Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(vikma @ 2011 01 14, 15:57)

o tai nuo ko duso?tokia sloga ir kosulis baisus?
Papildyta:

nu va jau namie.. marijai laringitas,todel ir duso...grizom pilnom terbom vaistuku na vel neramiai laukiu nakteles g.gif g.gif

QUOTE(audratum @ 2011 01 14, 16:05)
Laidrusa teisiu iir as ilgai neturejau, bet kaip aplinkybes priverte isslaikiau ir vazineju, o dabar vazinedama kaifa jauciu ax.gif tad daugiau noro ir tu turesi pamatysi koks malonumas paciai varuoti, o nei kaip tave veza bigsmile.gif

QUOTE(vikma @ 2011 01 14, 18:22)
2m sekmingai riedinejam,su mazais nesusipratimais lotuliukas.gif

bliambacki panos skaitau jusu vairavimo istorijas ir vis labiau ryzto savyje randu biggrin.gif biggrin.gif tik bijau vairuot bijau avarijos blink.gif

o del mytuko tai po truputi rutuliojam i ta puse
clap.gif

medute saugok pieno fabrikeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 14, 21:13)
nu va jau namie.. marijai laringitas,todel ir duso...grizom pilnom terbom vaistuku na vel neramiai laukiu nakteles  g.gif  g.gif

doh.gif nu sakes,isivaizduoju kaipneramu pries nakti,nu bet svarbu turit vaistu ir reik tiketis kad taip nebedus sianakt,kokiu tik istoriju nesu girdejus doh.gif laikykites 4u.gif
Papildyta:
bliambacki panos skaitau jusu vairavimo istorijas ir vis labiau ryzto savyje randu  biggrin.gif  biggrin.gif  tik bijau vairuot bijau avarijos  blink.gif
clap.gif

tai zinoma kad laikykis,jei tik yra galimybe,tik pirmyn,as ir bijojau,bet kai pajutau vaira kitaip pradejo viskas sviesti,o tu esi sedejus uz vairo?pamatysi kaip buis ciki kai galesi vazinetis mirksiukas.gif ir imyta galesi pati atvairuoti thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras, gal padesit ax.gif kaip is anglu kalbos isvertus i lietuviu vadintusi sitas sutrikimas/neigalumas - CYSTIC FIBROSIS? aciu uz bet kokia informacija 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Tai va, vikma, ant prikolo šiaip galiu dabar jau daug kam ryžtis, bet nuogai į sceną kad išeit tegu vadovukas tik pasvajoja. lotuliukas.gif

Nors vakar per baliuką įsisiautėjusios su centro organizatore išsirengėm po liemenelėm, su visokiais perukais prisifotkijom. Davėm džiazo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet jau buvom tik merginos visos likę tai nieko. Kai atsiūs foto įdėsiu į albumą. biggrin.gif

Laindrusa laikykitės. 4u.gif Tikėkimes ši naktelė jau bus ramesnė, sveikatelės dukrytei. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 13, 20:31)

kuom skiriasi itvariukai kojom nuo ortopediniu batuku ?

Turim juos, tai mažoji kaip su slidėm atrodo, nestato kojų ant grindų, nepatinka, nes jose kojytės tiesiai būna, o ne išraitytos kaip jai patinka smile.gif

QUOTE(joolita @ 2011 01 13, 20:39)
kad musu nepagulde    nezinau kodel, sake jei po 5 dienu antibiotiko nepageres,tada jau duos siuntima. gal poliklinikai nenaudinga siusti i ligonine?
vakare nepakilo temperatura,ziuresim,kaip bus iki ryto. as visa kaip zombis,miego truksta 
pranesk,kaip ten jusu kraujo tyrimukai.

as pati baigiu atkrisr,miego truksta ir liga puola

Jolituk, kokie antibiotikai, kai mergytė yra sunkus ligoniukas ir be uždegimo verysad.gif ją reikia stebėti, o ne namuose sirupukais girdyti blink.gif
Jolituk, laikykis 4u.gif

ačiū už rūpėstėlį visoms 4u.gif , tyrimai geri, sakė nieko kraujas blogo nerodo, bet va karkalai nusileido jau į plaučius, gaus pana nuo rytojaus dozę antibų, bo šiandien tėtis pamiršo nupirkt doh.gif

QUOTE(GREK @ 2011 01 14, 12:25)
Laba laba,
skubu pasidžiaugti, kam įdomu - mano tyrimo atsakymai - viskas gerai Taigi - gyvenu tris mėnesius ramiai dabar
Medute, saulele, kaip papuliai tavo? Dėk medų, ant viršaus kopūsto lapą, masažuok, šildyk, nutraukinėk pienelį, daryk viską, tik šalink kuo greičiau guzelius. Temperatūra nekyla?

O apie moteris plačiom šikinėm, tai čia labai nevaryk, ba kaip supulsim visos

GREK, labai džiugu, kad viskas čikizzzzzzzz thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

Mano vyriškis vakar ėmėsi papų mankštinimo darbų lotuliukas.gif jau maniau, kad sienom lipsiu, kojų nagais tapkes sudraskysiu, kad papai visam gyvenimui ir liks kaip pas LOLO Ferari doh.gif lotuliukas.gif bet va, stebuklas, ryte atsikėliau jau beveik be guzų, dar jaučiasi šiek tiek, bet mažasis reikalus už tėtį pabaigė daryti-išgėrė pienuką bigsmile.gif

QUOTE(NikeZ @ 2011 01 14, 12:37)
sveikinimai ,dziugu uz tave  thumbup.gif
hihihi.gif

TEP TEP, nevarom nevarom ant plačios tėvynės, bo aš su savąja galiu užsėsti troleibuse visas galines sėdynes lotuliukas.gif , o jei dar ant jų priešas sėdės... g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sokoladinuke @ 2011 01 14, 20:46)
Labas vakaras, gal padesit ax.gif  kaip is anglu kalbos isvertus i lietuviu vadintusi sitas sutrikimas/neigalumas - CYSTIC FIBROSIS? aciu uz bet kokia informacija 4u.gif

laba, kad labai viskas aišku-CISTINĖ FIBROZĖ

Cistinė fibrozė yra paveldima liga, pažeidžianti visų gleives gaminančių liaukų veiklą. Gleivės tampa tąsios, primena tirštus klijus; jos lengvai užkemša mažo diametro, dažniausiai plaučių ir kasos latakus. Tai nulemia dažną sergamumą bronchitu bei plaučių uždegimu, nuolatinį varginantį kosulį bei virškinimo fermentų trūkumą žarnyne. Ligoniai, sergantys cistine fibroze, gydomi visą gyvenimą

Papildyta:
suvalgiau pusę bliudo šaldytų raudonų serbentų, tikiuosi, kad neišbers mažiuko, jau taip panorau, matyt vitaminų trūksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 14, 23:21)

laba, kad labai viskas aišku-CISTINĖ FIBROZĖ

Cistinė fibrozė yra paveldima liga, pažeidžianti visų gleives gaminančių liaukų veiklą. Gleivės tampa tąsios, primena tirštus klijus; jos lengvai užkemša mažo diametro, dažniausiai plaučių ir kasos latakus. Tai nulemia dažną sergamumą bronchitu bei plaučių uždegimu, nuolatinį varginantį kosulį bei virškinimo fermentų trūkumą žarnyne. Ligoniai, sergantys cistine fibroze, gydomi visą gyvenimą

aciu uz info biggrin.gif smile.gif , kai parasei, kad viskas ir taip labai aisku-nu blyn tikrai biggrin.gif , net geda pasidare(bet kai nesusidurus visai su neigalumu tai del to ir klausiau blush2.gif dar karta aciu
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 14, 21:21)
suvalgiau pusę bliudo šaldytų raudonų serbentų, tikiuosi, kad neišbers mažiuko, jau taip panorau, matyt vitaminų trūksta smile.gif

