QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 29, 03:15)
Mimmi susinervinau perskaicius vel apie tavo globotinius as vis dar nesuprantu kodel "motina" neuzdaryta ir neiskelta baudziama byla jai?
Vyksta tyrimas, Eglė sužinojo, kad biškį kišuosi, tai tooookiiių grasinimų sulaukiau iš jos ir senio, kad tuoj be apsaugos ir į kiemą neišeisiu . Senis ją gina, samdo brangiausius advokatus. Jinai jau rami, kad sugebės įrodyt, jog smurtas prieš vaikus nebuvo naudojamas, tiesiog mažiukas pats, iš neturėjimo ką veikt, taip susižalojo Vis dėl to suprantu, kad čia aš esu niekas ir abejoju ar pavyks apgint vaikus
QUOTE(cezi @ 2011 01 29, 09:45)
o jum jau įklotų reikia??? ar čia į ateitį?
Deja, jau reikia. Dabar nustatys diagnozę, kad galėtų kompensuojamus rašyt
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 29, 20:16)
Mimi, juk pati žinai, kad daktarai kalba, o būna nepasitvirtina, tikiu, kad Augustė lakstys kaip vijurkas
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooj mergaitėsssssssssssssssssssssssss
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooj mergaitėsssssssssssssssssssssssss
Tai kad aš jau pati pamačiau, kad nekas, tai ir nutempiau pas doktorką. Einant kojytes velka, nepakelia, jos kliūva visur. Tad reikia žiūrėt kur koks nervas vėl užspaustas.
Nu ir šaunuolė, fainiai pasėdėjot , o Leinardukas supratingas vyras, leido mamai paūžt
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 29, 18:11)
o ukis musu nedidelis vistas 3 turim kiausiniam uztenka... na o mesinius visciukus ir antys jau ispjautos ir isdalintos ,suvalgytos
kiaule viena tik sukergem neaisku ar pavyko bus matyt... kaime gyvenam tik 3 metus pabegom nuo miesto triuksmo i svaru gryna ora,kad savo maista uzsiaugintume ir zinotume ka valgom......
kiaule viena tik sukergem neaisku ar pavyko bus matyt... kaime gyvenam tik 3 metus pabegom nuo miesto triuksmo i svaru gryna ora,kad savo maista uzsiaugintume ir zinotume ka valgom......
Tai kai paršiuką pjausit ir mūsų nepamirškit, padėsim mėsytę sudorot