Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

Sveikos. 4u.gif

Perline kruopa, smagu kad pamažu viskas juda į gerą. Jus su GREK stiprios ir tikros šaunuolės, įveiksit viską. 4u.gif mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

Visiems ligoniukams daug sveikatėlės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mimmi, oi kokios naujienytės pas tave. verysad.gif Pas mano sesės uošviene prie kaklo išvarža, bet nors daktarai prigasdine visokiom baisybėm visai neblogai su ja susigyvenus jau keli metai. Tikiuos ir tau viskas bus gerai, tik būtinai išnaudok priklausančia reabilitaciją ir labiau pasirūpink savimi. mirksiukas.gif friends.gif

Medute28, kad ir pavasario nelaukus galima vyrukams galveles sukti. lotuliukas.gif Pavyzdžiui kaip aš centre mankštinuos būna ir pavasariai ir vasaros. lotuliukas.gif Negali per mane vyriškoji publika susikaupt iki galo. biggrin.gif

Čia repeticijų salėj prieš dramos repeticiją drenažuojuos. tongue.gif biggrin.gif

user posted image

Jaučiu reiktu jau temelę kūrt tik nesulaukiam info apie Laindrusos ir Vvarlioko su suneliu gimciukus. g.gif
Atsakyti
Ernesta, nu kur jau man dviejų vaikų mamai ten vyrams galvas sukti, va saviškiui ir nusukt kartais galiu, jei jau ko prisdirba, o svetimam ką jau ten besukti biggrin.gif neįdomi aš, bo be pratęsimo susukimas niekam neįdomus lotuliukas.gif
Domicele, siūlyčiau lėkt in Vilnių, Santariškes, pas vaikų neurologę gydytoją Rūtą Samaitienę, ji specializuojasi būtent epilepsijos srityje. Kaip tik rytoj tysiu savo atžalas pas ją biggrin.gif
Kruopa, laikykis 4u.gif
Kažna kur GREK užsiteriojusi, musėt ir jai pavasario saulė kažką susuko hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2011 02 07, 10:59)
Sveikos panos  4u.gif
Pas mus irgi tokia viena aukletoja, kuri pastoviai apsisnargliavusi vaikšto, blyn kaip nervina, jauciu ji ir uzkrete Deimante  doh.gif  Buciau jau senai pasakius, jei tai kita butu, bet ta sergancioji, nu laabai faina, Deimante ja labai myli, tokia gryyna mama, mes gerai su ja sutariam, tai vat ir tyliu, del kitos jau buciau tiesiai pas darzo gydytoja nuvariusi, kas per nesamone, vaiku su sloga i darza neleidzia, o cia bacilos vaiksto, biuletenio ji mat nenori, o tau ka vaistai nekainuoja, kai vaikas suserga, aij....susinervinau  biggrin.gif
Aga, pasveiko, ji kazkaip greit si karta, sekmadieni tema 39 laikesi visa diena, o pirmadieni jau kaip niekur nieko, bet palaikiau savaite namuose del viso pikto, tai siandienajau darze sedi.

Bet vat turim dabar kita beda  doh.gif  Baisingi priepuolia jai prasidejo, jau kazkur trecia gal savaite, blyn pradejo kristi, taip kaip stabas plimt ir guli, pora kartu gerai i siena su galva tvojo  verysad.gif  dabar pasiuvau toki salma su paralonu, ziuresiu kaip darze reaguos  blink.gif

Uzmaciau tokia laida per Zone reality TV, apie epileptika vaika, tai jam pagrindine traukuliu priezastis buvo vitamino B6 trukumas organizme, pradejus ji vartoti didelemis dozemis viskas liovesi, galvoju gal reik pameginti, juk ne vaistas koks, tik su tom dozem aisku reik atsargiai, kad neperduozot.
Bet vat sako, kad tas vitaminas vaistinesi šudas, reika kazkokio gryno, suku galva is kur jo gaut  g.gif
Oij, Ernesta, kokia tu saunuole  thumbup.gif  eik tu sau kiek daug pasiekiai, super merga  thumbup.gif

Oj kaip liudna verysad.gif , vargselios. Tai o jus kokiu nors vaistuku nuo priepoliu geret, ar nieko?
Atsakyti
Domicele, kaip gaila kad Deimantei taip paaštrėjo priepuoliukai. verysad.gif Tikrai pamėginkite vitamino b6, ir geriausia į užpakaliuką. Man vaikystėje labai dažnai leisdavo ir tikrai labai padedavo. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ernestanu suuuper atrodai 4u.gif thumbup.gif

