Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(Ramunka:) @ 2011 02 03, 21:53)
Nematau nieko izeidziancio tavo klausime  cool.gif nekreipk demesio  irnesakyk.gif

Laba diena
na as ir nemaciau,bet kazkas susireiksmino,bet mano nerimas nebereikalo buvo,ir nebereikalo jai taip pasakiau,va ir serga manasis,temp vakar 38.5 doh.gif kosi,karkaliuoja,bet taip vizualiai jaucias gan normale,gal labai neisisirgsim rolleyes.gif
o vakar kai sutikau aukletoja tai isviso kaip niekur nieko,o elgesis tai net dek prie sirdes,net bloga nuo to berdeto lindimo siknan schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 04, 10:54)
Laba diena
na as ir nemaciau,bet kazkas susireiksmino,bet mano nerimas nebereikalo buvo,ir nebereikalo jai taip pasakiau,va ir serga manasis,temp vakar 38.5 doh.gif kosi,karkaliuoja,bet taip vizualiai jaucias gan normale,gal labai neisisirgsim rolleyes.gif
o vakar kai sutikau aukletoja tai isviso kaip niekur nieko,o elgesis tai net dek prie sirdes,net bloga nuo to berdeto lindimo siknan schmoll.gif

Nu va. verysad.gif Aš tai auklėtojai kaltūnus nuraučiau, jaučiu nuo jos ir apsikrėtė Deividukas. verysad.gif Tikiuos labai neįsisirgsit. doh.gif

Ir pas mane jau lenda kažkoks virusiukas, bet ačiū dievui ne gripas nes būtų jau kaip reikiant tempa užkilus. Dabar tik 37 nuo vakar vakaro laikos ir galva kaip vatinė, silpna truputi.
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 04, 12:47)
Nu va.  verysad.gif Aš tai auklėtojai kaltūnus nuraučiau, jaučiu nuo jos ir apsikrėtė Deividukas.  verysad.gif Tikiuos labai neįsisirgsit.  doh.gif

Ir pas mane jau lenda kažkoks virusiukas, bet ačiū dievui ne gripas nes būtų jau kaip reikiant tempa užkilus. Dabar tik 37 nuo vakar vakaro laikos ir galva kaip vatinė, silpna truputi.

krc manajam 39.9,nukrito per 4val.tik 9dalys,neperseniausia vel 39.9.a tai cia jau gripas mum skaitos?miega dabar,visa diena leizgyvas,nzn ne ka daryt,ar maut i ligonine ar laukt toliau g.gif doh.gif nes ryt gydytojos neprisisauksiu....

o tu irgi laikykis,kaip nors tom ,nepasiduog tom zarazom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 04, 20:55)
krc manajam 39.9,nukrito per 4val.tik  9dalys,neperseniausia vel 39.9.a tai cia jau gripas mum skaitos?miega dabar,visa diena leizgyvas,nzn ne ka daryt,ar maut i ligonine ar laukt toliau g.gif  doh.gif nes ryt gydytojos neprisisauksiu....

o tu irgi laikykis,kaip nors tom ,nepasiduog tom zarazom doh.gif

Vaje, man atrodo dėl viso pikto kviesk greitąją, tokia tempa ne juokas.. verysad.gif Laikykitės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man jau lyg nieko. Tempa 36.9 tik galva vis kaip vatinė. Gal nori gripas griebt bet laiku gal apsistačiau barikadom. Nuo vakar valgau atomine košytę, arbatų geriu daug, išgulėjau visą dieną, gal praslysiu kaip nors.

Sveikatytės Deivydukui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vikma, čia to baisiojo gripo pradžia, skubėk į ligoninę, kad ko nepražioplintum. Laikom kumščius, sveikit greičiau unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 04, 23:05)
Vikma, čia to baisiojo gripo pradžia, skubėk į ligoninę, kad ko nepražioplintum. Laikom kumščius, sveikit greičiau  unsure.gif  4u.gif

negasdink doh.gif isko sprendi kad baisiojo gripo\?
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 04, 22:17)
negasdink doh.gif  isko sprendi kad baisiojo gripo\?

Tikrai vikma, nesigasdink labai bet dėl ramybės pakviesk greitąją. Laikom kumščius kad viskas greičiau pagerėtu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 04, 23:22)
Tikrai vikma, nesigasdink labai  bet dėl ramybės  pakviesk greitąją. Laikom kumščius kad viskas greičiau pagerėtu.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na kazka vistiek daryt reiks,jei nekris temp,ir be antibijotiku likt negalim, arba ryt pas budinti jei naktis istemsim arba ryt iligonine,savaitgalis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 04, 22:26)
na kazka vistiek daryt reiks,jei nekris temp,ir be antibijotiku likt negalim, arba ryt pas budinti jei naktis istemsim arba ryt iligonine,savaitgalis doh.gif

Savaitgalis tai savaitgaliui, bet aš nedelsiant jau kviesčiau greitąją, nes jei čia tikrai tas baisusis gripas, neduok dieve, viena pavėluota minutė gali daug kainuoti. g.gif unsure.gif
Atsakyti
Laba naktis 4u.gif

