Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

Labas rytas, ankstyva aš, jum nesimiega iš vakaro, o man rytais. Rokas įsigudrino atsikelt 6 val., atsliūkina pas mane, prikiša nosį man prie pat veido ir sako:"Uždeg sliesą, noliu sysių". Blyn, vos priepuolio vakar negavau, atsimerkiu, o ten dvi akys palei pat mano nosį blink.gif Tai va taip dabar kas rytas, jis nuskuta ir toliau miega, o aš varna, sėdžiu prie kompo, mezgu.

QUOTE(audratum @ 2011 01 21, 19:36)
o tu GREK nesibark ant manes nemegstu as tu daktaru, o albiau ieskoti sau ligu :rolleyes:Turbut mergaites ne gripas man ir pailsiu gan normaliai mazius mano miegalius tad ir as su juo pamiegu. Kalta cia Etna tas ugnikalnis musu saudo turbut ir atsiduoda sveikatai.

Nesibark čia ant jūsų, darot ką norit su savim biggrin.gif O jei rimtai, labai jautriai reaguoju į kito blogą savijautą, gal per daug info gavau, jūs net neįsivaizduojat, kad paprasčiausias negalavimas, gali būti rimtos ligos simptomas.

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 21, 21:26)

GREK, apie ką ta knyga? Dieve, gėda prisipažinti bet neprisimenu kada knygą kokia skaičiau, o ankščiau be knygų gyvent negalėjau. Mokykloj bibliotekininkė juokdavos kad nebeturi man nieko pasiūlyt, ba visa biblioteką perskaičius, prie namų visą biblioteką perskaičiau beveik, o dabar visai apsileidau.  doh.gif  blush2.gif

Ai, tu dar per jauna tai knygai, džiaukis gyvenimu ir nesuk sau galvos. O man po visų bėdų jau norisi paaiškinimo, kas kodėl ir kaip vyksta mano gyvenime smile.gif Pykstu dar vis ant viso pasaulio, ant dievo, ant savęs, protu suvokiu, kad tai nieko gera neduoda, bet širdis neklauso unsure.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 21, 23:25)

Statau pradziai  biggrin.gif :
Moteriškas pasitikėjimas
Vyresniame amžiuje dauguma iš mūsų papilnėja. Tai nutinka dėl to, kad mes
kaupiame žinias.
Savaime suprantama, kad mūsų mažoje galvoje kažkada ima netilpti sukaupta
informacija. Tuomet visa tai pradeda skirstytis gražiame mūsų kūne... Dabar
aš viską suprantu!
Aš nesijaudinu dėl viršsvorio! Aš ne stora! Aš protinga!! Labai protinga!!!
Visos klasiškos panos turi būti matomos!
Argi gyvenimo tikslas: numirti sveikai ir gražiai? Geriau per gyvenimą
žengti su šokolado plytele vienoje rankoje, vyno taure kitoje, kad kelio
gale galėtume šūktelėti:
-        Kas per kelionė!!!
Taip taip, vyrai, mes TOBULOS!!!
Nes:
-        mes neplinkame,
-        turime tik mūsų Tarptautinę dieną,
-        galime rengtis ne tik rožine, bet ir žydra spalva,
-        mes visad žinom, kad mūsų vaikai- tai mūsų vaikai,
-        skęstant laivui, mus gelbsti pirmas,
-        mums nereikia mokėti restorane,
-        galime vienoje lovoje miegoti su kita mergina, ir dėl to mūsų
nevadins homoseksualiomis,
-        vienu metu galime susikoncentruoti dviems dalykams,
-        ir pagaliau: mes darom viską, ką daro vyrai... avėdamos
aukštakulniais bateliais!!!
biggrin.gif  thumbup.gif

thumbup.gif tiesiog odė moterims, tobula.

