Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(NikeZ @ 2011 01 21, 10:43)
Gryzoi vyras is VRC vien zo durniu namai ..... pasake jai bus sunku nei vaiksciosim nei kalbesim ir isvis nieko nedarysim ,mums gali tik pagelbet invalido vezimelis ir kazkoks kompiuteris ir tiktais kompiuteris ,kitaip ji nieko nedarys nu *** nesikeikus jie ka durni  blink.gif

P.S. o neigalumo keist nenori... reikia laukt dar metus kol pasibaigs senas .... eis MB i poliklinika su DISC

labas rytas  4u.gif

draugės mergytei sakė, kad nieko nedarys - gulės ir į dangų žiūrės, kairė nežinos ka daro dešinė, o dabar ji šliaužioja ir už 1 rankytės vedama vaikščioja, aišku negalia visiška, bet nešioti nereikia.
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 21, 11:03)
ne akazkokia kita gyd sake  doh.gif ,tegu neseka pasaku pati laikoma kelia kojas lipa laiptais varto ranka knygutes,paprasai pakoset tai koseja biggrin.gif paprasai pakratyt galva pakrato .............esme ne tame ............... ESME TAME MUMS REIKIA KOMPIUTERIO ,jos ten tik apie tai ir kalba ,ir kad eit i darzeli kur tas kompas yra ,bet eiles labai dideles tipo nepapulsit biggrin.gif nu velnias as ju taktikos nesuprantu schmoll.gif

o kas čia per stebuklingas kompas? soriukas čia nevisai mano sritis nieko nežinau apie tai, bet smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2011 01 21, 15:07)
Sveikos, buvau vaistinej, spaudimas geras, galva vistiek sukasi, silpna tiesiog prie zemes traukia.  blink.gif Mums daktarai ir ta pati kalba reikia invalido vezimelio ir kompiuterio adaptuoto Beniui taip atseit jam bus bendrauti, nes kalbeti jis nesugebes. nusispjoviau as i ju zodzius pati matau kaip Beniui gereja po biskuti, bet gereja. Jis ir pastatytas eina, kilnoja kojytes, leidzia visokius garsus, kartais ir zodi pasakyti iseina, zodziu daug ka daro ko jie nemato. Lengviausia pasakyti, kad jis liks gyvas mesos gabalas ir tiek, bet taip nera jis zmogutis mazas zmogutis kuris turi dar daug ko ismokti. Jolituk pas Bena ir smegenys mirusios nevisos bet nemaza dalis ju. prognoziu mums jokiu nebuvo, o dabar sansu dideja. svarbu, kad likusios smegeneles gewrai dirbtu, zinau skaiciau vieno mokslininko darba, kuris tirinejo zmogaus smegenis ypac tokiu vaikuciu kartais ivykdavo stebukas ir tos smegenys kurios dirba perima darba tu negyvu smegenu darba zodziu vaikuciams augant keisdavosi smegenu veikla, svarbu tik lavinti jas. Zodziu viltis visada yra 4u.gif

Aha ir aš kažką skaičiau, kad jei netinkamai veikia kairysis pusrutulis, jo funkciją gali perimt dežinysis, gal kam bus naudinga
http://gamta.vdu.lt/...pusrutuliai.htm
Papildyta:
QUOTE(vikma @ 2011 01 21, 16:59)
nu blin doh.gif o pries tai nepasidomejai apie ja?,nu aiskus ka cia gali zinot kad gali apsauti doh.gif ot bobos yra,negi jos laimingesnes bus taip elgdamos doh.gif

