Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

Laindrusa, liuks naujienos thumbup.gif thumbup.gif
Ernesta, gal nervą slankstelis užspaudė unsure.gif

Ramunka, šaunumėlis thumbup.gif 4u.gif
Lenusikas, nu yr kaip yr, nesinervink 4u.gif tokie žmonės anksčiau ar vėliau patys gauna per nagus cool.gif

Fonema, kraują darykit, gal parodys kokią infekciją unsure.gif Nesirkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 21, 18:15)
unsure.gif o nuo ko cia dabar jum taip,a vel kokia zaraza  kabinsis doh.gif o kaip jaucias?

nesuprantu doh.gif dabar temp.nera, ir valgo, ir zaidzia, ziuresim kaip vakare bus.

QUOTE(Medute28 @ 2011 01 21, 18:17)

Fonema, kraują darykit, gal parodys kokią infekciją  unsure.gif Nesirkit  4u.gif

infekcijos neturetu buti, nes kai ji buna iskart vaikas viduriuoja, kad ir ka bevalgytu...na su lauksim vakaro, o tada matysim.
Atsakyti
Manasis snd tai isvis linksmas kaip niekad,o miegojo prastai nes pilnatis uzlango doh.gif bet jaucias snd tai isivis superiskai,keista ji toki matyt.snd ejom pas pulmonologe,gan ilgai reikejo islaukti,nu galvojau kaip cia mes isbusim,bet nieko viskas ciotkai buvo,prijuokino jis ten mus kas mate,o ir pats puikios nuotaikos buvo,bet buvo bajeris kai jis prie valytojos prikibes buvo,kur ji ten ir jis,ir ziuri kaip darbuojas,o jis taip zvengia isjos,ji valo o tas sekioja sluota,ir pasikukciodamas juokias,valytoja pasilenkia prie kibiro skudura isplauts,tas lenkias kartu ir valytojai taip graziai timteli uzplauku kad pakeltu galva,poto taip svelniai priliecia jos veida kad ziuretu iji,nu sakau pavaro jis lotuliukas.gif bet pastoviai ja sutinkam ir niekad taip isjos nesijuoke,ir isvis snd isvisu juokes,visiem buvo keista matyt ji toki,nes mus ten personlas jau pazysta lotuliukas.gif prisigaminom vit d mes snd lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
karsta.gif eikit sau, mažinkit tempus, nu nespėju aš sad.gif
Jaučiu ryt ir aš eisiu ant kilimo, nes nenorėjau tiek cituot, o visko galiu neprisimint smile.gif
Bandysiu pakomentuot:

Pirmiausia, Joolita, tiesiog negali sėdėt namie, nes kaip tave ras tas tavo vienintelis, o ir tavo grožio negalima slėpt tarp keturių sienų, rimtai. Tik tikėk, ne visi vyrai blogi, labai linkiu , kad ir tau pasisektų kaip Ramunkai, Mimmi.

Ernestyta, naudokis savo jaunyste, kol tik gali ir nori, čia jos iš pavydo gyvatės visos tau taip sako lotuliukas.gif

Audratum, nori ir velnių gaut? Mikliai pas daktarus varai, nejuokauk su sveikata.

Laindrusa, kaip gerai, kokios naujienos thumbup.gif labai džiaugiuosi dėl tavo pupos ir tavęs smile.gif

Medute, pabandyk kokią protingą dietą, kad ir chazano, jau rašiau, kad man ji po gimdymo labai pagelbėjo, -14kg, jie taip ir negrįžo. Nukris tas svoris, tik nepergyvenk, svarbu pati gerai jautiesi. Daug priaugo tavo pyplys bigsmile.gif bus stiprus vyras smile.gif

Ramunka - sveikinam jus, naujus Danijos piliečius 4u.gif Liūdna, kad mus palieka žmonės, bet ką darysi.

Fonema, laikykitės, neįsisirkit tik labai 4u.gif

NikeZ, košmaras kažkoks, neimk į širdį, po keleto metų galėsi tai pindusei nuvest ir parodyt savo merginą, viskas turi būti gerai, nes tiek darbo įdedat į vaiką. Ir smagu, kad mažei tinka naujas mišinukas smile.gif

Vikma, kaip mezgimas, juda ? šaunuolis tavo bernelis, su jumoro jausmu giliu, jei taip moka prajuokint visus smile.gif

Nu gal jau visom parašiau, jei kam ne - duokit velnių smile.gif
Skaitau "Trobelę", oi yra apie ką pagalvot, traukia ta knyga mane kaip magnetas smile.gif

Čiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 21, 17:11)
O batai brangus buvo?

