Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 21, 13:57)
Joolita, su kiaušidėm tai nemanau kad tai susiją, jaučiu nuo stuburo. Pas mane juosmeninėj stuburo dalyje kažkaip tarplanksteliniai diskai ar kas ten pasislinkę truputėlį, tai nuo to gali būti.

O dėl tų daktarų pasakų apie nevaikščiojimą ir panašiai esu nesyk sakius kad ir man tą patį piešė. Net juokės sakė kai iki trijų metų mama vis visokių mankštų, masažų, prašydavo, sanatorijų. Atseit nieko iš to nepeš. O kai trijų metų pradėjau pirmus žingsnius, visiems jiems akys ant kaktos iššoko. Man labai padėjo tai kad kol buvau visai mažutė sanatorijos du mėnesiai priklausydavo, nepamenu dabar ar tik  metus kartą, ar net du. Po to mokykloj visus mokslo metus kasdien mankšta priklausė, įvairios procedūros. Jei tiek visko nebučiau nuo pat mažens gavus, nežinau kokioj buklėje dabar būčiau.

Tu esi saunuole,kad tiek pasiekei su raida.... Na migles kitokia situacija,pas ja pazeistos smegenys.Ji sugebes tik tiek,kiek jos smegenys atlaikys naujos info...
Tai tu panele nepersisteng,kad dar sau kokios blogybes neisivarytumei...
Atsakyti
Sveikos, buvau vaistinej, spaudimas geras, galva vistiek sukasi, silpna tiesiog prie zemes traukia. blink.gif Mums daktarai ir ta pati kalba reikia invalido vezimelio ir kompiuterio adaptuoto Beniui taip atseit jam bus bendrauti, nes kalbeti jis nesugebes. nusispjoviau as i ju zodzius pati matau kaip Beniui gereja po biskuti, bet gereja. Jis ir pastatytas eina, kilnoja kojytes, leidzia visokius garsus, kartais ir zodi pasakyti iseina, zodziu daug ka daro ko jie nemato. Lengviausia pasakyti, kad jis liks gyvas mesos gabalas ir tiek, bet taip nera jis zmogutis mazas zmogutis kuris turi dar daug ko ismokti. Jolituk pas Bena ir smegenys mirusios nevisos bet nemaza dalis ju. prognoziu mums jokiu nebuvo, o dabar sansu dideja. svarbu, kad likusios smegeneles gewrai dirbtu, zinau skaiciau vieno mokslininko darba, kuris tirinejo zmogaus smegenis ypac tokiu vaikuciu kartais ivykdavo stebukas ir tos smegenys kurios dirba perima darba tu negyvu smegenu darba zodziu vaikuciams augant keisdavosi smegenu veikla, svarbu tik lavinti jas. Zodziu viltis visada yra 4u.gif
Atsakyti
Laba diena
gal kas kavos 4u.gif bet turbut vel nieks nesirasys ax.gif o as einu i 3puslapius atgal doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2011 01 20, 20:47)
Tai taip,mamukai,reiks nueiti. Toks vienas 41m,labai jau mergina...Na toks rimtas,dirbantis,vis apie vaika paklausia...

bet cia biski jau metukuose vyrukas?nu bet koks skirtumas jei bus zmogiskas, supratingas,demesingas ir pades jum tai metuose ne esme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2011 01 21, 15:07)
Sveikos, buvau vaistinej, spaudimas geras, galva vistiek sukasi, silpna tiesiog prie zemes traukia.  blink.gif Mums daktarai ir ta pati kalba reikia invalido vezimelio ir kompiuterio adaptuoto Beniui taip atseit jam bus bendrauti, nes kalbeti jis nesugebes. nusispjoviau as i ju zodzius pati matau kaip Beniui gereja po biskuti, bet gereja. Jis ir pastatytas eina, kilnoja kojytes, leidzia visokius garsus, kartais ir zodi pasakyti iseina, zodziu daug ka daro ko jie nemato. Lengviausia pasakyti, kad jis liks gyvas mesos gabalas ir tiek, bet taip nera jis zmogutis mazas zmogutis kuris turi dar daug ko ismokti. Jolituk pas Bena ir smegenys mirusios nevisos bet nemaza dalis ju. prognoziu mums jokiu nebuvo, o dabar sansu dideja. svarbu, kad likusios smegeneles gewrai dirbtu, zinau skaiciau vieno mokslininko darba, kuris tirinejo zmogaus smegenis ypac tokiu vaikuciu kartais ivykdavo stebukas ir tos smegenys kurios dirba perima darba tu negyvu smegenu darba zodziu vaikuciams augant keisdavosi smegenu veikla, svarbu tik lavinti jas. Zodziu viltis visada yra 4u.gif