Saunu kad pienukas jau li3ejasi laisvai thumbup.gif atsiminiau kaip man buvo blink.gif blink.gif blink.gif jau net operacijom gazdino,bet MB pasidarbavo aciu jam wub.gif
o su tais serbentais tai tu uzkalbejai jauciu eisiu saldykli smaugti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 14, 17:22)
siaip kai ejau rasytis i kursus galvoju inesiu specialiai visa suma,kad paskui vdrug ka nesumastyciau

O mane MB uzrase nieko net man nesakes doh.gif poto sako:" einam i kursus dokumentus reik nunest noriu kategorijas kitas issilaikyt" nueinam o jis:" duok savo pasa" blink.gif as:"kam?" sako:"uzrasiau tave-teises laikysi" swoon.gif va taip va per kancias i zvaigzdes ir kaifuoju dabar vazinedama thumbup.gif

QUOTE(audratum @ 2011 01 14, 18:31)
iki LT parvaryciau kaip pagalvoju baisu 3500km reiks vaziuot,

Oho daug unsure.gif as esu 1600km atvairavus.labai sunki kelione buvo cool.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 14, 18:35)
įsivaizduojat pagal įdėją turėčiau aš tam spektaklyje nuoga išsirident gimimui. .

Radi mine mama snova lotuliukas.gif as jau laukiu jo premjeros biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 14, 19:13)
bliambacki panos skaitau jusu vairavimo istorijas ir vis labiau ryzto savyje randu  tik bijau vairuot bijau avarijos

Varyk tik motin ir registruokis greiciau biggrin.gif pajausi gyvenimo kaifa mirksiukas.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 14, 19:49)
išsirengėm po liemenelėm, su visokiais perukais prisifotkijom. Davėm džiazo. 

O pradzia jau yra biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už palaikymą, linkėjimus, pati jaučiuosi super, sparnai kyla skraidyti vėl, kaip senais gerais laikais rolleyes.gif

QUOTE(vikma @ 2011 01 14, 16:57)
cia turbut del metastaziu tyrimas buvo?

taip, taikausi su mintimis, kad visą likusį gyvenimą teks tikrintis, laukti, o po to džiaugtis arba ne...

nu va jau namie.. marijai laringitas,todel ir duso...grizom pilnom terbom vaistuku na vel neramiai laukiu nakteles  g.gif  g.gif
bliambacki panos skaitau jusu vairavimo istorijas ir vis labiau ryzto savyje randu  biggrin.gif  biggrin.gif  tik bijau vairuot bijau avarijos  blink.gif

Vaje, laringitas ne juokai, kuo ramesnės jum naktelės 4u.gif Ar jum jau kartojasi, ar pirmas kartas? Bent žinai, ką reikia daryt, kai užeina priepuolis?

O dėl vairavimo, tikrai rekomenduoju pabandyt. Nors laikiau egzaminus su mintim, kad aš niekada nevairuosiu vistiek, bet dabar taip norėčiau savo mašiniuko, kai raučiau sau kur viena, man patinka vienai važiuot thumbup.gif

QUOTE(sokoladinuke @ 2011 01 14, 22:27)
aciu uz info biggrin.gif smile.gif , kai parasei, kad viskas ir taip labai aisku-nu blyn tikrai biggrin.gif , net geda pasidare(bet kai nesusidurus visai su neigalumu tai del to ir klausiau blush2.gif  dar karta aciu

kitą kart, įvesk "googlėj" google vertėjas, spausk nuorodą, ten galima įrašyti žodžius kokia nori kalba ir juos išversti, bus aiškiau mirksiukas.gif

Medute, smagu, kad turi darbštų vyrą lotuliukas.gif Saugok savo papulius mirksiukas.gif

Ernestyta, jau ir aš noriu pamatyt tą spektaklį bigsmile.gif

Audratu, nu tai ilga kelionė tavęs laukia blink.gif

Rokas išmoko žiūrėt į mane katino iš Šreko žvilgsniu, nu tuo tokiu "plasauuuuu, mamyte", dabar sėdi ir medituoja, tai jau aš varau jį migdyt, nes niekas kitas negali mat jo aprengt pižama ir paskaityt pasakos doh.gif