QUOTE(laindrusa @ 2011 01 22, 01:43)
bliambu nemiga ir man tai kaip durna prisigalvojau,o kas jei viktoriukas protiskai bus lb silpnutis kaip su tuo visi kiti susitaikis  verysad.gif  ka galeciau padaryt kad jam kuo lengviau butu  g.gif  verysad.gif  na juk pati zinau daug pvz kai su cp uzauga protingi zmones o kaip bus mum?
  ai zodziu jauciu cia pilnatis ir nemiga tokias neigiamas mintis ipute....

ne nu, klausyk, nesidžiaugia ji kad nėra epi vaikui, dabar dar prigalvos kaži ko pati. Nežiūrėk taip toli į priekį, jau kai bus tas, tada ir galvosi, ką daryt, dabar tiesiog labai mylėk savo berniuką, būk pati geriausia mama jam ir viskas. Tegu viskas teka, o tu plauki pasroviui, neleisk įkyrioms mintims lįst į galvą. Tas nerimas dėl vaikų, jis mūsų nepaleidžia nei akimirkai, bet negali gyvent nuolat galvodama tik apie tai. dabar atsikelsi ryte visa pikta, neišsimiegojus per kvailas mintis unsure.gif Geriau jau vyt jas kuo toliau nuo savęs irnesakyk.gif

Nu ką, pamoralizavau (jau bijau, kad man tuoj uždėsit "ignor'ą", kad nesimatytų mano postų), pasikavinau viena pati, einu kažką sugalvot chebrai pusryčių smile.gif
Atsakyti
Labu rytu. smile.gif

Pasilabinu ir bėgu mankštą daryt. Vakar vakare leidau sau jos nedaryt tai daba reiks dvigubai atdaryt kad sažinė truputi atleistu. biggrin.gif

Tik noriu palaikyt kompanija GREK, ir pabart Laindrusa. nono.gif Tikrai, vienas rūpestėlis kaip ir atkrito, tai skubi prisimastyt kitų? Antra mano mama. doh.gif Ta irgi visko sakė buvo prisigalvojus kad aš nieko doro nemastysiu, nemokėsiu skaityt, apie rašymą iš vis minčių neturėjo, o jau penkių metų pradėjau raides pažinti, keverzuoti rutuliukus, pagaliukus, mokytis rašyt. biggrin.gif Galvojo nemokėsiu savęs apsitarnauti, viską darydama už mane, o kai pati pradėjau susiimt, mokytis apsirengt t.t tada praregėjo truputi kad kažka ir pati galiu. doh.gif doh.gif doh.gif

GREK, oi koks Rokutis. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 22 sausio 2011 - 11:57
QUOTE(vikma @ 2011 01 21, 18:24)
Manasis snd tai isvis linksmas kaip niekad,o miegojo prastai nes pilnatis uzlangobet jaucias snd tai isivis superiskai,keista ji toki matyt.snd ejom pas pulmonologe,gan ilgai reikejo islaukti,nu galvojau kaip cia mes isbusim,bet nieko viskas ciotkai buvo,prijuokino jis ten mus kas mate,o ir pats puikios nuotaikos buvo,bet buvo bajeris kai jis prie valytojos prikibes buvo,kur ji ten ir jis,ir ziuri kaip darbuojas,o jis taip zvengia isjos,ji valo o tas sekioja sluota,ir pasikukciodamas juokias,valytoja pasilenkia prie kibiro skudura isplauts,tas lenkias kartu ir valytojai taip graziai timteli uzplauku kad pakeltu galva,poto taip svelniai priliecia jos veida kad ziuretu iji,nu sakau pavaro jis lotuliukas.gif bet pastoviai ja sutinkam ir niekad taip isjos nesijuoke,ir isvis snd isvisu juokes,visiem buvo keista matyt ji toki,nes mus ten personlas jau pazysta  prisigaminom vit d mes snd lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Lenusikas @ 2011 01 21, 19:14)

Pas mus tas pats buvo, vadinasi triju denu temperatura. Irgi nieko nebuvo, ir valge ir zeidzia, tik temperatura  O po triju dienu ir temperaturos nebebuvo mirksiukas.gif

bet mums tik viena nakti buvo temp g.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 21, 23:25)

Pasiemiaus iseigines nuo ***** ta pilnatis pribaigs  doh.gif islenda horizonte toooooks blynas pro langus ziurint kad atrodo prie pat lango kabo o nakti uzmigt neina vartais vartais  doh.gif nerviski pasalivajut ale laikau savy rankose  lotuliukas.gif o ir MB iseigines tai pramogaujam buvom nuleke prie juros pasivaiksciojom kriauklytes,akmenukus parankiojom i jura pametem  wub.gif apsiziurejom vietas kur vasara leksim maudytis  thumbup.gif
Man tas pats  drinks_cheers.gif jauciu cia pilnatis sita veikia skaiciau visiems ji veikia  doh.gif
Aha 3pusl a 6pusl nenori  kol perkaiciau viska
Liuksiskos naujienos 

