Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(audratum @ 2011 01 15, 11:09)
Tikra teisybe drinks_cheers.gif kartais norisi jam burna uzciaupti bigsmile.gif dabar ir as atsikersiju kaip jis vairuoja as jam ir pastabu duodu lotuliukas.gif , super dalykas thumbup.gif

aha ir mane trumpina bei blasko kai su komentarais savo kai as uzvairo doh.gif negana jei deivids paleidzia sirena,dar vyras tai imk ir nusisauk su vairu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 00:27)
greiciau tai greiciau reik taupyt db litus juk ne 100 kainuoja,o cia dar bedos visokios lenda nu bet kaip nors reiks gal mamos paprasyt kad remeju butu  bigsmile.gif  bet ji senu paziuru sake mano MB kad neleistu man vairuot sako uzsimus ties pirmu stulpu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

siaip tai ir issimoketai galima laikytis,bent pasmusu taip buvo,bet as tai sakau geriau visa inesiu lotuliukas.gif kredita turejau pasiemus juodai dienai tai galvoju inesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 15, 15:47)

tikrai nepatogu su ta klizma,nes visa pati jaudinuos,kol nurengi kol pampi nuiimi ir t.t o dar vaikas bijo,kad vel isange lendu,uzraukia viska,bet kad mum pagrinde priepoliai paryciais budavo tai kartu su vyru jis laiko as leidziu.......

mes turim ampuoles, dormicum. priepolio metu puse ampuoles reikia supilti i burna. bet ant akiu suveikia. vaikas atsigauna.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2011 01 15, 15:48)
sloga didele,net zali eina,ausyse cypia . ir gerkle,net ryti negaliu,ausi skauda. o temperaturos niekad neturiu,kai sergu.

Nuo to teraflu,man rugstys sukyla,net isgrauzia gerle. dedu kompresus,tepu,purskiu...
bankrotan nueisiu su tom ligom.

o tai jus turit kiek supratau bioptron lempa ane?o tu pati sau bandai svitintis,pvz slogai gerkliei super butu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2011 01 15, 15:57)
mes turim ampuoles, dormicum. priepolio metu puse ampuoles reikia supilti i burna. bet ant akiu suveikia. vaikas atsigauna.

bet gal mum tokiu nepriraso nes mes per skrandi ir tai daaaaaaug vaistu gaunam g.gif
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 14, 21:13)
nu va jau namie.. marijai laringitas,todel ir duso...grizom pilnom terbom vaistuku na vel neramiai laukiu nakteles  g.gif  g.gif

kaip jum si naktele praejo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 15, 15:17)
hm.... gal kas kru matet korseta po nestumo nuspirkt.... bet noriu standaus nuspirkau ale triusikus tai suds juodas ,nu nepatinka man .... o turiu tipo ta elastini dirza na .... jis mane nervija kol stovi uzsidedi ok,pradedi judet tai jis susivinioja  doh.gif

Man po operacijos reikėjo jo, tai žiūrinėjau, man patiko Select žurnaliuke tokie, jei turi pavartyk, gal ir internete yra. Tokie prasideda po papais, aptempia šikniuką ir iki kelių klešnukės lotuliukas.gif vo, kaip paaiškinau. Arba va tokie korsetas
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 01 15, 16:18)
Man po operacijos reikėjo jo, tai žiūrinėjau, man patiko Select žurnaliuke tokie, jei turi pavartyk, gal ir internete yra. Tokie prasideda po papais, aptempia šikniuką ir iki kelių klešnukės  lotuliukas.gif vo, kaip paaiškinau. Arba va tokie korsetas

As tai elastiniu bintu apsivyniodavau, kaip pagaliukas buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2011 01 15, 16:33)
As tai elastiniu bintu apsivyniodavau, kaip pagaliukas buvau smile.gif

tai pilvuko ne nerasta? lotuliukas.gif o man po gimdymo netas galvoj buvo,tai ir karo dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 15, 15:08)
kaip jum si naktele praejo? 4u.gif

labu 4u.gif 4u.gif
na musu naktele tai ramesne tik kokius 4 kartus prie jos keliaus.... o viktoras tai kaip suprasdamas toks ramus wub.gif siandien su MB pastebejom kad pats jau nuo saukstelio kasni nuima clap.gif

joolita saunuoles laikykites!!!!!!!!!!!!! o tu save pasaugok wub.gif

Audratum as tau savo 40 kg dovanoju pristatymas lietuvos ribose nemokamas lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei rimtai tai jauciu man lengviau truputuka juk tau dar kiek jegu reikia o as tai kupina jegos thumbup.gif

NikeZ neskubek figuros remontuot neapsimoka mirksiukas.gif tuoj trecia reiks nesiot mirksiukas.gif bigsmile.gif

