Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

Labas mergaitės, pasiskaitau, bet neturiu noro atrašyt. Pagirsiu Miglutę, šauniai atrodo kėdutėje thumbup.gif
Laindrusa, vat dėl to ir nenoriu kaime gyvent, per pusnis neišbrisiu doh.gif
Audratum, pranešk kada važiuosi, gal ir aš prisijungsiu susitikimui g.gif
Medute, nu ir teisingai tavo vyras padarė. Aš tai su savo daktare kalbuosi su vadovybės pagalba ax.gif. Vėl penktadieniui eisiu pas ją, prašysiu pas reabilitologą siuntimo. Nors atsakymą jau žinau "nepriklauso" blink.gif. Tad teks iki valdžios keliaut, kad "priklausytų".
Pasiguosiu, nežinau kur zylioja mano pana, bet po atostogų jau antrą kartą parsineša iš mokyklos utėlių doh.gif. Tik išnaikinu, po savaitės vėl pilna galva. Nebežinau ką ir daryt. Dabar jau nėra, bet ar ilgam blush2.gif

O dabar didysis galvos skausmas, berniukai. Arnas jau vaikų namuose. Labai jam ten nepatinka, vakarais verkia. Aplankiau vakar, tai taip paleist nenorėjo. Nebemiegu dėl jo, bandysiu vėl su vaikų teisėm kalbėt, gal galiu paimt aš jį. Bet šiandien jam skambino Nakte, tai buvo ištardyta kaip KGB, kas tu tokia, ko tu nori iš šito vaiko. Apie skambutį buvo informuota vaikų namų direktorė, o ta pasakė, pamirškit šitą vaiką, jo lankyt negalima, jis turi apsiprast čia. Jį gali lankyt tik mama ir tai su direktorės žinia. Vaikas planuoja pabėgimą, o aš nežinau kaip jam padėt.
Orestukui šiandien darė operaciją, vėl operavo rankytę. Nebenoriu jo lankyt, kol ten Eglė, nes neužteks man nervų, galiu užplot su kokia kėde. Mat jinai labai myli savo vaikus, o vaikų teisės sugriovė jai ir vaikams gyvenimą, Arnas dabar pragare, o ji čia visai ne prie ko. Ji kankinasi, kad turi būt ligoninėje. Bent su ja pakalbėjus, susidaro vaizdas, kad Orestukas susirgo nei iš šio nei iš to, o dabar neaišku ar pasveiks. Savo kaltės nemato. Tik jai reikia to to ir ano. Mano draugei rašo sms, atnešk tapkes, pampersų, gal dar gali kokį 1000lt paskolint.
Atsakyti
Nu Mimmi niekaip nesuprantu, ji ką vėl prie vaiko???? o tai kaip byla prieš ją? košmaras kažkoks doh.gif
Atsakyti
Vyksta tyrimas, ir niekas nieko nedaro. Paskui mažiukas keliaus į vaikų namus, bet jos senis tokius vėjus kelia, kad aš jau bijau nuo jo gaut su kokiu kirviu doh.gif. Tad ir advokatas sako, kol kas palaukim kaip baigsis tyrimas, ką nutars vaikų teisės, nes jis tėvas, jam nepateikti jokie kaltinimai, gali būt dar taip, kad atgaus jis abu vaikus. O gal tik mažiuką.
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 24, 22:48)
o mes po truputi.... rytoj vel vaziuojam i miesta mankstytes tris dienas bus o MB dirba teks pas mama gyvent....bliamba reikia teisiu........... g.gif  g.gif  g.gif
  varyk pas mane pabut i kaima greit imuniteta igysi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vaikus i vezimus sumetam ir varom sniego kast  mirksiukas.gif  paskui dar parsiukam pjuvenu prinest dar malku namo ir.... vakaras.... lasinuka svoguniuka... avieciu arbatyte ir miegot.... siulau sava rebilitacija.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  beje mergiotes kvieciamos visos prisijunkt  mirksiukas.gif

Labas rytas,o kur jus darote manksteles?
O beje kur tu gyveni? Gal susiorganizuosim ir atsiausim pas tave thumbup.gif koki sm baliu surengsim,kaip butu smagu...
Tai zinuma mamyt,issilaikyk teises,arba nusipirk ... As vairuoju jau 10m,is ju tik 4m su teisemis..
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2011 01 24, 23:22)
Jolita tavo Migle tikra menininke uzaugs. Beniu darzelyje irgi piesia su akvarele, bet mokytoja jam deda rankas i dazus ir rankomis paiso ant popieriaus sako per rankas jaucia spalvas, jos siltos ar saltos. O Benius siandien mano sneka neuzsiciaupia, taip smagu tai girdeti juokiausi ir asaros riedejo, gal kada sulauksiu kada prabils italiskai ar lietuviskai nesvarbu. dabar sneka sava kalba nors kartais iseina suprasti ka sako. einu ruosti miegoti ryt i darza varys bicas mano. labanaktukas ziurekit nesusirkit.  Del vaziavimo dar galvojam labai jau salta pas jus.

Oi tegu tik piesia smile.gif reiks popieriaus pirkt,nes visa isdailino thumbup.gif bent siai dienai,tai jai patinka,lai ir darbuojas.
Nieko cia pas mus nesalta,silta ziemuze vadinas smile.gif
O tai Benas visiskai jokio zodzio nepasako? Arba tu motin nesupranti grynos italu kalbos lotuliukas.gif juokauju...
Cia matyt logopedo darbo vaisiai jau matos?
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2011 01 24, 23:51)
Labas mergaitės, pasiskaitau, bet neturiu noro atrašyt. Pagirsiu Miglutę, šauniai atrodo kėdutėje thumbup.gif
Savo kaltės nemato. Tik jai reikia to to ir ano. Mano draugei rašo sms, atnešk tapkes, pampersų, gal dar gali kokį 1000lt paskolint. [/color]

Sveikute prapuolele smile.gif

Taip kolkas nauja zabava turi,tai ramu...
O ta Egle....num,mamukas gal nesupranta,jog visi jau zino,kaip viskas ivyko... Arnui yra sunkiausia,jis jau supranta,kas prie ko...Orestukas dar mazas,gal net ir nepamena kas ivyko...
Kaip kencia vaikai,del suaugusiuju klaidu..

gal kokia klasioke turi tu gyvuneliu,taip uzsikrecia ir taviske?
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2011 01 24, 22:51)
Laindrusa, vat dėl to ir nenoriu kaime gyvent, per pusnis neišbrisiu doh.gif
Audratum, pranešk kada važiuosi, gal ir aš prisijungsiu susitikimui g.gif
Medute, nu ir teisingai tavo vyras padarė. Aš tai su savo daktare kalbuosi su vadovybės pagalba ax.gif. Vėl penktadieniui eisiu pas ją, prašysiu pas reabilitologą siuntimo. Nors atsakymą jau žinau "nepriklauso" blink.gif. Tad teks iki valdžios keliaut, kad "priklausytų".
Pasiguosiu, nežinau kur zylioja mano pana, bet po atostogų jau antrą kartą parsineša iš mokyklos utėlių doh.gif. Tik išnaikinu, po savaitės vėl pilna galva. Nebežinau ką ir daryt. Dabar jau nėra, bet ar ilgam blush2.gif

O dabar didysis galvos skausmas, berniukai. Arnas jau vaikų namuose. Labai jam ten nepatinka, vakarais verkia. Aplankiau vakar, tai taip paleist nenorėjo. Nebemiegu dėl jo, bandysiu vėl su vaikų teisėm kalbėt, gal galiu paimt aš jį. Bet šiandien jam skambino Nakte, tai buvo ištardyta kaip KGB, kas tu tokia, ko tu nori iš šito vaiko. Apie skambutį buvo informuota vaikų namų direktorė, o ta pasakė, pamirškit šitą vaiką, jo lankyt negalima, jis turi apsiprast čia. Jį gali lankyt tik mama ir tai su direktorės žinia. Vaikas planuoja pabėgimą, o aš nežinau kaip jam padėt.
Orestukui šiandien darė operaciją, vėl operavo rankytę. Nebenoriu jo lankyt, kol ten Eglė, nes neužteks man nervų, galiu užplot su kokia kėde. Mat jinai labai myli savo vaikus, o vaikų teisės sugriovė jai ir vaikams gyvenimą, Arnas dabar pragare, o ji čia visai ne prie ko. Ji kankinasi, kad turi būt ligoninėje. Bent su ja pakalbėjus, susidaro vaizdas, kad Orestukas susirgo nei iš šio nei iš to, o dabar neaišku ar pasveiks. Savo kaltės nemato. Tik jai reikia to to ir ano. Mano draugei rašo sms, atnešk tapkes, pampersų, gal dar gali kokį 1000lt paskolint.

