Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

Medute28, to tikrai nebijau. Jums čia kai kurioms gal ir kažkas tokio viešai taip pasirodyt, aš jau pratus. Jei jau teko vilniuj katedros aikštėj persirenginėt visu pajegumu, kauno rotušėj ir panašiai,prie lauko scenos visiems ant akių, tai jau niekas nebebaisu. schmoll.gif biggrin.gif

Jetau kaip įsimėtė skausmas į kirkšnį, einant jau kelis syk taip dėjo diegliai kad net surekiu. Nieko nesuprantu kas daros. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 20 sausio 2011 - 22:29
Ernestyt, laikykis, gal pasitempei kur ar kas g.gif, užtat ir įsimetė dieglys. Vat aš šiandien toookkkkkįįį siuntinį suruošiau, o dabar skauda visur blush2.gif rankas, subinę, kojas. Nugi persitempiau doh.gif. Pusę dienos pragulėjau, Santariškių nepasiekiau.

Audratum, vat bus tau mus mokyt, pati savęs neprižiūri blink.gif. Tai buvai vaistinėj ar ne?

Ramunka, sveikinam patapus Danijos piliete thumbup.gif

Jolituk, pasakiškai atrodai wub.gif, rasi tu antrą savo puselę. Vat į mane pasižiūrėk, ligoninėj kibint pradėjo, prisikabino mirksiukas.gif ir nebepaliko. Jau beveik 4 metai kartu ax.gif
Atsakyti
Medute smile.gif Na tu ir pasakei smile.gif Matyt visa skura sutrauke smile.gif bet gerai sianakt nekosejau jau. nes diena net dusino sad.gif

Mimmi, ir kiek kainuoja toki siuntini issiusti? juk reikia ir sudeti,kad nesuduztu...
Beje,niekad ir nepasakojai savo istorijos,kaip jus susipazinote ???

Nes Ramunka tai pasipaakojus.... ax.gif

Manau jei mes cia visos pusnuoges susitalpinsime,tai greitai uzdarys musus temute thumbup.gif
Atsakyti
Na va merginos, pačios sakėt mest į eterį tas foto kaip turėsiu, dabar jau kažkas jums čia tokio. biggrin.gif Net nepagalvojau, nes man asmeniškai tokios foto tikrai nieko baisaus. doh.gif Sakyčiau išvis su nuoga krutine pozuočiau, tada jau juo, o dabar. Negi jus ir su maudymukais nesidedate foto kur nors? blink.gif Ar čia tik maniškiai visi tokie kreizi? mastau.gif Na ką, pasižadu taisytis tada ir daugiau čia tokiu foto nebedėti. smile.gif

Mimmi, net nežinau. Vakar prieš repeticiją dramos kaip drenažą dariau, prasitampiau gerokai save bet kaip visada atsargiai. Per repeticiją turėjau gerokai pajudėt, visaip išsilankstyt, išsivoliot, bet tikrai lyg nieko nepasitempiau. Nors tą kirkšnį jau ne syki yra skaudėją, bet būdavo trumpai tokie diegliukai, truputi ramiai pasedėjus praeidavo. O vakar visą vakarą taip praskaudėjo kad siaubas, nenorėdama net klykteldavau. Dar mamą kaip išgasdinau, net norėjo šiandien į sanatoriją važiuot, vos įtikinau kad viskas gerai man. doh.gif Matyt stuburo problemytės bando primint apie save, nieko , kaip nors išsisuksiu. Šiandien jau vos vos skauda.

Oi galva taip išbalamutinta šią savaitę rupestėlių kad pamirštu visoms atrašyt. Doremi, kelialapio reikia reikalauti šeimos gydytojo pirmiausia. Nors žiurint dar koks jūsų ligos kodas, cerebriniam paralyžiui su G80 priklauso kelialapis, o su kitom formom, kitais kodais gali ir nepriklausyt. Viską jums turi pasakyti šeimos gydytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 21 sausio 2011 - 10:04
Sveikos mergaites. Nesibarkit siandien varau i vaistine matuoti spaudima, galima sakyti tuoj pat. Rimtai kazkas negerai vakar vakare toks karstis ispyle, visa raudona pasidariau, ausyse spengia.Siandien vel galva skauda, sukasi kazko, bijau apsirgti MB dirba, kas maziu vezios. Enestytaaa super atrodai, drasi esi as tokiu fotkiu po siai dienai neturiu. Jolituk sveik greiciau ir lek prasiblaskyti. Mimmi nesibark jau einu. Ramunka dziaugiuosi uz tave, man siandien popieriu tvarkymas laukia io, o galva medine.
Atsakyti
Gryzoi vyras is VRC vien zo durniu namai ..... pasake jai bus sunku nei vaiksciosim nei kalbesim ir isvis nieko nedarysim ,mums gali tik pagelbet invalido vezimelis ir kazkoks kompiuteris ir tiktais kompiuteris ,kitaip ji nieko nedarys nu *** nesikeikus jie ka durni blink.gif

P.S. o neigalumo keist nenori... reikia laukt dar metus kol pasibaigs senas .... eis MB i poliklinika su DISC

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 21 sausio 2011 - 10:46
QUOTE(audratum @ 2011 01 21, 10:29)
Sveikos mergaites. Nesibarkit siandien varau i vaistine matuoti spaudima, galima sakyti tuoj pat. Rimtai kazkas negerai vakar vakare toks karstis ispyle, visa raudona pasidariau, ausyse spengia.Siandien vel galva skauda, sukasi kazko, bijau apsirgti MB dirba, kas maziu vezios. Enestytaaa super atrodai, drasi esi as tokiu fotkiu po siai dienai neturiu. Jolituk sveik greiciau ir lek prasiblaskyti. Mimmi nesibark jau einu. Ramunka dziaugiuosi uz tave, man siandien popieriu tvarkymas laukia io, o galva medine.

