Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 19, 20:54)
Ačiū merginos už palaikymą.  aciuks.gif

Na lyg viskas nebe taip baisu. Ačiū dievui mamai viskas laimingai baigėsi, pačiu laiku atliko operaciją tai viskas bus gerai. Penktadienį jau išlekia į sanatoriją, atsigaus, pailsės. O pas mane atsikraustys sesė. Nors uošviai gyvena tik per gatvę nuo jos, būtu paprasčiau pas juos, atlėks pas mane. Nelabai su uošvienę sutaria tai bus gera dingstis pabėgt nuo gyvenimėlio su ją o vienu stogu.  biggrin.gif Tad galėsiu likti namie, ir smagiau su sese bus ir repeticijų nereiks praleist. Oj koks akmenukas nuo širdies nukrito.

labai dziugu, kad viskas egrai issisprende 4u.gif

del gerianciu teveliu tai uzuojauta 4u.gif uzsigrudina tada tos seimos:(aisku ne is gero, bet...

NikeZ smagaus brolio ginmtadienio 4u.gif

Joolita dziugu, kad jau geryt tau eina, stiprybes 4u.gif bet gerai merginos sako, reikia ir sau nors kiek laiko skirti. Pamneu, kai maziukui mano buvo operacija didziule, tai du menesius pratupejau ligoninej, i lauka net nejau,visa laika su vaiku sedejau, buvo baisu palikti, nes tracheostoma turejom, reikejo atsiurbineti, sesutes siulydavo paziureti, bet as garantavau, kad tik as geriasusiai savo vaiku galiu pasirutpinti...tada daug svorio numeciau, isvargau, bet grisome i namus, tai dabar mane vyras ir i kirpykla ir pas drauge ir i parduotuve isleidzia, stengiuosi vis kazkur islekti, nors pusvalandukui, smegenis pravedint:))padeda, nes nuotaika gera:)

siandien vel mankstino mano zuiki, tai visas 20 min praspiege iki kukciojimo:(((tai stengiuosi isiminti pratimukus kuriuos daro su juo, po to pati bandau kazka daryti, as per zaidimus su juo pasimankstinu.Gerai butu kur gauti pratimu pavyzdziu, nes pamirstu kokius daro, atrodo tiek daug ju visokiu...

Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2011 01 20, 10:33)
Labas rytas 4u.gif ,

Medute, Orestukui rankytė beveik išlaužta, kauliukai sulaužyti, vaizdas baisus. Įsivaizduok, 9 kg kūdikį už rankos ir į sieną. Tai kas iš tos rankytės liko doh.gif. Užtat jam tem ir negyja. Einu pavalgysiu ir pas padružkę į Santariškes nuvažiuosiu. Gal dar pas Orestuką užeisiu.

O vargeli verysad.gif nu užplok su ranka per pampį, num pagrasink pirštu, pasibark, bet gi ne taip.. verysad.gif gyvuliai, o ne tėvai...nors gyvuliai taip su savo vaikais nesielgia..
Ernestuk, tavo mamai 4u.gif 4u.gif

Vakar važinėjomės mieste, į soc.skyrių važiavom, susitvarkiau vienkartinę, dar liko sodra dėl pratęsto biliotenio doh.gif nekenčiu biurokratijos doh.gif Andrėjai patinka tokios kelionės bigsmile.gif o Leonardas išmiegojo visą laiką smile.gif

Andrėja ir kol lengva mankšta, tai dar pusė bėdos, bet jau kur reikia rimtai dirbt, tai ooooo kiek ožių, ašarų, o jau balsas balsas, prarėktų ir Merūną lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nike, smagaus gimtadienio mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad zinokite nenoriu niekur eiti...Man ir namie gerai. De del to,kad nepasirupins vaiku,ar kad tik as galiu priziureti...ne ,ne,ne...ji namie guli,sedi,klupi... ziuri multikus, ji gera mergyte...
Tiesiog nenoriu niekur eiti. Nes tai papildomos islaidos... o as ir taip viska apskaiciuoju,o jei buna serga ir nenumatytos islaidos,tai isvis verziames...arba tiksliau pasakiu,as verziuosi smile.gif

