Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 05, 12:37)
Ačiū dievui kad jau geriau Deivydukui, sakiau kad geriau nieko nelaukiant greituke išsikviesti. Turi bet kada atvykti į namus budintis gydytojas esant rimtam susirgimui ir apžiūrėti, nebūtinai tik kad į ligoninę paimti.  mirksiukas.gif Smagu kad jau geriau viskas, tikiuosi netrukus išsikapstysit iš gripuko, sveikit.  4u.gif  4u.gif  4u.gif Aš paracetamoliu mušu aukšta tempą, geriausiai padeda.  mirksiukas.gif
Papildyta:
Juo pas mane palauk nėra.  lotuliukas.gif Tik pajutau pirmuosius simptomus iškart apsiginklavau mūšiui.  biggrin.gif Nėr kada man dabar sirgti.  doh.gif  lotuliukas.gif

kad zinok pirma karta budinti gydytoja atv,galetu visad taip buti,o neiskart vezti i ta ligonine doh.gif

o kaip pala jums su kolektyvu,viskas susitvarke,visi darbingi ,neber kazkokiu nesusipratimu?
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 05, 10:19)
Labas rytas
issikvietem nakti greitaja,neramu ziauriai buvo,kad ta temp nekrito,atvaziavo pediatras musu rajono budintis,pirma karta taip,apziurejo,pakonsultavo,sako na taip gydytoju prieziuroj butu jum geriausia,bet sako ligoninej padetis baisi,sako nuvaziuotumet dar visko prisigauditumet,as jai sakau kad turetumem antibijotika butu geriau,tai sako s galiu duoti,na ir dave antibijotiko,tai susigerem ji ir paracitamolio tablete,na ir sako ziurekim,ir po valandos nukrito,o ryte 7val isvis 34.9temp.dabar 37,jaucias gan gerai,kaip niekur nieko,tik dregni karkalai plauciuso jaucias,jetau sakau gal issikapstysim namie,sake gripas jam,ir sako dabar ir mes krisim,mes tai sakau dzin,betka galim gerti,o del vaiku kai suserga tai jau tada sunkiau ir neramu buna.taiva musu fronte kaip ir padetis stabili
o beje ar pas jusu yra buve kad atvaziuotu nakti budintis pediatras?paskirtu vaistus?sakau kiek mes kviesdavomes greitaja pirmas kartas taip,atvaziuodavo pasiimdavo ir isvykdavom....sakau galetu visad taip buti.
kuom jus vaikam musat temp?ar kas duodat ampencilino?

Nu va kaip gerai kad jau gereja tavo vyrukui thumbup.gif

Tai gal dabar kas pasikeite ir vazines su greituke pediatrai g.gif o kai kvietei klausinejo kas yra?

Ampicilino neduodu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 02 05, 15:47)
Nu va kaip gerai kad jau gereja tavo vyrukui  thumbup.gif

Tai gal dabar kas pasikeite ir vazines su greituke pediatrai  g.gif o kai kvietei klausinejo kas yra?

Ampicilino neduodu  schmoll.gif

aha isklausinejo viska,labai maloni moteris atsiliepe thumbup.gif ir ji paklause kuriam rajone gyvenam,ir sako o gal atsiusti jum budinti gydytoja,ar sutiksit sako palaukti,jei bus iskvietime,sakau taip sutiksim,skao gal net nereiktu vaziuotu i ligonine,nes ten tikrai dabar liudna padetis,nu ir laukem ir tuoj atv.
nuva as ir galvoju kad gal dabar kaspasikeite,nors ta gydytoja sako mes visad vazinejamis,ir ji iskazkurios poliklinikos yra,tik iskurios nebepaklausiau,taip pat labai maloni supratinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 05, 14:53)
aha isklausinejo viska,labai maloni moteris atsiliepe thumbup.gif ir ji paklause kuriam rajone gyvenam,ir sako o gal atsiusti jum budinti gydytoja,ar sutiksit sako palaukti,jei bus iskvietime,sakau taip sutiksim,skao gal net nereiktu vaziuotu i ligonine,nes ten tikrai dabar liudna padetis,nu ir laukem ir tuoj atv.
nuva as ir galvoju kad gal dabar kaspasikeite,nors ta gydytoja sako mes visad vazinejamis,ir ji iskazkurios poliklinikos yra,tik iskurios nebepaklausiau,taip pat labai maloni supratinga  thumbup.gif

Tai kad tikrai visad buvo galima išsikviest greitąją pirminei apžiūrai namie. Pirmasyk išgirdau kad kažkur taip gali nebūt. g.gif Atvažiuoja greitoji apžiūri daktaras, pakonsultuoja viską ir tik jei jau labai reikia veža į ligoninę. rolleyes.gif

Kaip dabar Deivydukas?

Su mano kolektyvų paskutinėmis savaitėmis net labai viskas super, tfu tfu tfu. Atrodo gryžo seni geri laikai kai visi buvom kaip vienas kumštis. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kiek tai tesis nežinau, bet tikiuosi ilgai. rolleyes.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 05, 13:53)
nuva as ir galvoju kad gal dabar kaspasikeite,nors ta gydytoja sako mes visad vazinejamis,ir ji iskazkurios poliklinikos yra,tik iskurios nebepaklausiau,taip pat labai maloni supratinga  thumbup.gif

Sakau reiskia pasikeitimai yra,bet taip gal ir geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 05, 16:19)
Tai kad tikrai visad buvo galima išsikviest greitąją pirminei apžiūrai namie. Pirmasyk išgirdau kad kažkur taip gali nebūt.  g.gif Atvažiuoja greitoji apžiūri daktaras, pakonsultuoja viską ir tik jei jau labai reikia veža į ligoninę.  rolleyes.gif

Kaip dabar Deivydukas?

