Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 01, 19:56)
Sveikos,

Beje merginos, kokia laime šiandien apturėjau.  thumbup.gif Truputi ankščiau nei pamajakino centro šoferiukas, išėjau ryte iš namų ir visiškai iš lempos sumaniau pamėginti porą laiptų nesilaikant nulipt. Ankščiau kam nors už nugaros stovint palipdavau kelis laiptukus iš lėto, ir ką jūs manot. Kaip lipau taip ir nulipau iš trečio aukšto visiškai be laikymosi. Kaip iššoko akys ant kaktos, vaje.  Maniau kad sapnuoju  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Jaučiau kad paskutiniu metu labai sustiprėjus, bet kad taip, tikrai netikėjau.  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai labai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2011 02 01, 20:19)
na tai jo ..... rolleyes.gif oi reikia ryt i banka nusokliuot  cool.gif pasiaiskint ko reikia .... na manau dvieju butu uztstatui uztektu  blink.gif tik velnias kad MB su tuo darbu taip s..... na gal tevas tiks jiems  g.gif

atsargiai žiūrėk, pati supranti, kad slidus čia reikalas, tai įsipareigojimai labai ilgam
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 02 01, 21:29)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  labai labai sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

atsargiai žiūrėk, pati supranti, kad slidus čia reikalas, tai įsipareigojimai labai ilgam

zinau ..... jau kelias sumeles nemzas ismokejus vartotojiskas mirksiukas.gif turiu palankias palukanas banke,darbovites deka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 01, 20:56)
Sveikos,

Beje merginos, kokia laime šiandien apturėjau.  thumbup.gif Truputi ankščiau nei pamajakino centro šoferiukas, išėjau ryte iš namų ir visiškai iš lempos sumaniau pamėginti porą laiptų nesilaikant nulipt. Ankščiau kam nors už nugaros stovint palipdavau kelis laiptukus iš lėto, ir ką jūs manot. Kaip lipau taip ir nulipau iš trečio aukšto visiškai be laikymosi. Kaip iššoko akys ant kaktos, vaje.  Maniau kad sapnuoju  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Jaučiau kad paskutiniu metu labai sustiprėjus, bet kad taip, tikrai netikėjau.  thumbup.gif

saunuoliuke thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Oi koks blogis tos paskolos, bet jaunai seimai be ju neimanoma issisukti jei nori stoga virs galvos tureti... Nebent teveliai nekukliai paremti gali. O sitai siais laikais reta. O Ernestyta tikra saunuole! Didziuojuosi tavim laaabai!
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Pralakstem siandien puse dienos cool.gif buvom siandien toj istaigoj del Zygio mokyklos,dokumentus pridavem dabar laukia susitikimas su psichologais nori susipazint su juo ivertint jo gabumus aplamai susipazint,issiklausinejo ka sugeba,kokia pagalba bus reikalinga.zodziu tures veiklos daug basenai,jodinejimas,isvykos ir t.t.

QUOTE(Vvarliokas @ 2011 01 31, 12:27)
serga mazylis gerokai jau 3 sav. Is pradziu atgulem i klinikas del umaus plauciu uzdegimo. Ten guledami pasigavom gripa, o dabar kenciam jo komplikacijas. Baigiu iseiti is proto, vaikas vos gyvas 39-40 temp istisai laikosi. Antibiotikai, antivirusiniai vaistai... Tiesiog nebezinau ka daryti.... Dievazi - tikrai bijau

unsure.gif kaip siandien jauciates?

QUOTE(audratum @ 2011 01 31, 20:03)
Einu ilsetis mamytes ryt manes kelelis tolimas laukia.

Tai jau i Lt trauksit.geros ir saugios jums keliones 4u.gif

QUOTE(GREK @ 2011 01 31, 21:04)
Va ką aptikau, gal kam pravers dėl sanatorijų

Super thumbup.gif

QUOTE(Medute28 @ 2011 02 01, 09:24)
mėgsta Metalica

bigsmile.gif Zygis irgi gerbejas biggrin.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 01, 18:56)
Beje merginos, kokia laime šiandien apturėjau. Truputi ankščiau nei pamajakino centro šoferiukas, išėjau ryte iš namų ir visiškai iš lempos sumaniau pamėginti porą laiptų nesilaikant nulipt. Ankščiau kam nors už nugaros stovint palipdavau kelis laiptukus iš lėto, ir ką jūs manot. Kaip lipau taip ir nulipau iš trečio aukšto visiškai be laikymosi. Kaip iššoko akys ant kaktos, vaje.  Maniau kad sapnuoju  Jaučiau kad paskutiniu metu labai sustiprėjus, bet kad taip, tikrai netikėjau.