Ne dantuku cia kalte 
drinks_cheers.gif ka as ir sakau

[i]Moteriškas pasitikėjimas

smagu prie juros wub.gif
nezinau kur tie dantys, nes temp nukritro viena nakti pabuvus, dantu nera....

liuks tos moterys thumbup.gif
Atsakyti
LABA DIENA 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 01 22, 09:21)
Labas rytas, ankstyva aš, jum nesimiega iš vakaro, o man rytais. Rokas įsigudrino atsikelt 6 val., atsliūkina pas mane, prikiša nosį man prie pat veido ir sako:"Uždeg sliesą, noliu sysių". Blyn, vos priepuolio vakar negavau, atsimerkiu, o ten dvi akys palei pat mano nosį  blink.gif Tai va taip dabar kas rytas, jis nuskuta ir toliau miega,

nu cia tai geras lotuliukas.gif akis pamaciud nepagalvojai kad sapnuoji siaubaka:lotuliukas:
Papildyta:
Nežiūrėk taip toli į priekį, jau kai bus tas, tada ir galvosi, ką daryt, dabar tiesiog labai mylėk savo berniuką, būk pati geriausia mama jam ir viskas. Tegu viskas teka, o tu plauki pasroviui, neleisk įkyrioms mintims lįst į galvą. Tas nerimas dėl vaikų, jis mūsų nepaleidžia nei akimirkai, bet negali gyvent nuolat galvodama tik apie tai.

mano mamos zodziai,ji man visad ikrecia iprota,kai tarkim suzinau vel kokia diagnoze ir jei mama tuo metu paskambins kai as vel nenormaliose mintyse ir verkiu,tai ji sako suprantu kad sunku,gaila anukelio, bet ka sako bepadarysi bus kaip bus,nesigriausk,nu tada vel aprimstu ir gyvenam toliau iprasta vaga ax.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 01 21, 18:46)
Vikma, kaip mezgimas, juda ? šaunuolis tavo bernelis, su jumoro jausmu giliu, jei taip moka prajuokint visus smile.gif

nu jam cia vakar ir snd tebesitiesia tie juoko priepoliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu apsimysk jei nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet nerealiai faina matyt ji su sypsena ir dar tokiu nerealiu juoku lotuliukas.gif blush2.gif ir labai demesio nori,nu visai kitas vaikas thumbup.gif
Papildyta:

o tu zalia ruta doh.gif blink.gif
Papildyta:
Kaip dziugu kada vaikas linksmas, ir mama tada su visai kita nuotaika thumbup.gif  wub.gif . As irgi siandien pastebejau kad mano zirniukas visai kitoks, toks ramesnis ir daug jokesi thumbup.gif .

aha tikra tiesa nuotaika man superine thumbup.gif tiesiog visas kunas dziaugias wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai gal cia kokia pilnatis taip teigiamai vaikus veikia,va ir pas jusu juokas skamba namie mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 21, 21:26)
Vikma, oi koks šelmis Deivydukas. thumbup.gif  lotuliukas.gif Ką naujo pasakė gydytoja?

nu vakar tikrai toks ir buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o naujienos tai geros,pasake kad pirma karta mato tokius svarius plauciu kai jokio cipimo,karkaliavimo thumbup.gif ir pasimazinom astmos vaistu doze,stebesim,ir gydytoja sako kazkoks jis man kitoks,toks ramesnis,kolidoriui sako negirdejau klykimu,tu nerviniu priepoliu,sako tik juokas jo lotuliukas.gif dar ikabineta buvo isiverzes kartu su kita mama bet irgi juokdamasis:lotuliukas: ir graziai ejo isvesti,o taip anksciau pabandyk ji isvesti jei jis nori ieiti doh.gif ovakar saunuolis,ai dar pas neurologes buvo isiverzes,ji tokia nesupratau,o deivids vel juokias bet tai skardziai lotuliukas.gif
Papildyta:
labas VMMI mirksiukas.gif kaip jus besilakot? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena wacko.gif wacko.gif wacko.gif

Puse nakties nemiegojau doh.gif greiciau ta pilnatis baigtusi doh.gif

QUOTE(laindrusa @ 2011 01 21, 23:43)
a vat sitas tinka nu tik sonine ir agurkiukus savo gamybos ekologiskus as pridedu....

bliambu nemiga ir man tai kaip durna prisigalvojau,o kas jei viktoriukas protiskai bus lb silpnutis kaip su tuo visi kiti susitaikis  ka galeciau padaryt kad jam kuo lengviau butu  na juk pati zinau daug pvz kai su cp uzauga protingi zmones o kaip bus mum?
  ai zodziu jauciu cia pilnatis ir nemiga tokias neigiamas mintis ipute....

Abizajies biggrin.gif istraukiau gi savo gamybos is skladuko biggrin.gif

Ne ziuriu ir tave ta pilnatis veikia doh.gif nu kam tu kisi dabar tokias mintis i savo galva doh.gif

QUOTE(GREK @ 2011 01 22, 07:21)
Blyn, vos priepuolio vakar negavau, atsimerkiu, o ten dvi akys palei pat mano nosį

ne nu, klausyk, nesidžiaugia ji kad nėra epi vaikui, dabar dar prigalvos kaži ko pati. Nežiūrėk taip toli į priekį, jau kai bus tas, tada ir galvosi, ką daryt, dabar tiesiog labai mylėk savo berniuką, būk pati geriausia mama jam ir viskas. Tegu viskas teka, o tu plauki pasroviui, neleisk įkyrioms mintims lįst į galvą. Tas nerimas dėl vaikų, jis mūsų nepaleidžia nei akimirkai, bet negali gyvent nuolat galvodama tik apie tai. dabar atsikelsi ryte visa pikta, neišsimiegojus per kvailas mintis  Geriau jau vyt jas kuo toliau nuo savęs
Nu ką, pamoralizavau (jau bijau, kad man tuoj uždėsit "ignor'ą", kad nesimatytų mano postų), pasikavinau viena pati, einu kažką sugalvot chebrai pusryčių

lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif moralizuok moralizuok drinks_cheers.gif reik kartais ir paburbuliuot biggrin.gif man tavo optimizmas thumbup.gif
Atsakyti
user posted imagenaujove pries vaiko pilvo diegliukus ,kad oro neprirytu bigsmile.gif

einu skaity ka priraset 4u.gif

laba dziena 4u.gif
Atsakyti
Nu ką, pamoralizavau (jau bijau, kad man tuoj uždėsit "ignor'ą", kad nesimatytų mano postų), pasikavinau viena pati, einu kažką sugalvot chebrai pusryčių smile.gif

as noreciautaves paklaust vieno klausimuko unsure.gif kaip cia pradejus g.gif kada pirma karta tu pastebejai kad kazkas tau yra?ar pradejai prastai jaustis?jeinenori gali neatsakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 22, 15:01)
LABA DIENA 4u.gif

aha tikra tiesa nuotaika man superine thumbup.gif tiesiog visas kunas dziaugias wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tai gal cia kokia pilnatis taip teigiamai vaikus veikia,va ir pas jusu juokas skamba namie mirksiukas.gif
Papildyta:

nu vakar tikrai toks ir buvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o naujienos tai geros,pasake kad pirma karta mato tokius svarius plauciu kai jokio cipimo,karkaliavimo  thumbup.gif ir pasimazinom astmos vaistu doze,stebesim,ir gydytoja sako kazkoks jis man kitoks,toks ramesnis,kolidoriui  sako negirdejau klykimu,tu nerviniu priepoliu,sako tik juokas jo lotuliukas.gif dar ikabineta buvo isiverzes kartu su kita mama bet irgi juokdamasis:lotuliukas: ir graziai ejo isvesti,o taip anksciau pabandyk ji isvesti jei jis nori ieiti doh.gif ovakar saunuolis,ai dar pas neurologes buvo isiverzes,ji tokia nesupratau,o deivids vel juokias bet tai skardziai lotuliukas.gif
Papildyta:
labas VMMI mirksiukas.gif kaip jus besilakot? 4u.gif

Oi kaip smagu kad pagaliau tokios geros naujienytės pas jus, rimsta ligelės. Kad ir toliau taip viskas eitus. mirksiukas.gif thumbup.gif O kad toks linksmutis daros ir dar linksmina visus aplinkui dar superiškiau, tikras šaunuoliukas. thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 22, 16:07)
man tavo optimizmas  thumbup.gif

Oi, Ramunka, kad tik nepritruktų man jo, nors dar turiu atsargoj. Gal už tai ir rašau čia visom, dalinu patarimus, kad esant reikalui man gerai įkrėstumėt. Nors labai tikiuosi, kad to neprireiks, daug skaitau, semiuosi, tsakant, išminties, gal ir kvaila, bet šventai tikiu, kad ateitis dar laukia manęs, kad baigėsi mano juodas dryžis, toliau bus baltas, platus, didelis...

