QUOTE(audratum @ 2011 01 21, 19:36)
o tu GREK nesibark ant manes nemegstu as tu daktaru, o albiau ieskoti sau ligu :rolleyes:Turbut mergaites ne gripas man ir pailsiu gan normaliai mazius mano miegalius tad ir as su juo pamiegu. Kalta cia Etna tas ugnikalnis musu saudo turbut ir atsiduoda sveikatai.
Nesibark čia ant jūsų, darot ką norit su savim O jei rimtai, labai jautriai reaguoju į kito blogą savijautą, gal per daug info gavau, jūs net neįsivaizduojat, kad paprasčiausias negalavimas, gali būti rimtos ligos simptomas.
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 21, 21:26)
GREK, apie ką ta knyga? Dieve, gėda prisipažinti bet neprisimenu kada knygą kokia skaičiau, o ankščiau be knygų gyvent negalėjau. Mokykloj bibliotekininkė juokdavos kad nebeturi man nieko pasiūlyt, ba visa biblioteką perskaičius, prie namų visą biblioteką perskaičiau beveik, o dabar visai apsileidau.
Ai, tu dar per jauna tai knygai, džiaukis gyvenimu ir nesuk sau galvos. O man po visų bėdų jau norisi paaiškinimo, kas kodėl ir kaip vyksta mano gyvenime Pykstu dar vis ant viso pasaulio, ant dievo, ant savęs, protu suvokiu, kad tai nieko gera neduoda, bet širdis neklauso
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 21, 23:25)
Statau pradziai :
Moteriškas pasitikėjimas
Vyresniame amžiuje dauguma iš mūsų papilnėja. Tai nutinka dėl to, kad mes
kaupiame žinias.
Savaime suprantama, kad mūsų mažoje galvoje kažkada ima netilpti sukaupta
informacija. Tuomet visa tai pradeda skirstytis gražiame mūsų kūne... Dabar
aš viską suprantu!
Aš nesijaudinu dėl viršsvorio! Aš ne stora! Aš protinga!! Labai protinga!!!
Visos klasiškos panos turi būti matomos!
Argi gyvenimo tikslas: numirti sveikai ir gražiai? Geriau per gyvenimą
žengti su šokolado plytele vienoje rankoje, vyno taure kitoje, kad kelio
gale galėtume šūktelėti:
- Kas per kelionė!!!
Taip taip, vyrai, mes TOBULOS!!!
Nes:
- mes neplinkame,
- turime tik mūsų Tarptautinę dieną,
- galime rengtis ne tik rožine, bet ir žydra spalva,
- mes visad žinom, kad mūsų vaikai- tai mūsų vaikai,
- skęstant laivui, mus gelbsti pirmas,
- mums nereikia mokėti restorane,
- galime vienoje lovoje miegoti su kita mergina, ir dėl to mūsų
nevadins homoseksualiomis,
- vienu metu galime susikoncentruoti dviems dalykams,
- ir pagaliau: mes darom viską, ką daro vyrai... avėdamos
aukštakulniais bateliais!!!
tiesiog odė moterims, tobula.
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 22, 01:43)
bliambu nemiga ir man tai kaip durna prisigalvojau,o kas jei viktoriukas protiskai bus lb silpnutis kaip su tuo visi kiti susitaikis ka galeciau padaryt kad jam kuo lengviau butu na juk pati zinau daug pvz kai su cp uzauga protingi zmones o kaip bus mum?
ai zodziu jauciu cia pilnatis ir nemiga tokias neigiamas mintis ipute....
ai zodziu jauciu cia pilnatis ir nemiga tokias neigiamas mintis ipute....
ne nu, klausyk, nesidžiaugia ji kad nėra epi vaikui, dabar dar prigalvos kaži ko pati. Nežiūrėk taip toli į priekį, jau kai bus tas, tada ir galvosi, ką daryt, dabar tiesiog labai mylėk savo berniuką, būk pati geriausia mama jam ir viskas. Tegu viskas teka, o tu plauki pasroviui, neleisk įkyrioms mintims lįst į galvą. Tas nerimas dėl vaikų, jis mūsų nepaleidžia nei akimirkai, bet negali gyvent nuolat galvodama tik apie tai. dabar atsikelsi ryte visa pikta, neišsimiegojus per kvailas mintis Geriau jau vyt jas kuo toliau nuo savęs
Nu ką, pamoralizavau (jau bijau, kad man tuoj uždėsit "ignor'ą", kad nesimatytų mano postų), pasikavinau viena pati, einu kažką sugalvot chebrai pusryčių