Va kaip reik mastyt. drinks_cheers.gif Ką sako daktarai tai dar ne viskas. Juk ir pas mane buvo apmire smegenys, gimiau beveik nebegyva, stebuklas buvo kai atgaivino. Nuo pat pirmų gyvenimo dienų tėvams buvo pasakyta kad busiu tik gulintis arba priramstytai sėdintis mėsos gabalas. Dar dabar kai sanatorijose ar kur susiduriu su naujais daktarais, kaip apžiuri kaip viską prasilanksčius esu, kaip papasakoju kiek visko pati pasidarau, kiek veikiu visko su savo diagnoze, patikėt negali. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=cezi,2011 01 20, 20:55]
sėdžiu ir galvoju, aš turbūt nesveika g.gif  aplink tiek gražių moterų.... o mane prie vyrų traukia mirksiukas.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif
[/quote]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif taiva daryk isvadas lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=audratum,2011 01 21, 16:07]
svarbu, kad likusios smegeneles gewrai dirbtu, zinau skaiciau vieno mokslininko darba, kuris tirinejo zmogaus smegenis ypac tokiu vaikuciu kartais ivykdavo stebukas ir tos smegenys kurios dirba perima darba tu negyvu smegenu darba zodziu vaikuciams augant keisdavosi smegenu veikla, svarbu tik lavinti jas. Zodziu viltis visada yra 4u.gif
[/quote]
g.gif kaip viskas sudetinga su smegenim,kad gali taip ivykti kad perima sveikos smegeneles mirusiuju dalies darba g.gif bet jei mokslininkai raso vadinas taip buna thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Ernestytaaa,2011 01 21, 16:28]
Va kaip reik mastyt.  drinks_cheers.gif Ką sako daktarai tai dar ne viskas. Juk ir pas mane buvo apmire smegenys, gimiau beveik nebegyva, stebuklas buvo kai atgaivino. Nuo pat pirmų gyvenimo dienų tėvams buvo pasakyta kad busiu tik gulintis arba priramstytai sėdintis mėsos gabalas. Dar dabar kai sanatorijose ar kur susiduriu su naujais daktarais, kaip apžiuri kaip viską prasilanksčius esu, kaip papasakoju kiek visko pati pasidarau, kiek veikiu visko su savo diagnoze, patikėt negali.  biggrin.gif
[/quote]
tu tai isvis su lauziai ar pralauziai teorinius normatyvus,malacius thumbup.gif
Papildyta:
[quote=audratum,2011 01 21, 16:07]
Sveikos, buvau vaistinej, spaudimas geras, galva vistiek sukasi, silpna tiesiog prie zemes traukia.  blink.gif
[/quote]
tai gal nuo oro tau tau taip? g.gif o gal ir polisio miego trukumas?

[/quote]
Papildyta:
nu ir nesamone padariau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 21 sausio 2011 - 15:46
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 21, 10:43)
Gryzoi vyras is VRC vien zo durniu namai ..... pasake jai bus sunku nei vaiksciosim nei kalbesim ir isvis nieko nedarysim ,mums gali tik pagelbet invalido vezimelis ir kazkoks kompiuteris ir tiktais kompiuteris ,kitaip ji nieko nedarys nu *** nesikeikus jie ka durni  blink.gif

P.S. o neigalumo keist nenori... reikia laukt dar metus kol pasibaigs senas .... eis MB i poliklinika su DISC

labas rytas  4u.gif

Aš visada sakiau ir sakysiu, ten ne raidos centras ten degeneracijos, degradacijos ir regresijos centras schmoll.gif kaip galima nurašyti vaiką kai jo smegenys bręsta, auga, vystosi, kad ir pažeistos, juk po truputį atsinaujina kanalai, impulsai, vieni neuronai perima kitų darbą, smegenys visiškai neištirtas dalykas..
Raminta, imi dokumentus ir kilbasini į neįgalumo tarnybą, tegul keičia ir iš viso, nereik pasakot niekam, ką daro, reik pabrėžti ko nedaro mirksiukas.gif

Laba visoms smile.gif
Andrėja jau nuo pirmadienio grįžta į sanatoriją, tai jau jai bus smagu bigsmile.gif nors dar pakosti, bet jau karkalų plaučiuose nebėra thumbup.gif
Audratum, ar tik ne gripas tave prie žemės lenkia g.gif
Mimi, bus tau pasitampyti, vyrai turi dirbti savo darbus-tampyti sunkius svorius, nugarą reik saugoti, taip pat rankas, kojas ir subinę biggrin.gif