Saunuole thumbup.gif

Is sito juokiaus iki asaru lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=n7KP5LDOaO8
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 01, 19:56)
Sveikos,

Vaje na ir populiari ta Ladygaga. doh.gif  Mano dukterėčia irgi dėl jos pamišus, rengia visokius jos koncertus namie, apsirengia panašiai, susišukuoja ir davaj ant viso volumo dainuot. Mirk iš juoko.  lotuliukas.gif  Ir dar pamėgink ją tuomet vardu pavadint, visa paraudonija net "aš juk Ladygagaaaaaaaaaaaaaaaaaa" doh.gif

Vvarliokas kaip laikotės, kaip sunelis?  4u.gif

Bareln, mes visur vaidinam, pradedant nuo gatvių, baigiant dramos teatrais, ir net seimu. Kur tik kviečia ten ir lekiam.  smile.gif

Pradėti vaidinti buvo be galo sunku. Kai atėjau į grupę nusprendus pabandyti, buvau fiziškai silpniausia ir šiaip visai žalia vaidyboj.  doh.gif Bet labai gerai man sužaidė tas kad buvau silpniausia, vadovas nelabai pasitikėjo manim, vis skirdavo antraeilius, lengvesnius vaidmenis. Mane tas taip užvedė nepasiduot, tiek pradėjau stengtis, mankštintis, kad netrukus vadovui tai užsikirto. Pradėjo rodyt jogos pratimukus, pamatė kad akylai jo klausaus, patiko. Pabandė vienam spektaklyje skirt pagrindinį vaidmenuką, kituose vis rimtesnius. Pati žiauriai stengiaus. Kol kiti svarstė kad kaip būtu gerai sukurti dramos internetinį psl. paėmiau ir padariau, vos paprašytą  visko ėmiaus, net ko nemokėjau išmokau.  biggrin.gif  ir taip kilau kilau o dabar jau visiškai pakilau.  tongue.gif Didžiausia jo patikėtinė, numylėtinė ir dešinioji ranką .  tongue.gif Vat kaip reik gyvenimėlyje suktis.  biggrin.gif

Na super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , saunuole 4u.gif

QUOTE(Vvarliokas @ 2011 02 01, 22:47)
Sveikos mamytes. Oi koks blogis tos paskolos, bet jaunai seimai be ju neimanoma issisukti jei nori stoga virs galvos tureti... Nebent teveliai nekukliai paremti gali. O sitai siais laikais reta. O Ernestyta tikra saunuole! Didziuojuosi tavim laaabai!

Vvarlioke, kaip tavo zuikutis laikosi?
Atsakyti
labas iš ryto smile.gif
Nike, jei tu turi savo namus, tai kam tau lysti į skolas ?? sunki ta paskolų našta, čia yra pinigų, čia jau jų gali nebūti ir nebus iš ko mokėti..o dar ypač užstatyti abu turimus būstus, čia jau labai rizikinga, turint du vaikučius. Pagalvočiau gerai prieš priimdama sprendimą 4u.gif

Man jau kelinta diena pusė galvos kaip spaudžiama tarp durų, ausis lyg užgulusi ir labai spengia joje, galva kartais pasvaigsta, kojos pinasi, būna silpnumo minučių, ar čia nuovargis ar koks brudas kimba verysad.gif
Pas logopedę taip ir nevedžioja vyras Andrėjos biggrin.gif kvailas principas, bet sakė prieš bobas nesilankstys, ypač kai ima nesąmones daryti.
Varliokas, kaip tavo varliukas laikosi ??
Ernesta, tu šaunuolė bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Neįgaliems teks pasispausti

Jie ką, debilai gun_bandana.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif

VYRUS INSTRUKTUOTI YRA GERAI
Žmona siunčia vyrą į parduotuvę. Kad tas žinotų, ką būtinai reikia nupirkti, žmona įduoda norimų produktų sąrašą:
1. Morka
2. Bulvės
3. Grietinė
4. Kopūstas
5. Duona
6. Kalakutas
Grįžta vyras greitai – po valandos. Visas sukaitęs partempia namo du didžiausius maišus, kuriuose – viskas taip, kaip parašė žmona: viena morka, dvi bulvės, trys dėžutės grietinės, keturi kopūstai, penki kepalai duonos ir šeši kalakutai.
Užduotis įvykdyta praktiškai – idealiai.
Atsakyti
labas kūmos,
pietauju, šveičiu grybus su bulvėm, netasimenu kada valgiau biggrin.gif

Ernestyta, nu tai super, gal čia tu tik bijai, o iš tikro jau seniai gali tai padaryti?

