Labas vakaras
Mimi, eik tu sau, tu saugok save, ne tik nuo super podružkės, bet ypač sveikatą, ji pas mus viena, kitos nebeturėsi..kaip tavo strakaliukas laikosi ?
Kaip berniukai, ar aplankai abu ? Kaip mažasis, ar pagerėjo būklė ?
Vikma, dar norėčiau vieno, po kokių 5 metukų, jei vyras leis Žiūriu kas dieną į augančią Andrėją ir vis labiau suprantu, kad tikrai reikia dar vienos dukros, bet ar ji bus, tai čia jau kaip Dievulis duos
Tavo Deividukui
Visoms po baliončiką kad nesirgume.
Už lango šiandien jau buvo tikras pavasaris, nerealus orelis ech, noras pasimaliavot atsirado, va nagus net nusilakavau po ilgos pertraukos žodžiu panos ruoškitės, sijonus trumpinkit ir diedams aparpulį varykim
QUOTE(Mimmi @ 2011 02 06, 23:17)
Labas, merginos.
Visai aptingau, net rašyt nebenoriu. Mano buvusi padružkė Eglužė tokias sms pradėjo siuntinėti, kad mane į aną pasaulį pasius . Taip rytas vakaras ir gaunu, kad nepamirščiau, jog kišuosi kur nereikia. Davedė jinai mane, čiupau tel ir į policiją. Tik sms parodžiau, tie iškart lapą davė, rašyk . Pasireiškiau nuo dūšios. Nors ji man rašė visai iš kito nr, bet jau kitą dieną gavo pakvietimą apklausai. Užtat aš dabar rami, kad koks snaiperis nuo stogo akmenim neužmėtys . Pavargau žaist su ja.
Pusę metų ieškojau kas su manim darosi. Mat ranka tirpsta iki skausmo ir kiti panašūs negerumai. Dabar žinau, kad kakle turiu rimtą stuburo išvaržą, kuri ne tik išlindus, bet ir užsilenkus. Tai nebežinau, džiaugtis čia man ar liūdėt . Operacijos daryt negalima, nes ji labai nedėkingoj vietoj, užtat pagal naują diagnozę priklauso 16 dienų sanatorijos per metus. Tai vat, žiūrėsiu ką neurochirurgas papasakos.
Visai aptingau, net rašyt nebenoriu. Mano buvusi padružkė Eglužė tokias sms pradėjo siuntinėti, kad mane į aną pasaulį pasius . Taip rytas vakaras ir gaunu, kad nepamirščiau, jog kišuosi kur nereikia. Davedė jinai mane, čiupau tel ir į policiją. Tik sms parodžiau, tie iškart lapą davė, rašyk . Pasireiškiau nuo dūšios. Nors ji man rašė visai iš kito nr, bet jau kitą dieną gavo pakvietimą apklausai. Užtat aš dabar rami, kad koks snaiperis nuo stogo akmenim neužmėtys . Pavargau žaist su ja.
Pusę metų ieškojau kas su manim darosi. Mat ranka tirpsta iki skausmo ir kiti panašūs negerumai. Dabar žinau, kad kakle turiu rimtą stuburo išvaržą, kuri ne tik išlindus, bet ir užsilenkus. Tai nebežinau, džiaugtis čia man ar liūdėt . Operacijos daryt negalima, nes ji labai nedėkingoj vietoj, užtat pagal naują diagnozę priklauso 16 dienų sanatorijos per metus. Tai vat, žiūrėsiu ką neurochirurgas papasakos.
Saunuole kad padavei pareiskima i policija . Tokios kaip ji tik sodint, as tai iskart prie sienos...ir . Tiesa Medute raso, ziurek savo sveikata. Labai lengva prarast sveikata, o kitos negausim .
Labas rytas visems .
QUOTE(Mimmi @ 2011 02 07, 00:17)
Labas, merginos.
Visai aptingau, net rašyt nebenoriu. Mano buvusi padružkė Eglužė tokias sms pradėjo siuntinėti, kad mane į aną pasaulį pasius .
Visai aptingau, net rašyt nebenoriu. Mano buvusi padružkė Eglužė tokias sms pradėjo siuntinėti, kad mane į aną pasaulį pasius .
