Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(NikeZ @ 2011 02 01, 18:43)
na mes turim buta nuosava smile.gif vokeliai zinau kad nesiskaito  doh.gif reikia dometis reiks i banka lekt ..... o ydomu nekliutis bus kad as dekrete  g.gif
Papildyta:
o ydomu gal zinai kaip tai tvarkyt ? pirma i socialini ? gal kokios pazymos kad gaut ta 20 % ? ar pirma i banka ?ar bankui reikia iskart kokio lapo del neigalausvaiko ?

sveikute. Tau pirma reikia eiti i banka,jei jis duoda paskola,tada in soc. Jums soc,duos kazkoki lapelis kuris galioja 10d,kuri reikia nest i banka. Na dar visokiu pazymu pristatymas,i soc... Geriausia kreiptis pavasari,tada jie turi lesu,kompensacijoms.
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2011 02 06, 10:25)
Labas rytas 4u.gif

Sveikutė, kaip senai matyta. bigsmile.gif Kaip sekas? Kaip tavo sveikatėlė? Kaip Jokubėlis laikosi? friends.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Temelė į pabaigą, kas naują kursim? Pažiūrėjau kad reik paredaguot jau mūsų sarašėlį, reikia Laindrusos, cezi su suneliu gimciukų ir Vvarlioko su suneliu. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 06 vasario 2011 - 10:43
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 06, 10:34)
Sveikutė, kaip senai matyta.  bigsmile.gif  Kaip sekas? Kaip tavo sveikatėlė? Kaip Jokubėlis laikosi? friends.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

as cia kasdiena blush2.gif , bet nerasau, tik paskaitau...
mes gyvename kiek i manoma gerai, Jokubelis lanko sveiku darzeli , labai daug ka jau moka, ko turejo nemoketi, dziugina ne tik sirdi, bet ir aki...Didelis jis jau pas mus, grazus wub.gif cia as peleda lotuliukas.gif
As jau po truputi griztu i darbus, laiko lieka nedaug, nes ilsetis privalau nemazai, kaip Grek sako, mes jau savo atbegom, toliau reikia ismokti vaiskcioti lotuliukas.gif
O Jus cia smagiai gyvenat, namus kuriat smile.gif , paplepat, gera kad Jus cia mielosios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 05, 21:05)
Sveikutės smile.gif
Vikma, džiugu, kad Deividukui viskas gerai  clap.gif
Ernesta  hihihi.gif

Laba diena
na kaip cia pasakius,na ner visai jau gerai,bet nera ir visai jau blogai,sukilo vakar temp 38.5,bet vis ne 40 doh.gif na nereikai noreti kad viena diena ir pasveiks nuo gripo blush2.gif laikysis ta temp,bet padetis stabili,tik kad dar tu karkalu pilna ir paspazmuoja bronchus,bet turim vaistu tai gydomes ir sveiksim ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 05, 21:05)

Mes šiandien po miestą važinėjomes, buvom pas Juršėną, viskas gerai man, jau pilnai sugijusi, sakė po metų galiu jau vėl planuot pastoti  lotuliukas.gif klausiau ar vėliau nebūtų galima  karsta.gif

o noretumet dar vieno leliuko? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 05, 23:50)
Na va juokitės iš mano nelaimių.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Matot koks gyvenimėlis tas mano, kad dieną numigt turiu nuo visko atsijungti, kitaip ner šansų  pailsėt.  doh.gif  lotuliukas.gif

taiva ir atsijunginek isvisur kai nori pailset,as tai dienom besansu neuzmiegu,kiek esu bandzius kristi kartu su deividu pietu,nors uzmusk nesimiega,galva tik isiskausta ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 02 06, 01:20)
Pas mus nuo vakar tooooks vejas,kad galvojom nakti stoga nuples  blink.gif siandien i kiema isejau su suniu galvojau nunes vejas  doh.gif

pas musu snd koks grazus oras,giedra ,dangus zydras,saule sviecia,ma vejukas biski papucia,smagu kad pagaliau arteja pavasaris,greit pauksciukai prades ciulbet,zolyte zaliuot ir t.t ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kruopa perline @ 2011 02 06, 12:24)
O Jus cia smagiai gyvenat, namus kuriat smile.gif , paplepat, gera kad Jus cia mielosios wub.gif

tai ir tu dazniauk uzsuk papliurpt su mumis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 05, 11:19)
Labas rytas
issikvietem nakti greitaja,neramu ziauriai buvo,kad ta temp nekrito,atvaziavo pediatras musu rajono budintis,pirma karta taip,apziurejo,pakonsultavo,sako na taip gydytoju prieziuroj butu jum geriausia,bet sako ligoninej padetis baisi,sako nuvaziuotumet dar visko prisigauditumet,as jai sakau kad turetumem antibijotika butu geriau,tai sako s galiu duoti,na ir dave antibijotiko,tai susigerem ji ir paracitamolio tablete,na ir sako ziurekim,ir po valandos nukrito,o ryte 7val isvis 34.9temp.dabar 37,jaucias gan gerai,kaip niekur nieko,tik dregni karkalai plauciuso jaucias,jetau sakau gal issikapstysim namie,sake gripas jam,ir sako dabar ir mes krisim,mes tai sakau dzin,betka galim gerti,o del vaiku kai suserga tai jau tada sunkiau ir neramu buna.taiva musu fronte kaip ir padetis stabili ax.gif
o beje ar pas jusu yra buve kad atvaziuotu nakti budintis pediatras?paskirtu vaistus?sakau kiek mes kviesdavomes greitaja pirmas kartas taip,atvaziuodavo pasiimdavo ir isvykdavom....sakau galetu visad taip buti.
kuom jus vaikam musat temp?ar kas duodat ampencilino?

