Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(kostasss_lt @ 2011 01 26, 22:58)
mamytes, pavadinkit sia tena kaip nors apie automobilius

Mes gi kalbam apie negalia- cia kur kas svarbiau

kas čia dabar per cirkas bigsmile.gif
Čia mes kalbam apie ką norim, kaip norim ir kada norim, su kuo norim, kad ir pačios su savim, o jūs, jei auginate vaikelį su negalia, maloniai prašom jungtis pas mus į pokalbius, o jei ne, pasilaikykit tokius komentarus sau.

O dabar visom - labas rytas,

kad ir kaip kometuotų kostassss_lt, šįryt aš atsikėliau žvali ir energinga, mano vaikas nuo vakar ryto ramybės būsenoj, naktis rami,, net miego per daug pasirodė, todėl užėjau pasilabint, vaišinsimės kava, prašom jungtis, miegalės smile.gif

Jau labai niežėjo nagus, taigi vakar pradėjau liemenę megzt, siūlas storas, virbalai irgi, tai manau įveiksiu per keletą dienų. Tik ryt važiuoju į kauną lašintis vaistų, tai va visa diena susigadina.

Izabele, mergyt, laikykis, saugok save kiek gali console.gif Nuo pragulų pabandyk šampūną 1:1 su degtine, anyta naudojo savo mamai, pasiteisino.

Audratum, gero kelio tau bigsmile.gif Laukiam Lietuvoj tavęs, Benukui nieko nenutiks, gi močiutė pasirūpins ne blogiau už mamą.

Medute g.gif o tu žiūriu mašinose nusimanai. Man tai svarbu, kad važiuoja, abile kas leistų, nei modelis, nei dar kas svarbu rolleyes.gif

Kur dingo Ramunka mūsų? Vikma? kitos mergaitės?

Mimmi, lauk gandro, gi tuoj pavasaris biggrin.gif Ir sėkmės tau.

Nu eisiu ir aš ant kilimo, jei kam neatsakiau cool.gif Ir nė vieno žodžio apie negalią tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 27 sausio 2011 - 08:38
QUOTE(kostasss_lt @ 2011 01 26, 21:58)

Nu geras lotuliukas.gif . Tai gal ispradziu susipazint reikia. Teisingai GREK parase, cai mes kalbam apie ka norim, kad ir pacios su savim tongue.gif .
Mimmi o kaip taip greitai Orestuko paleido is ligonines?? Tai jamgi nesenai operavo rankite g.gif . Tai o ta mamasa paleista, ir ka niekas nieko nedaro???? Kaip pas mus viskas paprasata, padare vaika invalidu, ir laiminga laksto gun_bandana.gif.
Labas rytas 4u.gif .
Atsakyti

tai ka jei turim negalia tai visa gyvenima tik apie ja ir kalbet ? blink.gif reikia ir uzsimirst kartais,ir beto kalbam apie ka norim liezuvis.gif

prasom jungtis 4u.gif

Labas ryutas
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Oho, o tai jau neįgaliųjų temoj tik apie bėdas, negalias, ligas galima kalbėt ?? nežinojau biggrin.gif biggrin.gif čia mamos augina neįgalius vaikelius ir bendrauja apie viską, ne tik apie bėdas, kitaip išprotėti galima, jei tik apie blogus dalykus kalbėtis. Prašom jungtis prie mūsų ir pabendrauti apie linksmesnius dalykus nei ligos mirksiukas.gif gerb. Kostasss_lt smile.gif

GREK, dirbau kelis metelius serviso administratore, tai mano darbo vieta buvo ne ofise, nes ten retai kada mane kas rasdavo, o su mechanikais prie keltuvų lotuliukas.gif man viskas automobiliuose įdomu, tai kankindavau vyriokus savo klausimais hihihi.gif
Kaip šaunu, kad Rokučiui jau gerai smile.gif o va ši naktis su Leonardu buvo sunki, viduriukai pakietėjo, tai padėjau pakakoti vaikiui, ir dabar pilvuką maudžia, nemiega vienas, tik ant rankų ir prisiklijavęs prie papulio karsta.gif
Mimi, laikykis, tikiu, kad kažkur yra teisingumas, tereikia jo ieškoti, nors tai kainuot gali labai daug sveikatos ir nervų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 01 27, 09:37)
Kur dingo Ramunka mūsų? Vikma? kitos mergaitės?

