Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

Audratum, vis tik įkalbėjo vyras su jo mašina važiuot ??? pasakok
Gaila, kad to mašiniuko nepavyko nupirkt, bet gal ir gerai, juk pirkai katę maiše, o jei ten koks rimtas gedimas ir panašiai..tiesa, vyras tavo nebent pardavimo virtuozas, nes sunkiai čia dabar prekyba auto vyksta, populiarūs dyzeliniai varikliai ir ekonomiškos auto smile.gif ir už gerą kainą, tai gali ir nepavykt greit parduoti auto...
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 26, 16:59)
Labuka smile.gif
Izabele, sveikute,4u.gif  kaip tu ? kaip tėtis ?

Sveikute 4u.gif
Nupirkom teciui elektrini ciuzini pragulu prevencijai,vaziuosim uzdet ....tik kaip ji reiks uzdet,kai jau beveik nebesedim g.gif nu kaip nors...prasidejo dar viena beda-pragulos....o siaip lyg ir stabiliai laikosi...daug miega,mazai valgo,geria.....

na o man pradejo sirdute kaip ir streikuot....tyrimus darysiu,eisiu pas kardiologa....nors greiciausiai viskas nuo nervu g.gif

Kaip mazylis auga?ar jau guguojate,kaip valgo??
Atsakyti
Izabele, nuo pragulų slaugos namuose mamą tepdavo sudokremu, pamėginkit ir jūs, jei dar jo netepat..na, jo organizmui reikia miego, juk jo metu atsistatinėja jėgos 4u.gif
Saugok save, jei ne tu, tai niekas kitas tavimi nepasirūpins, geriau nepavėluok susirūpinti savo sveikata 4u.gif
Leonardukas neguguoja dar, bet pakalbintas jau šypsosi, valgo gerai, papulis jo best friendas biggrin.gif dienomis jau daugiau būdrauja, bet paryčiais prasideda diegliukai, tai padejuoja sad.gif mano tai auga, o va draugės per pusantro mėnesio visus 2 kg priaugo ir 7 cm paaugo, tai mes nykštukai prie jos vyrioko, nors jis 4 dienom jaunesnis už Leonardą..va čia tai greičiai biggrin.gif
Atsakyti
Nu del nevykusio pirkinio Medute tu gal ir teisi, o del masinu pirkimo pardavimo as nesirupinu cia mano MB darbas mes is to duona valgom. Seip is cia varo masinas ne lietuviu rinkai, bet MB nupirko 2 masiniokus lietuviams tikrai viena pasatas dyzeliukas, o kita tokia kaip tu turi, juk LT bemvu krastas lotuliukas.gif jei nepavyks parduoti teks grizti ir paciai vazineti mano MB isimylejes, o as ne per sunki ji man. teko vazinetis vaziuoja super, bet ne prie sirdies nors tu ka. Va tiek, o namo varysim su dzipu, juk sniego pas jus kalnai biggrin.gif . Iki tikro vairavimo egzamino islaikymo man tik truksta snieguotais keliais pavazineti, serpentinais lakstau kaip sumacheris lotuliukas.gif . Bijau mergaites sunki kelione nzn kaip atlaikysiu. Sirdele plysta pagalvojus, kad reik maziuka palikti . Palieku patikimose rankose, bet vistiek neramu.
Atsakyti
Motin, jei džipas tai nereiškia, kad jis visur pravažiuos biggrin.gif ypač jei jis "parketinis" biggrin.gif o dėl BMW, jei jis dyzeliukas ir variklis 3 litrų, ir dar kaina gera, tai greit parduosit wink.gif nors aš jo ir nevairuoju dėl greičių dėžės, nedraugauju aš su ja nė už ką doh.gif man ten trečia pavara su pirma maišosi, tai nerizikuoju sėstis už vairo, va automatinė dėžė mane veeeeeeeeeeeeeeeeeeeža assa.gif
Dėl vaiko nepergyvenk, abiems bus tik į naudą pabūti atskirai, jis jau didelis ir jam nieko nenutiks wink.gif
Atsakyti
Geras dzipas superinis su tokiu niekur nebaisu todel ir varom su juo MB specelistas viska apgalvojes, o BMW tai tikrai toks kaip tu rasei 3 litru, dyzeliukas, skambinomes i LT del jo pardavimo. Teko man vaziuoti tik su paprasta deze ne man tas masiniokas, nemoteriskas visai dar galiniai varantys sunku cia serpentinais vazinetis butu, geriau parduotu tai LT nupirktu toki koki as noriu.
Atsakyti
na, jei bemsiukas su odiniu salonu, m paketu, tvarkingas, nedraskytas ir neperdažytas, tai greit jį parduosit smile.gif ekonomiški, mes patenkinti ta mašina smile.gif
Aš ir norėč džipso, bet kad jie rykliai, kuras brangus, tai tik iš tolo pažiūriu, nors jau su dviem vaikais, šuniu, matyt mums autobusiuko reikia, o ne lengvosios biggrin.gif
Atsakyti
MAN automatas ne uz ka nepatinka, juolabiau cia kalnuose dezes automatines luzta. Bijau vistiek as ji palikti gali verkti, paziuriu i ji o jis atrodo supranta, kad reiks isiskiti, labai jau mes sulipe abudu. Sirdis plys mano jei jis verks.I r dar oziuku jis privalges gali mociutes neklausyti.
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 26, 20:14)
Izabele, nuo pragulų slaugos namuose mamą tepdavo sudokremu, pamėginkit ir jūs, jei dar jo netepat..na, jo organizmui reikia miego, juk jo metu atsistatinėja jėgos  4u.gif
Saugok save, jei ne tu, tai niekas kitas tavimi nepasirūpins, geriau nepavėluok susirūpinti savo sveikata 4u.gif
Leonardukas neguguoja dar, bet pakalbintas jau šypsosi, valgo gerai, papulis jo best friendas biggrin.gif  dienomis jau daugiau būdrauja, bet paryčiais prasideda diegliukai, tai padejuoja sad.gif mano tai auga, o va draugės per pusantro mėnesio visus 2 kg priaugo ir 7 cm paaugo, tai mes nykštukai prie jos vyrioko, nors jis 4 dienom jaunesnis už Leonardą..va čia tai greičiai biggrin.gif

