o man kazko nevercia fotkes, noriu ir as pamatyti.
QUOTE(audratum @ 2011 01 20, 19:46)
o man kazko nevercia fotkes, noriu ir as pamatyti.
Nenusimink tu ja skype matai tik cia ji didesne
Na o kaip dabar jautiesi?
Tai taip,mamukai,reiks nueiti. Toks vienas 41m,labai jau mergina...Na toks rimtas,dirbantis,vis apie vaika paklausia...
Na kai pasveiksiu siausiu i pasimatyma, paskui pasidalinsiu ispudziais
QUOTE(joolita @ 2011 01 20, 19:47)
Nenusimink tu ja skype matai tik cia ji didesne
Tai taip,mamukai,reiks nueiti. Toks vienas 41m,labai jau mergina...Na toks rimtas,dirbantis,vis apie vaika paklausia...
O tu vieniša mamytė? Tai išsigando tėtis Miglutės bėdų, ar kaip? Žinoma, jei nenori,suprasiu jei neatsakysi..
Būtinai eik į pasimatymą, kol dar tokia jauna ir tokia graži
QUOTE(joolita @ 2011 01 20, 15:03)
Isidejau sita nuotrauka,pazintyse...visokie priskreto,nepalieka ramybeje,gal sakau reiks i pasimatyma koki nuslinkti...
niu,pasakykit savo nuomone...dar verta grieko?
ir tu vis dar vienišaaaaa ne nu kur tie vyrai žiūro...
sėdžiu ir galvoju, aš turbūt nesveika aplink tiek gražių moterų.... o mane prie vyrų traukia
fu galvojau jau kazka praleidau . lyg geriau, nuejau paguleti tai Benas vis snekejo tampe uz plauku zodziu pats nemiegojo ir man nedave tuoj eisiu vakariene ruosti.
Labuka,
pasirodau trumpai nes sveikatėlė kažko streikuoja.
Jolituk, na tikras top modelis nuotraukytėj.
Pagaliau gavau praeitos savaitės dramos baliuko nuotraukytes, papukus ir perukus savo.
Lekiu prigulti nes labai silpna kažko. Nuo ryto buvo žemas spaudimas ir pas mane, net nuo pusės mankštos centre atsiprašiau. Seselė sakė nuo visų pastarųjų dienų nervų galėjo tai išsišaukti. Dar gryžus namo kaip į vieną kirkšnį dieglys įsimetė, vos paeit dabar galiu .
pasirodau trumpai nes sveikatėlė kažko streikuoja.
Jolituk, na tikras top modelis nuotraukytėj.
Pagaliau gavau praeitos savaitės dramos baliuko nuotraukytes, papukus ir perukus savo.
Lekiu prigulti nes labai silpna kažko. Nuo ryto buvo žemas spaudimas ir pas mane, net nuo pusės mankštos centre atsiprašiau. Seselė sakė nuo visų pastarųjų dienų nervų galėjo tai išsišaukti. Dar gryžus namo kaip į vieną kirkšnį dieglys įsimetė, vos paeit dabar galiu .
QUOTE(joolita @ 2011 01 20, 15:03)
Kad zinokite nenoriu niekur eiti...Man ir namie gerai. De del to,kad nepasirupins vaiku,ar kad tik as galiu priziureti...ne ,ne,ne...ji namie guli,sedi,klupi... ziuri multikus, ji gera mergyte...
Tiesiog nenoriu niekur eiti. Nes tai papildomos islaidos... o as ir taip viska apskaiciuoju,o jei buna serga ir nenumatytos islaidos,tai isvis verziames...arba tiksliau pasakiu,as verziuosi
Isidejau sita nuotrauka,pazintyse...visokie priskreto,nepalieka ramybeje,gal sakau reiks i pasimatyma koki nuslinkti...
Tiesiog nenoriu niekur eiti. Nes tai papildomos islaidos... o as ir taip viska apskaiciuoju,o jei buna serga ir nenumatytos islaidos,tai isvis verziames...arba tiksliau pasakiu,as verziuosi
Tokia grazi moteris , ir viena !!!!!! Kur tie rimti viarai ??????
Butinai eik i pasimatimus, negalima save slepti .
