Sveikos mamytes. Na jau nebeatrodo mazasis taip blogai kaip buvo gulantis, bet gydytojai nepatinka jo kvepavimas ir plauciu nuotrauka. Tai siandien padare mums mantu testa del tuberkuliozes, ryt tirsimes del bronchines astmos. Kai jau zinosiu tyrimu rezultatus. Galesiu dziaugtis arba verkti.
buvau banke SEB neuzsiima lengvatinem paskolom Siemet berods tik Snoras .... reiks nueit paskolos nebijau ... ant ledo neliksim pasiliekam ir atsarginmi varianta ,kas butu jeigu butu .... as labai atsargi $ atzvilgiu
QUOTE(Vvarliokas @ 2011 02 02, 16:39)
Sveikos mamytes. Na jau nebeatrodo mazasis taip blogai kaip buvo gulantis, bet gydytojai nepatinka jo kvepavimas ir plauciu nuotrauka. Tai siandien padare mums mantu testa del tuberkuliozes, ryt tirsimes del bronchines astmos. Kai jau zinosiu tyrimu rezultatus. Galesiu dziaugtis arba verkti.
Tikiuosi tyrimėliai bus geri ir netrukus pasveiksit. Laikysiu kumščius. Laikykites.
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 02, 10:57)
brudai
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2011 02 02, 17:16)
buvau banke SEB neuzsiima lengvatinem paskolom Siemet berods tik Snoras .... reiks nueit paskolos nebijau ... ant ledo neliksim pasiliekam ir atsarginmi varianta ,kas butu jeigu butu .... as labai atsargi $ atzvilgiu
aha jie ten kažkaip konkursus laimėt turi, mes beje seb ėmėm. nebijai tai nebijai, bet tikrai 9 kart pamatuok - 10 nukirpk, nes eik žinok kiek dar pasaulinių krizių ar sunkių ligų per gyvenimą bus. Aš rodos irgi viską apgalvojau ir atrodo viskas turėjo būt ok, bet va - krizė, šito aš nenumačiau, dabar labai sunku
Laba,
ateinu su kava, miego ko tai norisi.
Varliokas, laikom kumščius, viskas bus gerai
Vikma, dėl vakar, tai kad tu ten nieko nepsakei tokio, kad įsižeist reiktų nesuk sau galvos.
ateinu su kava, miego ko tai norisi.
Varliokas, laikom kumščius, viskas bus gerai
Vikma, dėl vakar, tai kad tu ten nieko nepsakei tokio, kad įsižeist reiktų nesuk sau galvos.
Sveikos mielosios. Pagaliau pirma naktis, kai be sokciojimu ismiegojom visa nakti,nukrito temp. Jau imu matyt sviesa tunelio gale. Is mantu testo panasu, kad ir tuberkuliozes vis tik mums nera. Dabar laukiam astmos tyrimu
QUOTE(Vvarliokas @ 2011 02 03, 10:39)
Sveikos mielosios. Pagaliau pirma naktis, kai be sokciojimu ismiegojom visa nakti,nukrito temp. Jau imu matyt sviesa tunelio gale. Is mantu testo panasu, kad ir tuberkuliozes vis tik mums nera. Dabar laukiam astmos tyrimu
Na aciu dievuj . Labai dziugu kad tavo zukutis sveikasta
Labas rytas
QUOTE(Vvarliokas @ 2011 02 03, 11:39)
Laba diena
nuva kaip saunu kad gereja maziuko sveikatele balioniukas jam
o tai jau ta testa jum padare del tuberkoliozes?o kaip atliekamas? manajam kai tyre tai kazka ant rankos uztepeir turejo arba isplisti arba ne,o mum neisplito ir tuberkoliozes nebuvo,tik astma atrado,bet kai isgirdau ta zodi tuberkolioze gal yra,nu dar graziau galvoju bet tikrai buvau tikra kad jos nera
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 02 03, 11:21)
na taip nepasakiau,bet va kazkas isizeide,uz tiesa,bet kadangi as esu biski jautri tai viduj nesmagu paliko
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 02, 17:18)
Vikma, dar per žemai aš gyvenu, galėtu būt bent koks penktas aukštas, va tada liuks būtu. Laiptinė kaip ir visuose daugiabučiuose, visas pritaikymas - turėklas, kaip ir visur. Bet laikantis man jokiu problemų nėr, nulipt užlipt.
smaikstuole bet saunuole
QUOTE(Vvarliokas @ 2011 02 03, 10:39)
laba visoms
o Andrėja vėl įsikosėjo ir sloga lenda, niekaip neišbrendam iš ligos
Sveikutės.
Jungiuos trumpam, ba pervargus šiandien kažkokia. Nuo piet prie žemės traukia, galva svaigsta, kad tik koks gripas nagus nesigaląstu.
Vikma, jokia šmaikštuolė aš, rimtai galėčiau aukštėliau gyvent, neblogai būtų.
Vvarliokas, geros naujienytės.
Lekiu prigulti truputėlį.
Ligoniukams.
Jungiuos trumpam, ba pervargus šiandien kažkokia. Nuo piet prie žemės traukia, galva svaigsta, kad tik koks gripas nagus nesigaląstu.
Vikma, jokia šmaikštuolė aš, rimtai galėčiau aukštėliau gyvent, neblogai būtų.
Vvarliokas, geros naujienytės.
Lekiu prigulti truputėlį.
Ligoniukams.
QUOTE(vikma @ 2011 02 03, 15:32)
Laba diena
o tai jau ta testa jum padare del tuberkoliozes?o kaip atliekamas? manajam kai tyre tai kazka ant rankos uztepeir turejo arba isplisti arba ne,o mum neisplito ir tuberkoliozes nebuvo,tik astma atrado,bet kai isgirdau ta zodi tuberkolioze gal yra,nu dar graziau galvoju bet tikrai buvau tikra kad jos nera
Jusu sunui ir buvo atliktas Mantu testas. Mums ta pati dare. Taip pat atsakymas neigiamas
Laba vakara
isvis sazines neturi ne ant tu taupyt reikia
Nematau nieko izeidziancio tavo klausime nekreipk demesio
tikrai tures ir del to labai dziaugiuosi
geros naujienos
Nu va sveikit greiciau
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 02, 09:57)
isvis sazines neturi ne ant tu taupyt reikia
QUOTE(vikma @ 2011 02 02, 12:29)
mano snd diena prasidejo taip susiktai,kad nuotaikos vapse nerasta susipikau su aukletoja,tiksliau ji ant manes supyko uz tai kad paklausiau ar jau pasveikto????
Nematau nieko izeidziancio tavo klausime nekreipk demesio
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 02, 15:18)
Oj kiek Žygutis įdomių dalykėlių ten turės.
tikrai tures ir del to labai dziaugiuosi
QUOTE(Vvarliokas @ 2011 02 03, 09:39)
geros naujienos
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 03, 15:58)
o Andrėja vėl įsikosėjo ir sloga lenda, niekaip neišbrendam iš ligos
Nu va sveikit greiciau