Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

Labu stai ir mes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ojojoj meraites kad nubare jus lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu bet rimtai paskaiciau ka pliurpet kol manes nebuvo apakau lotuliukas.gif lotuliukas.gif besirdes jus ka savo neigaliuku nematot?????? lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip drystat apie kazka kita pagalvot ir dar kitokiu problemu rast???? nono.gif

o jei rimtai tai Audratum tau sekmes oj lauksim cia taves!!!!! beje suprantu kad su brangiuoju dar ir medaus menesi gali apturet biggrin.gif uj kaip as noreciau istrukt su savuoju kazkur......
Mimmi gandrai bus pamatysi,busimas tavo mazylis jau salia vis ziuri kaip jo mamyte daro gerus darbus ir laukia tinkamos progos prisijunkti wub.gif kada tu atsipusi nuo visko thumbup.gif
Vikma su broliu susisieksi svarbu kad jis ten laime rastu,na o valdzia pas mus jau tokia bando visus isvaryt....
medute nu bet kaip fainai kad papuli galit pilnu tempu naudot taip ir toliau thumbup.gif
NikeZ kaip jusu pilvukas ar padejo misiniai?

Izabele daug jegos vidines tau ir butinai pasirupink savimi,nes kitu atveju maes tave surasim ir subiniuka isspardysim lotuliukas.gif
Jolituk kaip nuotaikytes del pazinciu? beje matau kad daugelio mazuciu paskutines naktys sunkios...pas mus irgi....
cezi tu paaiskink kaip tau pavyksta suderint darba ir namuciu buiti? jau pradedu galvot kaip man reiks gristi.... g.gif
Grek mes su tavim prie lasialkos busim laikykis ir kaip visada su sypsena! o del mezgimo tai uzkretei mane juodai nu bet koks relaksas man thumbup.gif
Beje panos kur padejot ramunka su ernesta?

na o mes taip pat... matau as tuos priepuoliukus vistiek... filmuojam su MB rytais gal reiks pas kitus specelistus kreiptis..... Lenusikai pas ka jus lankotes?
Papildyta:
QUOTE(kostasss_lt @ 2011 01 27, 21:07)
Smeikos mamytes,

Atsiprasau, kad as  taip negraziai issireiskiau.  blush2.gif Tiesiog maniau, kad butu naudingiau pasidalinti naudingesne informaciaja. Taigi sukuriau nauja tema VCP gydymas LIETUVOJE ir UZSIENYJE.

Taigi kvieciu pasidalinti ziniomis, kuriu mazai kas zino... g.gif

Beja, as tevelis. Dukrele KAMILA 3 metai su vcp. kas is vilniaus gal ir pazistate. mirksiukas.gif

http://www.supermama...howtopic=693221

Labu labu ooo tevelis tai gerai thumbup.gif lotuliukas.gif truksta virisko kvapo mums cia..
na o kad nauja temele gal ir gerai,o del vcp gydimo tai kaip ir pats zinai tai yra ilgas ir nenutrukstamas procesas taigi pilsejimui juk galima ir kartais apie kazka kita papliurpt...
o jei nesunku gal gali placiau savo Kamiliuko istorija papasakot? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laindrusa: 27 sausio 2011 - 21:21
Net nezinau nuo ko pradet, negale sunki, tetraplegija, neturi pusiausviros, bet jau siek tiek banod gaudyti, pastoviai gydomes, bandom viska kas tik imanoma, na ir rezultata sakyciau gana nemazas. smile.gif

Kaip ir minejau sukuriau tema apie gydimas, nes toks jausmas ko tik nepalkausius niekas daugiau negali pasakyti nei zinau. Taigi noreciau jums gal ka papasakoti, ir gal Jus ka papasakosit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kostasss_lt @ 2011 01 27, 21:28)
Net nezinau nuo ko pradet, negale sunki, tetraplegija, neturi pusiausviros, bet jau siek tiek banod gaudyti, pastoviai gydomes, bandom viska kas tik imanoma, na ir rezultata sakyciau gana nemazas. smile.gif

Kaip ir minejau sukuriau tema apie gydimas, nes toks jausmas ko tik nepalkausius niekas daugiau negali pasakyti nei zinau. Taigi noreciau jums gal ka papasakoti, ir gal Jus ka papasakosit mirksiukas.gif

na va svarbu kad rezultatai matosi thumbup.gif cia musu kompanijoje yra begale gyvu pavyzdziu pazinuus ju istorijas pradedi viskuo tiket thumbup.gif
Na o jusu mazoji pati valgo? socialiai aktyvi? na nepyk kad klausiu idomu ka pasieket kaip suprantu daug ka esat isbande drinks_cheers.gif
Atsakyti
Valgo sakute sutrinta sriuba, siaip kramto, bet paprasciau jai praryti.
Ir toks pastebejimas, kai vaikas negali praryti jis springsta arba pradeda kramtyti. Taigi padariau isvada jei negali praryti tai gali sukramtyti, ir pasiteisino, didelius gabaleliu kamila sukramto pvz lazdynu riesutas, duona, sausainius mirksiukas.gif

kamila judri pati stengiasi viska atlikti, o mankstinasi kaip reiklas biggrin.gif viska supranta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kostasss_lt: 27 sausio 2011 - 21:47
Labas vakaras mergaitės ir berniukas,

ui, taip prisijuokiau iš Landrusos posto, nesusikaupiu rašymui, nepykit, man gi ryt dozė vaistų laukia, kokia reakcija niekada nežinau, va ir jaudulys už tai. Mažių pridaviau mamai, ryt grįšiu, parašysi smile.gif

