QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 20, 23:15)
Siandien visa diena ant ratu
bet uztat mes jau teiseti Danijos gyventojai!!!!!!
aplekem visas instancijas pridavem visus patvirtinimus.dabar laukiu brolio atves izversta Zygio neigalumo pazyma tada su ja vel atgal pas juos kur siandien buvom nori pasiziuret koki lygi turi ir kokio lygio mokyklos jam ieskoti
o zmoniu bendravimas
sypsenos,isklausinejimas iki smulkmenu,patarimai,pagalba nu zodziu suprantu kad cia esu zmogus
sveikinam
QUOTE(audratum @ 2011 01 21, 11:29)
gal tikrai koks gripas kabinasi
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 21, 11:43)
Gryzoi vyras is VRC vien zo durniu namai ..... pasake jai bus sunku nei vaiksciosim nei kalbesim ir isvis nieko nedarysim ,mums gali tik pagelbet invalido vezimelis ir kazkoks kompiuteris ir tiktais kompiuteris ,kitaip ji nieko nedarys nu *** nesikeikus jie ka durni
P.S. o neigalumo keist nenori... reikia laukt dar metus kol pasibaigs senas .... eis MB i poliklinika su DISC
oi ten tai kaip visada...susirinkit popieriukus ir i komisija, kaip jau kitos siule
QUOTE(Lenusikas @ 2011 01 21, 17:56)
Aj zinai nelabai uzsiemus, bet nuotaikos tai nera, Cia ant dienu nuspariandziau nupirk batus, radau viena mama per interneta. Viskas ciki, uzsakiau, sake per 6 dienos bus. Paprase perves puse sumos iskart kad galetu padarit uzsakima, o kita dali kai ji issius man. Viska padariau kaip sutarem, pirmadieni turejau gaut batus.... bet nieko niera
. Zuodziu AFERISTE. I emaila ne atsako, i skype irgi. Radau juodam sarase ja, tai kad as ne viena tokia
. Tai dabar tokia pikta i save
.
kaip liudna:(man taip buvo del vaiko zaislo, issigandau, bet galu gale issiaiskinau, kad ta moteryte sedi namie su trim vaikais ir nera kaip iki pasto nulekt:(
o tau tai nekas, jei juodam sarase....liudna...
joolita dziugu, kad miglkute pasveiko, ir tau jau geriau:) na bet tu kokia simpatiska:)tikrai atsiras taves vertas zmogutis
Ernestute kaip visada
laindrusa
o mano maziukui sianakt temp.pakilo:(nesuprantu ir nuo ko...mankstos baigtos, bent jau iki pirmadienio, matysim kaip su temp.bus....
kaip man cia gera pas jus.as paskaitau tai taip sutvirteju