MB dirba namie su 2 pasiutusom mergom kariauju doh.gif verkiau ,kad svoris nekrentai .... taikai MB isejo dirbt pradejo kg tirpt biggrin.gif

sveikatytes visoms 4u.gif

valandu stoka paroje,pas mane blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 07, 16:12)
Ernesta, nu kur jau man dviejų vaikų mamai ten vyrams galvas sukti, va saviškiui ir nusukt kartais galiu, jei jau ko prisdirba, o svetimam ką jau ten besukti biggrin.gif neįdomi aš, bo be pratęsimo susukimas niekam neįdomus  lotuliukas.gif
Domicele, siūlyčiau lėkt in Vilnių, Santariškes, pas vaikų neurologę gydytoją Rūtą Samaitienę, ji specializuojasi būtent epilepsijos srityje. Kaip tik rytoj tysiu savo atžalas pas ją biggrin.gif
Kruopa, laikykis  4u.gif
Kažna kur GREK užsiteriojusi, musėt ir jai pavasario saulė kažką susuko  hihihi.gif

Sveikute,
Kad ta Samaitiene daug kur dirba, ir RC,ir musu seskines poliklinikoje...
Mes pas jas taip pat lankemes...
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2011 02 06, 23:17)
Labas, merginos.
Visai aptingau, net rašyt nebenoriu. Mano buvusi padružkė Eglužė tokias sms pradėjo siuntinėti, kad mane į aną pasaulį pasius doh.gif. Taip rytas vakaras ir gaunu, kad nepamirščiau, jog kišuosi kur nereikia. Davedė jinai mane, čiupau tel ir į policiją. Tik sms parodžiau, tie iškart lapą davė, rašyk ax.gif. Pasireiškiau nuo dūšios. Nors ji man rašė visai iš kito nr, bet jau kitą dieną gavo pakvietimą apklausai. Užtat aš dabar rami, kad koks snaiperis nuo stogo akmenim neužmėtys blush2.gif. Pavargau žaist su ja.
Pusę metų ieškojau kas su manim darosi. Mat ranka tirpsta iki skausmo ir kiti panašūs negerumai. Dabar žinau, kad kakle turiu rimtą stuburo išvaržą, kuri ne tik išlindus, bet ir užsilenkus. Tai nebežinau, džiaugtis čia man ar liūdėt g.gif. Operacijos daryt negalima, nes ji labai nedėkingoj vietoj, užtat pagal naują diagnozę priklauso 16 dienų sanatorijos per metus. Tai vat, žiūrėsiu ką neurochirurgas papasakos.

maladiec, seniai laikas buvo drinks_cheers.gif taip jei ir reikia

O tau už išvaržą ir neįgalumas priklausytų, ne tik sanatorija
Papildyta:
merginos, ar kuriai teko susidurt su enkopreze? mane jau baigis išb proto išvaryt doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif,
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 07, 15:08)
Sveikos. 4u.gif

Perline kruopa, smagu kad pamažu viskas juda į gerą. Jus su GREK stiprios ir tikros šaunuolės, įveiksit viską.  4u.gif  mirksiukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ernesta, saunuole, reikia prisiziureti ne del kitu, reikia tai daryti del SAVES 4u.gif

QUOTE(Medute28 @ 2011 02 07, 15:12)
Ernesta, nu kur jau man dviejų vaikų mamai ten vyrams galvas sukti, va saviškiui ir nusukt kartais galiu, jei jau ko prisdirba, o svetimam ką jau ten besukti biggrin.gif neįdomi aš, bo be pratęsimo susukimas niekam neįdomus  lotuliukas.gif
Kruopa, laikykis  4u.gif
Kažna kur GREK užsiteriojusi, musėt ir jai pavasario saulė kažką susuko  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
----
drinks_cheers.gif ir as kartais savo vyrams auklejimo darbus pravedu blush2.gif
----
aciu Tau uz gera zodi 4u.gif
Atsakyti
Ačiū NikeZ. smile.gif

Galėtum man paskolint porą kilogramėlių, ba vasarą pliaže bus baisu nusirengt, vieni kaulai ir skūra iš manęs telikę. doh.gif doh.gif doh.gif

Perline kruopa, teisybė, visų pirmiausia reikia žiūrėti savęs, o tik po to kitų. drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