Jau mums sudokremas nebepadeda....jau daug ka isbandem...dabar bandysim pleistriukus su sidabru....
uzaugs tavo berniukas,nepergyvenk del to,kad leciau auga....savo atsiims....o kad maitini,tai saunuole...visgi pats geriausias maistas ir vaistas thumbup.gif mano puskes berniukas per 2 men uzaugo apie 3kg.ir 10cm.....dabar greiciau auga,po to biski suletes.....o tavo atvirksciai bus thumbup.gif

QUOTE(Medute28 @ 2011 01 26, 20:57)
nors aš jo ir nevairuoju dėl greičių dėžės, nedraugauju aš su ja nė už ką  doh.gif man ten trečia pavara su pirma maišosi, tai nerizikuoju sėstis už vairo, va automatinė dėžė mane veeeeeeeeeeeeeeeeeeeža  assa.gif

oi,o as su automatine gal nemokeciau is vietos pajudet....

Audratum,geros ir saugios tau keliones cool.gif
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2011 01 26, 21:21)
MAN automatas ne uz ka nepatinka, juolabiau cia kalnuose dezes automatines luzta. Bijau vistiek as ji palikti gali verkti, paziuriu i ji o jis atrodo supranta, kad reiks isiskiti, labai jau mes sulipe abudu. Sirdis plys mano jei jis verks.I r dar oziuku jis privalges gali mociutes neklausyti.

Mociutei gali net nerodyti jokiu oziuku g.gif kartais tik mamytems oziukus rodo rolleyes.gif o verkt vaikas tai gal ir verks - juk jo gynyba tokia....
Atsakyti
Man kažkaip visai negaila palikt Andrėjos, gal aš bloga mama g.gif Ožius man retai rodo, tėčiui parodo dažniau, ir valgo blogiau pas jį ir šiaip išsidirbinėja, pas mane ji labai greit pavalgo, tvarkingai ir nesispardydama biggrin.gif žino, kad gali šikėn gauti už neklausymą, tai kaip kareivis susisuka biggrin.gif
pradžioj ir pati vairavau mechanine dėže, bet papirko man vyrioks auto su automatine, tai kaip pripratau, tai atgal prie mechaninės ir nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
mamytes, pavadinkit sia tena kaip nors apie automobilius

Mes gi kalbam apie negalia- cia kur kas svarbiau
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif
Izabele, nu net nežinau kaip tave ir paguost verysad.gif. Vat mano brolis jau beveik pilnai atsistatė, ir paną naują susirado. Nu bet gal čia ir amžius savo duoda. Laikykis console.gif
Audratum, laimingai tau atvažiuot iki LT 4u.gif
Medute, džiugu, kad Leonardukas šauniai auga.
O vat iki manęs gandrai neatskrenda blush2.gif
Jolita, šaunuolė tavo Miglutė. Rasi tu savo išrinktąjį, tik gali tekt palaukt. Bet nepulk prie pirmo pasitaikiusio.

O dabar kitos naujienos. Orestukas jau kūdikių namuose, ryt važiuoju lankyt. Byla perėmė kita vaikų teisių darbuotoja, teks ir su ja susipažint. Užtat Eglutė laiminga zylioja po miestą ir ieško ko nepametusi.

Nu va, einu miegot, ryt išeiginė, noriu bent iš ryto ilgiau pamiegot.
Atsakyti