300lt verysad.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vikma @ 2011 01 21, 17:24)
Manasis snd tai isvis linksmas kaip niekad,o miegojo prastai nes pilnatis uzlango doh.gif bet jaucias snd tai isivis superiskai,keista ji toki matyt.snd ejom pas pulmonologe,gan ilgai reikejo islaukti,nu galvojau kaip cia mes isbusim,bet nieko viskas ciotkai buvo,prijuokino jis ten mus kas mate,o ir pats puikios nuotaikos buvo,bet buvo bajeris kai jis prie valytojos prikibes buvo,kur ji ten ir jis,ir ziuri kaip darbuojas,o jis taip zvengia isjos,ji valo o tas sekioja sluota,ir pasikukciodamas juokias,valytoja pasilenkia prie kibiro skudura isplauts,tas lenkias kartu ir valytojai taip graziai timteli uzplauku kad pakeltu galva,poto taip svelniai priliecia jos veida kad ziuretu iji,nu sakau pavaro jis lotuliukas.gif bet pastoviai ja sutinkam ir niekad taip isjos nesijuoke,ir isvis snd isvisu juokes,visiem buvo keista matyt ji toki,nes mus ten personlas jau pazysta lotuliukas.gif prisigaminom vit d mes snd lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip dziugu kada vaikas linksmas, ir mama tada su visai kita nuotaika thumbup.gif wub.gif . As irgi siandien pastebejau kad mano zirniukas visai kitoks, toks ramesnis ir daug jokesi thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 21, 17:22)
nesuprantu doh.gif dabar temp.nera, ir valgo, ir zaidzia, ziuresim kaip vakare bus.
infekcijos neturetu buti, nes kai ji buna iskart vaikas viduriuoja, kad ir ka bevalgytu...na su lauksim vakaro, o tada matysim.

Pas mus tas pats buvo, vadinasi triju denu temperatura. Irgi nieko nebuvo, ir valge ir zeidzia, tik temperatura g.gif . O po triju dienu ir temperaturos nebebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos nu ir pavarot mes lauke buvom kelis ratus aplink miesteli apsukom, o jus tiek priraset. Ernestytaaa tu pas mus saunuole, noreciau , kad mano Benukas tiek pasiektu. Vikma stebuklu dar buna ir as jais tikiu. Laidrusa dziugu, kad jums viskas gerai. Lenusikas nenusimink man su masiniuku taip buvo, dar ir dabar ant nervu as. Medute smagu, kad Andreja vel mankstinsis, o tu GREK nesibark ant manes nemegstu as tu daktaru, o albiau ieskoti sau ligu :rolleyes:Turbut mergaites ne gripas man ir pailsiu gan normaliai mazius mano miegalius tad ir as su juo pamiegu. Kalta cia Etna tas ugnikalnis musu saudo turbut ir atsiduoda sveikatai.
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 19, 21:10)
Tai va, ir man per tėtį ypač vaikystėj teko daug visko patirt, kiek yra teke bėgt iš namų, matyt įvairių vaizdelių, į mokyklą važiuot visą naktį nemiegojusiai, ir t.t. Dabar šiek tiek geresnė situaciją, kas dvi savaites porą dienų buna "linksmybės", bet laimė kad visad ant savaitgalio pinigus gauna tai jau tais savaitgaliais stengiames su mama kur nors tept mieles, į kaimus išlėkt.  smile.gif Na bet nėr to blogo kas neišeitu į gera. Kad ir kiek visko teko ir tenka patirti tik sustiprino mane. Kai reikia būnu kietos dušelės. Jokios smulkios problemytės nebeveikia.  smile.gif

O tai tu gal ir pasiulei siuzeta naujausiam spektakliukui? Kokiom temom kiti jusu spektakliukai buna?

QUOTE(Mimmi @ 2011 01 19, 22:47)
Orestukui nekas, prasidėjo vandenė, smegenų žievė randėja, vakar 3 priepuoliai buvo su traukulias. Nu baisu. Mažiukui girdo stiprius 5rūšių vaistus (nuskauminančius, raminančius, nuo traukulių), tad jis beveik visada miega. Rankytė negyja, kenčia stiprius skausmus.

verysad.gif

QUOTE(joolita @ 2011 01 20, 16:03)
Isidejau sita nuotrauka,pazintyse...visokie priskreto,nepalieka ramybeje,gal sakau reiks  i pasimatyma koki nuslinkti...
user posted image
niu,pasakykit savo nuomone...dar verta grieko? ax.gif

Eina sau wub.gif
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 20, 22:59)
Jolita, nuo kaulų vos atlupo matyt, prisisiurbė prie krūtinkaulio iš nugaros 

biggrin.gif

QUOTE(NikeZ @ 2011 01 21, 12:03)
ne akazkokia kita gyd sake  doh.gif ,tegu neseka pasaku pati laikoma kelia kojas lipa laiptais varto ranka knygutes,paprasai pakoset tai koseja biggrin.gif paprasai pakratyt galva pakrato

biggrin.gif liuks mergaite

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 21, 13:57)
O dėl tų daktarų pasakų apie nevaikščiojimą ir panašiai esu nesyk sakius kad ir man tą patį piešė. Net juokės sakė kai iki trijų metų mama vis visokių mankštų, masažų, prašydavo, sanatorijų. Atseit nieko iš to nepeš.

O koks pas tave cp - spastinis ar misrus?

QUOTE(audratum @ 2011 01 21, 16:07)
jis zmogutis mazas zmogutis kuris turi dar daug ko ismokti. Jolituk pas Bena ir smegenys mirusios nevisos bet nemaza dalis ju. prognoziu mums jokiu nebuvo, o dabar sansu dideja. svarbu, kad likusios smegeneles gewrai dirbtu, zinau skaiciau vieno mokslininko darba, kuris tirinejo zmogaus smegenis ypac tokiu vaikuciu kartais ivykdavo stebukas ir tos smegenys kurios dirba perima darba tu negyvu smegenu darba zodziu vaikuciams augant keisdavosi smegenu veikla, svarbu tik lavinti jas. Zodziu viltis visada yra 4u.gif

4u.gif

QUOTE(laindrusa @ 2011 01 21, 17:31)
labutis  4u.gif
na mes jau grizom. epi nera !!!!!!!!!!!  thumbup.gif  clap.gif

Ziauriai cia sveikinam thumbup.gif

QUOTE(vikma @ 2011 01 21, 17:35)
thumbup.gif  thumbup.gif va kaip gerai,kad neturit epi thumbup.gif o tai kas tada buvo kai pastebedavai rytais lyg epi priepuolius?

Aha, kas ten buvo?

QUOTE(vikma @ 2011 01 21, 18:24)
kur ji ten ir jis,ir ziuri kaip darbuojas,o jis taip zvengia isjos,ji valo o tas sekioja sluota,ir pasikukciodamas juokias

biggrin.gif
Atsakyti
Oho kiek vėl prirašėt. smile.gif

Medute28, nežinau, gal ir koks nervukas man vėl užsispaudė. Reikėtu vėl procedūrų stuburiukui, dėja iki vasaros teks pakentėti, nebent centre metodistės paprašyt po blatum nors penkių dienų masažiuko. g.gif Nors kasdien į jį važinėt tingėčiau, nežinau, reiks pamastyt.

Vikma, oi koks šelmis Deivydukas. thumbup.gif lotuliukas.gif Ką naujo pasakė gydytoja?

GREK, apie ką ta knyga? Dieve, gėda prisipažinti bet neprisimenu kada knygą kokia skaičiau, o ankščiau be knygų gyvent negalėjau. Mokykloj bibliotekininkė juokdavos kad nebeturi man nieko pasiūlyt, ba visa biblioteką perskaičius, prie namų visą biblioteką perskaičiau beveik, o dabar visai apsileidau. doh.gif blush2.gif

Barenl, vadovas pats sugalvojo tokį spektakliuką su manim sukurti. smile.gif Labai pastaruoju metu esu vadovą apkrėtus savo energiją. lotuliukas.gif O kiti mūsų spektakliukai apie meilę, buitį, panašiai. Gali pasiskaityti apie juos mano grupės puslapėlyje, nesenai sudėjau pagrindinių spektakliukų išsamius aprašymus. mirksiukas.gif O grupės adresas mano paraše. mirksiukas.gif

Pas mane mišrus cp, visų cerebrinio formų puokštelė. smile.gif Labiausia dominuoja visų galunių kvadriplegija.
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 21, 16:39)
aha su ziniasklaida ir ledkalniai pralauziami lotuliukas.gif o tu gal is patirties cia sakai? ax.gif

na is patirties.... pati kazkada studiju metu buvau ziniasklaidos atstove tai truputeli zinau kur ir ka pajudint teko dalyvaut ivykiuose kur viesumas zmonems gyvenimus isgelbejo ....