Labanakt visom, visiem ligoniukam - ramios nakties smile.gif

Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 14, 21:32)
Saunu kad pienukas jau li3ejasi laisvai  thumbup.gif atsiminiau kaip man buvo  blink.gif  blink.gif  blink.gif jau net operacijom gazdino,bet MB pasidarbavo aciu jam  wub.gif
  o su tais serbentais tai tu uzkalbejai jauciu eisiu saldykli smaugti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kažkaip paskutinėm dienom nėr apetito ypatingo, tai pienuko tik tik atrodo jam pakanka unsure.gif reik valgyti daugiau, bet kol atsikeliu, kol ponaitis pavalgo, kol aš nusiprausiu jau jis vėl nori manęs ir taip ateina laikas valgyti, o dar nėr ką blink.gif tai va kol pasigaminam, kol ką, jau ir vakaras ir gaunasi, kad kartą ar du per dieną valgau doh.gif bet jau kai išsiverdu sriubos, tai kapoju ją dvi dienas lotuliukas.gif

aik, aik, ne viena būsiu nusmaugusi šaldiklį lotuliukas.gif

Ernesta, mesk į eterį savo papinykus ir perukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2011 01 14, 17:05)
Sveikos mergaites. Grek dziugu, kad tyrimai geri smile.gif . Enestyteee turetu buti geras spektaklis noreciau ir as paulti i ji , juolabiau i supermamu susitikima, tikiuosi, kad pavyks atlekti smile.gif Laidrusa teisiu iir as ilgai neturejau, bet kaip aplinkybes priverte isslaikiau ir vazineju, o dabar vazinedama kaifa jauciu ax.gif tad daugiau noro ir tu turesi pamatysi koks malonumas paciai varuoti, o nei kaip tave veza bigsmile.gif Joolituk tikiuosi neuzilgo kada gris mano masiniokas, aptvarkysim ir i kelia mociute reikia aplankyti butinai labai jau ji manes laukia. Medute saugok save mergyt smile.gif , Nikez noreciau ir kanors parasyti, bet ji man niekada neatraso, gal pykti koki ant manes laiko? g.gif Ligoniukams daug sveikateles 4u.gif Vikma buk atsargi su tais priepuoliukais , zinau kaip tai baisu. va atrodo visoms parasiau.

as ? nesupratau .... unsure.gif

a supratau einu ant kilimo doh.gif

Pasiaiskinimas blush2.gif ax.gif lotuliukas.gif
as kol perskaitau ir nevisada viska speju perskaityt o ka jau kalbet apie atrasyma ,o su tuo citavimu tai man beda kiek pricituoju tiek issitrina nes amzinai man raso perdaug tipo sypseneliu prideta doh.gif nu vien zo .... supratot gal mane rolleyes.gif jus nekreipkit demesio netarsau tai raudonom raidem man rasykit arba is kart rekit lotuliukas.gif Audratum o netrasau gal nepsatebiu kad man buna skirta .... nes tu rasai i vientisa teksta rolleyes.gif ne visi kartais pastebi Nicka rolleyes.gif nu kerepla pasitaisysiu ,pykscio niekad nelaikau o jei laikau tai ir pasakau liezuvis.gif

merginos o del "kluono vartu "tai as neturi nieko pries ,pries tas pilnas moteriskes ,tik manot visa gyvenima sveriau iki 50 kg o dabar man jau 57 tai man tragedija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 14 sausio 2011 - 22:55
Scuza Nikez rolleyes.gif nu jo zinau del to svorio kaip kam eina atvirkstinia eiga sveriau visada49 kg dabar 45 kg ir ne auga nors tu ka. Ne Vikma vaziuosi viena. MB su viena as su kita nzn kaip atvairuosiu.
Atsakyti