Vaje, kas gi čia.Butinai ir pas daktarus nubėk, ne juokai jei taip su sveikatėle. unsure.gif Man tik vakar kažkas su spaudimu buvo, šiandien jau ačiū dievui viskas gerai.

O aš taip, nesu iš droviausiu. lotuliukas.gif Vasarą mėgstamiausi rūbai kokie šortukai, ir siaurutės bliuskutės. biggrin.gif Bet kaip man daug kas sako, jei ką turi gražaus nereikia slėpti. Kol jauna graži reikia parodyti save. Ir tikrai nemanau kad tai kažkas blogo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 21, 11:43)
Gryzoi vyras is VRC vien zo durniu namai ..... pasake jai bus sunku nei vaiksciosim nei kalbesim ir isvis nieko nedarysim ,mums gali tik pagelbet invalido vezimelis ir kazkoks kompiuteris ir tiktais kompiuteris ,kitaip ji nieko nedarys nu *** nesikeikus jie ka durni  blink.gif

P.S. o neigalumo keist nenori... reikia laukt dar metus kol pasibaigs senas .... eis MB i poliklinika su DISC

labas rytas  4u.gif

Jums neigaluma turi keisti neigalumo komisijoje. susirinkit dokumentus ir varykit ten.
o jum cia mikulenaite taip pasake?
Man ji irgi sake,kad migle nevaiscios,nekalbes,isvis nieko nedarys,dar ir epilepsija tuoj prasides,ir ji ilgai neisgyvens....
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 21, 11:45)
Vaje, kas gi čia.Butinai ir pas daktarus nubėk, ne juokai jei taip su sveikatėle.  unsure.gif Man tik vakar kažkas su spaudimu buvo, šiandien jau ačiū dievui viskas gerai.

O aš taip, nesu iš droviausiu.  lotuliukas.gif Vasarą mėgstamiausi rūbai kokie šortukai, ir siaurutės bliuskutės.  biggrin.gif Bet kaip man daug kas sako, jei ką turi gražaus nereikia slėpti. Kol jauna graži reikia parodyti save. Ir tikrai nemanau kad tai kažkas blogo.  g.gif

Juk nesakau,jog negrazu. Super. Tik va kai as neturiu to gerio,tai niekam ir nerodau lotuliukas.gif
Gal tau kiausides uzdegimas? man buna pamaudzia pries sirgima...na gal su ta sritim susije?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2011 01 21, 11:58)
Jums neigaluma turi keisti neigalumo komisijoje. susirinkit dokumentus ir varykit ten.
o jum cia mikulenaite taip pasake?
Man ji irgi sake,kad migle nevaiscios,nekalbes,isvis nieko nedarys,dar ir epilepsija tuoj prasides,ir ji ilgai neisgyvens....

ne akazkokia kita gyd sake doh.gif ,tegu neseka pasaku pati laikoma kelia kojas lipa laiptais varto ranka knygutes,paprasai pakoset tai koseja biggrin.gif paprasai pakratyt galva pakrato .............esme ne tame ............... ESME TAME MUMS REIKIA KOMPIUTERIO ,jos ten tik apie tai ir kalba ,ir kad eit i darzeli kur tas kompas yra ,bet eiles labai dideles tipo nepapulsit biggrin.gif nu velnias as ju taktikos nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 21, 12:03)
ne akazkokia kita gyd sake  doh.gif ,tegu neseka pasaku pati laikoma kelia kojas lipa laiptais varto ranka knygutes,paprasai pakoset tai koseja biggrin.gif paprasai pakratyt galva pakrato .............esme ne tame ............... ESME TAME MUMS REIKIA KOMPIUTERIO ,jos ten tik apie tai ir kalba ,ir kad eit i darzeli kur tas kompas yra ,bet eiles labai dideles tipo nepapulsit biggrin.gif nu velnias as ju taktikos nesuprantu schmoll.gif

Migle,kai buvo mazesne irgi daugka dare,bet dabar ji tokia silpnute. Ji ir lipo ir ejo uz pazastu laikoma...Knygutes ir dabar varto smile.gif sakai paimt,tai ima,padek,deda...
O kas ten per kompas?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2011 01 21, 12:59)
Migle,kai buvo mazesne irgi daugka dare,bet dabar ji tokia silpnute. Ji ir lipo ir ejo uz pazastu laikoma...Knygutes ir dabar varto smile.gif sakai paimt,tai ima,padek,deda...
O kas ten per kompas?

ZIGO doh.gif
Atsakyti
Joolita, su kiaušidėm tai nemanau kad tai susiją, jaučiu nuo stuburo. Pas mane juosmeninėj stuburo dalyje kažkaip tarplanksteliniai diskai ar kas ten pasislinkę truputėlį, tai nuo to gali būti.

O dėl tų daktarų pasakų apie nevaikščiojimą ir panašiai esu nesyk sakius kad ir man tą patį piešė. Net juokės sakė kai iki trijų metų mama vis visokių mankštų, masažų, prašydavo, sanatorijų. Atseit nieko iš to nepeš. O kai trijų metų pradėjau pirmus žingsnius, visiems jiems akys ant kaktos iššoko. Man labai padėjo tai kad kol buvau visai mažutė sanatorijos du mėnesiai priklausydavo, nepamenu dabar ar tik metus kartą, ar net du. Po to mokykloj visus mokslo metus kasdien mankšta priklausė, įvairios procedūros. Jei tiek visko nebučiau nuo pat mažens gavus, nežinau kokioj buklėje dabar būčiau.
Atsakyti