Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(audratum @ 2011 01 15, 00:03)
Scuza Nikez rolleyes.gif nu jo zinau del to svorio kaip kam eina atvirkstinia eiga sveriau visada49 kg dabar 45 kg ir ne auga nors tu ka. Ne Vikma vaziuosi viena. MB su viena as su kita nzn kaip atvairuosiu.

kam svori augint tau ......na zinoma jei sveikatai nekenkia toks mazas svoris ,man gryzt i 45 bigsmile.gif bet be sansu manau doh.gif
Atsakyti
geras panos pastebejau kad as sveriu tiek kiek audratum ir NikeZ sudejus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
NikeZ priimtas tavo pasiaiskinimas lotuliukas.gif
mano mergiote jau pradeda kosit zinau ka reik daryt priepuolio metu. inhaliatoriu turiu pasiskolinus thumbup.gif tai apsiginklavus bet tikiuos neprireiks...

Ernestytaaa ruoskit premijera atsakingai!!! jauciu ziurovu netiketu sulauksi lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei kas tai FHM fotografa prikabinsim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 14, 22:00)

Varyk tik motin ir registruokis greiciau  biggrin.gif pajausi gyvenimo kaifa  mirksiukas.gif
O pradzia jau yra  biggrin.gif

greiciau tai greiciau reik taupyt db litus juk ne 100 kainuoja,o cia dar bedos visokios lenda nu bet kaip nors reiks gal mamos paprasyt kad remeju butu bigsmile.gif bet ji senu paziuru sake mano MB kad neleistu man vairuot sako uzsimus ties pirmu stulpu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 01 14, 21:10)
pati jaučiuosi super, sparnai kyla skraidyti vėl, kaip senais gerais laikais 

Kaip smagu kad taip jautiesi wub.gif thumbup.gif

QUOTE(NikeZ @ 2011 01 14, 21:45)
Pasiaiskinimas

Supratom biggrin.gif

QUOTE(laindrusa @ 2011 01 14, 22:27)
geras panos pastebejau kad as sveriu tiek kiek audratum ir NikeZ sudejus

greiciau tai greiciau reik taupyt db litus juk ne 100 kainuoja,o cia dar bedos visokios lenda nu bet kaip nors reiks gal mamos paprasyt kad remeju butu

lotuliukas.gif patinka man tavo jumoro jausmas thumbup.gif lotuliukas.gif

Cia geras variantas thumbup.gif

Atsakyti
Labas rytas,

Na jus ir priplepejote.
Siandiena mes vel be temperaturos,vakar gerai valge. Guli ir juokiasi multikus ziuredama.
Darau jai vibro masaziukus,kad karkalai issivaiksciotu,sildau bioptrono lempa.

Musu matyt negulde i ligonine,nes kraujas nedideli uzdegima rode. O ir antibiotika gera israse. Konsultavausi su kita gydytoja,tai sake,jog labai geras. Dar sirupeli nuo kosulio kita rekomendavo.

As ja ir tepu,ir kompresiukus dedu,inhaliacijas darau. Manau,kad gereja,tik tie karkalai baisiai jai ten tamposi.

RAMUNKA,saunu,kad tavo tyrimai geri. Bet tamo MB saunuolis,matyt nusprende jai pasakys is anksto tu nevaziuosi smile.gif ot slapukas.
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 14, 19:08)
tai jos ten svarste kas jam cia yra,tik su gydytoja issiaiskinom kad priepolis,nes klausiau kaip atrode,kaip jautes,kaip akys,sakau jo cia priepolis,bet prie manes tokio nera buve,todel ir nesuprantu kame diela g.gif jo priepolio metu reikia dezepam klizma suleisti.
Papildyta:

bus bus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
as tai pvz irgi taskiukais skaiciuoju ax.gif nu tarkim kai ne suskaiciavke skaiciuoju,dedu taskiukus ant lapo ir pliusuoju,nu bet netaip kaip cia rodo ax.gif nu gal ir isjusu kas taip daro suprastu apie ka as ax.gif

mum tai davė kažkokias ampuolytes, nulauži galą ir supili už žanduko, manau patogiau - nei kelnių auk, nei taikyk, juk kai priepuolis būna tai netaisp jau lengva tai padaryti, kai vaikas visas kratosi doh.gif

Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2011 01 14, 19:31)
Vikma, as tai pati visada norejau tik galimybes nebuvo. gimus maziui netik galimybes atsirado ,bet ir butinybe. i terapijas vezu i kita miesteli ir dar kalnu keliais visa po prakaitu pradzioj sedejau dabar kaip sumacheris varau MB priverte dabar nori, kad iki LT parvaryciau kaip pagalvoju baisu 3500km reiks vaziuot, o ka darysi su juo nepasigincysi.  As ir vairuoju nedaug 3 metai eina, bet man labai patinka kaip nera salia MB aisku thumbup.gif

drinks_cheers.gif nes sėdi šalia ir diriguoja ką daryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sokoladinuke @ 2011 01 14, 20:46)
Labas vakaras, gal padesit ax.gif  kaip is anglu kalbos isvertus i lietuviu vadintusi sitas sutrikimas/neigalumas - CYSTIC FIBROSIS? aciu uz bet kokia informacija 4u.gif

cistinė fibrozė g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos nu ir tempai pas jus. Nikez svori man augint nors truputuka reikia, nes sveikatai kenkia tuoj koju nepavilgsiu lotuliukas.gif , o ir rubas pastoviai nesti pas siuveja taisyti irgi uzknisa lotuliukas.gif . As po pirmo vaiko buvau priaugus 20 kg, bet po 2 men bemiegiu naktu likau sakalys kuris svere 43 kg zodziu atrodziau giltine lotuliukas.gif na , o po Beno nebuvo svorio daug priauge nes gime jis 28 savaiciu, pilvukas tik augti buvo pradejes verysad.gif . Ramunka mano MB irgi grieztas sakau nevaziuosiu su sita masiote, o jis imk raktus ir varyk, sakau nevaziuosiu LT toki kelia, o jis nori kitos masinos tai vaziuosi ir dar jis verciasi masinu verslu zodziu perka perparduoda tai pagalbos reik zodziu visko jis mane ismokino ir gerai dabar galiu vazinetis drasiai su bet kuo ir bet kada ir svarbiausia kur noriu lotuliukas.gif . Laidrusa ieskok sponsoriu ir varyk greiciau. mano mama ir taip sake, o dabar patenkinta, kad pavezinu tongue.gif Grek drinks_cheers.gif tikras kaifas vairuoti., garsiai muzonas ir varai issisiepus lotuliukas.gif Medute gerai kaip yra MB ka masazuoti smile.gif pas mane visa gyvenima spygutes, net vaikuciu nemaitinau verysad.gif. Enestyteee labai noreciau susitikti su visomis supermamomis, gal iseitu kanors sumastyti g.gif . Jolituk saunu, kad Miglute sveiksta, tu saunuole 4u.gif 4u.gif io kiek prirasiau.
Papildyta:
Tikra teisybe drinks_cheers.gif kartais norisi jam burna uzciaupti bigsmile.gif dabar ir as atsikersiju kaip jis vairuoja as jam ir pastabu duodu lotuliukas.gif , super dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 14, 17:13)
Nu tiksliai  doh.gif nieko kita tema pataisysim  mirksiukas.gif

seip tai nesvarbu, viskas gerai, mes labai dziaugiames, kad galime apskritai buti sarasiuke, nes net nesitikejau, kad cia tooookie silti zmones gyvena wub.gif

laindrusa oi klaip sunuku kai vaikiukui laringitas, sveikit 4u.gif
Ernestyta liuks spektakliuko mintis ir susitikimo tuo paciu metu ax.gif
Medute28 saunuolis tavo vyras 4u.gif
Joolita dziugu, kad jums gereja 4u.gif
audratum oho kokie ilga kelione laukia...

