Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

Labutis 4u.gif
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 29, 03:15)
Mimmi susinervinau perskaicius vel apie tavo globotinius  unsure.gif as vis dar nesuprantu kodel "motina" neuzdaryta ir neiskelta baudziama byla jai?

Vyksta tyrimas, Eglė sužinojo, kad biškį kišuosi, tai tooookiiių grasinimų sulaukiau iš jos ir senio, kad tuoj be apsaugos ir į kiemą neišeisiu doh.gif. Senis ją gina, samdo brangiausius advokatus. Jinai jau rami, kad sugebės įrodyt, jog smurtas prieš vaikus nebuvo naudojamas, tiesiog mažiukas pats, iš neturėjimo ką veikt, taip susižalojo blush2.gif Vis dėl to suprantu, kad čia aš esu niekas ir abejoju ar pavyks apgint vaikus verysad.gif

QUOTE(cezi @ 2011 01 29, 09:45)
o jum jau įklotų reikia??? ar čia į ateitį?

Deja, jau reikia. Dabar nustatys diagnozę, kad galėtų kompensuojamus rašyt doh.gif
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 29, 20:16)
4u.gif Mimi, juk pati žinai, kad daktarai kalba, o būna nepasitvirtina, tikiu, kad Augustė lakstys kaip vijurkas  mirksiukas.gif

Oooooooooooooooooooooooooooooooooooj mergaitėsssssssssssssssssssssssss

Tai kad aš jau pati pamačiau, kad nekas, tai ir nutempiau pas doktorką. Einant kojytes velka, nepakelia, jos kliūva visur. Tad reikia žiūrėt kur koks nervas vėl užspaustas.

Nu ir šaunuolė, fainiai pasėdėjot thumbup.gif, o Leinardukas supratingas vyras, leido mamai paūžt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 29, 18:11)
  o ukis musu nedidelis  blush2.gif  vistas 3 turim kiausiniam uztenka... na o mesinius visciukus ir antys jau ispjautos ir isdalintos ,suvalgytos  drinks_cheers.gif
kiaule viena tik sukergem neaisku ar pavyko bus matyt... g.gif  kaime gyvenam tik 3 metus  biggrin.gif pabegom nuo miesto triuksmo i svaru gryna ora,kad savo maista uzsiaugintume ir zinotume ka valgom...... drinks_cheers.gif

Tai kai paršiuką pjausit ir mūsų nepamirškit, padėsim mėsytę sudorot ax.gif rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 29, 17:11)
pasikeitima leme vidine busena lb norejau stipriu pokyciu ir padejo jauciuos kaip naujas zmogus  thumbup.gif
  o ukis musu nedidelis  blush2.gif  vistas 3 turim kiausiniam uztenka... na o mesinius visciukus ir antys jau ispjautos ir isdalintos ,suvalgytos  drinks_cheers.gif
kiaule viena tik sukergem neaisku ar pavyko bus matyt... g.gif  kaime gyvenam tik 3 metus  biggrin.gif pabegom nuo miesto triuksmo i svaru gryna ora,kad savo maista uzsiaugintume ir zinotume ka valgom...... drinks_cheers.gif

net seilė nutyso, kaip skanu turėtų būt savas peršėkas ax.gif ir aš noriu į kaimuką doh.gif tik kiaulės bijau lotuliukas.gif man daržininkystė labiau prie širdies tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(UpeJura @ 2011 01 29, 21:00)
Sveikutes,

senokai rasiau, tai nuotaikos nera, tai mezgimai, tai persalimai...

Dziaugiuosi uz barenl vaikuti, kad jis jau vaiksto, saunuolis  wub.gif

O visoms sergancioms mamytems ir vaikuciams po  4u.gif  ir laikykites  smile.gif

O mes vel einam i mankstas poliklinikoj. Neurologe apziurejusi pasake, kad VCP cia jau nekvepia, dabar kazka apie Aspergeri uzsnekejo, nes anot jos mano vaikas "idomi, savotiska, keista, svajokle, tyrinetoja"... Siaip sako atsilieka siek tiek vaiksciojimas jos, bet keista tai, kad ji daug kalba, net per daug savo amziui. Faktiskai vos ne istisus zodzius jau veblena. Na bet jei vaikas kalba, o nevaiksto neturedamas metu, juk tai nereiskia, kad kazkas yra blogai!!! Arba kad yra koks nors Aspergerio sindromas... Blyn, pavargau jau jaudintid ir pergyventi...

