Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

Sveikos mamytes. Na jau nebeatrodo mazasis taip blogai kaip buvo gulantis, bet gydytojai nepatinka jo kvepavimas ir plauciu nuotrauka. Tai siandien padare mums mantu testa del tuberkuliozes, ryt tirsimes del bronchines astmos. Kai jau zinosiu tyrimu rezultatus. Galesiu dziaugtis arba verkti.
Atsakyti
buvau banke SEB neuzsiima lengvatinem paskolom g.gif Siemet berods tik Snoras .... reiks nueit g.gif paskolos nebijau ... ant ledo neliksim schmoll.gif pasiliekam ir atsarginmi varianta ,kas butu jeigu butu .... as labai atsargi $ atzvilgiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2011 02 02, 16:39)
Sveikos mamytes. Na jau nebeatrodo mazasis taip blogai kaip buvo gulantis, bet gydytojai nepatinka jo kvepavimas ir plauciu nuotrauka. Tai siandien padare mums mantu testa del tuberkuliozes, ryt tirsimes del bronchines astmos. Kai jau zinosiu tyrimu rezultatus. Galesiu dziaugtis arba verkti.

Tikiuosi tyrimėliai bus geri ir netrukus pasveiksit. Laikysiu kumščius. Laikykites. 4u.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 02, 10:57)

doh.gif brudai
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2011 02 02, 17:16)
buvau banke SEB neuzsiima lengvatinem paskolom  g.gif Siemet berods tik Snoras .... reiks nueit  g.gif paskolos nebijau ... ant ledo neliksim  schmoll.gif pasiliekam ir atsarginmi varianta ,kas butu jeigu butu .... as labai atsargi $ atzvilgiu mirksiukas.gif

aha jie ten kažkaip konkursus laimėt turi, mes beje seb ėmėm. nebijai tai nebijai, bet tikrai 9 kart pamatuok - 10 nukirpk, nes eik žinok kiek dar pasaulinių krizių ar sunkių ligų per gyvenimą bus. Aš rodos irgi viską apgalvojau ir atrodo viskas turėjo būt ok, bet va - krizė, šito aš nenumačiau, dabar labai sunku doh.gif
Atsakyti
Laba,

ateinu su kava, miego ko tai norisi.

Varliokas, laikom kumščius, viskas bus gerai bigsmile.gif

Vikma, dėl vakar, tai kad tu ten nieko nepsakei tokio, kad įsižeist reiktų g.gif nesuk sau galvos.
Atsakyti
Sveikos mielosios. Pagaliau pirma naktis, kai be sokciojimu ismiegojom visa nakti,nukrito temp. Jau imu matyt sviesa tunelio gale. Is mantu testo panasu, kad ir tuberkuliozes vis tik mums nera. Dabar laukiam astmos tyrimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2011 02 03, 10:39)
Sveikos mielosios. Pagaliau pirma naktis, kai be sokciojimu ismiegojom visa nakti,nukrito temp. Jau imu matyt sviesa tunelio gale. Is mantu testo panasu, kad ir tuberkuliozes vis tik mums nera. Dabar laukiam astmos tyrimu thumbup.gif

Na aciu dievuj wub.gif . Labai dziugu kad tavo zukutis sveikasta thumbup.gif 4u.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenusikas: 03 vasario 2011 - 10:48
QUOTE(Vvarliokas @ 2011 02 03, 11:39)

Laba diena 4u.gif
nuva kaip saunu kad gereja maziuko sveikatele thumbup.gif balioniukas jam 4u.gif
o tai jau ta testa jum padare del tuberkoliozes?o kaip atliekamas?g.gif manajam kai tyre tai kazka ant rankos uztepeir turejo arba isplisti arba ne,o mum neisplito ir tuberkoliozes nebuvo,tik astma atrado,bet kai isgirdau ta zodi tuberkolioze gal yra,nu dar graziau galvoju doh.gif bet tikrai buvau tikra kad jos nera ax.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 02 03, 11:21)
Vikma, dėl vakar, tai kad tu ten nieko nepsakei tokio, kad įsižeist reiktų  g.gif nesuk sau galvos.

na taip nepasakiau,bet va kazkas isizeide,uz tiesa,bet kadangi as esu biski jautri rolleyes.gif ax.gif blush2.gif tai viduj nesmagu paliko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 02, 17:18)
Vikma, dar per žemai aš gyvenu, galėtu būt bent koks penktas aukštas, va tada liuks būtu.  thumbup.gif  lotuliukas.gif Laiptinė kaip ir visuose daugiabučiuose, visas pritaikymas - turėklas, kaip ir visur.  lotuliukas.gif Bet laikantis man jokiu problemų nėr, nulipt užlipt.  smile.gif

smaikstuole lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 03 vasario 2011 - 14:28
QUOTE(Vvarliokas @ 2011 02 03, 10:39)

thumbup.gif 4u.gif

laba visoms smile.gif

o Andrėja vėl įsikosėjo ir sloga lenda, niekaip neišbrendam iš ligos verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės. 4u.gif

Jungiuos trumpam, ba pervargus šiandien kažkokia. Nuo piet prie žemės traukia, galva svaigsta, kad tik koks gripas nagus nesigaląstu. doh.gif

Vikma, jokia šmaikštuolė aš, rimtai galėčiau aukštėliau gyvent, neblogai būtų. biggrin.gif

Vvarliokas, geros naujienytės. thumbup.gif

Lekiu prigulti truputėlį. wacko.gif

Ligoniukams. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 03 vasario 2011 - 19:44
QUOTE(vikma @ 2011 02 03, 15:32)
Laba diena 4u.gif
nuva kaip saunu kad gereja maziuko sveikatele thumbup.gif balioniukas jam 4u.gif
o tai  jau  ta testa jum padare del tuberkoliozes?o kaip atliekamas?g.gif manajam kai tyre tai kazka ant rankos uztepeir turejo arba isplisti arba ne,o mum neisplito ir tuberkoliozes nebuvo,tik astma atrado,bet kai isgirdau ta zodi tuberkolioze gal yra,nu dar graziau galvoju doh.gif bet tikrai buvau tikra kad jos nera ax.gif

Jusu sunui ir buvo atliktas Mantu testas. Mums ta pati dare. Taip pat atsakymas neigiamas bigsmile.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif

QUOTE(Medute28 @ 2011 02 02, 09:57)

blink.gif isvis sazines neturi ne ant tu taupyt reikia cool.gif

QUOTE(vikma @ 2011 02 02, 12:29)
mano snd diena prasidejo taip susiktai,kad nuotaikos vapse nerasta susipikau su aukletoja,tiksliau ji ant manes supyko uz tai kad paklausiau ar jau pasveikto????

Nematau nieko izeidziancio tavo klausime cool.gif nekreipk demesio irnesakyk.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 02, 15:18)
Oj kiek Žygutis įdomių dalykėlių ten turės. 

drinks_cheers.gif tikrai tures ir del to labai dziaugiuosi thumbup.gif

QUOTE(Vvarliokas @ 2011 02 03, 09:39)

thumbup.gif geros naujienos

QUOTE(Medute28 @ 2011 02 03, 15:58)
o Andrėja vėl įsikosėjo ir sloga lenda, niekaip neišbrendam iš ligos

Nu va unsure.gif sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti