Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

Sveikos 4u.gif
Visiems ligoniukams po sauja balionciku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2011 01 26, 11:29)
Sveikos 4u.gif
Visiems ligoniukams po sauja balionciku 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Laba diena
Tau taip pat daug balionu 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz tai kad butum stipri mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2011 01 25, 22:30)
Nu del uteliu tikiuosi neuzpuls mano baltapukio, o del masinos rankpinigius atgavau. Abydna tiek laukiau nervavausi, nuvare paimti , o pist ir nera jo. Dabar vel reik ieskoti is naujo, va tau ir pirk per interneta verysad.gif durna boba as.

o tai kaip jie pasiteisino,kad ragai del masinos?kodel taip padare?bet gerai kad nors rankpinigius grazino,o ne dingo su viskuom doh.gif nu bet blin blin doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Ligoniukams daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif nuo manes irgi. Odel masinos dar dabar nervai neatslugo, nu ka jie pasake sutryne kazka ir tiek atseit arestas uzdetas ant jos negali nuimti nuo iskaitos pasiaiskino taip parazitai blink.gif. Kazin ar jau ieskosim man masinos cia MB susirado masina sau va koks egoistas, gydo mane atseit LT parduosim ir nupirksim kokia tu nori,net nzn kaip bus labai jau ji jam patinka. As pasakiau jam vakar geriau jau peskom eisiu nei vaziuosiu su jo masina, per sunki ji man, nemoteriska. Zodziu mergaites vieni nervai man verysad.gif . Kol Benius darze varau ieskoti zieminiu batu ar kazka panasaus i juos.
Atsakyti
Laba visom,
prisiduodu ir einu virt kavos, naktis vėl tokia pat buvo, jau neišmanau, ką daryt, taip nesinori vest pas gydytoją dėl tų visų bacilų, bet jei šiandien nepraeis jam, ryt keliausim, nieko neišlauksim.
Mergaitės parašykit, ką duodat vaikam nuo viduriavimo, gal dar ką pabandysiu, nors visi namai jau apstatyti dėžutėm ir puodeliais, ką tik sugalvojau, jau padariau. Dabar kaip ir vakar sėdi sau patenkintas linksmas, valgyt prašo, o vakaro jau bijau ir laukt.
Jam nė motais, o aš sėdžiu kaip zombis, kėliausi maždaug kas valandą kiaurą naktį, o jis aktyvus, žaidžia kompu, kepa blyn pyragus, dekoruoja ir jam dzin doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 01 26, 13:34)
Laba visom,
prisiduodu ir einu virt kavos, naktis vėl tokia pat buvo, jau neišmanau, ką daryt, taip nesinori vest pas gydytoją dėl tų visų bacilų, bet jei šiandien nepraeis jam, ryt keliausim, nieko neišlauksim.
Mergaitės parašykit, ką duodat vaikam nuo viduriavimo, gal dar ką pabandysiu, nors visi namai jau apstatyti dėžutėm ir puodeliais, ką tik sugalvojau, jau padariau. Dabar kaip ir vakar sėdi sau patenkintas linksmas, valgyt prašo, o vakaro jau bijau ir laukt.
Jam nė motais, o aš sėdžiu kaip zombis, kėliausi maždaug kas valandą kiaurą naktį, o jis aktyvus, žaidžia kompu, kepa blyn pyragus, dekoruoja ir jam dzin  doh.gif

Sveikute, o kelinta jau dienele viduriuojat? As tai miglei duodavau smekta,ji sutraukia, ir lopediumo.
Atsakyti
Laba visom,
Jam nė motais, o aš sėdžiu kaip zombis, kėliausi maždaug kas valandą kiaurą naktį, o jis aktyvus, žaidžia kompu, kepa blyn pyragus, dekoruoja ir jam dzin  doh.gif

tai jis tik nakti viduriuoja??ziurek,kokia bacila ilindo.....nejuokauk,ir eik pas daktare,nes siaucia visokie roto virusai....labai isseks vaikutis....

Papildyta:
QUOTE(vikma @ 2011 01 26, 11:58)
Laba diena
Tau taip pat daug balionu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  uz tai kad butum stipri mirksiukas.gif

labai aciu aciuks.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif
Izabele, sveikute,4u.gif kaip tu ? kaip tėtis ?

GREK, duok kmynų arbatos, ramunėlių, smektos, rehidrono arba mineralinio, ryžių nuoviro-klijukų ir pačių ryžių. Svarbiausiai, kad gertų ir šokliuokit darytis kaprologinio ir kraujo tyrimų.
Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Sveika, Grek siuo klausimu nelabai galiu ka patarti, nes pas mus viskas atvirksciai. Na buvo pora kartu liuosi viduriai tai mama vire ryzius jam tiksliau klijukus. Va bet manau reiktu daktaro.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės už patarimus, pasitelkiau savo fantaziją ir surinktą info, nuo 10 ryto pas mus ramu vėl. Daug geria, valgyt nori be proto, vagia net maistą, pietus pavalgė. Nežinau. Laukiu, kol atsikels. jei vėl viskas iš naujo, varysiu priėmiman. Man tik keista, kad jis toks žvalus, jei rotas, gulėtų kaip lapas, plius nėra vėmimo, tempos. Viskas kaip niekur nieko, tik naktis nei įiokia nei tokia.
Atsakyti
Keista, labai unsure.gif
Atsakyti
Laba visom,

mums tokie atvejai dažni.pasigaunam kokia bacila ir viduriuojam vandeniu...teda daug skysciu reikia, smekta traukia, butinai gerosios bakterijos, tokiu atveju geriausia enterolio miltukai, taip pat ryziai ir virtos morkos. Jei visa tai nepadeda reikia gydytojo, o tada mums pasibaigdavo laselinem, nes pradedavo sekt maziukas doh.gif
Atsakyti
Nu mergaites, ruosiuosi kelionei.
Atsakyti