Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(Mimmi @ 2011 02 07, 23:31)
Ernestyt, imk mano kelis kg mirksiukas.gif. MB vis primena man senus laikus kai sverdavau 39kg blush2.gif. Bet pati fainiai atrodai 4u.gif. Pagaliau iš advokato žinių sulaukiau, kova bus sunki, bet yra nemažai šansų pasimt vaikučius pas save. Net širdelė dreba nuo tokių žinių.
Cezi, aš ir be išvaržos turiu neįgalumą. Ale reik pasidomėt, gal procentų daugiau pripaišys g.gif
Panos, kur jūs tą pavasarį matot? Aš savo panai jau trečią porą batų perku šiai žiemai.

Geros zinios, linkiu kad viskas paviktu 4u.gif thumbup.gif . O ta grazuolia pasodintu.

QUOTE(laindrusa @ 2011 02 07, 23:58)
Labos mamytes 4u.gif  4u.gif ir ernestyte bis.gif
Ojojoj kaip as jusu pasiilgau  bigsmile.gif  bigsmile.gif   nu jau taip pajutau kad jusu truksta !!!!
na o pas mane tai ne kas... MB labai pablogejo... Cezi rasei kad tavo mazuliui kazkada kraujavo is zarnyno... oj pasek karts nuo karto... yra tyrimeliai kuriuos gali namie pasidaryt ir pazet ar slapto kraujo nera ismatose ir jei ji yra liga rast anksciau nei ji visu grazumu pasirodys... Juk MB irgi vaikystei po antibu kraujavo o paskui 20 metu ramu buvo... o dabar jau antri metai gyvenam lengvam kosmare.... zinokit taip sunku girdeti nakti savo mylima zmogu dejuojanti nuo skausmo...arba is tualeto isejusi pamatyti issikankinusi issekusi zmogu.......
  Na o kagi mano Viktoriukui visdelto priepuoliukai padaznejo.... turbut leksim i kauna arba vilniu... na dar vietiniai zadejo dar karta eeg padaryt....
  o as pati irgi pradejau biret.... nakti turbut epi priepuolis buvo atsikeliau susikandziojus visa liezuvi ir zando vidine puse...kalbet negaliu normaliai doh.gif ....... nu zodziu pas mane linksma  verysad.gif  taip ir galvoju kad tik ko blogo neatsitiktu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
  visiem ligoniukams  4u.gif  4u.gif

Na ziuriu pas tave tai linksma:oh . Tai tau ir paciai reikes pas neurologo kreiptis, jeigu cia priepolis tai reikia gidyt unsure.gif . O pas tavo MB, nuo antibu pablogejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenusikas: 08 vasario 2011 - 09:31
Sveikutes,

Laindrusa, vaje kokios bedeles pas tave, o dar neduok dieve pačiai epi prasides. verysad.gif o vyras nieko nejuto kad kažkas vyksta? Nes man kaip sanatorijoj buvo. Naktį kambariokei kaip prasidėjo priepuolis net prikėlė mane, vaje kaip persigandau. O ryte jai kaip pasakiau kad priepuolis buvo, net neprisiminė visai. doh.gif

Gavau tavo gimtadienio datytę, bet aš dabar centre trumpam prisėdus, tik vakare galėčiau kūrti temą, tad turbūt šis darbukas teks kažkuriai kitai jei nesulauksit vakarėlio. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal žinot ar turint betkokią stuburo išvaržą jau galima gauti neįgalumą?ar yra nustatyta kiek turi būti pažeistas stuburas?Gal žinot kur reikia pasiskaityt?
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2011 02 08, 09:31)

Na ziuriu pas tave tai linksma:oh . Tai tau ir paciai reikes pas neurologo kreiptis, jeigu cia priepolis tai reikia gidyt unsure.gif .  O pas tavo MB, nuo antibu pablogejo?

labukas, zinok as trileptali geriu jau 12 metu ax.gif o priepuoliuku nebuvo 11 metu, bet cb net nzn ar priepuolis ar kas........ tai vat, teks stebeti save.... doh.gif o MB tai nuo antybu liga pasirode visame grazume....
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 08, 11:02)
Sveikutes,

Laindrusa, vaje  kokios bedeles pas tave, o dar neduok dieve pačiai epi prasides.  verysad.gif o vyras nieko nejuto kad kažkas vyksta? Nes man kaip sanatorijoj buvo. Naktį kambariokei kaip prasidėjo priepuolis net prikėlė mane, vaje kaip persigandau. O ryte jai kaip pasakiau kad priepuolis buvo, net neprisiminė visai.  doh.gif

Gavau tavo gimtadienio datytę, bet aš dabar centre trumpam prisėdus, tik vakare galėčiau kūrti temą, tad turbūt šis darbukas teks kažkuriai kitai jei nesulauksit vakarėlio.  mirksiukas.gif

zinok MB raminamu buvo isgeres tai nemanau kad butu girdejas schmoll.gif . o del temeles tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif mergickos db visos tyli nenori dakalt taves laukiam 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vasario 14 d. 14 val. VU Vaikų ligoninės Didžiojoje auditorijoje (Santariškių g. 7) vyks ligoninės neurologų organizuotas renginys, skirtas Europos epilepsijos dienai. Kviečiame kolegas, tėvelius, auginančius vaikus, sergančius epilepsija, Vilniaus epilepsija sergančiųjų draugijos narius ir žurnalistus pasikalbėti apie šią neurologinę ligą, jos paplitimą, gydymą, diagnostiką, aptarti visas opias problemas, su kuriomis susiduria šeimos, auginančios epilepsija sergančius vaikus.

