QUOTE(vikma @ 2011 02 05, 11:19)
Labas rytas
issikvietem nakti greitaja,neramu ziauriai buvo,kad ta temp nekrito,atvaziavo pediatras musu rajono budintis,pirma karta taip,apziurejo,pakonsultavo,sako na taip gydytoju prieziuroj butu jum geriausia,bet sako ligoninej padetis baisi,sako nuvaziuotumet dar visko prisigauditumet,as jai sakau kad turetumem antibijotika butu geriau,tai sako s galiu duoti,na ir dave antibijotiko,tai susigerem ji ir paracitamolio tablete,na ir sako ziurekim,ir po valandos nukrito,o ryte 7val isvis 34.9temp.dabar 37,jaucias gan gerai,kaip niekur nieko,tik dregni karkalai plauciuso jaucias,jetau sakau gal issikapstysim namie,sake gripas jam,ir sako dabar ir mes krisim,mes tai sakau dzin,betka galim gerti,o del vaiku kai suserga tai jau tada sunkiau ir neramu buna.taiva musu fronte kaip ir padetis stabili
o beje ar pas jusu yra buve kad atvaziuotu nakti budintis pediatras?paskirtu vaistus?sakau kiek mes kviesdavomes greitaja pirmas kartas taip,atvaziuodavo pasiimdavo ir isvykdavom....sakau galetu visad taip buti.
kuom jus vaikam musat temp?ar kas duodat ampencilino?
Ačiū dievui kad jau geriau Deivydukui, sakiau kad geriau nieko nelaukiant greituke išsikviesti. Turi bet kada atvykti į namus budintis gydytojas esant rimtam susirgimui ir apžiūrėti, nebūtinai tik kad į ligoninę paimti.
Smagu kad jau geriau viskas, tikiuosi netrukus išsikapstysit iš gripuko, sveikit.
Aš paracetamoliu mušu aukšta tempą, geriausiai padeda.
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 02 05, 01:05)
Laba naktis
Jau norejau siulyt musu firmine kose
bet ziuriu tu jau smaguriauji
Juo pas mane palauk nėra.
Tik pajutau pirmuosius simptomus iškart apsiginklavau mūšiui.
Nėr kada man dabar sirgti.