ne - turtingesnės verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 21, 22:25)
Moteriškas pasitikėjimas
Vyresniame amžiuje dauguma iš mūsų papilnėja. Tai nutinka dėl to, kad mes
kaupiame žinias.
Savaime suprantama, kad mūsų mažoje galvoje kažkada ima netilpti sukaupta
informacija. Tuomet visa tai pradeda skirstytis gražiame mūsų kūne... Dabar
aš viską suprantu!
Aš nesijaudinu dėl viršsvorio! Aš ne stora! Aš protinga!! Labai protinga!!!
Visos klasiškos panos turi būti matomos!
Argi gyvenimo tikslas: numirti sveikai ir gražiai? Geriau per gyvenimą
žengti su šokolado plytele vienoje rankoje, vyno taure kitoje, kad kelio
gale galėtume šūktelėti:
-        Kas per kelionė!!!
Taip taip, vyrai, mes TOBULOS!!!
Nes:
-        mes neplinkame,
-        turime tik mūsų Tarptautinę dieną,
-        galime rengtis ne tik rožine, bet ir žydra spalva,
-        mes visad žinom, kad mūsų vaikai- tai mūsų vaikai,
-        skęstant laivui, mus gelbsti pirmas,
-        mums nereikia mokėti restorane,
-        galime vienoje lovoje miegoti su kita mergina, ir dėl to mūsų
nevadins homoseksualiomis,
-        vienu metu galime susikoncentruoti dviems dalykams,
-        ir pagaliau: mes darom viską, ką daro vyrai... avėdamos
aukštakulniais bateliais!!!
biggrin.gif  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif VA NUO ŠIOL TAI BUS MANO GYVENIMO KREDO lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Taip, pervargimas ir savęs nežiurėjimas tiesiausias kelias į ligas. Prisimenu kaip man prieš kelis metus buvo sveikata pasipylus. Centre šokiai ir drama būdavo skirtingom dienom tai išeidavo visą savaitę važinėti. Dar kelis mėnesius įsidarbinus buvau namudinių darbeliu, Vilniaus valakupių reabilitacijos centrui sudarinėjau užduotis kompiuterių kursams. Vakarais ne ankščiau vidunakčio miegoti nueidavau šeštą ryto vėl padjom. Savaitgaliais jei ne kokie renginiai tai vistiek kažkur lėkdavau, tai pas sesę dukterėčios dabot, tai į kaimą pas puskes. Ir viskas. Taip pradėjo visokie silpnumai griebt, svaigt galva vos ne iki alpimu, kad šakės. Mečiau tą darbelį, išėjau iš šokių grupės, iškart pagerėjo sveikata. O jei bučiau toliau tokiais ritmais varius kasžin kuo būtų viskas baiges. Paskui nuo praeito vasario pasikeitė šokių grafikas, sutampa su dramos dienomis du syk savaitei tai pargryžau. biggrin.gif Ir dabar labai jau stengiuos taip viską susiderint kad labai nepervargti. Pasimokiau. Vienintelis dalykas su kuriuo tik niekaip susitvarkyt nepavyksta tai nemiga. doh.gif Truputėlį aprimsta ir vėl. Nuo praeito pirmadienio vėl kankinuos. Užmigt dar kažkaip normaliai šįsyk užmiegu, bet tik 3 - 4 valandos nakties, akys šašt ir stulpu stovi. Kai lekiu į centrą tai taip ir išlekiu porą valandų pamiegojus, kai nereik į centrą tai prasivarčius iki kokių 7val. ryto vėl numingu porai valandėlių. Košmaras kažkoks. doh.gif

Vikma, būk gerutė, paklausyk GREK ir kuo greičiau vėl bėk pas daktarus išsitirti ir nelaukti ar didės ar nedidės tas augliukas. Kuo ankščiau jį pašalintu tuo geriau ir ramiau būtu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 22, 16:09)
user posted imagenaujove pries vaiko pilvo diegliukus ,kad oro neprirytu  bigsmile.gif

thumbup.gif
QUOTE(Sviesioji @ 2011 01 22, 17:46)
Sveikos mamytes. Seniai cia nesirodziau. Bet turiu jums idomia naujiena, o tiksliau gal but viena is budu ar galimybiu gydyt savo vaikus. Daugiau skirta gal toms, kuriu vaikai turi VCP, epi ir hidrocefalija. Nes negalaviumu priezastys g.b. (nors aisku tu priezasciu g.b. ir kitu) panasios kaip ir mano vaikams: gimdymo traumos ir skiepu zala.
Nenoriu kartotis. Pasakysiu tik, kad tas problemas tvarko osteopatai ir homeopatai. Apie savo vaikus parasiau cia:
http://www.supermama...?...91048&st=24

saunu thumbup.gif

QUOTE(vikma @ 2011 01 22, 19:50)

o va as nzn kuom man viskas baigsis ax.gif turiu prie tulzies puslies maziliuka augliuka

man yra pasalinta tulzies pusle ir gyvenu:) o mano vaikas isvis jos neturi nuo gimimo, bet nera kazkokios problemos del to:)

QUOTE(cezi @ 2011 01 22, 23:56)
draugės mergytei sakė, kad nieko nedarys - gulės ir į dangų žiūrės, kairė nežinos ka daro dešinė, o dabar ji šliaužioja ir už 1 rankytės vedama vaikščioja, aišku negalia visiška, bet nešioti nereikia.

kaip saunu:)buna stebuklu wub.gif

QUOTE(cezi @ 2011 01 23, 00:28)
Aha ir aš kažką skaičiau, kad jei netinkamai veikia kairysis pusrutulis, jo funkciją gali perimt dežinysis, gal kam bus naudinga
http://gamta.vdu.lt/...pusrutuliai.htm

blink.gif oho thumbup.gif

Atsakyti
liaba 4u.gif pas mane vakar karas namie buvo... truko man viskas tai issiliejau ant MB cia viska padare nesirupinimas savimi o viskuo kitu..... zodziu db bandau poziuri keist.... juk kam as busiu reikalinga pavargus pikta.....
Atsakyti
QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 23, 13:08)
man yra pasalinta tulzies pusle ir gyvenu:) o mano vaikas isvis jos neturi nuo gimimo, bet nera kazkokios problemos del to:)