http://www.vaikuligonine.lt/

--------------

mes su šeima planuojame dalyvauti, aš bandysiu paruošti pranešimą apie ketogeninę dietą.

mergaitės, kas galite ir norite, labai kviečiame dalyvauti! kartu ir susipažintume wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2011 02 07, 23:31)
Ernestyt, imk mano kelis kg mirksiukas.gif. MB vis primena man senus laikus kai sverdavau 39kg blush2.gif. Bet pati fainiai atrodai 4u.gif. Pagaliau iš advokato žinių sulaukiau, kova bus sunki, bet yra nemažai šansų pasimt vaikučius pas save. Net širdelė dreba nuo tokių žinių.
Cezi, aš ir be išvaržos turiu neįgalumą. Ale reik pasidomėt, gal procentų daugiau pripaišys g.gif
Panos, kur jūs tą pavasarį matot? Aš savo panai jau trečią porą batų perku šiai žiemai.

man jau net baisu darosi dėl tavęs doh.gif ar paveši tiek, pati su negalia, vaikas, ir dar globotinis doh.gif didvyrė tu mūsų 4u.gif 4u.gif 4u.gif stebiuosi kiek žmonės stiprybės turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 02 08, 15:56)
labukas, zinok as trileptali geriu jau 12 metu  ax.gif  o priepuoliuku nebuvo 11 metu, bet cb net nzn ar priepuolis ar kas........ tai vat, teks stebeti save....  doh.gif o MB tai nuo antybu liga pasirode visame grazume....
  zinok MB raminamu buvo isgeres tai nemanau kad butu girdejas  schmoll.gif . o del temeles tai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mergickos db visos tyli nenori dakalt taves laukiam  4u.gif  4u.gif

O dieve, laikykitės. 4u.gif friends.gif Taip jau yra, kaip suplaukia bedelės į vieną tai suplaukia, bet kaip esu sakius po tamsiausių debesų visad išlenda saulutė. Tikiu ir pas jus ji greit nušvis. mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

Na matau naujų namų statybų dar nėr, raitojuos rankoves į darbą aš. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 02 07, 23:58)
Labos mamytes 4u.gif  4u.gif ir ernestyte bis.gif
Ojojoj kaip as jusu pasiilgau  bigsmile.gif  bigsmile.gif   nu jau taip pajutau kad jusu truksta !!!!
na o pas mane tai ne kas... MB labai pablogejo... Cezi rasei kad tavo mazuliui kazkada kraujavo is zarnyno... oj pasek karts nuo karto... yra tyrimeliai kuriuos gali namie pasidaryt ir pazet ar slapto kraujo nera ismatose ir jei ji yra liga rast anksciau nei ji visu grazumu pasirodys... Juk MB irgi vaikystei po antibu kraujavo o paskui 20 metu ramu buvo... o dabar jau antri metai gyvenam lengvam kosmare.... zinokit taip sunku girdeti nakti savo mylima zmogu dejuojanti nuo skausmo...arba is tualeto isejusi pamatyti issikankinusi issekusi zmogu.......
  Na o kagi mano Viktoriukui visdelto priepuoliukai padaznejo.... turbut leksim i kauna arba vilniu... na dar vietiniai zadejo dar karta eeg padaryt....
  o as pati irgi pradejau biret.... nakti turbut epi priepuolis buvo atsikeliau susikandziojus visa liezuvi ir zando vidine puse...kalbet negaliu normaliai doh.gif ....... nu zodziu pas mane linksma  verysad.gif  taip ir galvoju kad tik ko blogo neatsitiktu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
  visiem ligoniukams  4u.gif  4u.gif

apšviesk mergyt labiau mane, kas per liga, kas per tyrimai ir panašiai.

Ar pablogėjo dėl to "lengvo košmaro"?

Mes irgi turim epi, gal gali papasakot man ar dėl fizinio krūvio gali būt priepuolis??? iškilo problema - daktarė neleidžia lankyt futbolo dėl epi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezi: 08 vasario 2011 - 18:27
Laba visoms smile.gif
Ruste, kaip tu gyveni, kaip tavo Brigita auga ? kaip jai sekasi ?
Mimi, tau medalio reikia, esi nuostabi mama ir būsi puiki globėja 4u.gif tik saugok save mirksiukas.gif
Laindrusa, ***** kaip blogai...ieškok priežasties, kodėl jie suaktyvejo unsure.gif laikykis 4u.gif
Mes buvom šiandien santaruose pas Samaitienę, sūneliui viskas gerai, Andrėjai tos pačios rekomendacijos smile.gif
Vėjas baisus, bijau, kad langų neįpūstų į kambarį blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 08, 18:25)
Laba visoms smile.gif
Ruste, kaip tu gyveni, kaip tavo Brigita auga ? kaip jai sekasi ?
Mimi, tau medalio reikia, esi nuostabi mama ir būsi puiki globėja  4u.gif tik saugok save  mirksiukas.gif
Laindrusa,  ***** kaip blogai...ieškok priežasties, kodėl jie suaktyvejo  unsure.gif laikykis 4u.gif
Mes buvom šiandien santaruose pas Samaitienę, sūneliui viskas gerai, Andrėjai tos pačios rekomendacijos smile.gif
Vėjas baisus, bijau, kad langų neįpūstų į kambarį  blink.gif

dėkui, kad klausi, baika ta mūsų panelė, sezoninės ligos tik gyventi neduoda. savaitė darželyje, trys namie sad.gif

o kaip jums?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti