Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(Medute28 @ 2011 01 23, 18:50)
Sveikos ir nelabai sveikos biggrin.gif
Na jūs ir rašot  karsta.gif pas mus elektros įvado remontai vyksta ,vyras lempas kabina, rozetes tvarko, tai prie pc tik šiandien takelį pramyniau biggrin.gif
Net keista, šį kartą visai nejaučiu pilnaties, kaip eilinės naktys, gal kad  Leonardas keliasi naktimis ir tas blynas nespėja paveikti manęs biggrin.gif
Panos, greit man pasakot, ar jūsų vaikai kaukši dantimis?? Andrėja atidaro savo stalčių, išmeta jį į priekį ir uždarant kaukšteli dantimis, ji mane išvarys iš proto-sakiau komposteriu troleibuse dirbs ji užaugus  doh.gif
Šiandien pasivaikščiojom po savo kaimą su mažuoju, oras geras, taip faina ir tuo pačiu liūdna paliko prisiminus, kad su Andrėja niekad taip nevaikščiojom sad.gif nes ji nebūdavo vežime, visad skandalai baisūs  doh.gif
Nike, kaip tavo frincesė auga, kiek priaugot, paaugot ? smile.gif

Sveikute.
Miglute irgi dantukais pakauksi,pagrezia. Bet ji retai...Raidos centre buvo berniukas kuris istisai grezdavo ir kauksedavo dantism...net per miegus grezdavo.. Niu ,kaip jusu sveikatos?
Saunu kad pasivaiksciojai... Migle ,tai megsta lauke buti. Budavo visko pas mus,tai klykia lauke,tai namo nenori eiti verkia...
O kaip Leonardukas? Ar gerai valgo? Kiek priaugote?
Atsakyti
Labukai smile.gif
Andrėja šiandien jau sanatorijoj buvo, bet kad vyras skambino baisiai susinervinęs, kad daug daktarų serga, praktikantai kažką daro nežinodami ką daro, tai sako iš sanatorijos bus naudos tiek, kiek iš ožio pieno doh.gif važiuojam kad važiuoti doh.gif o dar logopedė pareiškė, kad nedirbs su Andrėja, nes pas ją girdisi karkalai, atseit užkrėsti gali, o ji po ligos, vaistams išleido 300 lt (akcentavo sumą) tai vyras pasakė, kad neis pas ją, gali laiko neskirti, nes nieko nepraras, tai ponia susinervino, nors vyras nėjo vis tiek pas ją biggrin.gif sakė su bobom nenori jokių reikalų turėt biggrin.gif tai va, vėl visus laikus iš naujo derinti, sako o ką derinti, jei nėr dirbančių blink.gif
Jolita, Leonardas per mėnesį ir savaitę priaugo 1260 g ir 2 cm, tada svėrė 4800 ir 57 ūgio buvo smile.gif valgo, miega, keičiam pampius smile.gif va toks jo nerūpestingas gyvenimas rolleyes.gif
Žinok tas kaukšėjimas tai yra kontroliuojamas, jei pasakau, kad nustotų ir žiūriu į ją, tai ji nekaukši, bet tik reik nusisukt vėl tas pats doh.gif o griežia ir naktimis, dantukai ištrupėję o ir garsas ne iš malonių wacko.gif žodžiu kariaujam biggrin.gif
Audratum, smagu, kad pailsėjai smile.gif o žandai Benui gali būti raudonesni nuo gryno oro smile.gif vat su miegu tai tikrai turi bėdų cerebrinukai, Andrėja pvz kas naktį beveik apie 4-5 val nubunda ir rėkauja, zyzia, juokiasi, kažką kalba, o ir valgyt paprašo, žodžiu linksma būna pas mus naktimis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 24, 14:14)
Labukai smile.gif
dar logopedė pareiškė, kad nedirbs su Andrėja, nes pas ją girdisi karkalai, atseit užkrėsti gali, o ji po ligos, vaistams išleido 300 lt (akcentavo sumą) tai vyras pasakė, kad neis pas ją, gali laiko neskirti, nes nieko nepraras, tai ponia susinervino, nors vyras nėjo vis tiek pas ją biggrin.gif sakė su bobom nenori jokių reikalų turėt biggrin.gif tai va, vėl visus laikus iš naujo derinti, sako o ką derinti, jei nėr dirbančių  blink.gif

nu zodziu tokias logopedes tai staigiai is darbo girdysi jai bliamba girdysi susinervinau kad jum tenka su tokiom susidurt nu blaimba blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif

o mazius tavo tai ohoho koks vyras bigsmile.gif bigsmile.gif saunuolis ir toliau tokiais tempais aukit gal savicka pakeis lotuliukas.gif