QUOTE(vikma @ 2011 01 22, 16:11)
as  noreciautaves paklaust vieno klausimuko unsure.gif kaip cia pradejus g.gif kada pirma karta tu pastebejai  kad kazkas tau yra?ar pradejai prastai jaustis?jeinenori gali neatsakyt ax.gif

nereikia čia vartyt akių ir kuklintis, klausk drąsiai visada. nematau reikalo slėpt, kaip tik norisi, kad visos žinotų, kad laiku susigriebtų. Tiesiog prausdamasi apsičiuopiau guzelį krūtyje, nei skausmo, nei maudimo, jokių įtarimų net nebuvo. Pradžia tokia. Nors dabar daug skaitinėjau, tai tie simptomai (nemiga, nerimas, jėgų, nuotaikos nebuvimas) ir yra patys pirmieji ligos požymiai. Viską verčiau pergyvenimams dėl Roko negalios, nuovargiui, o nežinojau, kad pati pradžia ligos buvo. Ir iš tos krūties prastai pienas bėgo, o Rokas kai gimė mažas ir silpnas, pats nevalgė, nutraukinėjau, gal ir tas įtakos turėjo. Pati save buvau apleidus, pykau ant viso pasaulio, gyvenau su savo skausmu ir man taip buvo gerai. Per dieną pora puodelių kavos ir cigarečių pakelis, vakare vyras primindavo, kad pavalgyčiau. Kasdiena darbas su vaiku, internetas, skaitymas apie vcp, lyg tai kažką galėjo pakeist. Bet atrodė, kad turiu žinot viską, kad taip bus lengviau. Senbuvės jau žino mano istoriją, nenoriu kartotis. Žodžiu, savim nesirūpindama, ligos išvengti aišku nepadėjau.
Todėl dabar ir burbuliuoju jum - saugokit ir mylėkit save, ilsėkitės, maitinkitės normaliai, palauks neplauti indai, nevalytos dulkės ir kiti nereikšmingi dalykai. O vaikui reikalinga sveika mama.
Atsakyti
Sveikos mamytes. Seniai cia nesirodziau. Bet turiu jums idomia naujiena, o tiksliau gal but viena is budu ar galimybiu gydyt savo vaikus. Daugiau skirta gal toms, kuriu vaikai turi VCP, epi ir hidrocefalija. Nes negalaviumu priezastys g.b. (nors aisku tu priezasciu g.b. ir kitu) panasios kaip ir mano vaikams: gimdymo traumos ir skiepu zala.
Nenoriu kartotis. Pasakysiu tik, kad tas problemas tvarko osteopatai ir homeopatai. Apie savo vaikus parasiau cia:
http://www.supermama...?...91048&st=24
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 22 sausio 2011 - 16:47
QUOTE(GREK @ 2011 01 22, 16:56)
nereikia čia vartyt akių ir kuklintis, klausk drąsiai visada. nematau reikalo slėpt, kaip tik norisi, kad visos žinotų, kad laiku susigriebtų.

taiva susigriebiam tada kai jau per velu,nes visalaika atrodo kad tai tikrai nenutiks "man",bet.ir gaila kad neklausom aplinkiniu patarimu, perspejimu ir grieztu komentaru sveikatos labui. doh.gif
o tai tau tas guzelis atsirado kiek supratau pagimdzius?bet ir kiek supratau laiku spejot uzkirsti kelia...nu pavarai kava ir cigaretai visa diena doh.gif bet tada atrode turbut tai vienintele iseitis raminti nervus.
o va as nzn kuom man viskas baigsis ax.gif turiu prie tulzies puslies maziliuka augliuka,kuria atrado nesciai,tada man bbuvo soku sokas,verkiau vos ne kruvinom asarom,atsimenu abu su vyru lovoj verkem,ir vos ne tokiom mintim kaip apie mirti kalbejau doh.gif durne as blush2.gif kasmet ja turiu tikrtin kad nedidetu baisiai,o tada jau nzn kas butu,nu nu sake kad tulzies pusle salintu,bet kiek tokiu zmoniu gyvena be jos ir nieko,bet tada nesciai man buvo kazkas baisaus,opaskui susigyvenau,ir gyvenu iki siol,tikpaskutiniu metu vel kazkoks idomus jausmas,as turiu rytais butinai kanors uzvalgyt,jei nespeju,tada eisiu vemdama,silpna bus,kaip ir nesciai buvo,kad ir kaip noreciau buti kuda,bet negaliu,nes turiu valgyt,nes nenoriu vemti lotuliukas.gif blink.gif smile.gif ir va papildomi visokie stresai mane skatina valgyt,kaip kitom uzsidaro viskas ne neikisi iburna...
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 01 22, 16:56)
Žodžiu, savim nesirūpindama, ligos išvengti aišku nepadėjau.
Todėl dabar ir burbuliuoju jum - saugokit ir mylėkit save, ilsėkitės, maitinkitės normaliai, palauks neplauti indai, nevalytos dulkės ir kiti nereikšmingi dalykai. O vaikui reikalinga sveika mama.