Laba diena mirksiukas.gif
as cia gyyyyvaaaa, prakalbo Vikmaaaaaaaaaa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as vakar kazko nekokoioj busenoj buvau,biski kompe buvau bet ir dingau,tiek silpna buvo uzeje,kritau ilova pasnaust,o ten gulint saltis krete,nu jooo galvoju jau kibs prie manes kokia zarazyte,bet ilgai negalejau dziaugtis lova,prizadino vyras,parveze sekcija,atidave t.y mum.poto parsiveziau vaika,mezginejau,o vakare ziurejom kaip statota parvezta daikta smile.gif

Papildyta:
kad ir kaip kometuotų kostassss_lt, šįryt aš atsikėliau žvali ir energinga, mano vaikas nuo vakar ryto ramybės būsenoj, naktis rami,, net miego per daug pasirodė, todėl užėjau pasilabint, vaišinsimės kava, prašom jungtis, miegalės smile.gif

thumbup.gif nu tai ir saunu,kad pasitaise mazulis,reik tiketis kad ir pasibaigs tie viduriavimai 4u.gif
Papildyta:
Medute  g.gif o tu žiūriu mašinose nusimanai. Man tai svarbu, kad važiuoja, abile kas leistų, nei modelis, nei dar kas svarbu  rolleyes.gif

aha Medute masinu spece thumbup.gif as ir tokia pat zalia apie masinas kaip ir tu ramunka,svarbu rieda,o jei barska pasigarsinu muzika lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai vyras zvengiair nervinas kartais,kai atsisidi i mano masiniuka o ten bum bim bam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet tam jis jukir yra,kad taisyt ja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 27, 12:44)
)GREK, dirbau kelis metelius serviso administratore, tai mano darbo vieta buvo ne ofise, nes ten retai kada mane kas rasdavo, o su mechanikais prie keltuvų  lotuliukas.gif  man viskas automobiliuose įdomu, tai kankindavau vyriokus savo klausimais  hihihi.gif

tai jau taves vyrai su masina neapsautu thumbup.gif
Papildyta:

as galvojau kad kazka kazkur jau praleidau, ax.gif

o ka reiskia MES??? Nes kiek pamenu jusu zinuciu kaip ir nera cia, g.gif tai jungites ir bendraukit su mumis,visom svarbiom temom mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2011 01 27, 00:29)
O dabar kitos naujienos. Orestukas jau kūdikių namuose, ryt važiuoju lankyt. Byla perėmė kita vaikų teisių darbuotoja, teks ir su ja susipažint. Užtat Eglutė laiminga zylioja po miestą ir ieško ko nepametusi.

o kaip taip jaucias maziukas?tai ar labai atsilieps pazeidimai po traumu unsure.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 26, 21:49)
Man kažkaip visai negaila palikt Andrėjos, gal aš bloga mama g.gif  Ožius man retai rodo, tėčiui parodo dažniau, ir valgo blogiau pas jį ir šiaip išsidirbinėja, pas mane ji labai greit pavalgo, tvarkingai  ir nesispardydama biggrin.gif žino, kad gali šikėn gauti už neklausymą, tai kaip kareivis susisuka biggrin.gif
pradžioj ir pati vairavau mechanine dėže, bet papirko man vyrioks auto su automatine, tai kaip pripratau, tai atgal prie mechaninės ir nenoriu biggrin.gif

mano bachurelis irgi manes klauso,atradau nauja taktika kaip ji sudrausminti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pirma karta net juokas sueme,kad supranta kas tai yra thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2011 01 26, 21:29)
oi,o as su automatine gal nemokeciau is vietos pajudet....