Dive blink.gif , skaitau ir siurpas biega. Na kaip taip gali but, ir ji dar kaltu jesko. Dar jai kazka atvezkit g.gif . Tokiu mamsu tik gun_bandana.gif . Taip vaiku gaila verysad.gif . Mimmi tu saunuole, stypribes tau 4u.gif .
Atsakyti
Laba ryta. Isjo mano berniukas i darza, nelabai noriai siandien lyg asarele norejo riedeti. Mimmi laikykis, sauni tu moteriske, o tokie berdakai tik pas mus LT gali darytis. Del vaziavimo i LT mergaites tai net nzn bijau salciu, sniego su MB vakar kalbejom gal atidesim kelione. Jolita kartais suprantu ka sako Benas, bet daugiau jis kalba arabiskai lotuliukas.gif na pas ji dabar toks gyvenimo tarpsnis uzejo, zodziu nori viska pamatyti, paciupineti, paragauti, renkasi jisai ko nori ko nenori, kalbasi su veidrodziu, atsiliepineja tel. tik jis zodziu auga vaikas auga ir poreikiai. Isvis siomis dienomis judrus labai pasidare neatpazystu as jo.. Kad pas privacia logopede tik 2 kartus buvom nelabai tikiu, kad del to jis taip ciausketi pradejo.
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 24, 21:48)

varyk pas mane pabut i kaima greit imuniteta igysi 

Aj, aš asfalto vaikas, nors kaimą turėjau ir gyvulius atskiriu lotuliukas.gif bet netraukia manęs ūkininkavimas, va daržininkystė jau bręsta bigsmile.gif bet jau ant dešros ir sklilandžio tai jau kviesk motin ir kuo garsiau, kad spėtume atvažiuot lotuliukas.gif

QUOTE(Mimmi @ 2011 01 24, 22:51)
Labas mergaitės,

Mimi 4u.gif verysad.gif liūdna skaityti, kad tokie skylėti mūsų įstatymai ir požiūris į vaikus verysad.gif
Dėl gyventojų galvoj, tai žinok skaičiau, kad paplito ta problema vėl mokyklose, todėl nenuostabu, gal vienom šukom pasišukavo, gal kepurę pasimatavo, gal gumytę paskolino, bet nesmagus dalykas unsure.gif

Laba visoms 4u.gif
Man gerklę skauda, užkabino vis tik, vyras žiūrėjo, sakė lb raudona, valgau medų ir čiobrių arbatą geriu, aflubino kaliau visą naktį, tai truputį lengviau verysad.gif tfu kad jas galas tas ligas
Atsakyti
labas rytas, kam jis labas blink.gif

man bemiegė naktis, Rokui irgi, vargšiukas mano viduriavo visą naktį unsure.gif vakar aktimelai ir mandarinai į trasą ėjo, kažkas neprilipo g.gif vaikštom abu dabar apduję, eisim nusnaust gal.

Aš pagaliau įveikiau savo komplektėlį - šaliką ir kepurę thumbup.gif Jes, nes jau galvojau mest į šalį, ko tai sunkiai man jis sekėsi.

Miglutė dar ir dailininkė thumbup.gif Maniškis irgi akvarele gali terliotis per dieną, patinka vaikam piešimas. Jau pradėjo gražiai piešt žmones, medžius, gėlės, piešia ir su magnetukais lipdo piešinius ant šaldytuvo, jau visas apklijuotas, žiūriu pereina ant šaldiklio jau šedevrai, nieko išmest neleidžia ir kitur padėt negalima smile.gif

Varau panardyt po mezginius, turiu dar siūlų ax.gif

Medute, skalauk stipriu druskos tirpalu gerklę, aprišk šiltai su degtinės kompresu, turi padėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 25 sausio 2011 - 11:13
GREK, rotas dabar siaučia, tu žiūrėk ar tikrai apsinuodijo Rokutis unsure.gif
Gerai būtų, jei degtinės namie būtų biggrin.gif na bet su druska tai paskalausiu, ačiū smile.gif
Atsakyti
Laba diena mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 25, 12:44)
GREK, rotas dabar siaučia, tu žiūrėk ar tikrai apsinuodijo Rokutis  unsure.gif
Gerai būtų, jei degtinės namie būtų biggrin.gif na bet su druska tai paskalausiu, ačiū smile.gif

ah siaucia rotas,pas musu klp infekcine uzkimsta,drauge su leliuku gulejo,tai sake nakti 10 atveze nauju ligoniniu,o juos ryte isleido sako jau tustinas geriau,tempp nebesukilo,sako ir bekit kuo greiciau tik is cia..