o musu si savaitele sveciu:)tai vieni, tai kiti, tai mazai ir prie kompiuterio beprisedu.
Atsakyti
suuuper pasiaiskinimas priimatas thumbup.gif

Audratum keiciames svoriais as tau savo 5kg galiu labai ramia sazine atiduot .... blush2.gif

hm.... gal kas kru matet korseta po nestumo nuspirkt.... bet noriu standaus nuspirkau ale triusikus tai suds juodas ,nu nepatinka man .... o turiu tipo ta elastini dirza na .... jis mane nervija kol stovi uzsidedi ok,pradedi judet tai jis susivinioja doh.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif gal kas kavos?nu ir aktivistes jus thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip gereja smile.gif valgo labai gerai. Linksmute visa tokia. Juokiasi tik.
Bet as uztad sergu labai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 14, 21:49)
lotuliukas.gif Tai va, vikma, ant prikolo šiaip galiu dabar jau daug kam ryžtis, bet nuogai į sceną kad išeit tegu vadovukas tik pasvajoja.  lotuliukas.gif

o sakai nesvajoja? wub.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2011 01 15, 15:38)
Taip gereja smile.gif valgo labai gerai. Linksmute visa tokia. Juokiasi tik.
Bet as uztad sergu labai  verysad.gif

nu tai super kad Miglute gereja thumbup.gif va vienas vaikiukas jau sveiksta,kas sekantis bus g.gif smile.gif ???o tau Joolita kas,sloga,kosai,temp?o nebandai ten tu theraflu gerti,man tai jie pirmi vaistai ir kai jau surakina, thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 15, 11:34)
seip tai nesvarbu, viskas gerai, mes labai dziaugiames, kad  galime apskritai buti sarasiuke, nes net nesitikejau, kad cia tooookie silti zmones gyvena wub.gif

cia gi supermamos,nebereikalo ir tu cia wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 15, 15:17)
suuuper pasiaiskinimas priimatas  thumbup.gif

Audratum keiciames  svoriais as tau savo 5kg galiu labai ramia sazine atiduot .... blush2.gif

hm.... gal kas kru matet korseta po nestumo nuspirkt.... bet noriu standaus nuspirkau ale triusikus tai suds juodas ,nu nepatinka man .... o turiu tipo ta elastini dirza na .... jis mane nervija kol stovi uzsidedi ok,pradedi judet tai jis susivinioja  doh.gif

as 10kg galeciau nuo saves,nuo vaiko 20kg lotuliukas.gif

man atrodo as esu macius eurovaistinej po gimdymo,o deividui esu is ortopedines nupirkus irgi kur pilva suverzia,ir as nesiojau, ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 01 15, 11:02)
mum tai davė kažkokias ampuolytes, nulauži galą ir supili už žanduko, manau patogiau - nei kelnių auk, nei taikyk, juk kai priepuolis būna tai netaisp jau lengva tai padaryti, kai vaikas visas kratosi doh.gif

tikrai nepatogu su ta klizma,nes visa pati jaudinuos,kol nurengi kol pampi nuiimi ir t.t o dar vaikas bijo,kad vel isange lendu,uzraukia viska,bet kad mum pagrinde priepoliai paryciais budavo tai kartu su vyru jis laiko as leidziu.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 15 sausio 2011 - 14:42
QUOTE(vikma @ 2011 01 15, 15:45)

nu tai super kad Miglute gereja thumbup.gif va vienas vaikiukas jau sveiksta,kas sekantis bus g.gif  smile.gif ???o tau Joolita kas,sloga,kosai,temp?o nebandai ten tu theraflu gerti,man tai jie pirmi vaistai ir kai jau surakina, thumbup.gif
Papildyta:

sloga didele,net zali eina,ausyse cypia . ir gerkle,net ryti negaliu,ausi skauda. o temperaturos niekad neturiu,kai sergu.

Nuo to teraflu,man rugstys sukyla,net isgrauzia gerle. dedu kompresus,tepu,purskiu...
bankrotan nueisiu su tom ligom.
Atsakyti