Ernesta, tu tas stebuklas kur vienas iš milijono 4u.gif kad visi atsigavę vaikučiai būtų sveiko proto, o visa kita pasiekiama darbu ir užsispyrimu, deja, mano Andrėjos protas ne itin šviesus verysad.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif
na mes jau grizom. epi nera !!!!!!!!!!! thumbup.gif clap.gif
neigaluma gavom lengva. raidos pediatre sake apie viktoriuka filma reiktu pastatyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif irgi sake kad darzove turetu but o jis tik BU BU i akis pasako ir juokias is tokiu prognoziu.
audratu saugok save tau nuovargis man ir taip buvo pailsek as net nualpus prie vaiku buvau....
ernesta nu jusu su jolita foto tai nerealu bliamba reik jum geru vyru salia 4u.gif
mimmi stiprybes jum 4u.gif 4u.gif gal mazulelis dar issikapstys be stipriu pasekmiu,bet jei neprisiimsi globos tai tave suprantu ir manau daugelis supras 4u.gif
nikez eik i komisija duris su koja atidaryk ziurek staigiai kaip su zmogum pasielgs pagazdink kad sesuo ar brolis zurnalistai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ramunka nu is taves dyydelis butelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif laukiam reikia mum visom atsipalaiduot o pas tave toookia proga thumbup.gif thumbup.gif
Grek nu bet gerai kad mergom velniu nuduodi del sveikatos netausojimo thumbup.gif
kam neparasiau iskvieskit mane ant kilimelio pasiaiskinsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Medute nu faina del andrejos,o sanatorija ji megsta? beje kaip papuliai tavo? gal vilnone liemene reiktu numegzt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laindrusa: 21 sausio 2011 - 16:32
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 21, 16:54)
Aš visada sakiau ir sakysiu, ten ne raidos centras ten degeneracijos, degradacijos ir regresijos centras  schmoll.gif 

as tai isvis ten subaime vaziuoju,reiks vel vaziuoti,bet nepaskambina,bet ir visiskai kazko nelaukiu skambucio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 21, 16:54)
Andrėja jau nuo pirmadienio grįžta į sanatoriją, tai jau jai bus smagu  bigsmile.gif  nors dar pakosti, bet jau karkalų plaučiuose nebėra  thumbup.gif

thumbup.gif saunu kad ir jus jau sveiki,tai nuo pirmadienio tevelis vel tures darbo,poprakaito lakstys mirksiukas.gif
Atsakyti
Medute28, yra ir daugiau tokių stebuklų. biggrin.gif Kad ir Ramunkos Žygutis. Jis dar didesnis stebukliukas šiame forume nei aš, nors ir turi protine negalyte kaip laksto dabar. O buvo daktarų irgi visiškai nurašytas. Tad viska galima įveikti jei tik nelauksi stebuklo patiekto ant lekštelės o pats gerokai dėl jo padirbėsi. g.gif

Jetau vėl užėjo kirkšnį skaudėt ir truputi kojos tirpt. Kas gi čia dabar. doh.gif doh.gif doh.gif Jaučiu nuo visos savaitės nervų, eina švilpt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 20, 21:22)
merginos musu vyrai akli  doh.gif  ziuri tik i $ siais laikaikais dar kad buta turetu darba  .... cool.gif ai ............. doh.gif

Medute as sustvarkiau doc ... per savaite gavau pasalpa uz gimima.... biuletenio dar nea  schmoll.gif

joolituk tu nesnausk ieskok ieskok tik visada sakyk bent kamnors kur eini .... maza ka siais laikais  doh.gif

Lenusikas o kaip tavo zirnukas ?

Ernestyta suuuuper papukai ir perukas  lotuliukas.gif

sėdžiu ir galvoju, aš turbūt nesveika  aplink tiek gražių moterų.... o mane prie vyrų traukia 

nu negaliu cezi prajuokinai biggrin.gif

vikma
nu zinok padeda 100 % Semper  thumbup.gif 2*dienoj  drinks_cheers.gif
Papildyta:
fonema_79 man geriai kai specealistas daro manksta... as darau bet vistiek ne tas  schmoll.gif

audratum saugok sveikata  4u.gif
karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif

Sveikuti,na jus ir varot karsta.gif . As vos speju paskaitit doh.gif . Zirniukas gerai, po biski augam wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 21, 16:33)
as tai isvis ten subaime vaziuoju,reiks vel vaziuoti,bet nepaskambina,bet ir visiskai kazko nelaukiu skambucio doh.gif
Papildyta:

thumbup.gif saunu kad ir jus jau sveiki,tai nuo pirmadienio tevelis vel tures darbo,poprakaito lakstys mirksiukas.gif

nu skaitau as apie jusu ta vrc ir kraupu na pas mus tai super kolektyvas viskas aukstumoj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik pradejau galvot o nereiks mum ten pas jus lankytis? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 21, 17:31)
labutis  4u.gif
na mes jau grizom. epi nera !!!!!!!!!!!  thumbup.gif  clap.gif
  neigaluma gavom lengva. raidos pediatre sake apie viktoriuka filma reiktu pastatyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  irgi sake kad darzove turetu but o jis tik BU BU i akis pasako ir juokias is tokiu prognoziu.

thumbup.gif thumbup.gif va kaip gerai,kad neturit epi thumbup.gif o tai kas tada buvo kai pastebedavai rytais lyg epi priepuolius?
Atsakyti