as tai jei kartais skauda gerkle druska pakaitinta dedu ant jos thumbup.gif ir vaikui uzdedu.
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 01 25, 12:12)
Varau panardyt po mezginius, turiu dar siūlų  ax.gif

o man kazko sustojo darbas su mezgimu blush2.gif ax.gif 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 01 25, 12:12)
Aš pagaliau įveikiau savo komplektėlį - šaliką ir kepurę  thumbup.gif Jes, nes jau galvojau mest į šalį, ko tai sunkiai man jis sekėsi.

gal parodysi savo darbuka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 24, 17:06)
o kam tas dirzas reikalingas buvo?ir kodel negalima sunkiai nesioti po operacijos? blink.gif o kaip sakai dabar valgai viska,ir nesisaugai,neuzeina blogumai?

na dirzas,kad netruktu ten kur pjauta, nors ir su lazeriu.ir kelti negalima, kad netruktu. o valgau dabar viska, aisku mazesniais kiekiais tokius keciupus, majonezus, keptus daiktus ir pan, bet valgau, blogumu nebuna thu thu thu ax.gif

Mimmi siaubas kur mes gyvename...kur istatymai, kurie gintu vaiku teises....baisu doh.gif stiprybes tau 4u.gif
apie padarelius mokyklose ir as girdejau, kad labai paplito, tikekimes nebeparsines taviske ju namo 4u.gif

sergantiems 4u.gif

joolita Miglute tikra menininke, tokia susikaupusi piesia, saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fonema_79: 25 sausio 2011 - 12:05
QUOTE(Lenusikas @ 2011 01 25, 10:16)
Dive blink.gif , skaitau ir siurpas biega. Na kaip taip gali but, ir ji dar kaltu jesko. Dar jai kazka atvezkit g.gif . Tokiu mamsu tik gun_bandana.gif . Taip vaiku gaila verysad.gif . Mimmi tu saunuole, stypribes tau 4u.gif .

aha ir man baisu net skaityt apie ta motriska,kuri vapse be sazines,gedos,morales ir t.t. doh.gif as tikiu kaip sunku Mimmi yra,susilaikyt jai neuztvojus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2011 01 24, 18:34)
Medute tai, kad sako  dificitas lopetu pas jus tongue.gif Enestytaaa gerai tu uzsigrudinus gyveni cia visalaik, o as isivaizduok is +10 i -10 atvaziuosiu nzn istiktuju mergaites ka darysiu, bijau ne juokais fear.gif susalti i raga. Jolita kaip visada man nevercia fotkes tai negaliu pamatyti tavo mergaites, labai noreciau pamatyti koki kresla jus turit nauja.

jau nebedeficitas,maciau vakar maximoj pilna ju,tai problemu nebus rast mirksiukas.gif jei vel neuzsnigs,nors snd pas musu jau sninga papusto ax.gif nu i raga gal nesusalsi jei turesi tinkama apranga ir apava mirksiukas.gif as vakar kazkaip bijojau eiti ilauka,ale tipo kad nesusalti,bet kadangi apsirengiau siltai,tai ir salciai nebaisus,o bekepures visa ziema nesiskiriu,kazkuria tai diena neuzsidejau(kad nesugaditi sukuosenos) laaaaaaaaabai pasigailejau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 24, 17:31)
Daktarė sakė, kad jau ieško jai pamainos biggrin.gif vyras taip ir nesuderino laiko su ja, sakė neis, tegul pati ieškosi, jos alga kentės dėl to.

vot taip ir reikia ale tokiai"logopediai",nenori dirbti ir algos pilnos negausi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2011 01 24, 17:45)
Migle zinok irgi pasikelia 3-4-5 ryto ir guli katutes pluja,juokiasi...as jai tada ijungiu multikus, tada ji tyliai guli ziuri, o kartais man dar pavyksta ir uzmigti smile.gif

doh.gif nu ir ankstyva,o tu diena pakrenta kartu su dukryte pasnausti pietu?o nebandai nors kokia valandike veliau eiti migdyt,tada gal ryte nors kiekilgiau pasnaus rolleyes.gif
Papildyta:
labukas,ai kad nieko gero. Bijo visi mano vaiko,kai kam pasakau,tai tada jis ir nebebendrauja.....
Bet as del to nepergyvenu smile.gif

vadinas jie tik "apsisaukeliai" lotuliukas.gif o kaip ten su tuo 41m vyreliu?ar ir jis nieko neberaso?
Papildyta:
migle piesia

thumbup.gif saunuole,vat busimus sedefrus piesia thumbup.gif o tu jos darbelis isiremini,ar kazkaip issisaugai?o Miglute kairiaranke ar jai taip patogiau?
Atsakyti