Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 19:09)
PIRMAS DANTUKAS!!!!!!!!!!!!!!!!!
thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif
clap.gif

Labuks, merginos...

Sveikinu Laindrusa ir suneli su PIRMUOJU DANTUKU 4u.gif

O as, zinokit, labai susipergyvenus esu - maniskei jau 11 men ir tuoj savaite, ale neturi nei vieno danties, jau kazkaip nezinau ka ir galvoti... Visa maista jai reikia kaip pradedanciam kieta maista niamnioti kudikeliui sublenderiuoti, nes neduokdie paklius gabalelis kietesnio - uzsiziaugcios. Neisivaizduoju kaip reiks pratinti prie neblenderiuoto. O juk jau 11 menesiu, bet tai ka jai paduosi kramtyti, jei dantu neturi, o dantenomis trinti nemoka.

Nu kaip as baltai pavydziu ir dziaugiuosi, kai vaikuciams dygsta dantukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(UpeJura @ 2011 01 15, 22:37)
Labuks, merginos...

Sveikinu Laindrusa ir suneli su PIRMUOJU DANTUKU  4u.gif 

O as, zinokit, labai susipergyvenus esu - maniskei jau 11 men ir tuoj savaite, ale neturi nei vieno danties, jau kazkaip nezinau ka ir galvoti... Visa maista jai reikia kaip pradedanciam kieta maista niamnioti kudikeliui sublenderiuoti, nes neduokdie paklius gabalelis kietesnio - uzsiziaugcios. Neisivaizduoju kaip reiks pratinti prie neblenderiuoto. O juk jau 11 menesiu, bet tai ka jai paduosi kramtyti, jei dantu neturi, o dantenomis trinti nemoka.

Nu kaip as baltai pavydziu ir dziaugiuosi, kai vaikuciams dygsta dantukai  blush2.gif

zinok visiems skirtingai,mano dukrai isdygo 4 men, man mama sake 12 men taigi visaip buna... sako kuo veliau isdygsta tuo stipresni buna..
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 01 15, 16:18)
Man po operacijos reikėjo jo, tai žiūrinėjau, man patiko Select žurnaliuke tokie, jei turi pavartyk, gal ir internete yra. Tokie prasideda po papais, aptempia šikniuką ir iki kelių klešnukės , kaip paaiškinau. Arba va tokie korsetas

hm..... nuspirkau kazkokius,puse velnio ,MB sako triusikai kaip pas sena boba doh.gif
QUOTE(joolita @ 2011 01 15, 16:33)
As tai elastiniu bintu apsivyniodavau, kaip pagaliukas buvau

buvo ir man jau tokia mintis doh.gif
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 16:51)
labu
na musu naktele tai ramesne tik kokius 4 kartus prie jos keliaus.... o viktoras tai kaip suprasdamas toks ramus  siandien su MB pastebejom kad pats jau nuo saukstelio kasni nuima   

joolita saunuoles laikykites!!!!!!!!!!!!! o tu save pasaugok 

Audratum as tau savo 40 kg dovanoju pristatymas lietuvos ribose nemokamas  o jei rimtai tai jauciu man lengviau truputuka juk tau dar kiek jegu reikia o as tai kupina jegos

NikeZ neskubek figuros remontuot  neapsimoka  mirksiukas.gif tuoj trecia reiks nesiot  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Grek kaip reikalai su mezgimu?

su treciu nejuokaukit ..... nu duokit pagyvent zmoniskai lotuliukas.gif

QUOTE(audratum @ 2011 01 15, 17:32)
oho kkios greitos jus, mestik i terapija, i parde, ojus tiek daug prirase. Va eilini karta pas mus ispardavimai prasidejo tad palikau Bena terapijoj , galvoju nuleksiu pavepsoti. patiko tokia maikute vasarai, bet xs nera, o pirk s ir vel nesk taisyti neapsimoka tikras velnias su tuo svoriu man , tikrai Laidrusa koju nepavilksiu, Nikez siusk pastu savo 5 kg : Vikma as kaip vaziuoju su vaikais tai jie jau isdresiruoti ne cypt, o jei tenka vaziuoti su MB tai jis vairuoja visada, taip ramiau rolleyes.gif Va silta pas mus siandien kokia 20 silumos faina. Benius mano ziuri i veidrosi ir kalba su savo atvaizdu taip juokinga  biggrin.gif

hm..... gerai pagalvojus imk visus 8 thumbup.gif

sveikinimai dideliausi wub.gif

QUOTE(kosemalose @ 2011 01 15, 22:13)
sveikos 

gal kas esat kur uzmate kokia "alia kedute" ar atrama vaikui - net nezinau kaip pavadint, kad butu atrama vaikui nugarytei sedint ant zemes. maniskis megsta zaist ant kilimo labai netaisyklingai kojas parietes po savim-ko jam labai negalima daryt. bet kai as ji pasodinu turkiskai, kaip liepia daktarai, tai tuomet jis priverstas sulenkti nugara - kas irgi labaijam kenkia. vat jei jis taip sededamas galetu i ka nors atremti nugara....
va cia kazkas panasaus, bet tik visai maziukams skirta
http://www.weycerlaw...s/BumboSeat.jpg

turiu sita geri smile.gif dabar paliku sanatorijoj,maniske per ergoterapija ten sedi ,kitu keduciu nepripazysta doh.gif

QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 23:43)
zinok visiems skirtingai,mano dukrai isdygo 4 men, man mama sake 12 men taigi visaip buna... sako kuo veliau isdygsta tuo stipresni buna..

maniskei pirmas dantis 10 menesiu,nors matesi beveik nuo 6 unsure.gif

nu mergos nespeju su jumis ,vistiek kazko nesucitavau ,nu bet jau pasisaiskinimus rasiau lotuliukas.gif blink.gif

Savo žinutėje įterpėte daugiau šypsenėlių, nei leidžia www.supermama.lt administratorius. doh.gif

Papildyta:
user posted image

gal kas is jusu bandete teipus tokius vaikuciams lipdyti ? 4u.gif
cia naujove visai nekenkia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 15, 17:24)
nu sakes pas jusu vasara rolleyes.gif pas mumi termometrs rodo -5.as vakar gavau saskaita  uz sildyma,maniau ir sirdis sustos doh.gif ir aplamai pas visu si men ateis kosmines saskaitos doh.gif

joooo šį mėnesį košmaras, jei ne kompensacija tai iškart gali nusišaut doh.gif už 56 kvadratus šildymas 600 lt doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 18:09)
clap.gif

nugi sveikinimai 4u.gif 4u.gif kandžiotis pradėsit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2011 01 15, 18:10)
Vikma jo pas mus ir sestadieni yra terapija tik sekmadieni ilsimes verysad.gif . Nu pas mus super ispardavimai buna  thumbup.gif kas duota maisa pinigu tai visus turbut ir isleisciau labai jau megstu parduotuves doh.gif . Kelionej kaip vaziavom su MB ir tik jis vairavo tai stojam tik i tulika ir ryte kavos, nes be jos negaliu tai 1,5 paros pargrizom i gimtine. na kaip busiu uz vairo as tokia kelione dar nzn kaip bus, koki spaudima ir isbandyma man jis duos, sake jei grisi pati i LT tai teises nebereikalo gavai blink.gif as IT laikiausi. Na nzn ar gerai , kad B enius su veidrodziu kalba g.gif . Ernestyteee ne tu viena po vaiku skyrius vaikstai LT ir as vaiksciojau, cia atskiros pardes tai geda eiti lotuliukas.gif Varau i batu parde ir ten ispardavimas labai myliu batus lotuliukas.gif

nu va pagaliau gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(UpeJura @ 2011 01 15, 22:37)
Labuks, merginos...

Nu kaip as baltai pavydziu ir dziaugiuosi, kai vaikuciams dygsta dantukai  blush2.gif

kip keista g.gif o gydytojai ką sako ????
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 15, 23:09)
Papildyta:
user posted image
gal kas is jusu bandete teipus tokius vaikuciams lipdyti ?  4u.gif
cia naujove visai nekenkia  4u.gif

g.gif o kas čia? ir kam jie naudojami???
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif

Jostvairoges tiek priplepejot kas jums pasidare doh.gif lotuliukas.gif ale smagu kaip senais laikais per diena 4-5pusl budavo thumbup.gif

Audratum cituoja!!!!!!!!!!!!!!!!! bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(joolita @ 2011 01 15, 06:14)
RAMUNKA,saunu,kad tavo tyrimai geri.

Kokie tyrimai? g.gif

QUOTE(audratum @ 2011 01 15, 09:09)
Ramunka mano MB irgi grieztas sakau nevaziuosiu su sita masiote, o jis imk raktus ir varyk, sakau nevaziuosiu LT toki kelia, o jis nori kitos masinos tai vaziuosi ir dar jis verciasi masinu verslu zodziu perka perparduoda tai pagalbos reik zodziu visko jis mane ismokino ir gerai dabar galiu vazinetis drasiai su bet kuo ir bet kada ir svarbiausia kur noriu

biggrin.gif as tai dziaugiuosi,kad mane uzrase nes netureciau teisiu po siai diena nes trizne buvau tuo reikalu doh.gif biggrin.gif o dabar atsiputus kur reik sedam su Zygiu ir lekiam thumbup.gif