Labas vakaras visem !!!
Varyk Jolituk net negalvok, tik buk atsargi. jauna esi visa gyvenimas pries akis, gal sutiksi savo antraja pusele.
merginos musu vyrai akli ziuri tik i $ siais laikaikais dar kad buta turetu darba .... ai .............
Medute as sustvarkiau doc ... per savaite gavau pasalpa uz gimima.... biuletenio dar nea
joolituk tu nesnausk ieskok ieskok tik visada sakyk bent kamnors kur eini .... maza ka siais laikais
Lenusikas o kaip tavo zirnukas ?
Ernestyta suuuuper papukai ir perukas
sėdžiu ir galvoju, aš turbūt nesveika aplink tiek gražių moterų.... o mane prie vyrų traukia
nu negaliu cezi prajuokinai
vikma nu zinok padeda 100 % Semper 2*dienoj
Papildyta:
fonema_79 man geriai kai specealistas daro manksta... as darau bet vistiek ne tas
audratum saugok sveikata
Medute as sustvarkiau doc ... per savaite gavau pasalpa uz gimima.... biuletenio dar nea
joolituk tu nesnausk ieskok ieskok tik visada sakyk bent kamnors kur eini .... maza ka siais laikais
Papildyta:
fonema_79 man geriai kai specealistas daro manksta... as darau bet vistiek ne tas
audratum saugok sveikata
Taip as viena auginu dukriuka.Paliko mus vyras,kai nustate liga vaikui. Tiesiog kas nuo seniau cia tupi,jau zino mano istorija
Kad zinokite tie vyrai iesko tik to pacio...O kam jiems dar ta nasta...
bet manau dar sutiksiu gera ir rupestinga vyra
Ernestuk,kokia tu isgrazejus
Papildyta:
O taip zinoki,mamukai. Man baisu netgi ir eiti kur,kai taip vyksta aplinkui. Yra visokiu ir i namus prasosi,as jiems ir sakau nepazystu, o dar norit kad i namus isileisciau kur su vaiku gyvenu. Ne,ne, tikrai nerizikuociau vaiko,ar savo gyvybem....
Papildyta:
Taip tik pinigu ziuri jog turetum,arba i lova pasiguldyti...baisu,baisu...
O kaip tu laikaisi? Kaip dukriukai?
Mes tai gerai,Migle jau pasveiko man mama vel taures pastate,nes kosciu,net dusina. Taures taip pritrauke,jog vos atlupo. Ir nugara dar padege. Rekiau as ten
bet jau ir man gereja
Ernestuk,kokia tu isgrazejus
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2011 01 20, 21:47)
Varyk Jolituk net negalvok, tik buk atsargi. jauna esi visa gyvenimas pries akis, gal sutiksi savo antraja pusele.
O taip zinoki,mamukai. Man baisu netgi ir eiti kur,kai taip vyksta aplinkui. Yra visokiu ir i namus prasosi,as jiems ir sakau nepazystu, o dar norit kad i namus isileisciau kur su vaiku gyvenu. Ne,ne, tikrai nerizikuociau vaiko,ar savo gyvybem....
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 20, 22:22)
merginos musu vyrai akli ziuri tik i $ siais laikaikais dar kad buta turetu darba .... ai .............
Papildyta:
audratum saugok sveikata
Papildyta:
audratum saugok sveikata
Taip tik pinigu ziuri jog turetum,arba i lova pasiguldyti...baisu,baisu...
O kaip tu laikaisi? Kaip dukriukai?
Mes tai gerai,Migle jau pasveiko man mama vel taures pastate,nes kosciu,net dusina. Taures taip pritrauke,jog vos atlupo. Ir nugara dar padege. Rekiau as ten
bet jau ir man gereja
Jolita, nuo kaulų vos atlupo matyt, prisisiurbė prie krūtinkaulio iš nugaros prie ko jos tau dar ten limpa nesuprantu
aš vakar save apžiūrėjau parduotuvės dideliame veidrodyje ir baisu paliko, vos 10 kg pamečiau po Leonarduko gimimo o kur dar visi 13..o dar noriu ir daugiau pamest, nei kad pastojau, bent iki 75, tai viso reikėtų palikt kam nors dovanų 22 kg Gal kam reik ??