Labas rytas
nu vienu zodziu ner zodziu apie ta "padruske",,bet tikrai gerai kad padariai kad kreipiais i policija,ramiau ant dusios bus,o ja issikviete pokalbiui kad apramintu?blin pas tave pacia ne gerai su sveikata dar cia kazkokia kause nervina,ir dar blogina sveikata laikykis ir ziurek save
Papildyta:
o mano pupsikui vakar vakare vel 39.4,bet tikrai nepatikejau kad tiek yra nes jautes l.gerai,tik kad rankytes saltos buvo,bet nieko nukrito nakti,dabar irgi gerai jaucias temp neturi,ryte nusimusem,nuo 6 ryto telika ziurejom,poto uzsnudom,ir va neperseniausia atejo kompa pasijunge nori einstein baby
Papildyta:
QUOTE(Lenusikas @ 2011 02 07, 10:01)
nu tavoo braskes su grietine labai jau skaniai atrodo,mmmmmmmmmmmmmmmm
as tai vakar melyniu atsilaidinau,bet deivids ju nevalgo syrit apgaudama kekias ikisau
Papildyta:
Labas rytas Domicele kaip jus?ar pasveiko Deimante?
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 07, 00:50)
Už lango šiandien jau buvo tikras pavasaris, nerealus orelis ech, noras pasimaliavot atsirado, va nagus net nusilakavau po ilgos pertraukos žodžiu panos ruoškitės, sijonus trumpinkit ir diedams aparpulį varykim
tai kaaaa,atsilo noras ir pakilo jau noras
QUOTE(vikma @ 2011 02 07, 10:16)
Labas rytas
nu vienu zodziu ner zodziu apie ta "padruske",,bet tikrai gerai kad padariai kad kreipiais i policija,ramiau ant dusios bus,o ja issikviete pokalbiui kad apramintu?blin pas tave pacia ne gerai su sveikata dar cia kazkokia kause nervina,ir dar blogina sveikata laikykis ir ziurek save
Papildyta:
o mano pupsikui vakar vakare vel 39.4,bet tikrai nepatikejau kad tiek yra nes jautes l.gerai,tik kad rankytes saltos buvo,bet nieko nukrito nakti,dabar irgi gerai jaucias temp neturi,ryte nusimusem,nuo 6 ryto telika ziurejom,poto uzsnudom,ir va neperseniausia atejo kompa pasijunge nori einstein baby
Papildyta:
as tai vakar melyniu atsilaidinau,bet deivids ju nevalgo syrit apgaudama kekias ikisau
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Man kaip ir Medute, noresi jau pavasario , ir man braskes patinka
Sveikos panos
Pas mus irgi tokia viena aukletoja, kuri pastoviai apsisnargliavusi vaikšto, blyn kaip nervina, jauciu ji ir uzkrete Deimante Buciau jau senai pasakius, jei tai kita butu, bet ta sergancioji, nu laabai faina, Deimante ja labai myli, tokia gryyna mama, mes gerai su ja sutariam, tai vat ir tyliu, del kitos jau buciau tiesiai pas darzo gydytoja nuvariusi, kas per nesamone, vaiku su sloga i darza neleidzia, o cia bacilos vaiksto, biuletenio ji mat nenori, o tau ka vaistai nekainuoja, kai vaikas suserga, aij....susinervinau
Aga, pasveiko, ji kazkaip greit si karta, sekmadieni tema 39 laikesi visa diena, o pirmadieni jau kaip niekur nieko, bet palaikiau savaite namuose del viso pikto, tai siandienajau darze sedi.
Bet vat turim dabar kita beda Baisingi priepuolia jai prasidejo, jau kazkur trecia gal savaite, blyn pradejo kristi, taip kaip stabas plimt ir guli, pora kartu gerai i siena su galva tvojo dabar pasiuvau toki salma su paralonu, ziuresiu kaip darze reaguos
Uzmaciau tokia laida per Zone reality TV, apie epileptika vaika, tai jam pagrindine traukuliu priezastis buvo vitamino B6 trukumas organizme, pradejus ji vartoti didelemis dozemis viskas liovesi, galvoju gal reik pameginti, juk ne vaistas koks, tik su tom dozem aisku reik atsargiai, kad neperduozot.