Laba diena 4u.gif
o del kokiu priezasciu pasalino tau?gal akmenys kaupes?nujo zmones gyvena ir beju,tik reikia maista saugotis,saugais ka valgai? ax.gif o kaip cia dabar taip kad be tulzie spauslies gime maziukas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 23, 12:24)
Vikma, būk gerutė, paklausyk GREK ir kuo greičiau vėl bėk pas daktarus išsitirti ir nelaukti ar didės ar nedidės tas augliukas. Kuo ankščiau jį pašalintu tuo geriau ir ramiau būtu.  mirksiukas.gif

eisiu eisiu,bet sake nesijaudinti tai as labai ir nesijaudinu del to ax.gif tik ta pradine zinia augliuks keistai nuskambejo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 23, 13:40)
liaba  4u.gif  pas mane vakar karas namie buvo... truko man viskas tai issiliejau ant MB cia viska padare nesirupinimas savimi o viskuo kitu..... zodziu db bandau poziuri keist.... juk kam as busiu reikalinga pavargus pikta.....

o kokia snd padetis pas jumi? smile.gif kaip snd nuotaikos?
as tai vakar ir istrukau is namu, ax.gif norejosi pakeist namu aplinka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 23, 12:24)
Taip, pervargimas ir savęs nežiurėjimas tiesiausias kelias į ligas.

taip,bet gerai kad tu laiku susizgribai ir sugebejai atsitiesti,nes tikrai nezinia iki ko viskas butu nuejes,jei tokie tempai,bet ir dabar pas taves tempai dideli,tai susimastyk,ir sustok akimirkai pailseti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 01 22, 23:51)
nea, vos tik apsičiuopiau, kitą dieną jau lėkiau pas gydytoją, viskas per keletą mėnesių išsisprendė.
O dėl mano "maisto", ne tai kad nervus raminau, tiesiog buvau pervargus, valgyt nelindo visai. Po Roko diagnozės, negalėjau nieko praryt, per porą mėn. nukrito apie 10kg. Kai gydytojai pasakė, kad galiu kažką padaryt gero vaikui su mankštom ir masažais iki 2-3metų, tą ir dariau, kaip pamišėlė, kiaurą dieną. Ryte atsikeliam, mankšta, masažas, pamaitinu, paruošiu pietus, gi dar pradinukę turėjau namie, prieš piet vėl mankšta masažas, Roką užmigdau pietų, tada sėdam su dukra pamokas ruošt, skubu ruošt vakarienę, atsikelia mažius, pavalgo, pažaidžia, dar man kambarių tvarkymas, skalbiniai, dulkės - kaip gi aš galiu nepadaryt ko nors, grįžta vyras, duoda velnių, kad aš dar nevalgius, pavalgom visi, tada vėl mankšta, masažas, visus suguldau, pati vos iki vonios ir iki lovos, ne visada net nusipraust norisi. Vaiką buvau pripratinus, net migdydama masažavau pirščiukus, tiesiog sėdėdama su juo, laikydama ant kelių, nuolat trindavau rankytę.
Va taip mes gyvenom apie gerus metus.

unsure.gif taiva nuo tokiu itemtu gyvenimo ritmu ir atsioranda visokios ligos,atrodo lekiam begam skubam,viska nudirbti,bet kas isto...kur tai nuves.....kaip tu dabar sakai geriau palauks tos lekstes,palauks tos dulkes.....bet iki to pasakymo reikia isgyventi ta baisia diagnoze....
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 23, 13:01)
Laba diena 4u.gif

eisiu eisiu,bet sake nesijaudinti tai as labai ir nesijaudinu del to ax.gif tik ta pradine zinia augliuks keistai nuskambejo blush2.gif
Papildyta:

taip,bet gerai kad tu laiku susizgribai ir sugebejai atsitiesti,nes tikrai nezinia iki ko viskas butu nuejes,jei tokie tempai,bet ir dabar pas taves tempai dideli,tai susimastyk,ir sustok akimirkai pailseti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Bet atsarga gėdos nedaro, geriau iš anksto tiksliau vis pasitikrint. mirksiukas.gif Va kaip mano mama ėjo tik dėl viso pikto pasitikrint ko taip dažnai krutinę spaudžia, ir va kaip laiku viska išsiaiškino. Ačiū dievui bent dabar rūkyti metė, o kaip tik ji išsityrė kad pas ją cholesterolis padidejas, riebalų daug kraujyje, kiek aš jos prašiau mest rūkyt, neklausė. doh.gif Net gryžus namo trečiadienį po operacijos norėjo jau griebt cigaretę, kaip neišlaikius apsiblioviau tik tada išmėtė į šiukšlinę net. doh.gif doh.gif doh.gif