Ačiū, kas ryt bus su manim nors mintyse, man ne taip liūdna bus bigsmile.gif
Atsakyti
Malonu, kad ir tėveliai parašo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kostasss_lt @ 2011 01 27, 21:44)
Valgo sakute sutrinta sriuba, siaip kramto, bet paprasciau jai praryti.
Ir toks pastebejimas, kai vaikas negali praryti jis springsta arba pradeda kramtyti. Taigi padariau isvada jei negali praryti tai gali sukramtyti, ir pasiteisino, didelius gabaleliu kamila sukramto pvz lazdynu riesutas, duona, sausainius  mirksiukas.gif

kamila judri pati stengiasi viska atlikti, o mankstinasi kaip reiklas biggrin.gif  viska supranta

nu bet jus saunuoliai 4u.gif su tokia diagnoze daug daug mokat thumbup.gif svarbu kad viska supranta ir bendraujat saunu thumbup.gif

QUOTE(GREK @ 2011 01 27, 21:50)

ui, taip prisijuokiau iš Landrusos posto, nesusikaupiu rašymui, nepykit, man gi ryt dozė vaistų laukia, kokia reakcija niekada nežinau, va ir jaudulys už tai. Mažių pridaviau mamai, ryt grįšiu, parašysi smile.gif

Ačiū, kas ryt bus su manim nors mintyse, man ne taip liūdna bus  bigsmile.gif

busim busim 4u.gif 4u.gif ir dar mezginiais apkrausim, va mano berniokui krikstynom reiktu konors grazaus g.gif g.gif o del vaistuku tai viskas bus gerai reakcija tokia kad nuotaika geresne kuria mus uzkresi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 27, 21:52)
Malonu, kad ir tėveliai parašo  4u.gif

as ir sakau saunus tie siuolaikiniai teciai 4u.gif juk pries 30 metu tokiu net su ziburiu nerasdavo doh.gif
medute ko nemiegi? leonardukas gal praso pasakeles pasekt lotuliukas.gif ar tango pasokt ant ranku? lotuliukas.gif maniskis tai sokdyna mane antras dantukas lenda,tai ojojoj nervvai db matau kaip MB su juo CIA CIA CIA soka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laindrusa, kad anksti dar mamai miegot biggrin.gif va išklausiau Leonardo moralo, kad papuliai tušti, nes gi visą vakarą vaikinas užkandžiavo ir staiga vakarienei pritrūko pienuko doh.gif parėkė iš dūšios žmogus, atpylė pieno likučius ir tuščiu pilvu bei šlapiu bodžiu nuėjo miegot doh.gif jau neliečiau, kad tik numigtų ir fabrikėlis pasipildyt galėtų rolleyes.gif
GREK, būsiu mintimis su tavimi 4u.gif
Kostai, kaip šaunu, kad Jūsų mergytė yra šviesaus proto 4u.gif mano deja, kad ir su ta pačia diagnoze, nėra šviesaus proto ir supratimo verysad.gif tai ir pasigirt ypatingai nėra kuom..
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 27, 23:10)
Laindrusa, kad anksti dar mamai miegot biggrin.gif va išklausiau Leonardo moralo, kad papuliai tušti, nes gi visą vakarą vaikinas užkandžiavo ir staiga vakarienei pritrūko pienuko  doh.gif parėkė iš dūšios žmogus, atpylė pieno likučius ir tuščiu pilvu bei šlapiu bodžiu nuėjo miegot  doh.gif  jau neliečiau, kad tik numigtų ir fabrikėlis pasipildyt galėtų  rolleyes.gif
GREK, būsiu mintimis su tavimi  4u.gif
Kostai, kaip šaunu, kad Jūsų mergytė yra šviesaus proto  4u.gif mano deja, kad ir su ta pačia diagnoze, nėra šviesaus proto ir supratimo  verysad.gif tai ir pasigirt ypatingai nėra kuom..

sioje temoje siek tiek parasiau kas gali padeti protiniam suvokimui vaikams su VCP
http://www.supermama...0#entry44100549

bet prasau sioje temoje netusciazodiaukit, parasykite tai kas is ties svarbu. Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kostasss_lt: 27 sausio 2011 - 22:58
labas rytas mamukai ir tetukai 4u.gif labai saunu,kad prie musu jungiasi ir tetukas....nors del kvapo lotuliukas.gif
GREK, mes su tavimi group.gif
Atsakyti
QUOTE(kostasss_lt @ 2011 01 27, 21:07)
Smeikos mamytes,

Atsiprasau, kad as  taip negraziai issireiskiau.  blush2.gif Tiesiog maniau, kad butu naudingiau pasidalinti naudingesne informaciaja. Taigi sukuriau nauja tema VCP gydymas LIETUVOJE ir UZSIENYJE.

Taigi kvieciu pasidalinti ziniomis, kuriu mazai kas zino... g.gif

Beja, as tevelis. Dukrele KAMILA 3 metai su vcp. kas is vilniaus gal ir pazistate. mirksiukas.gif

http://www.supermama...howtopic=693221

Sveikuti 4u.gif
Malonu susipazint su teveliu mirksiukas.gif .
laindrusa, mes lankomes pas JADICKIENE. Mum ji labai superine daktare, bet zinok ten ir vedeja labai geras specas pavarde PRANINSKIENE. O jus pas kokia buvot?
Kazkaip sendien labai prastai megojo mano grazuolis, ir dabar zize schmoll.gif . Esim turbut dar pamegot, ir dar galva skauda doh.gif .
Sergaliam sveikatites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 01 27, 22:50)

Ačiū, kas ryt bus su manim nors mintyse, man ne taip liūdna bus  bigsmile.gif

Sveikute,
stiprybes tau. Busiu su tavim....
Atsakyti