Sake, kad kai baigsim mankstas sius mus i Vako raidos centra del ziaugciojimo ir vemimo. Tipo, mano dukra turi sensorikos sutrikimu, uztai ir veliau vaikscioti prades, nes tokie vaikai nelabai jaucia erdve, aplinka.

Tai va taip ir gyvenam  g.gif       
Tiesa, dantu dar NEI VIENOOOOOOOO  blink.gif

Nepergyvenk saulele nei del vaiksciojimo, nei del dantu. Viskas bus - tik savu laiku mirksiukas.gif Mums va jau metukai o dar nei vaikstom, nei dantu turim, bet ir gydytojai ramina, kad viskas cia neblogai ir pati tiesa kazkaip nerimo nejauciu, kazkaip pasamoningai zinau - mano sunus bus saunuolis, jis viska darys... tiesiog zinau ax.gif ir taviske viska darys ir viska tures - tik turekim kantrybes islaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 29, 21:13)
idomu. mums tai neaktualu, nes tik du skiepus turejom, bet sutrikimai musu igimti...

Tuberkuliozes skiepa daro pirma kudikio gimimo diena, Hepatito B daro 3 diena. Nuo abieju g.b. rimtu komplikaciju.

Igimtos vaiko komplikacijos g.b. pvz. jei mama besilaukiant dare skiepus. Aisku, yra ir daugiau priezasciu. 4u.gif

Atsakyti
labu mergiotes 4u.gif
oj melodija kur imetei laiskeli tai buk atsargi neuzkliuk uz tokiu nesamoniu mano giminaite amerikoj ojojoj kokiu bedu turejo su siuo tipo bizniu g.gif g.gif dar dabar po teismus tasosi...... BUKIT ATSARGIOS!!!!!

Atsakyti
Laba diena mergaites 4u.gif

Siandien pas mus vel sauleta diena wub.gif ir ka as jums galiu pasakyt pas mus panasu ziema baigiasi biggrin.gif siandien matem paukscius grystancius is siltu krastu bigsmile.gif

QUOTE(Mimmi @ 2011 01 29, 21:30)
Vyksta tyrimas, Eglė sužinojo, kad biškį kišuosi, tai tooookiiių grasinimų sulaukiau iš jos ir senio, kad tuoj be apsaugos ir į kiemą neišeisiu. Senis ją gina, samdo brangiausius advokatus. Jinai jau rami, kad sugebės įrodyt, jog smurtas prieš vaikus nebuvo naudojamas, tiesiog mažiukas pats, iš neturėjimo ką veikt, taip susižalojo  Vis dėl to suprantu, kad čia aš esu niekas ir abejoju ar pavyks apgint vaikus

Nu jomajo kaip pikta negaliu verysad.gif be televizijos cia neapsieisi manau unsure.gif o tai "mamasai" pasakyciau kad jei tau kas atsitiks policija apie tai jau informuota cool.gif

QUOTE(melodija @ 2011 01 30, 08:40)
Būtinai tai perskaityk, nes naudinga.

Melodija nu negi tu tiki dar tokiom nesamonem doh.gif

QUOTE(laindrusa @ 2011 01 30, 11:56)
  oj melodija kur imetei laiskeli tai buk atsargi neuzkliuk uz tokiu nesamoniu mano giminaite amerikoj ojojoj kokiu bedu turejo su siuo tipo bizniu dar dabar po teismus tasosi...... BUKIT ATSARGIOS!!!!!