QUOTE(NikeZ @ 2011 01 15, 13:17)
hm.... gal kas kru matet korseta po nestumo nuspirkt.... bet noriu standaus nuspirkau ale triusikus tai suds juodas ,nu nepatinka man .... o turiu tipo ta elastini dirza na .... jis mane nervija kol stovi uzsidedi ok,pradedi judet tai jis susivinioja

As sau Ortopediniam pirkausi thumbup.gif

QUOTE(joolita @ 2011 01 15, 13:48)
sloga didele,net zali eina,ausyse cypia . ir gerkle,net ryti negaliu,ausi skauda. o temperaturos niekad neturiu,kai sergu.

I sinusita panasu unsure.gif sildyk sau su ta lempa butinai ir dar sinupreto nusipirk butinai cool.gif

QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 14:51)
siandien su MB pastebejom kad pats jau nuo saukstelio kasni nuima 

bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 17:09)

Sveikinam thumbup.gif

QUOTE(kosemalose @ 2011 01 15, 20:13)
va cia kazkas panasaus, bet tik visai maziukams skirta

Esu macius tokiu ebejui tik atrama aukstesne smile.gif

QUOTE(UpeJura @ 2011 01 15, 21:37)

Mano Zygis irgi bedantis buvo ilgaipirmas dantis 1m isdygo.ir prasidejo tada iskart po 2 po 4 nespejau skaiciuot smile.gif

QUOTE(NikeZ @ 2011 01 15, 22:09)
gal kas is jusu bandete teipus tokius vaikuciams lipdyti ? 

Pirma kart matau.imesk info apie juos daugiau smile.gif

QUOTE(cezi @ 2011 01 15, 22:37)
už 56 kvadratus šildymas 600 lt

swoon.gif
Atsakyti

mes bandem bigsmile.gif kad isbandyt kaip vaikas toleruos, tai galit paprasta pleistra priklijuot- sunkiausia kai reikia nulupt biggrin.gif . o del efekto.... raukslem butu super kas nakt bigsmile.gif Panasiu principu veikia, bet efektyvesnis ir vaiku daug labiau toleruojamas stai sitas dalykas. ilgai paieskojus galima nusipirkt zymiai pigiau panesiota/isaugta mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 16, 00:09)

user posted image

ne nebandem,bet mums siule sanatorijoje,miglei ant nykscio klijuoti,bet kai isejo atostogu musu ergaterapiaute,tai ir liko pamirsta.
girdejau,jog padeda.
Papildyta:
sveikos  4u.gif

gal kas esat kur uzmate kokia "alia kedute" ar atrama vaikui - net nezinau kaip pavadint, kad butu atrama vaikui nugarytei sedint ant zemes. maniskis megsta zaist ant kilimo labai netaisyklingai kojas parietes po savim-ko jam labai negalima daryt. bet kai as ji pasodinu turkiskai, kaip liepia daktarai, tai tuomet jis priverstas sulenkti nugara - kas irgi labaijam kenkia. vat jei jis taip sededamas galetu i ka nors atremti nugara.... g.gif
va cia kazkas panasaus, bet tik visai maziukams skirta schmoll.gif :

Sveikute,cia maudymo kedute, maciau tokia pardavinejo sm,kur vaikiska technika,vonios reikmenys.
Papildyta:
QUOTE(UpeJura @ 2011 01 15, 23:37)
Labuks, merginos...

Sveikute,tu nenusimink,<iglutei pirmas dantukas isdygo, jau virs metuku buvo.O trinta maista ir iki dabar valgo,nes kramtyti nemoka.
Apsisarvuok kantrybe ir lauk dantuko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vikma @ 2011 01 15, 19:33)

o ne krikstynom? g.gif  smile.gif

Tikrai ne,krikstynom,kazka is aukso dovanoja,o kai pirmas dantukas prasikala,turi sidabrini sauksteli dovanot. Na cia ne prievole,tiesiog taip nuo seno atejo ax.gif
Atsakyti
Daugiau info apie teipus reikia ieskoti internete smile.gif man sanatoerijoj siule tai manau pirksim ir lipdysim kiek zinau padeda,kurie turi bedu su raumenukais ,na tai vcp,siaip jie naudojami sporto sferoje .... ant VCP cia visiska naujove ,nera dar pilnai isbandyta ,bet kaip bebutu nuo ju blogiau nebuna smile.gif