Labukas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ir nelabai sveikos biggrin.gif
Na jūs ir rašot  karsta.gif pas mus elektros įvado remontai vyksta ,vyras lempas kabina, rozetes tvarko, tai prie pc tik šiandien takelį pramyniau biggrin.gif

Laba diena
nu jau elektros darbai baigti pas jumi? smile.gif
Papildyta:
Panos, greit man pasakot, ar jūsų vaikai kaukši dantimis?? Andrėja atidaro savo stalčių, išmeta jį į priekį ir uždarant kaukšteli dantimis, ji mane išvarys iš proto-sakiau komposteriu troleibuse dirbs ji užaugus  doh.gif

manasis irgi kalena dantim,bet as jau pripratus tai nebetrukdo,tik kartais nervina jei su kazkuom kalbu o jis uzkalena ar uzgrezia tada negyrdziu ka sako smile.gif kazkada galvojom kad kirminu turi,istyre nera,o ir sako jei turetu kirminu tai naktim grieztu,o jis kalenta tol kol uzmiega,tada baigias viskas,kai atsibunda vel tas pats,poto pradejo sakyt kad cia is neurologines puses taip yra,gaila tik dantu,kad nenutrintu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2011 01 24, 10:30)
Sveikute.
Miglute irgi dantukais pakauksi,pagrezia. Bet ji retai...Raidos centre buvo berniukas kuris istisai grezdavo ir kauksedavo dantism...net per miegus grezdavo.. Niu ,kaip jusu sveikatos?
Saunu kad pasivaiksciojai... Migle ,tai megsta lauke buti. Budavo visko pas mus,tai klykia lauke,tai namo nenori eiti verkia...
O kaip Leonardukas? Ar gerai valgo? Kiek priaugote?

Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2011 01 24, 10:30)

kaip reikalai su gerbejais? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 24, 15:14)
o dar logopedė pareiškė, kad nedirbs su Andrėja, nes pas ją girdisi karkalai, atseit užkrėsti gali, o ji po ligos, vaistams išleido 300 lt (akcentavo sumą) tai vyras pasakė, kad neis pas ją, gali laiko neskirti, nes nieko nepraras, tai ponia susinervino, nors vyras nėjo vis tiek pas ją biggrin.gif sakė su bobom nenori jokių reikalų turėt biggrin.gif

nenu kas cia per prietranka,tai ko eina tad idarba lai truno namie jei bijo susirgti,tipo kitokiu budu nesusirgtu doh.gif manasis pastoviai akrkaliuojantis budavo ir eidavom pas psicholog ar logopedo,ir ne karto nera buve taip pasake,nes jau eina i pabaiga viskas gi valos,o cia mat ja uzkrest gali,kause doh.gif
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2011 01 23, 22:35)
Sveikos mergaites, pasirodau ir as. Buvom siandien gamtoj su seimyna kepem saslykus oi kaip skanu buvo. Zodziu gerai praleidau laika, pailsejau nuo kasdienybes. Nervai atslugo, masiniukas grizta treciadieni 100%. Va tik Benukas kosinti pradejo, zandai kazko raudoni, gal del to, kad lauke visa diena buvo? Jis miegalius pas mane nors nakti pora  kartu turiu keltis prie jo. Nors girdejau, kad cerebrinukai turi problemu su miegu nzn kiek cia tos teisybes.

as jau isivaizduoju kaip jum skanu turejo buti,saslykai gamtoj,kvapas,oras,o cia pas musu tai tik gili ziema dar doh.gif nu ir kaip Benukas jaucias ispo vakar?
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 23, 14:01)
Laba diena 4u.gif
o del kokiu priezasciu pasalino tau?gal akmenys kaupes?nujo zmones gyvena ir beju,tik reikia maista saugotis,saugais ka valgai? ax.gif o kaip cia dabar taip kad be tulzie spauslies gime  maziukas? g.gif

man buvo akmenukai, todel teko salinti visa pusle. Budavo uzeina priepoliai ziaurus iki mirimo...ligoninej gulejau del to pora kartu. Bet aciu D... pasalino. Du menesius valgiau tik sveika maista, nieko sunkaus negalejau kelti, dirza nesiojau, o dabar valgau viska ir nebesisaugau:)
o maziukas mano tiesiog gime su daug bedeliu ir viena is ju be tulzies pusles, bet cia nieko tokio, tiesiog jos nera ir tiek.