burbuliuok ir tik daugiau,nes kitaip galim ir nesusivokti,o tik tavo isgyventi potyriai gali mus apsiviesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 22, 19:50)
o tai tau tas guzelis atsirado kiek supratau pagimdzius?bet ir kiek supratau laiku spejot uzkirsti kelia...nu pavarai kava ir cigaretai visa diena doh.gif bet tada atrode turbut tai vienintele iseitis raminti nervus.
o va as nzn kuom man viskas baigsis ax.gif turiu prie tulzies puslies maziliuka augliuka,kuria atrado nesciai,tada man bbuvo soku sokas,verkiau vos ne kruvinom asarom,atsimenu abu su vyru lovoj verkem,ir vos ne tokiom mintim kaip apie mirti kalbejau doh.gif durne as blush2.gif kasmet ja turiu tikrtin kad nedidetu baisiai,o tada jau nzn kas butu,nu nu sake kad tulzies pusle salintu,bet kiek tokiu zmoniu gyvena be jos ir nieko,bet tada nesciai man buvo kazkas baisaus,opaskui susigyvenau,ir gyvenu iki siol,tikpaskutiniu metu vel kazkoks idomus jausmas,as turiu rytais butinai kanors uzvalgyt,jei nespeju,tada eisiu vemdama,silpna bus,kaip ir nesciai buvo,kad ir kaip noreciau buti kuda,bet negaliu,nes turiu valgyt,nes nenoriu vemti lotuliukas.gif  blink.gif  smile.gif ir va papildomi visokie stresai mane skatina valgyt,kaip kitom uzsidaro viskas ne neikisi iburna...
Papildyta:

burbuliuok ir tik daugiau,nes kitaip galim ir nesusivokti,o tik tavo isgyventi potyriai gali mus apsiviesti 4u.gif

nea, vos tik apsičiuopiau, kitą dieną jau lėkiau pas gydytoją, viskas per keletą mėnesių išsisprendė.
O dėl mano "maisto", ne tai kad nervus raminau, tiesiog buvau pervargus, valgyt nelindo visai. Po Roko diagnozės, negalėjau nieko praryt, per porą mėn. nukrito apie 10kg. Kai gydytojai pasakė, kad galiu kažką padaryt gero vaikui su mankštom ir masažais iki 2-3metų, tą ir dariau, kaip pamišėlė, kiaurą dieną. Ryte atsikeliam, mankšta, masažas, pamaitinu, paruošiu pietus, gi dar pradinukę turėjau namie, prieš piet vėl mankšta masažas, Roką užmigdau pietų, tada sėdam su dukra pamokas ruošt, skubu ruošt vakarienę, atsikelia mažius, pavalgo, pažaidžia, dar man kambarių tvarkymas, skalbiniai, dulkės - kaip gi aš galiu nepadaryt ko nors, grįžta vyras, duoda velnių, kad aš dar nevalgius, pavalgom visi, tada vėl mankšta, masažas, visus suguldau, pati vos iki vonios ir iki lovos, ne visada net nusipraust norisi. Vaiką buvau pripratinus, net migdydama masažavau pirščiukus, tiesiog sėdėdama su juo, laikydama ant kelių, nuolat trindavau rankytę.
Va taip mes gyvenom apie gerus metus.
Ir jaučiu, aš ne viena tokia, ne tik iš manęs galit gaut patarimų.
Mokykitės geriau iš svetimų klaidų, tada ne taip skauda.

O tavo vietoj, nelaukčiau, eięiau pas kitą gydytoją, klausčiau nuominės, negalima savy augint visokio brudo, geriau šalint, nežinai kada ir kas privers jį pradėt augti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 22 sausio 2011 - 22:53