Na dabar manieji tempai palyginus su tais ankstesniais tikrai jau niekis. irnesakyk.gif Daugiau mažint nebegaliu nes stogas nučiuožtu o tai irgi nieko gero. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 23 sausio 2011 - 14:02
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 23, 13:40)
liaba  4u.gif  pas mane vakar karas namie buvo... truko man viskas tai issiliejau ant MB cia viska padare nesirupinimas savimi o viskuo kitu..... zodziu db bandau poziuri keist.... juk kam as busiu reikalinga pavargus pikta.....

nu ir šaunuolė, išsiliejai, pamiršai viską ir pradėk gyvent smile.gif

QUOTE(vikma @ 2011 01 23, 14:01)
unsure.gif taiva nuo tokiu itemtu gyvenimo ritmu ir atsioranda visokios ligos,atrodo lekiam begam skubam,viska nudirbti,bet kas isto...kur tai nuves.....kaip tu  dabar sakai geriau  palauks tos lekstes,palauks tos dulkes.....bet iki to pasakymo  reikia isgyventi ta baisia diagnoze....

jo, prireikė didelio spyrio šiknon, kad pasverčiau, kas man brangu ir reikalinga labiau, nei ideali tvarka namie ir karšti pietūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 23, 13:01)

Papildyta:

o kokia snd padetis pas  jumi? smile.gif kaip snd nuotaikos?
as tai vakar ir istrukau is namu, ax.gif norejosi pakeist namu aplinka ax.gif

siandien MB leido man pamiegoti thumbup.gif ir i lauka bvuvom iseje visi kartu..... indai neplauti grindys nekuoptos o man dzin lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(GREK @ 2011 01 23, 16:05)
nu ir šaunuolė, išsiliejai, pamiršai viską ir pradėk gyvent smile.gif
jo, prireikė didelio spyrio šiknon, kad pasverčiau, kas man brangu ir reikalinga labiau, nei ideali tvarka namie ir karšti pietūs smile.gif

Tai va MB jau juokias del mano vakarykscio isterikavimo o man biske geda blush2.gif blush2.gif

mamytes o kaip jusu lialiai ar keliasi naktimis?
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 23, 18:03)
siandien MB leido man pamiegoti  thumbup.gif  ir i lauka bvuvom iseje visi kartu..... indai neplauti grindys nekuoptos o man dzin  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai va MB jau juokias del mano vakarykscio isterikavimo o man biske geda  blush2.gif  blush2.gif

mamytes o kaip jusu lialiai ar keliasi naktimis?

nuva ir nieko nenutiko kad neisploviai indu,grindu neisploviai,juk jos nepabego niekur,bet va pabuvot kartu su seima thumbup.gif kai norima galima spet viskam.

as tai nepamenu kada manasis visa nakti ismiegotu doh.gif miegam kartu ,nes jau naktim nebepajegiu lipt pas jo,dabar vyras padeda nakti iskito lovos galo parsinesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos ir nelabai sveikos biggrin.gif
Na jūs ir rašot karsta.gif pas mus elektros įvado remontai vyksta ,vyras lempas kabina, rozetes tvarko, tai prie pc tik šiandien takelį pramyniau biggrin.gif
Net keista, šį kartą visai nejaučiu pilnaties, kaip eilinės naktys, gal kad Leonardas keliasi naktimis ir tas blynas nespėja paveikti manęs biggrin.gif
Panos, greit man pasakot, ar jūsų vaikai kaukši dantimis?? Andrėja atidaro savo stalčių, išmeta jį į priekį ir uždarant kaukšteli dantimis, ji mane išvarys iš proto-sakiau komposteriu troleibuse dirbs ji užaugus doh.gif
Šiandien pasivaikščiojom po savo kaimą su mažuoju, oras geras, taip faina ir tuo pačiu liūdna paliko prisiminus, kad su Andrėja niekad taip nevaikščiojom sad.gif nes ji nebūdavo vežime, visad skandalai baisūs doh.gif
Nike, kaip tavo frincesė auga, kiek priaugot, paaugot ? smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, pasirodau ir as. Buvom siandien gamtoj su seimyna kepem saslykus oi kaip skanu buvo. Zodziu gerai praleidau laika, pailsejau nuo kasdienybes. Nervai atslugo, masiniukas grizta treciadieni 100%. Va tik Benukas kosinti pradejo, zandai kazko raudoni, gal del to, kad lauke visa diena buvo? Jis miegalius pas mane nors nakti pora kartu turiu keltis prie jo. Nors girdejau, kad cerebrinukai turi problemu su miegu nzn kiek cia tos teisybes.
Atsakyti