QUOTE(GREK @ 2011 01 27, 09:37)
Kur dingo Ramunka mūsų? Vikma? kitos mergaitės?
Laba diena
as cia gyyyyvaaaa, prakalbo Vikmaaaaaaaaaa
as vakar kazko nekokoioj busenoj buvau,biski kompe buvau bet ir dingau,tiek silpna buvo uzeje,kritau ilova pasnaust,o ten gulint saltis krete,nu jooo galvoju jau kibs prie manes kokia zarazyte,bet ilgai negalejau dziaugtis lova,prizadino vyras,parveze sekcija,atidave t.y mum.poto parsiveziau vaika,mezginejau,o vakare ziurejom kaip statota parvezta daikta
Papildyta:
kad ir kaip kometuotų kostassss_lt, šįryt aš atsikėliau žvali ir energinga, mano vaikas nuo vakar ryto ramybės būsenoj, naktis rami,, net miego per daug pasirodė, todėl užėjau pasilabint, vaišinsimės kava, prašom jungtis, miegalės
nu tai ir saunu,kad pasitaise mazulis,reik tiketis kad ir pasibaigs tie viduriavimai
Papildyta:
Medute
o tu žiūriu mašinose nusimanai. Man tai svarbu, kad važiuoja, abile kas leistų, nei modelis, nei dar kas svarbu
aha Medute masinu spece
as ir tokia pat zalia apie masinas kaip ir tu ramunka,svarbu rieda,o jei barska pasigarsinu muzika
tai vyras zvengiair nervinas kartais,kai atsisidi i mano masiniuka o ten bum bim bam
bet tam jis jukir yra,kad taisyt ja
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 27, 12:44)
)GREK, dirbau kelis metelius serviso administratore, tai mano darbo vieta buvo ne ofise, nes ten retai kada mane kas rasdavo, o su mechanikais prie keltuvų
man viskas automobiliuose įdomu, tai kankindavau vyriokus savo klausimais
tai jau taves vyrai su masina neapsautu
Papildyta:
QUOTE(kostasss_lt @ 2011 01 26, 22:58)
mamytes, pavadinkit sia tena kaip nors apie automobilius
Mes gi kalbam apie negalia- cia kur kas svarbiau
as galvojau kad kazka kazkur jau praleidau,
o ka reiskia MES??? Nes kiek pamenu jusu zinuciu kaip ir nera cia,
tai jungites ir bendraukit su mumis,visom svarbiom temom
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2011 01 27, 00:29)
O dabar kitos naujienos. Orestukas jau kūdikių namuose, ryt važiuoju lankyt. Byla perėmė kita vaikų teisių darbuotoja, teks ir su ja susipažint. Užtat Eglutė laiminga zylioja po miestą ir ieško ko nepametusi.
o kaip taip jaucias maziukas?tai ar labai atsilieps pazeidimai po traumu
?
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 26, 21:49)
Man kažkaip visai negaila palikt Andrėjos, gal aš bloga mama
Ožius man retai rodo, tėčiui parodo dažniau, ir valgo blogiau pas jį ir šiaip išsidirbinėja, pas mane ji labai greit pavalgo, tvarkingai ir nesispardydama
žino, kad gali šikėn gauti už neklausymą, tai kaip kareivis susisuka
pradžioj ir pati vairavau mechanine dėže, bet papirko man vyrioks auto su automatine, tai kaip pripratau, tai atgal prie mechaninės ir nenoriu
mano bachurelis irgi manes klauso,atradau nauja taktika kaip ji sudrausminti
pirma karta net juokas sueme,kad supranta kas tai yra
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2011 01 26, 21:29)
oi,o as su automatine gal nemokeciau is vietos pajudet....
as net neisivaizduoju kaip atrodo automatas,kaip ten kas kur kame spaudziama
nors kas vazinejas is pazystamu pripranta prie ju,nebenori su mechanine,ale ten paprasciau
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2011 01 26, 19:58)
Sveikute
Nupirkom teciui elektrini ciuzini pragulu prevencijai,vaziuosim uzdet ....tik kaip ji reiks uzdet,kai jau beveik nebesedim
nu kaip nors...prasidejo dar viena beda-pragulos....o siaip lyg ir stabiliai laikosi...daug miega,mazai valgo,geria.....
na o man pradejo sirdute kaip ir streikuot....tyrimus darysiu,eisiu pas kardiologa....nors greiciausiai viskas nuo nervu
Kaip mazylis auga?ar jau guguojate,kaip valgo??
o tai nieks nekompensuoja lovos,ar neigaliuju tos tarnybos irgi neskiria?
tai zinoma kad viskas isnervu,stiprink ir saugok save
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2011 01 26, 19:42)
Nu mergaites, ruosiuosi kelionei.
tai kada jau isriedat?ar jau apsirupine ziemine apranga?
as maniau kad su vaikais vaziuosit,tai tada sunki kelione butu.
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2011 01 26, 20:35)
. Iki tikro vairavimo egzamino islaikymo man tik truksta snieguotais keliais pavazineti,
serpentinais lakstau kaip sumacheris
. Bijau mergaites sunki kelione nzn kaip atlaikysiu. Sirdele plysta pagalvojus, kad reik maziuka palikti . Palieku patikimose rankose, bet vistiek neramu.
o kas tie serpentinai ?
viskas bus gerai,buk rami kelionej,kokia tabletike po liezuviu ir pirmyn i lietuva
Papildyta:
mano syrit vienas brolis i anglus isvaziavo darbuotis,taip kazkaip keista,sirdy suspaude kai ryte anksti parase,kad iki sese isvaziuoju jau
bjauru kad taip vyksta,kad zmones turi begti is tos s..... lietuvos,ir ieskoti laimes svetur