Grek kaip reikalai su mezgimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laindrusa: 15 sausio 2011 - 15:54
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 16:51)
labu  4u.gif  4u.gif
na musu naktele tai ramesne tik kokius 4 kartus prie jos keliaus.... o viktoras tai kaip suprasdamas toks ramus  wub.gif  siandien su MB pastebejom kad pats jau nuo saukstelio kasni nuima  clap.gif 

tai kiek supratau inchaliatoriaus neprireike? thumbup.gif nuva ir jums geriau,dabar lauksim ziniu is medutes kaip jiems? g.gif smile.gif
nuva kaip saunu,kad stengias jau valgyt graziai thumbup.gif greit ir pats su saukstu bandys kabinti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 15, 00:27)
Ernestytaaa ruoskit premijera atsakingai!!! jauciu ziurovu netiketu sulauksi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o jei kas tai FHM fotografa prikabinsim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet rimtai kaip butu smagu sudalyvauti ernestos premjeroj wub.gif ir isvis meetas butu jega thumbup.gif
Atsakyti
oho kkios greitos jus, mestik i terapija, i parde, ojus tiek daug prirase. Va eilini karta pas mus ispardavimai prasidejo tad palikau Bena terapijoj , galvoju nuleksiu pavepsoti. patiko tokia maikute vasarai, bet xs nera, o pirk s ir vel nesk taisyti neapsimoka tikras velnias su tuo svoriu man unsure.gif tikrai Laidrusa koju nepavilksiu, Nikez siusk pastu savo 5 kg tongue.gif Vikma as kaip vaziuoju su vaikais tai jie jau isdresiruoti ne cypt, o jei tenka vaziuoti su MB tai jis vairuoja visada, taip ramiau rolleyes.gif Va silta pas mus siandien kokia 20 silumos faina. Benius mano ziuri i veidrosi ir kalba su savo atvaizdu taip juokinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2011 01 15, 17:32)
oho kkios greitos jus, mestik i terapija, i parde, ojus tiek daug prirase. Va eilini karta pas mus ispardavimai prasidejo tad palikau Bena terapijoj , galvoju nuleksiu pavepsoti. patiko tokia maikute vasarai, bet xs nera, o pirk s ir vel nesk taisyti neapsimoka tikras velnias su tuo svoriu man unsure.gif tikrai Laidrusa koju nepavilksiu, Nikez siusk pastu savo 5 kg tongue.gif Vikma as kaip vaziuoju su vaikais tai jie jau isdresiruoti ne cypt, o jei tenka vaziuoti su MB tai jis vairuoja visada, taip ramiau rolleyes.gif Va silta pas mus siandien kokia 20 silumos faina. Benius mano ziuri i veidrosi ir kalba su savo atvaizdu taip juokinga  biggrin.gif

o ps jusu ir sestadieniais vyksta uzsiimimai?

aha ir pas musu ispradavimai tipo prasidej,bet pas jumi vistiek geresni ir pigiau buna lotuliukas.gif

bet jus kelionese vistiek juk islipat pailseti,pasivaiksciot kur,i tuoleta gi irgi reikia? ax.gif

nu sakes pas jusu vasara rolleyes.gif pas mumi termometrs rodo -5.as vakar gavau saskaita uz sildyma,maniau ir sirdis sustos doh.gif ir aplamai pas visu si men ateis kosmines saskaitos doh.gif

tai Benuks su savo antrininku bendrauja lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 14, 22:21)
Mano vyriškis vakar ėmėsi papų mankštinimo darbų  lotuliukas.gif  jau maniau, kad sienom lipsiu, kojų nagais tapkes sudraskysiu, kad papai visam gyvenimui ir liks kaip pas LOLO Ferari  doh.gif  lotuliukas.gif  bet va, stebuklas, ryte atsikėliau jau beveik be guzų, dar jaučiasi šiek tiek, bet mažasis reikalus už tėtį pabaigė daryti-išgėrė pienuką  bigsmile.gif

o jis pats sumaste taip tau padet,ar tu pasiuliai?nu bet malacius,va kur masazistai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu tep Audratum, aš irgi nebespėju paskui merginas. karsta.gif

Ir man didžiausia bėda su rubais, ypač kelnėm, džinsais, vaikų skyriui nebent ką pirktis. doh.gif

Šaunuolis Benukas. thumbup.gif Mes su sese mažos tai prieš veidrodį ir koncertuodavom mage pasileidusios ir kalbėdavom su savim. Įsivaizduodavom kad veidrodis tv ir mus per jį rodo. lotuliukas.gif

Jetau kas čia daros kad visi aplink nori mane išrengt? Man ir baisu daros, reik ieškot pernykščių lapų pasislėpt. doh.gif doh.gif doh.gif Jau ir FHM fotografai žiurau gręsia, dieve dieve. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vikma, na ką vadovas svajoja čia jau jo bėdos, ne mano. lotuliukas.gif Vaje kaip sužinos kaip jam ketvirtadienį ankščiau pabėgus iš baliuko, daviau sau laisvę, šakytės man gali būti. Sakys tai taip mergyt apsinuogint negali, ahaaaa....... doh.gif lotuliukas.gif O merginos aišku pirmoj eilėj jam viską papasakos ir įkalčius parodys. doh.gif

Medute28, dabar mūsų "fotografe" išgastroliavus savaitgaliui, kai gryžus atsiūs foto įmesiu. biggrin.gif

Visiems visiems sirgaliukams daug daug sveikatėlės. 4u.gif

Laindrusa, koks šaunuoliukas Viktoriukas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 15 sausio 2011 - 17:44
QUOTE(vikma @ 2011 01 15, 16:38)
tai pilvuko ne nerasta? lotuliukas.gif o man po gimdymo netas galvoj buvo,tai ir karo dabar ax.gif

Oi jokio pilvelio,paziuretum i mane,net nepasakytum,kad gimdzius. kuda,kaip sakaliukas,42kg
net nezinau,kaip priaugti koki kilograma verysad.gif
Atsakyti