as net neisivaizduoju kaip atrodo automatas,kaip ten kas kur kame spaudziama lotuliukas.gif nors kas vazinejas is pazystamu pripranta prie ju,nebenori su mechanine,ale ten paprasciau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2011 01 26, 19:58)
Sveikute 4u.gif
Nupirkom teciui elektrini ciuzini pragulu prevencijai,vaziuosim uzdet ....tik kaip ji reiks uzdet,kai jau beveik nebesedim g.gif nu kaip nors...prasidejo dar viena beda-pragulos....o siaip lyg ir stabiliai laikosi...daug miega,mazai valgo,geria.....

na o man pradejo sirdute kaip ir streikuot....tyrimus darysiu,eisiu pas kardiologa....nors greiciausiai viskas nuo nervu g.gif

Kaip mazylis auga?ar jau guguojate,kaip valgo??

o tai nieks nekompensuoja lovos,ar neigaliuju tos tarnybos irgi neskiria?
tai zinoma kad viskas isnervu,stiprink ir saugok save 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2011 01 26, 19:42)
Nu mergaites, ruosiuosi kelionei.

tai kada jau isriedat?ar jau apsirupine ziemine apranga?
as maniau kad su vaikais vaziuosit,tai tada sunki kelione butu.
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2011 01 26, 20:35)
. Iki tikro vairavimo egzamino islaikymo man tik truksta snieguotais keliais pavazineti, serpentinais lakstau kaip sumacheris lotuliukas.gif . Bijau mergaites sunki kelione nzn kaip atlaikysiu. Sirdele plysta pagalvojus, kad reik maziuka palikti . Palieku patikimose rankose, bet vistiek neramu.

o kas tie serpentinai ?
viskas bus gerai,buk rami kelionej,kokia tabletike po liezuviu ir pirmyn i lietuva mirksiukas.gif
Papildyta:
mano syrit vienas brolis i anglus isvaziavo darbuotis,taip kazkaip keista,sirdy suspaude kai ryte anksti parase,kad iki sese isvaziuoju jau unsure.gif bjauru kad taip vyksta,kad zmones turi begti is tos s..... lietuvos,ir ieskoti laimes svetur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2011 01 27, 00:29)
Izabele, nu net nežinau kaip tave ir paguost verysad.gif. Vat mano brolis jau beveik pilnai atsistatė, ir paną naują susirado. Nu bet gal čia ir amžius savo duoda. Laikykis console.gif

labai dziaugiuosi del tavo broliuko thumbup.gif aisku,jaunyste savo daro....

kas čia dabar per cirkas  bigsmile.gif
Čia mes kalbam apie ką norim, kaip norim ir kada norim, su kuo norim, kad ir pačios su savim, o jūs, jei auginate vaikelį su negalia, maloniai prašom jungtis pas mus į pokalbius, o jei ne, pasilaikykit tokius komentarus sau.

Izabele, mergyt, laikykis, saugok save kiek gali  console.gif Nuo pragulų pabandyk šampūną 1:1 su degtine, anyta naudojo savo mamai, pasiteisino.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

trynem su spiritu ir degtine maisytais su sampunu....cia buvo taip pradzioje,o dabar ant alkunes pragula,nes sita nejudanti ranka....

QUOTE(vikma @ 2011 01 27, 14:30)
Laba diena mirksiukas.gif

o tai nieks nekompensuoja lovos,ar neigaliuju tos tarnybos irgi neskiria?
tai zinoma kad viskas isnervu,stiprink ir saugok save 4u.gif

turim lova jau nuo pradziu....tik ciuzinuka nauja pirkau elektrini masazuojanti.....

