QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 14, 21:49)
Tai va, vikma, ant prikolo šiaip galiu dabar jau daug kam ryžtis, bet nuogai į sceną kad išeit tegu vadovukas tik pasvajoja.
o sakai nesvajoja?
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2011 01 15, 15:38)
Taip gereja
valgo labai gerai. Linksmute visa tokia. Juokiasi tik.
Bet as uztad sergu labai
nu tai super kad Miglute gereja
va vienas vaikiukas jau sveiksta,kas sekantis bus
???o tau Joolita kas,sloga,kosai,temp?o nebandai ten tu theraflu gerti,man tai jie pirmi vaistai ir kai jau surakina,
Papildyta:
QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 15, 11:34)
seip tai nesvarbu, viskas gerai, mes labai dziaugiames, kad galime apskritai buti sarasiuke, nes net nesitikejau, kad cia
tooookie silti zmones gyvena
cia gi
supermamos,nebereikalo ir tu cia
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 15, 15:17)
suuuper pasiaiskinimas priimatas
Audratum keiciames svoriais as tau savo 5kg galiu labai ramia sazine atiduot ....
hm.... gal kas kru matet korseta po nestumo nuspirkt.... bet noriu standaus nuspirkau ale triusikus tai suds juodas ,nu nepatinka man .... o turiu tipo ta elastini dirza na .... jis mane nervija kol stovi uzsidedi ok,pradedi judet tai jis susivinioja
as 10kg galeciau nuo saves,nuo vaiko 20kg
man atrodo as esu macius eurovaistinej po gimdymo,o deividui esu is ortopedines nupirkus irgi kur pilva suverzia,ir as nesiojau,
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 01 15, 11:02)
mum tai davė kažkokias ampuolytes, nulauži galą ir supili už žanduko, manau patogiau - nei kelnių auk, nei taikyk, juk kai priepuolis būna tai netaisp jau lengva tai padaryti, kai vaikas visas kratosi
tikrai nepatogu su ta klizma,nes visa pati jaudinuos,kol nurengi kol pampi nuiimi ir t.t o dar vaikas bijo,kad vel isange lendu,uzraukia viska,bet kad mum pagrinde priepoliai paryciais budavo tai kartu su vyru jis laiko as leidziu.......