Bamboo kedute nera maudyniu ,ji skirta vaikuciui sedeti ,maudyniu kedute siek tiek kitokia,zinoma galima ir su ja prasut ,bet ipylus daugiau vandens ji pakyla ir vercia vaika is kedes lotuliukas.gif

laukiu sian MB gimines atleks mazosios paziuret is Lenkijos ,taqi vargo keliai ,sitiek valgyt daryt.... o kaip sunku po bemieges nakties .....
Gero sekmadienio 4u.gif vakare duosim zinia apie save smile.gif
Atsakyti
hm..... nuspirkau kazkokius,puse velnio ,MB sako triusikai kaip pas sena boba doh.gif 
buvo ir man jau tokia mintis  doh.gif

su treciu nejuokaukit ..... nu duokit pagyvent zmoniskai  lotuliukas.gif
hm..... gerai pagalvojus imk visus 8  thumbup.gif
sveikinimai dideliausi wub.gif
turiu sita geri smile.gif dabar paliku sanatorijoj,maniske per ergoterapija ten sedi ,kitu keduciu  nepripazysta  doh.gif
maniskei pirmas dantis 10 menesiu,nors matesi beveik nuo 6  unsure.gif
nu mergos nespeju su jumis ,vistiek kazko nesucitavau ,nu bet jau pasisaiskinimus rasiau  lotuliukas.gif  blink.gif

Savo žinutėje įterpėte daugiau šypsenėlių, nei leidžia www.supermama.lt administratorius. doh.gif
Papildyta:
user posted image

Ir as girdejau apie jios 4u.gif , sake kad tikrai padeda thumbup.gif . Bet jie ira skirtingu spalvu, ir kuo riskesne spalva tuom jie stipresni. Sake kad priklijavo joda, tai vaikui prasidejio alergija doh.gif . Tai gereiau ispradziu bandit, kuno spalvos 4u.gif .
Visem sveikuti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 18:09)
clap.gif

Sveikinam su dantuku!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labukas, mes tik atsikelem, likom su mazium si sekmadieni vieni nors kauk, visi isilakste, liudna man labai, net verkti norisi cray.gifO jus kokiais tempais varot, net neisvaizuoju kaip galima speti.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Maitinimo ypatumai doh.gif doh.gif doh.gif
http://www.youtube.c...h?v=l8orUaCJ0GY

QUOTE(joolita @ 2011 01 16, 04:02)
Sveikute,cia maudymo kedute

Tikrai ne,krikstynom,kazka is aukso dovanoja,o kai pirmas dantukas prasikala,turi sidabrini sauksteli dovanot. Na cia ne prievole,tiesiog taip nuo seno atejo ax.gif

Cia ne maudymosi kedute schmoll.gif

Matyt kaip kokiam kraste.musu kraste sidabrini sauksteli dovanoja tik per krikstynas smile.gif

QUOTE(audratum @ 2011 01 16, 09:57)
Labukas, mes tik atsikelem, likom su mazium si sekmadieni vieni nors kauk, visi isilakste, liudna man labai, net verkti norisi cray.gifO jus kokiais tempais varot, net neisvaizuoju kaip galima speti.

Nu ir ko dabar unsure.gif susigalvokit su mazium pramogu ir neliks laiko liudet mirksiukas.gif
Atsakyti
laba dienele

QUOTE(joolita @ 2011 01 15, 15:38)
Taip gereja smile.gif valgo labai gerai. Linksmute visa tokia. Juokiasi tik.
Bet as uztad sergu labai  verysad.gif

imk 4u.gif ir sveik greiciau

QUOTE(vikma @ 2011 01 15, 15:47)

cia gi supermamos,nebereikalo ir tu cia wub.gif  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

blush2.gif wub.gif

thumbup.gif  thumbup.gif 

wub.gif sveikinam

sveikos  4u.gif

gal kas esat kur uzmate kokia "alia kedute" ar atrama vaikui - net nezinau kaip pavadint, kad butu atrama vaikui nugarytei sedint ant zemes. maniskis megsta zaist ant kilimo labai netaisyklingai kojas parietes po savim-ko jam labai negalima daryt. bet kai as ji pasodinu turkiskai, kaip liepia daktarai, tai tuomet jis priverstas sulenkti nugara - kas irgi labaijam kenkia. vat jei jis taip sededamas galetu i ka nors atremti nugara.... g.gif
va cia kazkas panasaus, bet tik visai maziukams skirta schmoll.gif :

as nesu maciusi:(nebent kaip kazkuri minejo maudymo kedutes, bet kazi kaip ten butu ant jos paprastai sedint g.gif

QUOTE(UpeJura @ 2011 01 15, 23:37)

as irgi tokioj pacioj situacijoj kaip tu:(mums 9 menesiai, jau ir 10 eina, bet dantu ne kvapo:(kazi kada jie sumastys islist...
Atsakyti