Su mano kolektyvų paskutinėmis savaitėmis net labai viskas super, tfu tfu tfu.  Atrodo gryžo seni geri laikai kai visi buvom kaip vienas kumštis.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Kiek tai tesis nežinau, bet tikiuosi ilgai.  rolleyes.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu zinok kiek kartu mes vykom i ligonine su greitaja niekad nekonsultuodavo kaip sy karta tikras gydytojas,atvaziuodavo felcere ar kaip vadinasi,na paziuredavo,paklausdavo kaip kas ,paklausydavo plaucius ir sako ruoskytes vaziuosim i ligonine,o sykart viskas kitaip thumbup.gif
nu zinok ptiu ptiu ptiu bet visai normale Deividukas 4u.gif bijau dziaugtis,bet jauciu ligoninej butu prastesne padetis buvus,bent sakau isto kaip visad budavo,kai tokios bukles isivezdavo ir kokia tolimesne seka buvo gydymo doh.gif

Nuva kaip saunu kad kad visas kolektyvas vel darniai darbuojas thumbup.gif

o kaip mamos sveikata?
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 02 05, 17:01)
Sakau reiskia pasikeitimai yra,bet taip gal ir geriau  thumbup.gif

o tai tu irgi nesi susidurus su tuom?kad atv apziuret gydytojas?jo tikrai taip geriau,nei iskart issiveza i gydykla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 05, 15:33)
nu zinok ptiu ptiu ptiu bet visai  normale Deividukas  bijau dziaugtis,bet jauciu ligoninej butu prastesne padetis buvus,bent sakau isto kaip visad budavo,kai tokios bukles isivezdavo ir kokia tolimesne seka buvo gydymo

o tai tu irgi nesi susidurus su tuom?kad atv apziuret gydytojas?jo tikrai taip geriau,nei iskart issiveza i gydykla ax.gif

Labai saunu thumbup.gif sveiksta jau 4u.gif

Nea.jei reikdavo as pati vezdavau i Kauna cool.gif bet ir tai buvo tik keli reti atvejai,dazniausiai budavo planiniai gulejimai ligoninese
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 05, 16:33)
nu zinok kiek kartu mes vykom i ligonine su greitaja niekad nekonsultuodavo kaip sy karta tikras gydytojas,atvaziuodavo felcere ar kaip vadinasi,na paziuredavo,paklausdavo kaip kas ,paklausydavo plaucius ir sako ruoskytes vaziuosim i ligonine,o sykart viskas kitaip  thumbup.gif
nu zinok ptiu ptiu ptiu bet visai  normale Deividukas 4u.gif bijau dziaugtis,bet jauciu ligoninej butu prastesne padetis buvus,bent sakau isto kaip visad budavo,kai tokios bukles isivezdavo ir kokia tolimesne seka buvo gydymo doh.gif

Nuva kaip saunu kad kad visas kolektyvas vel darniai darbuojas thumbup.gif

o kaip mamos sveikata?
Papildyta:

Nu keista. Pas mus tai visada taip buvo, atlekia greitoji, apžiūri, ir jei situacija kad galima apseit be ligoninės pataria ką daryt, kokius vaistus vartoti ir viskas, palieka namie gydytis. Įdomiai čia. g.gif

Mama normaliai, atrodo viskas gerai, tik daugiau ilsėtis dabar turi, nepersitempt. thumbup.gif

O man koks mieguistumas šiandien. Ryte jau atrodė gerai buvo, rizikavau ir mankštą pasidaryt. Kaip padariau vėl silpna pasidarė. Gulinėju visą dieną. Bandžiau numigti nuo penkių, tai vos snūstelėjau, skaipe žinutė prikėlė. Išjungiau skaipą, jau beveik užmigau, tai telefonas prižadino. doh.gif Eina švilpt, jaučiu ir kapuose man ramybės nebūtu. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Vikma, džiugu, kad Deividukui viskas gerai clap.gif
Ernesta hihihi.gif

Mes šiandien po miestą važinėjomes, buvom pas Juršėną, viskas gerai man, jau pilnai sugijusi, sakė po metų galiu jau vėl planuot pastoti lotuliukas.gif klausiau ar vėliau nebūtų galima karsta.gif
Vėjas baisingas, atrodo namą nuneš su savimi, kai šuoras duoda swoon.gif
Vaikai abu ant lovos, vienas tv žiūri, kitas zirzia, ant rankų nori, papulio hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 05, 17:40)
Eina  švilpt, jaučiu ir kapuose man ramybės nebūtu. 

hihihi.gif
Atsakyti
Na va juokitės iš mano nelaimių. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matot koks gyvenimėlis tas mano, kad dieną numigt turiu nuo visko atsijungti, kitaip ner šansų pailsėt. doh.gif lotuliukas.gif

Nu va Medute28, laukiam po metų naujų žinių. nestuke.gif lotuliukas.gif Jei ne "karjeros" pakilimas gal ir aš jau kompaniją palaikyčiau. tongue.gif lotuliukas.gif

Juo vėjelis tai šiandien nerealus. doh.gif doh.gif doh.gif

Vikma, kaip vakaras Deivydukui? Tikiuos nebekyla labai tempa? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 05 vasario 2011 - 22:56
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 05, 21:50)
Juo vėjelis tai šiandien nerealus.

Pas mus nuo vakar tooooks vejas,kad galvojom nakti stoga nuples blink.gif siandien i kiema isejau su suniu galvojau nunes vejas doh.gif
Atsakyti