QUOTE(vikma @ 2011 02 04, 09:54)
na as ir nemaciau,bet kazkas susireiksmino,bet mano nerimas nebereikalo buvo,ir nebereikalo jai taip pasakiau,va ir serga manasis,temp vakar 38.5 kosi,karkaliuoja,bet taip vizualiai jaucias gan normale,gal labai neisisirgsim
o vakar kai sutikau aukletoja tai isviso kaip niekur nieko,o elgesis tai net dek prie sirdes,net bloga nuo to berdeto lindimo siknan

Nu va unsure.gif sveikit greiciau 4u.gif

QUOTE(vikma @ 2011 02 04, 19:55)
krc manajam 39.9,nukrito per 4val.tik  9dalys,neperseniausia vel 39.9.a tai cia jau gripas mum skaitos?miega dabar,visa diena leizgyvas,nzn ne ka daryt,ar maut i ligonine ar laukt toliau nes ryt gydytojos neprisisauksiu....

Siandien nepasirodei tikekimes pas jus viskas gerai unsure.gif 4u.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 04, 20:12)
Man jau lyg nieko. Tempa 36.9 tik galva vis kaip vatinė. Gal nori gripas griebt bet laiku gal apsistačiau barikadom. Nuo vakar valgau atomine košytę, arbatų geriu daug, išgulėjau visą dieną, gal praslysiu kaip nors.

Jau norejau siulyt musu firmine kose biggrin.gif bet ziuriu tu jau smaguriauji thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas
issikvietem nakti greitaja,neramu ziauriai buvo,kad ta temp nekrito,atvaziavo pediatras musu rajono budintis,pirma karta taip,apziurejo,pakonsultavo,sako na taip gydytoju prieziuroj butu jum geriausia,bet sako ligoninej padetis baisi,sako nuvaziuotumet dar visko prisigauditumet,as jai sakau kad turetumem antibijotika butu geriau,tai sako s galiu duoti,na ir dave antibijotiko,tai susigerem ji ir paracitamolio tablete,na ir sako ziurekim,ir po valandos nukrito,o ryte 7val isvis 34.9temp.dabar 37,jaucias gan gerai,kaip niekur nieko,tik dregni karkalai plauciuso jaucias,jetau sakau gal issikapstysim namie,sake gripas jam,ir sako dabar ir mes krisim,mes tai sakau dzin,betka galim gerti,o del vaiku kai suserga tai jau tada sunkiau ir neramu buna.taiva musu fronte kaip ir padetis stabili ax.gif
o beje ar pas jusu yra buve kad atvaziuotu nakti budintis pediatras?paskirtu vaistus?sakau kiek mes kviesdavomes greitaja pirmas kartas taip,atvaziuodavo pasiimdavo ir isvykdavom....sakau galetu visad taip buti.
kuom jus vaikam musat temp?ar kas duodat ampencilino?
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 05, 11:19)
Labas rytas
issikvietem nakti greitaja,neramu ziauriai buvo,kad ta temp nekrito,atvaziavo pediatras musu rajono budintis,pirma karta taip,apziurejo,pakonsultavo,sako na taip gydytoju prieziuroj butu jum geriausia,bet sako ligoninej padetis baisi,sako nuvaziuotumet dar visko prisigauditumet,as jai sakau kad turetumem antibijotika butu geriau,tai sako s galiu duoti,na ir dave antibijotiko,tai susigerem ji ir paracitamolio tablete,na ir sako ziurekim,ir po valandos nukrito,o ryte 7val isvis 34.9temp.dabar 37,jaucias gan gerai,kaip niekur nieko,tik dregni karkalai plauciuso jaucias,jetau sakau gal issikapstysim namie,sake gripas jam,ir sako dabar ir mes krisim,mes tai sakau dzin,betka galim gerti,o del vaiku kai suserga tai jau tada sunkiau ir neramu buna.taiva musu fronte kaip ir padetis stabili ax.gif
o beje ar pas jusu yra buve kad atvaziuotu nakti budintis pediatras?paskirtu vaistus?sakau kiek mes kviesdavomes greitaja pirmas kartas taip,atvaziuodavo pasiimdavo ir isvykdavom....sakau galetu visad taip buti.
kuom jus vaikam musat temp?ar kas duodat ampencilino?

Ačiū dievui kad jau geriau Deivydukui, sakiau kad geriau nieko nelaukiant greituke išsikviesti. Turi bet kada atvykti į namus budintis gydytojas esant rimtam susirgimui ir apžiūrėti, nebūtinai tik kad į ligoninę paimti. mirksiukas.gif Smagu kad jau geriau viskas, tikiuosi netrukus išsikapstysit iš gripuko, sveikit. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš paracetamoliu mušu aukšta tempą, geriausiai padeda. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 02 05, 01:05)
Laba naktis  4u.gif

Jau norejau siulyt musu firmine kose  biggrin.gif bet ziuriu tu jau smaguriauji  thumbup.gif

Juo pas mane palauk nėra. lotuliukas.gif Tik pajutau pirmuosius simptomus iškart apsiginklavau mūšiui. biggrin.gif Nėr kada man dabar sirgti. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 05 vasario 2011 - 11:40