Bet vat sako, kad tas vitaminas vaistinesi šudas, reika kazkokio gryno, suku galva is kur jo gaut
Oij, Ernesta, kokia tu saunuole eik tu sau kiek daug pasiekiai, super merga
QUOTE(vikma @ 2011 02 02, 13:29)
ji sako nestovekit salia,as sako sergu,musa karstis,silpna,nu zb galvoju,o su vaikais buti gali,ju neuzkres. :ohsako imsiu bilioteni.. ateinu snd ziuriu vel ji yra,nu galvoju paklausiu na ar jau pasveikot?o ji man o ka jus man siulot??kaaaaaaaaaa siulot?imti bilioteni?o sako isko gyventi man poto...sako vaikai ir uzkrete,bet sakau sergantis vaikai i darza neina,o as ir sakau nenoriu kad deivids susirgtu,tai nuejo visa susisiausus,auklyte sako kas buvo,sako deivido mama liepia man imti bilioteni,as to nesakiau,as jos paklausiau tik ar pasveikto jau?ar buvo jai sunku pasakyt kad geriau jauciuos,o dabar taip supyko,kad nebesikalbejo,tiesiog ignoruoja,auklyte sako viskas gerai,as jai sakau as tik paklausiau ar pasveikot,sakau nereikai cia pykti...karoc nusiuko aukletoja ir viskas nulis reakcijos i mane ir kodel man visad tas liezuvis turi buti per ilgas ziauriai nesmagu paliko..............
Pas mus irgi tokia viena aukletoja, kuri pastoviai apsisnargliavusi vaikšto, blyn kaip nervina, jauciu ji ir uzkrete Deimante Buciau jau senai pasakius, jei tai kita butu, bet ta sergancioji, nu laabai faina, Deimante ja labai myli, tokia gryyna mama, mes gerai su ja sutariam, tai vat ir tyliu, del kitos jau buciau tiesiai pas darzo gydytoja nuvariusi, kas per nesamone, vaiku su sloga i darza neleidzia, o cia bacilos vaiksto, biuletenio ji mat nenori, o tau ka vaistai nekainuoja, kai vaikas suserga, aij....susinervinau
QUOTE(vikma @ 2011 02 07, 10:16)
Aga, pasveiko, ji kazkaip greit si karta, sekmadieni tema 39 laikesi visa diena, o pirmadieni jau kaip niekur nieko, bet palaikiau savaite namuose del viso pikto, tai siandienajau darze sedi.
Bet vat turim dabar kita beda Baisingi priepuolia jai prasidejo, jau kazkur trecia gal savaite, blyn pradejo kristi, taip kaip stabas plimt ir guli, pora kartu gerai i siena su galva tvojo dabar pasiuvau toki salma su paralonu, ziuresiu kaip darze reaguos
Uzmaciau tokia laida per Zone reality TV, apie epileptika vaika, tai jam pagrindine traukuliu priezastis buvo vitamino B6 trukumas organizme, pradejus ji vartoti didelemis dozemis viskas liovesi, galvoju gal reik pameginti, juk ne vaistas koks, tik su tom dozem aisku reik atsargiai, kad neperduozot.
Bet vat sako, kad tas vitaminas vaistinesi šudas, reika kazkokio gryno, suku galva is kur jo gaut
Oij, Ernesta, kokia tu saunuole eik tu sau kiek daug pasiekiai, super merga
QUOTE(Domicele @ 2011 02 07, 11:59)
Sveikos panos
Pas mus irgi tokia viena aukletoja, kuri pastoviai apsisnargliavusi vaikšto, blyn kaip nervina, jauciu ji ir uzkrete Deimante
Pas mus irgi tokia viena aukletoja, kuri pastoviai apsisnargliavusi vaikšto, blyn kaip nervina, jauciu ji ir uzkrete Deimante
o pas mumi ta sergancioji,atsimeni kur autike kalbejo ta viena mama is jusu grupes,kad musu grupes nekokios aukletojos,ir del kurios is musu Pauliukas pabego,tai cia ta zarasa ir atejo visa serganti ,bet kaip leidzia dirbti su vaikais,ar ten visos isisvien eina,ar kaip nedasunta.
Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2011 02 07, 11:59)
tai vis nesiliauja jie jum o neitari nuo ko cia jai taip,gal kokie virusai isauke?aha ir as esu girdejus apie tai kad jei truksta vitamino b buna priepoliai,o kazin yra toks tyrimas kuris nustatytu ar truksma organizme,kad vit d nustato zinau,o vit b nzn reiks pasikklausinet
QUOTE(vikma @ 2011 02 07, 13:26)
tai vis nesiliauja jie jum o neitari nuo ko cia jai taip,gal kokie virusai isauke?aha ir as esu girdejus apie tai kad jei truksta vitamino b buna priepoliai,o kazin yra toks tyrimas kuris nustatytu ar truksma organizme,kad vit d nustato zinau,o vit b nzn reiks pasikklausinet
Nu va, nesiliauja anksciau kazkaip pirma sulinkdavo, paskui krisdavo, o dabar blema, tiesiai, kaip kareivis, ir aisku smugis smarkesnis gaunasi.
Vakar ieinu i kambari, ziuriu jau leidziasi, tai staigiai vos spejau koja pakisti, kad i grindis nekaltu, dabar visa koja melyna, tai isivaizduok koks smugis jai paciai
be kepures dabar nei zingsnio, skau, kad tik darze nusaugotu.
nu kaip, itariu biski nuo ko cia viskas, per daug apleidom savo gydyma, aij to nereikia tas palauks ir taip gerai, vat taip ir prisizaidem gavom spiri i šikna, dabar jau rimtai i viska ziurim
Tai tu kaip supratau, siandiena nevaziuosi su autiku, kaip Deividas tavo? geriau jau gal?
Man kazkaip keista, siandiena tokia laisva diena, nebezinau nei ka veikti pasidariau kavos, eisiu parūkti, o pries tai net i tulika nebuvo kada nueiti
QUOTE(Domicele @ 2011 02 07, 15:11)
be kepures dabar nei zingsnio, skau, kad tik darze nusaugotu.
o darze kaip regavo kai kepure atnesiai?nieko pries nebuvo?kazi ar sipatrova nieko nesakys,kad eiti pas gydytoju del priepoliu
Papildyta:
Tai tu kaip supratau, siandiena nevaziuosi su autiku, kaip Deividas tavo? geriau jau gal?
oj ne ,sia savaite tikrai darze nesirodysim,nes tem tai dar laikos,vakar va sakau 39.5 dar buvo,siaip jaucias gan neblogai.
Papildyta:
Man kazkaip keista, siandiena tokia laisva diena, nebezinau nei ka veikti pasidariau kavos, eisiu parūkti, o pries tai net i tulika nebuvo kada nueiti
tai jau apsipratai darbe,kad tokia laisva jauties?kad jau ir i tuliaknueini
sveikutės
Domicele, o encefalograma ką rodo ? Sveikit
Vikma, nenori eiti ant biliotenio, o ir pakeisti gal jos neturi kuom, va ir leidžia dirbti sergančiai su vaikais
Domicele, o encefalograma ką rodo ? Sveikit
Vikma, nenori eiti ant biliotenio, o ir pakeisti gal jos neturi kuom, va ir leidžia dirbti sergančiai su vaikais
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 07, 15:30)
isvienos puses pateisint galima,isejus i bilioteni s.... gausi,bet iskitos puses ziauriai pikta del vaiku idomu kokia pdetis dabar pas mumi darze
QUOTE(vikma @ 2011 02 07, 14:20)
o darze kaip regavo kai kepure atnesiai?nieko pries nebuvo?kazi ar sipatrova nieko nesakys,kad eiti pas gydytoju del priepoliu
Nezinau kaip reagavo, vyras rytais ja veda, ziuresim ka sakys kai nueisiu pasiimti.
Nu ka man ta Sipatrova gali paaiskinti, kaip vaika gydyti
Jau pries kelias savaites aukletojos vis klausinejo ka sako daktarai, ar buvome, sakau buvome, nieko nesako
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 07, 14:30)
Nu matai, mes pas daktaru jau du metus nesilankom nugyde jie mus, vaika buvo darzove paverte, nurase, tai ir nebeinam, tai vat ir EEG senai jau daryta. Tuos du metus gyvenamo labai gerai, vaikas atsigavo, priepuoliai dingo, vaiksciot pradejo (nors sake, kad ant lovos ji man gules), tik vat tie priepuoliai žalciai islindo, nu tikiuosi, kad praeis.