Ernesta, tu su savo papais tuoj ne neįgaliuku temą padarysi, o nuogybių manai po peruku pasislėpsi ? tuoj tave gatvėje visi ims atpažinti ir prašys pačiupinėti
aš vakar save apžiūrėjau parduotuvės dideliame veidrodyje ir baisu paliko, vos 10 kg pamečiau po Leonarduko gimimo o kur dar visi 13..o dar noriu ir daugiau pamest, nei kad pastojau, bent iki 75, tai viso reikėtų palikt kam nors dovanų 22 kg Gal kam reik ??
Ernesta, tu su savo papais tuoj ne neįgaliuku temą padarysi, o nuogybių manai po peruku pasislėpsi ? tuoj tave gatvėje visi ims atpažinti ir prašys pačiupinėti
Laba vakara
Siandien visa diena ant ratu bet uztat mes jau teiseti Danijos gyventojai!!!!!! aplekem visas instancijas pridavem visus patvirtinimus.dabar laukiu brolio atves izversta Zygio neigalumo pazyma tada su ja vel atgal pas juos kur siandien buvom nori pasiziuret koki lygi turi ir kokio lygio mokyklos jam ieskoti o zmoniu bendravimas sypsenos,isklausinejimas iki smulkmenu,patarimai,pagalba nu zodziu suprantu kad cia esu zmogus
Isivaizduoju vairuotojo mina mes matem kaip viena karta vaikinukas is kaimo bande nusivesti bulviu maisa i Danija,tai vairuotojas isvare su visu maisu
As ja taip deciau dabar
Kai Zygimantas man dainavo per mamyciu svente verkiau balsu
rakavaja zenscina
Nevisi zinok dar kai kur yra islikusiu dinozauru kuriems tai nerupi pvz MB
Yra ir kam reikia ne vien to.tik reik surast ta vieninteli ir tu ji rasi patikek
Siandien visa diena ant ratu bet uztat mes jau teiseti Danijos gyventojai!!!!!! aplekem visas instancijas pridavem visus patvirtinimus.dabar laukiu brolio atves izversta Zygio neigalumo pazyma tada su ja vel atgal pas juos kur siandien buvom nori pasiziuret koki lygi turi ir kokio lygio mokyklos jam ieskoti o zmoniu bendravimas sypsenos,isklausinejimas iki smulkmenu,patarimai,pagalba nu zodziu suprantu kad cia esu zmogus
QUOTE(Mimmi @ 2011 01 20, 09:33)
siuntinį sesei į Angliją suruošiau, tai galvojau galus atiduosiu Kokius 200kg tai tikrai sukroviau į dėžę. Net ir berniokui, kuris veža, kai paėmė dėžę, akys piestu pasistojo Prikroviau grybų, uogienių, agurkų, galės maitintis.
Įsivaizduok, 9 kg kūdikį už rankos ir į sieną.
Įsivaizduok, 9 kg kūdikį už rankos ir į sieną.
Isivaizduoju vairuotojo mina mes matem kaip viena karta vaikinukas is kaimo bande nusivesti bulviu maisa i Danija,tai vairuotojas isvare su visu maisu
As ja taip deciau dabar
QUOTE(vikma @ 2011 01 20, 10:22)
Klausiaus dabar daina "Dzimbos" ,kaip visad apsiverkiu.
"As sirdyje labai myliu savo mama,brangiausia siam pasaulyje","Viskas gerai kai tu esi salia"
"As sirdyje labai myliu savo mama,brangiausia siam pasaulyje","Viskas gerai kai tu esi salia"
Kai Zygimantas man dainavo per mamyciu svente verkiau balsu
QUOTE(joolita @ 2011 01 20, 14:03)
rakavaja zenscina
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 20, 19:06)
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 20, 20:22)
ziuri tik i $ siais laikaikais dar kad buta turetu darba ....
Nevisi zinok dar kai kur yra islikusiu dinozauru kuriems tai nerupi pvz MB
QUOTE(joolita @ 2011 01 20, 20:28)
Yra ir kam reikia ne vien to.tik reik surast ta vieninteli ir tu ji rasi patikek