Medute na ir logopede ten sanatorijoj doh.gif geda man uz ja doh.gif kaip taip galima elgtis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. mes grizom po proceduru kasdieniniu. Benius po vakar jauciasi gerai, nakty miegojo ramiai. Nors seip jis pas mane miega ramiai aciu Dievuliui, keliasi jei nusikloja susala arba tingi pats apsiversti ant sono tai mane saukia. As irgi girdejau apie cerebrinuku miego sutrikimus, daktarai musu klausia visada kaip miegam, zodziu pokolkas nesiskundziam ax.gif . Pas mus Vikma ir nesilta miske truputi sniego radom, bet seip smagu buvo : thumbup.gif Nu ar pas jus salta, zadam neuzilgo kelione i LT tai kaip pagalvoju siurpuliai eina per nugara, turbut numirsiu nuo salcio, net nzn kokius batus pirkti, kad kojos nesusaltu, o kokiu megstiniu mestis i lagamina ai net nzn nieko padoraus silto neturiu blush2.gif isivaizduojant net pirstiniu neturiu, nu turiu tokias odinukes plonas, bet su jom susalsiu turbut i raga teks LTiskart i turgeli begti pirkti kumstiniu lotuliukas.gif Gal iseis su kuom nors susimatyti smile.gif Medute uzjauciu jos del logopedes, as irgi buciau i gera vieta pasiuntus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2011 01 24, 16:41)
Pas mus Vikma ir nesilta miske truputi sniego radom, bet seip smagu buvo : thumbup.gif Nu ar pas jus salta, zadam neuzilgo kelione i LT tai kaip pagalvoju siurpuliai eina per nugara, turbut numirsiu nuo salcio, net nzn kokius batus pirkti, kad kojos nesusaltu, o kokiu megstiniu mestis i lagamina ai net nzn nieko padoraus silto neturiu blush2.gif isivaizduojant net pirstiniu neturiu, nu turiu tokias odinukes plonas, bet su jom susalsiu turbut i raga teks LTiskart i turgeli begti pirkti kumstiniu lotuliukas.gif Gal iseis su kuom nors susimatyti smile.gif Medute uzjauciu jos del logopedes, as irgi buciau i gera vieta pasiuntus verysad.gif

na pas mane termometras dabar rodo -10 doh.gif tai zinok nesilta, schmoll.gif doh.gif pranesa vel salcius,kituose miestuose iki -18 doh.gif va ir sniego vel pareina,tai cia in lithuania baisi ziema doh.gif jegu jum kur silta mirksiukas.gif nu nebent jau jus kai gryzinesti pasitaisys orai,ko visi cia laukiam ax.gif
Papildyta:
QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 24, 16:21)
man buvo akmenukai, todel teko salinti visa pusle. Budavo uzeina priepoliai ziaurus iki mirimo...ligoninej gulejau del to pora kartu. Bet aciu D... pasalino. Du menesius valgiau tik sveika maista, nieko sunkaus negalejau kelti, dirza nesiojau, o dabar valgau viska ir nebesisaugau:)
o maziukas mano tiesiog gime su daug bedeliu ir viena is ju be tulzies pusles, bet cia nieko tokio, tiesiog jos nera ir tiek.

unsure.gif
o kam tas dirzas reikalingas buvo?ir kodel negalima sunkiai nesioti po operacijos? blink.gif o kaip sakai dabar valgai viska,ir nesisaugai,neuzeina blogumai?
Atsakyti
Mama mia, ka reiks daryt in lithuania? O vaziuot reikia.
Atsakyti
Daktarė sakė, kad jau ieško jai pamainos biggrin.gif vyras taip ir nesuderino laiko su ja, sakė neis, tegul pati ieškosi, jos alga kentės dėl to.
Audratum, ką ką daryt biggrin.gif imsi lopetą ir kasi sniegą biggrin.gif
Atsakyti
Nieko, audratum, kokios pūgos ar speigai, aš pirštines ir šaliką turbūt tik kokį porą syk buvau užsidėjus priverstinai. lotuliukas.gif Vaizduotėj irgi šiltuose kraštuose gyvenu. lotuliukas.gif Ir nors lakstau pusplikė jokio bacilos nelimpa, o va kas iš maniškių vaikšto apsimuturiave nuo galvos iki kojų tie ir serga. lotuliukas.gif