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 21, 16:39)
Laindrusa, kokios geros naujienos.  thumbup.gif   wub.gif

Aciu tau.. o tu mergiot pati laikykis 4u.gif del tevo net nebandyk nervuotis juk jis pats save kankina o tu juk stipri ir tikiu kad po tu keliu akimirku (kai taip suskauda sirdy ji pamacius isgerus) tu moki nusisypsot sau ir toliau lekt iskelus galva thumbup.gif
o del mamytes tai laikykis 4u.gif kaip suprantu is jos stiprybe paveldejai thumbup.gif

QUOTE(Lenusikas @ 2011 01 21, 16:56)
....Zuodziu AFERISTE. I emaila ne atsako, i skype irgi. Radau juodam sarase ja, tai kad as ne viena tokia doh.gif . Tai dabar tokia pikta i save  aggressive.gif.

juk pati zinai - NESIDZIAUG RADUS NEVERK PAMETUS taigi praradai 150 greitoj ateity sutaupysi 450 !!!! va taip va thumbup.gif

QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 21, 17:11)
laindrusa  thumbup.gif  4u.gif

o mano maziukui sianakt temp.pakilo:(nesuprantu ir nuo ko...mankstos baigtos, bent jau iki pirmadienio, matysim kaip su temp.bus....
kaip man cia gera pas jus.as paskaitau tai taip sutvirteju ax.gif

ot ir ne tu klysti tu ne sutvirteji tu atrandi savaja tvirtybe kuri yra tavyje rolleyes.gif gal pati nejausdama mus paguodi ir pralinksmini 4u.gif o temp gal dantukai kalti? g.gif

QUOTE(barenl @ 2011 01 21, 19:29)
Ziauriai cia sveikinam  thumbup.gif
Aha, kas ten buvo?
biggrin.gif

na sako kad gal siaip demesys buvo sukauptas kas vyksta uz galvos todel akis ir verte.... na tikiuos daugiau nebus.... filmuotoj medziagoj ir neurologam atrode kaip epi bet tyrimai nerodo.... zodziu tikiuos kad taip ir nurims....

Medute o tai kiek tiksliai tavo svoris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laindrusa: 21 sausio 2011 - 21:01
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 21, 20:57)

Aciu tau.. o tu mergiot pati laikykis  4u.gif  del tevo net nebandyk nervuotis juk jis pats save kankina o tu juk stipri ir tikiu kad po tu keliu akimirku (kai taip suskauda sirdy ji pamacius isgerus) tu moki nusisypsot sau ir toliau lekt iskelus galva  thumbup.gif
  o del mamytes tai laikykis  4u.gif  kaip suprantu is jos stiprybe paveldejai  thumbup.gif

Nežinau iš kur dabar tą stiprybė, vaikystėj gal dėl visko per daug ašarų išliejau, kad taip jų trukumas dabar. lotuliukas.gif Vaikystėj, paauglystėj buvau tikra silpnavalė. Tiesiog teko savo kely sutikt kelis labai stiprius žmogiukus kurie atverė akeles ir išmokė kiekvieną likimo smugiuką sutikt kaip išbandymą, nepasiduoti kas bebutu. Pameginau, patiko, ir su laiku įsikirtau tą sistemą. biggrin.gif Mama mano irgi stipri, tik kartais mėgsta per daug padramatizuot, per daug viską į širdį ima, kartais net moralus jai atskaitau. smile.gif
O aš taip, galiu viena akimirką verkti, o kita minute išlėkt kažkur švytinti tarsi niekur nieko. Puikiai įvaldžius šį meną, na juk neveltuj artistė. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labu vakaru 4u.gif

Abaldiet 6pusl swoon.gif a isprotejot moteros jus pakakot bent nueinat biggrin.gif

Pasiemiaus iseigines nuo ***** ta pilnatis pribaigs doh.gif islenda horizonte toooooks blynas pro langus ziurint kad atrodo prie pat lango kabo blink.gif o nakti uzmigt neina vartais vartais doh.gif nerviski pasalivajut ale laikau savy rankose lotuliukas.gif o ir MB iseigines tai pramogaujam buvom nuleke prie juros pasivaiksciojom kriauklytes,akmenukus parankiojom i jura pametem wub.gif apsiziurejom vietas kur vasara leksim maudytis thumbup.gif

QUOTE(audratum @ 2011 01 21, 14:07)
spaudimas geras, galva vistiek sukasi, silpna tiesiog prie zemes traukia. 