NikeZ, nu ir aš tos nuomonės kaip Medutė, ar tau verta, kokios garantijos, kad viskas eisis kaip iš pypkės, būsit sveiki, dirbsit ir užsidirbsit? O jei, neduok dieve liekat ant ledo, be namų, ne tik jūs bet ir tėvai? Oi, aš tai bijau taip rizikuot. Mes vis pasvajojam apie namą, bet apie paskolas net negalvojam, ir dabar taip džiaugiuosi, kad nesurizikavom, ką darbar reiktų daryt, kai visi metai jau nedirbu?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
mano snd diena prasidejo taip susiktai,kad nuotaikos vapse nerasta doh.gif unsure.gif susipikau su aukletoja,tiksliau ji ant manes supyko doh.gif uz tai kad paklausiau ar jau pasveikto????vakar atejom i darza,na pasiieme ir nusivede i grupe,poto as atnesiau piesinukus spalvinti ir piestukus,ir salia atsitojau,ji sako nestovekit salia,as sako sergu,musa karstis,silpna,nu zb galvoju,o su vaikais buti gali,ju neuzkres. :ohsako imsiu bilioteni.. ateinu snd ziuriu vel ji yra,nu galvoju paklausiu na ar jau pasveikot?o ji man o ka jus man siulot??kaaaaaaaaaa siulot?imti bilioteni?o sako isko gyventi man poto...sako vaikai ir uzkrete,bet sakau sergantis vaikai i darza neina,o as ir sakau nenoriu kad deivids susirgtu,tai nuejo visa susisiausus,auklyte sako kas buvo,sako deivido mama liepia man imti bilioteni,as to nesakiau,as jos paklausiau tik ar pasveikto jau?ar buvo jai sunku pasakyt kad geriau jauciuos,o dabar taip supyko,kad nebesikalbejo,tiesiog ignoruoja,auklyte sako viskas gerai,as jai sakau as tik paklausiau ar pasveikot,sakau nereikai cia pykti...karoc nusiuko aukletoja ir viskas nulis reakcijos i mane doh.gif ir kodel man visad tas liezuvis turi buti per ilgas doh.gif ziauriai nesmagu paliko..............
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 02 02, 12:42)

smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 02, 11:11)
Pas logopedę taip ir nevedžioja vyras Andrėjos biggrin.gif kvailas principas, bet sakė prieš bobas nesilankstys, ypač kai ima nesąmones daryti.

o tai ir kitos nepaskiria?
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 01, 20:56)
  ir taip kilau kilau o dabar jau visiškai pakilau.  tongue.gif Didžiausia jo patikėtinė, numylėtinė ir dešinioji ranką .  tongue.gif Vat kaip reik gyvenimėlyje suktis.  biggrin.gif

Beje merginos, kokia laime šiandien apturėjau. 

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif manau dar yra kur kilti tau mirksiukas.gif juk tu gali thumbup.gif

o cia tai thumbup.gif

bet biski aukstokai gyveni,jei tenka laiptais laipiot,ar gal pritaikyti jie yra?
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 02, 10:57)

Va tokia musu valstybe doh.gif
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 02 02, 11:42)
Labas dienas  4u.gif

VYRUS INSTRUKTUOTI YRA GERAI
Žmona siunčia vyrą į parduotuvę. Kad tas žinotų, ką būtinai reikia nupirkti, žmona įduoda norimų produktų sąrašą:
1. Morka
2. Bulvės
3. Grietinė
4. Kopūstas
5. Duona
6. Kalakutas
Grįžta vyras greitai – po valandos. Visas sukaitęs partempia namo du didžiausius maišus, kuriuose – viskas taip, kaip parašė žmona: viena morka, dvi bulvės, trys dėžutės grietinės, keturi kopūstai, penki kepalai duonos ir šeši kalakutai.

Oj negaliu prajokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Ačiū mergynos už palaikymą, tikiuos taip ir toliau vis stiprėsiu, tiek tų mankštų dabar darau kad ir turi jau matytis kad ne veltuj. doh.gif

Vikma, dar per žemai aš gyvenu, galėtu būt bent koks penktas aukštas, va tada liuks būtu. thumbup.gif lotuliukas.gif Laiptinė kaip ir visuose daugiabučiuose, visas pritaikymas - turėklas, kaip ir visur. lotuliukas.gif Bet laikantis man jokiu problemų nėr, nulipt užlipt. smile.gif

O dramoj tai žinoma dar yra daug kur augt, tobulėti, oj kiek daug dar. Kad pakilimo viršunėlę siekiu tai turėjau galvoj dėl iškovoto visiško vadovo pasitikėjimo manim. tongue.gif thumbup.gif

Na bet ir auklėtoja jūsų. blink.gif Jai mat bilietenio nesinori imt, o kad visus vaikučius apkrėst gali tai dzin. Košmaras. doh.gif

GREK ankščiau man spazmukai neleisdavo nesilaikant lipt. Dabar jie stipriai apmažėja. thumbup.gif

Ramunka, super anekdotas. lotuliukas.gif

Oj kiek Žygutis įdomių dalykėlių ten turės. bigsmile.gif thumbup.gif

Medute28, laikykis ir neapsirk. 4u.gif
Atsakyti