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 30, 14:32)
Laba diena mergaites  4u.gif

Siandien pas mus vel sauleta diena  wub.gif ir ka as jums galiu pasakyt pas mus panasu ziema baigiasi  biggrin.gif siandien matem paukscius grystancius is siltu krastu  bigsmile.gif

Laba diena 4u.gif
pasmusu taip pat pagaliau pakvipo pavasariu,saule sviecia,dangus giedras,oras tiesiog puikus,nuotaika iskart sviesesne wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2011 01 29, 23:30)
Labutis 4u.gif

Vyksta tyrimas, Eglė sužinojo, kad biškį kišuosi, tai tooookiiių grasinimų sulaukiau iš jos ir senio, kad tuoj be apsaugos ir į kiemą neišeisiu doh.gif. Senis ją gina, samdo brangiausius advokatus. Jinai jau rami, kad sugebės įrodyt, jog smurtas prieš vaikus nebuvo naudojamas, tiesiog mažiukas pats, iš neturėjimo ką veikt, taip susižalojo blush2.gif 

ir iskur pas tokiu....atsirado pinigu brangiems advokateliams g.gif kazkoks durdurdomas sioj istorijoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 29, 14:57)
musu tusas buvo su lasinukais kaimiskais,svoguniukais ir kai kam degtininike bet buvo gerai smile.gif

O kaip tavo mamukui sanatorijoj sekas?

Tai liuks, man tokie tūsai smagiausi su lašinukais, kumpeliu arba skilandžiu kokiu, niam niam. Tik vietoj degtinikės geriau alutis, arba sidras. Uj jegelė. thumbup.gif

Neblogai mamai. Gavo daug procedūrų visokių, tuo pačiu ir stuburą truputi pasigydys. Tik va daug lakstyt nebegali, toli kur paeit, iškart krutine spaudžia. O mėgdavo ji peškute didžiausius kilometrus išvaikščiuoti mieste, į pardes toliausias ir panašiai. verysad.gif Rytoj jau ryte paskutinei savaitei išlekia į sanatoriją. Turėtu ten būt dar pusantros savaitės bet penktadienį jau baigsis visos procedūros, tai susitarė su daktare kad jau ir paleistu ja. thumbup.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 29, 18:21)

Netveria savo kaily   labai nori eiti cia i mokykla susipazinti su naujais draugais,mokytojom.dziaugiuosi del to,bet tuo paciu ir bijau kaip jis ten pritaps,adaptuosis,susikalbes  unsure.gif bet cia tik as taip,Zygis del to net nepergyvena  biggrin.gif o Lt draugu labai pasiilges  wub.gif susivezes nuotraukas sustatem ant lentyneliu pas ji kambari tai girdziu kaip vakarais su jais kalbasi  wub.gif
Sveikit greiciau,kad nereiktu jokiu ligoniniu  4u.gif

Juo, jau kad jam nebus problemų susibendrauti su visais mokykloj tai tikiu. biggrin.gif Pas mus kiek praktikantų centre iš įvarių šalių, mano Tomasiuks be vargo susibendraudavo, ypač su mergyčkom. Gestais ten visokiais ir panašiai. lotuliukas.gif

QUOTE(Mimmi @ 2011 01 29, 22:30)
Labutis 4u.gif

Vyksta tyrimas, Eglė sužinojo, kad biškį kišuosi, tai tooookiiių grasinimų sulaukiau iš jos ir senio, kad tuoj be apsaugos ir į kiemą neišeisiu doh.gif. Senis ją gina, samdo brangiausius advokatus. Jinai jau rami, kad sugebės įrodyt, jog smurtas prieš vaikus nebuvo naudojamas, tiesiog mažiukas pats, iš neturėjimo ką veikt, taip susižalojo blush2.gif  Vis dėl to suprantu, kad čia aš esu niekas ir abejoju ar pavyks apgint vaikus verysad.gif
Deja, jau reikia. Dabar nustatys diagnozę, kad galėtų kompensuojamus rašyt doh.gif

Tai kad aš jau pati pamačiau, kad nekas, tai ir nutempiau pas doktorką. Einant kojytes velka, nepakelia, jos kliūva visur. Tad reikia žiūrėt kur koks nervas vėl užspaustas.