Man tas pats drinks_cheers.gif jauciu cia pilnatis sita veikia skaiciau visiems ji veikia doh.gif

QUOTE(vikma @ 2011 01 21, 14:27)
o as einu i 3puslapius atgal

Aha 3pusl a 6pusl nenori lotuliukas.gif kol perkaiciau viska doh.gif

QUOTE(laindrusa @ 2011 01 21, 15:31)
na mes jau grizom. epi nera !!!!!!!!!!! 
  neigaluma gavom lengva. raidos pediatre sake apie viktoriuka filma reiktu pastatyt  irgi sake kad darzove turetu but o jis tik BU BU i akis pasako ir juokias is tokiu prognoziu.

Ramunka nu is taves dyydelis butelis  laukiam reikia mum visom atsipalaiduot o pas tave toookia proga

Liuksiskos naujienos thumbup.gif

Statau pradziai biggrin.gif :
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 21, 15:33)
Jetau vėl užėjo kirkšnį skaudėt ir truputi kojos tirpt. Kas gi čia dabar.

Klausyk merdzina a pailset bent dienele nenoretum g.gif

QUOTE(vikma @ 2011 01 21, 15:48)
o tai pala lietuviu pilietybes atsisaket jau?ar aplaistet vakar pielietybe nauja

Nea ir neatsisakysiu niekada nes esu lietuve iki smegenu cool.gif o ir pragyvent cia reik nemazai kad ja duotu cool.gif gavom leidima gyvent,dirbt Danijos ir cpr nr lankytis pas gydytojus thumbup.gif

QUOTE(Lenusikas @ 2011 01 21, 15:56)
Radau juodam sarase ja, tai kad as ne viena tokia

Jetus kaip nesmagu verysad.gif as jei ka perku visada prafiltruoja kas per zmogus pirma cool.gif

QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 21, 16:11)
o mano maziukui sianakt temp.pakilo:(nesuprantu ir nuo ko...mankstos baigtos, bent jau iki pirmadienio, matysim kaip su temp.bus....

Ne dantuku cia kalte unsure.gif

QUOTE(GREK @ 2011 01 21, 16:46)
eikit sau, mažinkit tempus

drinks_cheers.gif ka as ir sakau
Papildyta:
Moteriškas pasitikėjimas
Vyresniame amžiuje dauguma iš mūsų papilnėja. Tai nutinka dėl to, kad mes
kaupiame žinias.
Savaime suprantama, kad mūsų mažoje galvoje kažkada ima netilpti sukaupta
informacija. Tuomet visa tai pradeda skirstytis gražiame mūsų kūne... Dabar
aš viską suprantu!
Aš nesijaudinu dėl viršsvorio! Aš ne stora! Aš protinga!! Labai protinga!!!
Visos klasiškos panos turi būti matomos!
Argi gyvenimo tikslas: numirti sveikai ir gražiai? Geriau per gyvenimą
žengti su šokolado plytele vienoje rankoje, vyno taure kitoje, kad kelio
gale galėtume šūktelėti:
- Kas per kelionė!!!
Taip taip, vyrai, mes TOBULOS!!!
Nes:
- mes neplinkame,
- turime tik mūsų Tarptautinę dieną,
- galime rengtis ne tik rožine, bet ir žydra spalva,
- mes visad žinom, kad mūsų vaikai- tai mūsų vaikai,
- skęstant laivui, mus gelbsti pirmas,
- mums nereikia mokėti restorane,
- galime vienoje lovoje miegoti su kita mergina, ir dėl to mūsų
nevadins homoseksualiomis,
- vienu metu galime susikoncentruoti dviems dalykams,
- ir pagaliau: mes darom viską, ką daro vyrai... avėdamos
aukštakulniais bateliais!!!
biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 21, 22:25)

Statau pradziai  biggrin.gif :

a vat sitas tinka nu tik sonine ir agurkiukus savo gamybos ekologiskus as pridedu.... thumbup.gif

bliambu nemiga ir man tai kaip durna prisigalvojau,o kas jei viktoriukas protiskai bus lb silpnutis kaip su tuo visi kiti susitaikis verysad.gif ka galeciau padaryt kad jam kuo lengviau butu g.gif verysad.gif na juk pati zinau daug pvz kai su cp uzauga protingi zmones o kaip bus mum?
ai zodziu jauciu cia pilnatis ir nemiga tokias neigiamas mintis ipute....
doh.gif doh.gif
Atsakyti