Medute tai, kad sako dificitas lopetu pas jus Enestytaaa gerai tu uzsigrudinus gyveni cia visalaik, o as isivaizduok is +10 i -10 atvaziuosiu nzn istiktuju mergaites ka darysiu, bijau ne juokais susalti i raga. Jolita kaip visada man nevercia fotkes tai negaliu pamatyti tavo mergaites, labai noreciau pamatyti koki kresla jus turit nauja.
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 24, 18:33)
Oj kokia šaunuolytė Miglutė, tikra menininkė.
patiko jai piesti, is kedutes vos iskrapsciau, pavargo sedeti,bet nenorejo,kad issimciau labai patenkinta kedute
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2011 01 24, 18:34)
Medute tai, kad sako dificitas lopetu pas jus Enestytaaa gerai tu uzsigrudinus gyveni cia visalaik, o as isivaizduok is +10 i -10 atvaziuosiu nzn istiktuju mergaites ka darysiu, bijau ne juokais susalti i raga. Jolita kaip visada man nevercia fotkes tai negaliu pamatyti tavo mergaites, labai noreciau pamatyti koki kresla jus turit nauja.
As tau skype atsiusiu
bet puiki kedute
nu miglute saunuole
spalvos sviesios kiek zinau tai rodo kd lb gera emocine vaikucio bukle
Audratum nesinervuok nesusalsi kaip nors susildysim,svarbu kad gimtaja zemele laimingai pasiektum
Audratum nesinervuok nesusalsi kaip nors susildysim,svarbu kad gimtaja zemele laimingai pasiektum
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 24, 20:31)
nu miglute saunuole
Taip ji megsta sviesias spalvas bet kai piesia flomasteriais,buna ir tamsia isrenka.
o kaip jus laikotes?
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 24, 14:14)
Labukai
o dar logopedė pareiškė, kad nedirbs su Andrėja, nes pas ją girdisi karkalai, atseit užkrėsti gali, o ji po ligos, vaistams išleido 300 lt (akcentavo sumą) tai vyras pasakė, kad neis pas ją, gali laiko neskirti, nes nieko nepraras, tai ponia susinervino, nors vyras nėjo vis tiek pas ją sakė su bobom nenori jokių reikalų turėt tai va, vėl visus laikus iš naujo derinti, sako o ką derinti, jei nėr dirbančių
o dar logopedė pareiškė, kad nedirbs su Andrėja, nes pas ją girdisi karkalai, atseit užkrėsti gali, o ji po ligos, vaistams išleido 300 lt (akcentavo sumą) tai vyras pasakė, kad neis pas ją, gali laiko neskirti, nes nieko nepraras, tai ponia susinervino, nors vyras nėjo vis tiek pas ją sakė su bobom nenori jokių reikalų turėt tai va, vėl visus laikus iš naujo derinti, sako o ką derinti, jei nėr dirbančių
koks čia peršalimas tokiom sumom gydomas, siūsk ją pas mane, pigiau pagydysiu o kad aš taip darbe galėčiau nedirbt, jei koks kolega sloguojantis atlervotų nu košmaras kažkoks
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2011 01 24, 16:45)
nu kaip susikoncentravus darbui menininkė
QUOTE(cezi @ 2011 01 24, 20:43)
Ooo,jau kai jai patinka uzsiemimas,tai dirba susikaupus O jei nedomina,tai net neziuri i ta puse
Vakar su Leonarduku pavaikščiojom po lauką pusvalanduką ir jau šiandien man gerklę graužia ko niekad nebūdavo, galėjau eiti kaip Ernesta-pusnuogė, tik su papinyčia ir kailiniais va ką reiškia gyventi šiltnamio sąlygomis visą rudenį-veik iš namų nėjau, nes nebuvo sveikatos ridentis kur nors...
Jolita, šaunuolė tavo mergytė, o kad mano Andrėja bent suprastų, jog galima padažyti teptuką į dažus ir piešti, kad galima kažką su rankytėm nuveikt...ji tik stveria ir meta į šoną viską nesupranta, kad galima piešti, groti pianinu ir tt...
cezi, tu gal daktarė ?
Jolita, šaunuolė tavo mergytė, o kad mano Andrėja bent suprastų, jog galima padažyti teptuką į dažus ir piešti, kad galima kažką su rankytėm nuveikt...ji tik stveria ir meta į šoną viską nesupranta, kad galima piešti, groti pianinu ir tt...
cezi, tu gal daktarė ?
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 24, 21:20)
Vakar su Leonarduku pavaikščiojom po lauką pusvalanduką ir jau šiandien man gerklę graužia ko niekad nebūdavo, galėjau eiti kaip Ernesta-pusnuogė, tik su papinyčia ir kailiniais va ką reiškia gyventi šiltnamio sąlygomis visą rudenį-veik iš namų nėjau, nes nebuvo sveikatos ridentis kur nors...
cezi, tu gal daktarė ?
cezi, tu gal daktarė ?
Tu nenusimink,jog ji dar mazute pas tave.Miglei irgi reikia parodyti,padeti,nes jos judesiukai tokie riboti. Buna is to didelio noro susikausto ir nesigauna. As jai palaikau,pataisau ir ji stengiasi pati.
Niu mamukas neatkrisk tik. Uzsidek garstyciu kompresa ant gerkles. Man padeda
QUOTE(joolita @ 2011 01 24, 19:36)
Taip ji megsta sviesias spalvas bet kai piesia flomasteriais,buna ir tamsia isrenka.
o kaip jus laikotes?
o kaip jus laikotes?
o mes po truputi.... rytoj vel vaziuojam i miesta mankstytes tris dienas bus o MB dirba teks pas mama gyvent....bliamba reikia teisiu...........
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 24, 20:20)
cezi, tu gal daktarė ?
cezi, tu gal daktarė ?
varyk pas mane pabut i kaima greit imuniteta igysi vaikus i vezimus sumetam ir varom sniego kast paskui dar parsiukam pjuvenu prinest dar malku namo ir.... vakaras.... lasinuka svoguniuka... avieciu arbatyte ir miegot.... siulau sava rebilitacija.... beje mergiotes kvieciamos visos prisijunkt
Jolita tavo Migle tikra menininke uzaugs. Beniu darzelyje irgi piesia su akvarele, bet mokytoja jam deda rankas i dazus ir rankomis paiso ant popieriaus sako per rankas jaucia spalvas, jos siltos ar saltos. O Benius siandien mano sneka neuzsiciaupia, taip smagu tai girdeti juokiausi ir asaros riedejo, gal kada sulauksiu kada prabils italiskai ar lietuviskai nesvarbu. dabar sneka sava kalba nors kartais iseina suprasti ka sako. einu ruosti miegoti ryt i darza varys bicas mano. labanaktukas ziurekit nesusirkit. Del vaziavimo dar galvojam labai jau salta pas jus.
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 24, 20:20)
cezi, tu gal daktarė ?
cezi, tu gal daktarė ?
Aš??? ne, kodėl taip pamanei