Isidejau sita nuotrauka,pazintyse...visokie priskreto,nepalieka ramybeje,gal sakau reiks i pasimatyma koki nuslinkti...
user posted image
niu,pasakykit savo nuomone...dar verta grieko? ax.gif
Atsakyti
Oooooooooooooooooooooo Jolita, motin, dar ir kaip verta thumbup.gif sunglasses2.gif tu tik žiūrėk labai su kuo eini, bo visokių iškrypėlių ten pilna, saugokis ir visada pasakyk mamai, jei eisi kur, kur ir su kuo eini, kada grįši...
Atsakyti
Sveika, Medute nu kaipgi tu laikaisi? seniai su tavim plepejau, zikaip lasiukai tavo pupai, ar dar turi? Vikma ne neiamzinau tu grozybiu, fotiko paemus nebuvau verysad.gif. Del rukymo mergyt as jei surukau 1 i diena ir tai nevisada, kad ir nervuojuos. Del manes jei nera tai gali ir nebuti, neperku as ju, vakare kaip visi uzmiega nugriebiu is MB patraukiu balkone atsistojus, atsipalaiduoju po dienos, vasara per karscius isvis nerukau, nes neimanoma, va tokia is manes ir rukale ax.gif . Joolituk nerodo man tavo fotkes gaila verysad.gif o del isejimo as ir negaliu maziaus su niekuo palikti tuoj staugia tai ir tasomes visur kartu, pramogu prisigalvojam visa seimyna ir varom biggrin.gif sunku nesioti ir man ji tai vezima isimetam i masina, sunku zinau. N eatsimenu kada su MB dviese kada buvom iseje blink.gif Enestytaaa daug sveikateles tavo mamai, sauni ji pas tave, nes isaugino tokia saunia dukra kaip tu 4u.gif einu prigulti kazko galva svaigsta, uzia ausyse
Atsakyti
Sveikute Audrut smile.gif laikomės mes wink.gif Andrėja serga antra savaitė, tai neduodu aš jų, ir prieš tai nedaviau kurį laiką, nes ėjom pas osteopatą, norėjau pamatyti rezultatus iš jo ir atskirai lašų, pasveiks, vėl duosiu smile.gif todėl lašiukų dar yra sočiai smile.gif gal spaudimas pas tau netinkamas ? pasimatuok smile.gif
Atsakyti
Io kaip negerai, kad maze tavo serga, o kaip maziukas auga? Turbut eisiu i vaistine matuoti spaudima bloga net iki pykonimo. ar padejo Andrejai tas asteopatas?
Atsakyti
rašiau, kaip auga mažiukas wink.gif visai neblogai smile.gif Na, pagerėjo po osteopato Andrėjai, bet nepabaigėm viso kurso, nes pradėjo vyras ją vežiot į sanatoriją ir ji susirgo, tai va po ligų derinsim laiką ir vėl veš ją. Ji ramesnė po jo, na kažkokia kitokia ji būna smile.gif
Eik ir kuo greičiau, su spaudimu nejuokaujama
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2011 01 20, 18:02)
Io kaip negerai, kad maze tavo serga, o kaip maziukas auga? Turbut eisiu i vaistine matuoti spaudima bloga net iki pykonimo. ar padejo Andrejai tas asteopatas?

niu cia dabar kas!!! mane bari,o pati savim nesirupini? unsure.gif Pasimatuok spaudima ir mums duok zinia smile.gif
Atsakyti
Kad tingiu mergaites eiti i vaistine, salta kojos nenesa, o masiniukas nekaip vaziuoja reikia taupyti.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2011 01 20, 16:03)

SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif va bus proga kur iseiti ipasimatyma mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 20, 18:47)
rašiau, kaip auga mažiukas wink.gif visai neblogai smile.gif Na, pagerėjo po osteopato Andrėjai, bet nepabaigėm viso kurso, nes pradėjo vyras ją vežiot į sanatoriją ir ji susirgo, tai va po ligų derinsim laiką ir vėl veš ją. Ji ramesnė po jo, na kažkokia kitokia ji būna smile.gif
Eik ir kuo greičiau, su spaudimu nejuokaujama

va saunu kad ir jums padeda osteopatas thumbup.gif mes siuo metu nebeinam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2011 01 20, 15:03)
Kad zinokite nenoriu niekur eiti...Man ir namie gerai. De del to,kad nepasirupins vaiku,ar kad tik as galiu priziureti...ne ,ne,ne...ji namie guli,sedi,klupi... ziuri multikus, ji gera mergyte...
Tiesiog nenoriu niekur eiti. Nes tai papildomos islaidos... o as ir taip viska apskaiciuoju,o jei buna serga ir nenumatytos islaidos,tai isvis verziames...arba tiksliau pasakiu,as verziuosi smile.gif

Isidejau sita nuotrauka,pazintyse...visokie priskreto,nepalieka ramybeje,gal sakau reiks  i pasimatyma koki nuslinkti...
user posted image

groziu grozis thumbup.gif
Atsakyti