QUOTE(GREK @ 2011 01 15, 16:18)
Man po operacijos reikėjo jo, tai žiūrinėjau, man patiko Select žurnaliuke tokie, jei turi pavartyk, gal ir internete yra. Tokie prasideda po papais, aptempia šikniuką ir iki kelių klešnukės , kaip paaiškinau. Arba va tokie
korsetas
hm..... nuspirkau kazkokius,puse velnio ,MB sako triusikai kaip pas sena boba
QUOTE(joolita @ 2011 01 15, 16:33)
As tai elastiniu bintu apsivyniodavau, kaip pagaliukas buvau
buvo ir man jau tokia mintis
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 16:51)
labu
na musu naktele tai ramesne tik kokius 4 kartus prie jos keliaus.... o viktoras tai kaip suprasdamas toks ramus siandien su MB pastebejom kad pats jau nuo saukstelio kasni nuima
joolita saunuoles laikykites!!!!!!!!!!!!! o tu save pasaugok
Audratum as tau savo 40 kg dovanoju pristatymas lietuvos ribose nemokamas o jei rimtai tai jauciu man lengviau truputuka juk tau dar kiek jegu reikia o as tai kupina jegos
NikeZ neskubek figuros remontuot neapsimoka
tuoj trecia reiks nesiot
Grek kaip reikalai su mezgimu?
su treciu nejuokaukit ..... nu duokit pagyvent zmoniskai
QUOTE(audratum @ 2011 01 15, 17:32)
oho kkios greitos jus, mestik i terapija, i parde, ojus tiek daug prirase. Va eilini karta pas mus ispardavimai prasidejo tad palikau Bena terapijoj , galvoju nuleksiu pavepsoti. patiko tokia maikute vasarai, bet xs nera, o pirk s ir vel nesk taisyti neapsimoka tikras velnias su tuo svoriu man , tikrai Laidrusa koju nepavilksiu, Nikez siusk pastu savo 5 kg : Vikma as kaip vaziuoju su vaikais tai jie jau isdresiruoti ne cypt, o jei tenka vaziuoti su MB tai jis vairuoja visada, taip ramiau
Va silta pas mus siandien kokia 20 silumos faina. Benius mano ziuri i veidrosi ir kalba su savo atvaizdu taip juokinga
hm..... gerai pagalvojus imk visus 8
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 19:09)
PIRMAS DANTUKAS!!!!!!!!!!!!!!!!!
sveikinimai dideliausi
QUOTE(kosemalose @ 2011 01 15, 22:13)
sveikos
gal kas esat kur uzmate kokia "alia kedute" ar atrama vaikui - net nezinau kaip pavadint, kad butu atrama vaikui nugarytei sedint ant zemes. maniskis megsta zaist ant kilimo labai netaisyklingai kojas parietes po savim-ko jam labai negalima daryt. bet kai as ji pasodinu turkiskai, kaip liepia daktarai, tai tuomet jis priverstas sulenkti nugara - kas irgi labaijam kenkia. vat jei jis taip sededamas galetu i ka nors atremti nugara....
va cia kazkas panasaus, bet tik visai maziukams skirta
http://www.weycerlaw...s/BumboSeat.jpg
turiu sita geri
dabar paliku sanatorijoj,maniske per ergoterapija ten sedi ,kitu keduciu nepripazysta
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 23:43)
zinok visiems skirtingai,mano dukrai isdygo 4 men, man mama sake 12 men taigi visaip buna... sako kuo veliau isdygsta tuo stipresni buna..
maniskei pirmas dantis 10 menesiu,nors matesi beveik nuo 6
nu mergos nespeju su jumis ,vistiek kazko nesucitavau ,nu bet jau pasisaiskinimus rasiau
Savo žinutėje įterpėte daugiau šypsenėlių, nei leidžia www.supermama.lt administratorius.
Papildyta:
gal kas is jusu bandete teipus tokius vaikuciams lipdyti ?
cia naujove visai nekenkia