Kasžin kur laindrusa su Vvarlioku. Jei kūrti temelę man tai tik šiandien galiu, o trūksta jų gimciukų. Ką daryt. g.gif
Atsakyti
Ernestyt, imk mano kelis kg mirksiukas.gif. MB vis primena man senus laikus kai sverdavau 39kg blush2.gif. Bet pati fainiai atrodai 4u.gif. Pagaliau iš advokato žinių sulaukiau, kova bus sunki, bet yra nemažai šansų pasimt vaikučius pas save. Net širdelė dreba nuo tokių žinių.
Cezi, aš ir be išvaržos turiu neįgalumą. Ale reik pasidomėt, gal procentų daugiau pripaišys g.gif
Panos, kur jūs tą pavasarį matot? Aš savo panai jau trečią porą batų perku šiai žiemai.
Atsakyti
Labos mamytes 4u.gif 4u.gif ir ernestyte bis.gif
Ojojoj kaip as jusu pasiilgau bigsmile.gif bigsmile.gif nu jau taip pajutau kad jusu truksta !!!!
na o pas mane tai ne kas... MB labai pablogejo... Cezi rasei kad tavo mazuliui kazkada kraujavo is zarnyno... oj pasek karts nuo karto... yra tyrimeliai kuriuos gali namie pasidaryt ir pazet ar slapto kraujo nera ismatose ir jei ji yra liga rast anksciau nei ji visu grazumu pasirodys... Juk MB irgi vaikystei po antibu kraujavo o paskui 20 metu ramu buvo... o dabar jau antri metai gyvenam lengvam kosmare.... zinokit taip sunku girdeti nakti savo mylima zmogu dejuojanti nuo skausmo...arba is tualeto isejusi pamatyti issikankinusi issekusi zmogu.......
Na o kagi mano Viktoriukui visdelto priepuoliukai padaznejo.... turbut leksim i kauna arba vilniu... na dar vietiniai zadejo dar karta eeg padaryt....
o as pati irgi pradejau biret.... nakti turbut epi priepuolis buvo atsikeliau susikandziojus visa liezuvi ir zando vidine puse...kalbet negaliu normaliai doh.gif ....... nu zodziu pas mane linksma verysad.gif taip ir galvoju kad tik ko blogo neatsitiktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
visiem ligoniukams 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laindrusa: 08 vasario 2011 - 00:02
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 01, 11:24)
eina per palydovinę tv rusų muzikinis kanalas, tai galėtų visą dieną groti non stop

biggrin.gif o tv megsta ziuret, ar tik klauso?

QUOTE(vikma @ 2011 02 01, 13:32)
jo daktarai,musu neurologe ir kaune uztvirtino irgi neurologai,nes buvo filmuojamas jo miegas,pati filmavau,dienom kaip miega,tai jie ir pasake kad cia miokloniniai,dienom budavo tokie mikro-zvilgsnio sustingimai,o naktim tai va visas trukcioja,ypac jauciu kai kartu miegam,anksciau prirasydavo raminancias tabletes,kad ramiau miegotu,isvis pabludo,sutriko miegas,nebegerem,bet tas truksciojimas vartymas visad buna,anksciau galvojau gal del pilvuko,kai skauda tai ir vartos.

o dabar yra dienom tie mikro?

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 01, 20:56)
Vat kaip reik gyvenimėlyje suktis.  biggrin.gif

biggrin.gif
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 01, 20:56)
Kaip lipau taip ir nulipau iš trečio aukšto visiškai be laikymosi. Kaip iššoko akys ant kaktos, vaje.  Maniau kad sapnuoju  thumbup.gif  Jaučiau kad paskutiniu metu labai sustiprėjus, bet kad taip, tikrai netikėjau.  thumbup.gif

bigsmile.gif smagu skaityt

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 02, 17:18)
GREK ankščiau man spazmukai neleisdavo nesilaikant lipt. Dabar  jie stipriai apmažėja.

O kaip tie spazmai pasireiskia pas tave?

QUOTE(Medute28 @ 2011 02 03, 17:58)
o Andrėja vėl įsikosėjo ir sloga lenda, niekaip neišbrendam iš ligos 

unsure.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(vikma @ 2011 02 04, 11:54)
Laba diena
na as ir nemaciau,bet kazkas susireiksmino,bet mano nerimas nebereikalo buvo,ir nebereikalo jai taip pasakiau,va ir serga manasis,temp vakar 38.5 doh.gif kosi,karkaliuoja,bet taip vizualiai jaucias gan normale,gal labai neisisirgsim

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Medute28 @ 2011 02 05, 21:05)
sakė po metų galiu jau vėl planuot pastoti  lotuliukas.gif klausiau ar vėliau nebūtų galima  karsta.gif

biggrin.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 05, 23:50)
Jei ne "karjeros" pakilimas gal ir aš jau kompaniją palaikyčiau.

wub.gif

QUOTE(kruopa perline @ 2011 02 06, 12:24)
mes jau savo atbegom, toliau reikia ismokti vaiskcioti

biggrin.gif

Skauda man del tu judesiuku, negaliu... verysad.gif

Atsakyti