Siaubukas, kaip gaila tų vaikučių. Koks jų likimėlis laukia baisu ir pagalvoti. verysad.gif

Kaip gaila kad taip viskas Augustei. verysad.gif Man irgi jaučiu vėl kažkur kažkoks nervas spaudžias. Taip užeina vis dešinį kiršnį skaudėt košmaras. Nesuprantu kas daros. Greičiau vasara ateitu ir į sanatoriją iščiuožt. doh.gif

Tiesa, pamiršau pasipasakoti net nežinau juokinga ar rimta bajerį. Jau ketvirtadienį gavau telefonu sms "Negerk šilto alaus, tik šaltą", atrašiau kas čia rašo, atrašė "mirtis". blink.gif Nurašiau kas rimtai čia rašo, atsakymas vėl "MIRTIS". Nebeatrašiau nieko ir viskas pasimiršo. Vakar vakare vėl kaip pradėjo rašinėt "Ar jauti kaip mirtis kvepuoja tau į nugara? Aš jau ateinu" ir panašias nesamones. Niekaip nedašunta kas galėtu tokias nesamones krėst.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 30 sausio 2011 - 14:32
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 30, 14:16)

Tiesa, pamiršau pasipasakoti net nežinau juokinga ar rimta bajerį. Jau ketvirtadienį gavau telefonu sms "Negerk šilto alaus, tik šaltą", atrašiau kas čia rašo, atrašė "mirtis".  blink.gif Nurašiau kas rimtai čia rašo, atsakymas vėl "MIRTIS". Nebeatrašiau nieko ir viskas pasimiršo. Vakar vakare vėl kaip pradėjo rašinėt "Ar jauti kaip mirtis kvepuoja tau į nugara? Aš jau ateinu" ir panašias nesamones. Niekaip nedašunta kas galėtu tokias nesamones krėst.

O siaubeli blink.gif net pagaugais nuėjo visas kūnas unsure.gif debilai rašo, o ne mirtis, jei įmanoma, blokuok siuntėja, ta funkcija būna kai kurių modelių telefonuose. Siaubas unsure.gif

Laba visoms smile.gif

Mimi 4u.gif

Visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 30, 14:16)
Tiesa, pamiršau pasipasakoti net nežinau juokinga ar rimta bajerį. Jau ketvirtadienį gavau telefonu sms "Negerk šilto alaus, tik šaltą", atrašiau kas čia rašo, atrašė "mirtis".  blink.gif Nurašiau kas rimtai čia rašo, atsakymas vėl "MIRTIS". Nebeatrašiau nieko ir viskas pasimiršo. Vakar vakare vėl kaip pradėjo rašinėt "Ar jauti kaip mirtis kvepuoja tau į nugara? Aš jau ateinu" ir panašias nesamones. Niekaip nedašunta kas galėtu tokias nesamones krėst.

košmaras, nesveiki juokeliai, tikiuosi greitai baigsis, jei ne tai blink.gif doh.gif
Atsakyti
Tiesa, pamiršau pasipasakoti net nežinau juokinga ar rimta bajerį. Jau ketvirtadienį gavau telefonu sms "Negerk šilto alaus, tik šaltą", atrašiau kas čia rašo, atrašė "mirtis". blink.gif Nurašiau kas rimtai čia rašo, atsakymas vėl "MIRTIS". Nebeatrašiau nieko ir viskas pasimiršo. Vakar vakare vėl kaip pradėjo rašinėt "Ar jauti kaip mirtis kvepuoja tau į nugara? Aš jau ateinu" ir panašias nesamones. Niekaip nedašunta kas galėtu tokias nesamones krėst.

Nu nieko sau blink.gif . Debilai kazkokie!!! Nekreip demesio, visokiu ligotu buna mirksiukas.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenusikas: 30 sausio 2011 - 16:19
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 30, 15:16)
Tiesa, pamiršau pasipasakoti net nežinau juokinga ar rimta bajerį.

kazkam rimtai su galva negerai doh.gif nu ir as jei gauciau tokia sms pasimesciau blink.gif
Atsakyti