thumbup.gif sveikit sveikit ir greičiau 4u.gif

o jokie pediatrai tikrai nevažiuoja schmoll.gif psisekė čia jum, gal dėl to gripo čia atsiuntė jum g.gif

o temperatūrą mušam paracetamoliu ir ketvirtuku analgino, kai jau kitaip nekrenta, žinau, kad negerai, ale kad labai sunku žiūrėt į tokį vaiką kai tempa virš 39 doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 05, 11:37)
Juo pas mane palauk nėra.  lotuliukas.gif Tik pajutau pirmuosius simptomus iškart apsiginklavau mūšiui.  biggrin.gif Nėr kada man dabar sirgti.  doh.gif  lotuliukas.gif

o kas čia per košė??? suintrigavai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 05, 18:40)
Nu keista. Pas mus tai visada taip buvo, atlekia greitoji, apžiūri, ir jei situacija kad galima apseit be ligoninės  pataria ką daryt, kokius vaistus vartoti ir viskas, palieka namie gydytis. Įdomiai čia.  g.gif

tai visada atvažiuoja felčerkos ir jos pakonsultuoja, bet, kad pediatras tai taip negirdėjau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 06, 10:34)
Sveikutė, kaip senai matyta.  bigsmile.gif  Kaip sekas? Kaip tavo sveikatėlė? Kaip Jokubėlis laikosi? friends.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Temelė į pabaigą, kas naują kursim? Pažiūrėjau kad reik paredaguot jau mūsų sarašėlį, reikia Laindrusos, cezi su suneliu gimciukų ir Vvarlioko su suneliu.  rolleyes.gif

sūnukas - 1999-05-25
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 02 06, 15:01)
thumbup.gif  sveikit sveikit ir greičiau 4u.gif

o jokie pediatrai tikrai nevažiuoja schmoll.gif  psisekė čia jum, gal dėl to gripo čia atsiuntė jum g.gif

o temperatūrą mušam paracetamoliu ir ketvirtuku analgino, kai jau kitaip nekrenta, žinau, kad negerai, ale kad labai sunku žiūrėt į tokį vaiką kai tempa virš 39 doh.gif
Papildyta:

aciu aciu 4u.gif

aha tikrai pasiseke thumbup.gif neisivaizduoju kaip cia mum taip nuskilo ax.gif galetu visad taip buti thumbup.gif cia kur iskvietime dirbo ji cia viska suorganizavo thumbup.gif

buciau turejus analgino ar ampencilino buciau ir as davius,bet neturejau,man mama rusiko kartais atveza.
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 06, 14:09)
aciu aciu 4u.gif

aha tikrai pasiseke thumbup.gif neisivaizduoju kaip cia mum taip nuskilo ax.gif galetu visad taip buti  thumbup.gif cia kur iskvietime dirbo ji cia viska suorganizavo thumbup.gif

buciau turejus analgino ar ampencilino buciau ir as davius,bet neturejau,man mama rusiko kartais atveza.

analgino nelabai nori parduot vaistinėj doh.gif o antibiotikų aš nelabai mėgstu, dažniausiai stengiamės be jų apseit po to kai po vieno gydymo jis kraujais pratrydo
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 02 06, 15:16)
analgino nelabai nori parduot vaistinėj doh.gif o antibiotikų aš nelabai mėgstu, dažniausiai stengiamės be jų apseit po to kai po vieno gydymo jis kraujais pratrydo

eiktu sau cia tai ziauriai visai doh.gif tai cia taip pakenke zarnynui?
na mes be antibijotiko sy kart nebutume manau issisuke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 06, 14:27)
eiktu sau cia tai ziauriai visai doh.gif tai cia taip pakenke zarnynui?
na mes be antibijotiko sy kart nebutume manau issisuke ax.gif

eik žinok kaip ten su pakenkimu, bet faktas tas, kad po plaučių uždegimo kurį gydėmės ligoninėj su antibais, atsidūrėm infekciniam doh.gif iškart įtarė dizenteriją, bet ji nepasitvirtino, tai siejo su antibais. Man panašu, kad jie taip ir nesuprato kas ir kaip ten buvo, bet antibų jau beveik 10 metų jam neduodu
Atsakyti
Labas, merginos.
Visai aptingau, net rašyt nebenoriu. Mano buvusi padružkė Eglužė tokias sms pradėjo siuntinėti, kad mane į aną pasaulį pasius doh.gif. Taip rytas vakaras ir gaunu, kad nepamirščiau, jog kišuosi kur nereikia. Davedė jinai mane, čiupau tel ir į policiją. Tik sms parodžiau, tie iškart lapą davė, rašyk ax.gif. Pasireiškiau nuo dūšios. Nors ji man rašė visai iš kito nr, bet jau kitą dieną gavo pakvietimą apklausai. Užtat aš dabar rami, kad koks snaiperis nuo stogo akmenim neužmėtys blush2.gif. Pavargau žaist su ja.
Pusę metų ieškojau kas su manim darosi. Mat ranka tirpsta iki skausmo ir kiti panašūs negerumai. Dabar žinau, kad kakle turiu rimtą stuburo išvaržą, kuri ne tik išlindus, bet ir užsilenkus. Tai nebežinau, džiaugtis čia man ar liūdėt g.gif. Operacijos daryt negalima, nes ji labai nedėkingoj vietoj, užtat pagal naują diagnozę priklauso 16 dienų sanatorijos per metus. Tai vat, žiūrėsiu ką neurochirurgas papasakos.
Atsakyti