visai ne, tik pasidomėti labiau reikia, ką dedi burnon.
oi, negaliu, tada sveikinam Audratum
Palauk, palauk, tai kiek jūsų ten tam kūdų klube yra - tu ir Jolita, ai dar Ernestukas mūsų Va pilnesnių moterų, tai taip suprantu visas klubas pas mus yra Nu aš tai nežinau, kam priklausau Prieš operaciją tai dar buvau stambesnė, dabar tokia...nu bet ne kūda
O as, zinokit, labai susipergyvenus esu - maniskei jau 11 men ir tuoj savaite, ale neturi nei vieno danties, jau kazkaip nezinau ka ir galvoti... Visa maista jai reikia kaip pradedanciam kieta maista niamnioti kudikeliui sublenderiuoti, nes neduokdie paklius gabalelis kietesnio - uzsiziaugcios. Neisivaizduoju kaip reiks pratinti prie neblenderiuoto. O juk jau 11 menesiu, bet tai ka jai paduosi kramtyti, jei dantu neturi, o dantenomis trinti nemoka.
Nu kaip as baltai pavydziu ir dziaugiuosi, kai vaikuciams dygsta dantukai
jau tik nepergyvenk, vaikam tik nuo metų gali pradėt dygti, gi sveikesni tik dantukai bus, išdygs, pamatysi
jau norėjau skūstis, kad mano daug, bet tu pralenkei
aga, ir aš nežinau nieko apie juos
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 16:51)
taigi va, nei su jum negaliu paplepėt, ryte pabaigiau savo liemenę pagaliau, nuvariau į turgų, nusipirkau siūlų, pradėjau kiepką sau, nes vis dar su pernykšte vaikštau. Tai turguj dar įsiūlė akcijinių siūlų, nusipirkau dar ir tų Žodžiu, pabaigos dar nematyt darbam.
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 19:09)
valio, sveikinimai sulaukus pirmo perliuko
QUOTE(joolita @ 2011 01 15, 19:21)
nu čia dabar? ir nori, kad ji sveika būtų, greit gamini sveiką maistą. Mergos, nejuokaukit su mityba, tai labai svarbu organizmui, gi maistas mūsų energijos šaltinis. nekiškit bet ko į save kaip į šiukšlines. Ir nesakykit, kad brangu, visai ne, tik pasidomėti labiau reikia, ką dedi burnon.
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 19:21)
audratum cituoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oi, negaliu, tada sveikinam Audratum
QUOTE(audratum @ 2011 01 15, 21:53)
Palauk, palauk, tai kiek jūsų ten tam kūdų klube yra - tu ir Jolita, ai dar Ernestukas mūsų Va pilnesnių moterų, tai taip suprantu visas klubas pas mus yra Nu aš tai nežinau, kam priklausau Prieš operaciją tai dar buvau stambesnė, dabar tokia...nu bet ne kūda
QUOTE(UpeJura @ 2011 01 15, 23:37)
O as, zinokit, labai susipergyvenus esu - maniskei jau 11 men ir tuoj savaite, ale neturi nei vieno danties, jau kazkaip nezinau ka ir galvoti... Visa maista jai reikia kaip pradedanciam kieta maista niamnioti kudikeliui sublenderiuoti, nes neduokdie paklius gabalelis kietesnio - uzsiziaugcios. Neisivaizduoju kaip reiks pratinti prie neblenderiuoto. O juk jau 11 menesiu, bet tai ka jai paduosi kramtyti, jei dantu neturi, o dantenomis trinti nemoka.
Nu kaip as baltai pavydziu ir dziaugiuosi, kai vaikuciams dygsta dantukai
jau tik nepergyvenk, vaikam tik nuo metų gali pradėt dygti, gi sveikesni tik dantukai bus, išdygs, pamatysi
QUOTE(cezi @ 2011 01 16, 00:37)
joooo šį mėnesį košmaras, jei ne kompensacija tai iškart gali nusišaut už 56 kvadratus šildymas 600 lt
o kas čia? ir kam jie naudojami???
o kas čia? ir kam jie naudojami???
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 16, 15:33)
Nu ka pravaliau asaru latakus kaip uz tevyne taip nuo dusios
Nu ir ko dabar negalima pasiduoti melancholinėms nuotaikoms
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 16, 15:38)
Aš ne sau, čia kažkuri kėdutės panašios ieškojot, nepamenu kuri, soorrryyy
aš ją aptikau saviškiui time timer'io bejieškant http://www.especialn...p...&quantity=1 skau gal toks būdas padėtų gal kuri bendėt
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 01 16, 16:26)
džiaugiuosi, kad tau palengvėjo, nes man tai nea