Medute28, na ir košmaras pas kokia logopedė pataikėt. blink.gif

Juo su miegu tai dažnos problemos, nežinau ar visiems cerebrinukams, bet bent jau man tikrai. doh.gif Tokiais tarpais taip buna. Gerai gerai miegų, šašt kokiom dviems trims savaitėms akys stačios ir nors tu ką. Vaje kaip tai nervina. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 24, 15:14)
Labukai smile.gif
Andrėja šiandien jau sanatorijoj buvo, bet kad vyras skambino baisiai susinervinęs, kad daug daktarų serga, praktikantai kažką daro nežinodami ką daro, tai sako iš sanatorijos bus naudos tiek, kiek iš ožio pieno  doh.gif važiuojam kad važiuoti  doh.gif  o dar logopedė pareiškė, kad nedirbs su Andrėja, nes pas ją girdisi karkalai, atseit užkrėsti gali, o ji po ligos, vaistams išleido 300 lt (akcentavo sumą) tai vyras pasakė, kad neis pas ją, gali laiko neskirti, nes nieko nepraras, tai ponia susinervino, nors vyras nėjo vis tiek pas ją biggrin.gif sakė su bobom nenori jokių reikalų turėt biggrin.gif tai va, vėl visus laikus iš naujo derinti, sako o ką derinti, jei nėr dirbančių  blink.gif
Jolita, Leonardas per mėnesį ir savaitę priaugo 1260 g ir 2 cm, tada svėrė 4800 ir 57 ūgio buvo smile.gif valgo, miega, keičiam pampius smile.gif va toks jo nerūpestingas gyvenimas  rolleyes.gif
Žinok tas kaukšėjimas tai yra kontroliuojamas, jei pasakau, kad nustotų ir žiūriu į ją, tai ji nekaukši, bet tik reik nusisukt vėl tas pats  doh.gif  o griežia ir naktimis, dantukai ištrupėję o ir garsas ne iš malonių  wacko.gif  žodžiu kariaujam biggrin.gif
Audratum, smagu, kad pailsėjai smile.gif o žandai Benui gali būti raudonesni nuo gryno oro smile.gif vat su miegu tai tikrai turi bėdų cerebrinukai, Andrėja pvz kas naktį beveik apie 4-5 val nubunda ir rėkauja, zyzia, juokiasi, kažką kalba, o ir valgyt paprašo, žodžiu linksma būna pas mus naktimis biggrin.gif

Niu nieko sau dickis smile.gif Super,tegu ir toliau auga stiprus ir sveikas.
Migle zinok irgi pasikelia 3-4-5 ryto ir guli katutes pluja,juokiasi...as jai tada ijungiu multikus, tada ji tyliai guli ziuri, o kartais man dar pavyksta ir uzmigti smile.gif

Oi su logopede ir mes turejom reikala, ji ant manes kas jus per mama,jei nezinot,to ar ano... apsikeitem zodziais ir ji man pasiule jos atsisakyti. As nuejau gydytojai ir pasakiau,kad taip ir anaip.ji sake,jog pirmas atvejis,kad kazkas atsisakytu logopedes...jis ji gera speceliste...
sekmes jums sanatorijoje, o mes va naujoje keduteje sedim,siandiena ir akvarele papiese. Na Migle labai patenkinta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vikma @ 2011 01 24, 15:55)
kaip reikalai su gerbejais? mirksiukas.gif

labukas,ai kad nieko gero. Bijo visi mano vaiko,kai kam pasakau,tai tada jis ir nebebendrauja.....
Bet as del to nepergyvenu smile.gif

migle piesia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joolita: 24 sausio 2011 - 17:06
QUOTE(joolita @ 2011 01 24, 16:45)

sekmes jums sanatorijoje, o mes va naujoje keduteje sedim,siandiena ir akvarele papiese. Na Migle labai patenkinta smile.gif

migle piesia
user posted image

Oj kokia šaunuolytė Miglutė, tikra menininkė. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti