QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 23, 13:08)
man yra pasalinta tulzies pusle ir gyvenu:) o mano vaikas isvis jos neturi nuo gimimo, bet nera kazkokios problemos del to:)
Laba diena
o del kokiu priezasciu pasalino tau?gal akmenys kaupes?nujo zmones gyvena ir beju,tik reikia maista saugotis,saugais ka valgai?
o kaip cia dabar taip kad be tulzie spauslies gime maziukas?
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 23, 12:24)
Vikma, būk gerutė, paklausyk GREK ir kuo greičiau vėl bėk pas daktarus išsitirti ir nelaukti ar didės ar nedidės tas augliukas. Kuo ankščiau jį pašalintu tuo geriau ir ramiau būtu.
eisiu eisiu,bet sake nesijaudinti tai as labai ir nesijaudinu del to
tik ta pradine zinia augliuks keistai nuskambejo
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 23, 13:40)
liaba
pas mane vakar karas namie buvo... truko man viskas tai issiliejau ant MB cia viska padare nesirupinimas savimi o viskuo kitu..... zodziu db bandau poziuri keist.... juk kam as busiu reikalinga pavargus pikta.....
o kokia snd padetis pas jumi?
kaip snd nuotaikos?
as tai vakar ir istrukau is namu,
norejosi pakeist namu aplinka
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 23, 12:24)
Taip, pervargimas ir savęs nežiurėjimas tiesiausias kelias į ligas.
taip,bet gerai kad tu laiku susizgribai ir sugebejai atsitiesti,nes tikrai nezinia iki ko viskas butu nuejes,jei tokie tempai,bet ir dabar pas taves tempai dideli,tai susimastyk,ir sustok akimirkai pailseti
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 01 22, 23:51)
nea, vos tik apsičiuopiau, kitą dieną jau lėkiau pas gydytoją, viskas per keletą mėnesių išsisprendė.
O dėl mano "maisto", ne tai kad nervus raminau, tiesiog buvau pervargus, valgyt nelindo visai. Po Roko diagnozės, negalėjau nieko praryt, per porą mėn. nukrito apie 10kg. Kai gydytojai pasakė, kad galiu kažką padaryt gero vaikui su mankštom ir masažais iki 2-3metų, tą ir dariau, kaip pamišėlė, kiaurą dieną. Ryte atsikeliam, mankšta, masažas, pamaitinu, paruošiu pietus, gi dar pradinukę turėjau namie, prieš piet vėl mankšta masažas, Roką užmigdau pietų, tada sėdam su dukra pamokas ruošt, skubu ruošt vakarienę, atsikelia mažius, pavalgo, pažaidžia, dar man kambarių tvarkymas, skalbiniai, dulkės - kaip gi aš galiu nepadaryt ko nors, grįžta vyras, duoda velnių, kad aš dar nevalgius, pavalgom visi, tada vėl mankšta, masažas, visus suguldau, pati vos iki vonios ir iki lovos, ne visada net nusipraust norisi. Vaiką buvau pripratinus, net migdydama masažavau pirščiukus, tiesiog sėdėdama su juo, laikydama ant kelių, nuolat trindavau rankytę.
Va taip mes gyvenom apie gerus metus.
taiva nuo tokiu itemtu gyvenimo ritmu ir atsioranda visokios ligos,atrodo lekiam begam skubam,viska nudirbti,bet kas isto...kur tai nuves.....kaip tu dabar sakai geriau palauks tos lekstes,palauks tos dulkes.....bet iki to pasakymo reikia isgyventi ta baisia diagnoze....