Labukas mergaiciukes 4u.gif Orelis pas mus pasakiskas thumbup.gif
Atsakyti
Vikma, serpentinas, tai tas vingiuotas keliukas kalnuose mirksiukas.gif
Gaila, kai išvažiuoja brolis ar sesė, ypač jei bendravimas yra labai artimas verysad.gif
na, nesu mašinų asė, tik tiek, kiek pati susidūrusi biggrin.gif o automate spausti reikia tik stabdį ir gazą, svarbu nesumaišyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites. Paziurejau ryte ka jus rasinejat, paskiui kazkoks Kostasss surevino mane blink.gif jau norejau rasyt pora zodeliu, bet susilaikiau. Bet ziuriu mergaites saunuoles jus isaiskinot jam padeti thumbup.gif. Benukas nakti blogai miegojo, skaudejo pilvuka tai ir as be miego atsikeliau skaudancia galva, dar ir dabar skauda vaistai jokie nepadeda, o dar tas darzelyje vaiko nesamones darosi,siandien perspejo, kad atejo kazkoks vaikas su vejaropiais, zodziu bukit atidi uteles, vejaropiai ir dar reik isvaziuoti. Kosti dar maziukas, zodziu ryt pas pediatra siausim ir jokio darzo kol as busiu isvaziavus taip bus ramiau dar betruko mums visko. Jei viskas gerai savaitgaly daroga laukia, o siltu rubu is kur as gausiu Afrikoj. Oras siandien siaubas pliaupia kaip is kibiro.
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2011 01 26, 23:29)
Labas mergaitės 4u.gif
Izabele, nu net nežinau kaip tave ir paguost verysad.gif. Vat mano brolis jau beveik pilnai atsistatė, ir paną naują susirado. Nu bet gal čia ir amžius savo duoda. Laikykis console.gif
Audratum, laimingai tau atvažiuot iki LT 4u.gif
Medute, džiugu, kad Leonardukas šauniai auga.
O vat iki manęs gandrai neatskrenda blush2.gif
Jolita, šaunuolė tavo Miglutė. Rasi tu savo išrinktąjį, tik gali tekt palaukt. Bet nepulk prie pirmo pasitaikiusio.

O dabar kitos naujienos. Orestukas jau kūdikių namuose, ryt važiuoju lankyt. Byla perėmė kita vaikų teisių darbuotoja, teks ir su ja susipažint. Užtat Eglutė laiminga zylioja po miestą ir ieško ko nepametusi.

Nu va, einu miegot, ryt išeiginė, noriu bent iš ryto ilgiau pamiegot.

laimė, kad bent jai jo neatidaavė, o kaip jo sveikatytė, kaip pasekmės, kaip smegenytės laikosi ir rankytė
Papildyta:
QUOTE(kostasss_lt @ 2011 01 26, 21:58)

Jūs gal neteisingai interpretavot temą, čia kalbama ne apie negalią, tai vieta kur susibūrė mamos auginančios negaliukus, kur jos dalinasi savo džiaugsmais, vargais ir išgyvenimais, kur jie bebūtų patiriami.

Kaip matau turit mažą žirniuką, kuriam spėju kažkas diagnozuota... jei ieškot info galit drasiai klaust kas domina, jei ieškot paguodos, čia jus tikrai supras, jei norit išsipasakot - pirmyn...
Atsakyti
Labas vakaras,

As visa para su galvos skausmais,nesuprantu kas darosi, net pykina. Nesinori nieko...Migle isvis siansdiena 3 val pasikele... Vos gyva..
Ikaliau aspirino ir po kaldra. Rytoj gal sviesiau bus akyse.

oi ir nieko apie negalia nepapasakojau lotuliukas.gif

Sveikateles sergantiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ne tu viena jolituk as pasilekti negaliu atrodo kraujas subegs i smegenis, o tiek darbu reikia nuveikti
Atsakyti
Smeikos mamytes,

Atsiprasau, kad as taip negraziai issireiskiau. blush2.gif Tiesiog maniau, kad butu naudingiau pasidalinti naudingesne informaciaja. Taigi sukuriau nauja tema VCP gydymas LIETUVOJE ir UZSIENYJE.

Taigi kvieciu pasidalinti ziniomis, kuriu mazai kas zino... g.gif

Beja, as tevelis. Dukrele KAMILA 3 metai su vcp. kas is vilniaus gal ir pazistate. mirksiukas.gif

http://www.supermama...howtopic=693221
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kostasss_lt: 27 sausio 2011 - 21:09