QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 19, 20:54)
Ačiū merginos už palaikymą.
Na lyg viskas nebe taip baisu. Ačiū dievui mamai viskas laimingai baigėsi, pačiu laiku atliko operaciją tai viskas bus gerai. Penktadienį jau išlekia į sanatoriją, atsigaus, pailsės. O pas mane atsikraustys sesė. Nors uošviai gyvena tik per gatvę nuo jos, būtu paprasčiau pas juos, atlėks pas mane. Nelabai su uošvienę sutaria tai bus gera dingstis pabėgt nuo gyvenimėlio su ją o vienu stogu. Tad galėsiu likti namie, ir smagiau su sese bus ir repeticijų nereiks praleist. Oj koks akmenukas nuo širdies nukrito.
Na lyg viskas nebe taip baisu. Ačiū dievui mamai viskas laimingai baigėsi, pačiu laiku atliko operaciją tai viskas bus gerai. Penktadienį jau išlekia į sanatoriją, atsigaus, pailsės. O pas mane atsikraustys sesė. Nors uošviai gyvena tik per gatvę nuo jos, būtu paprasčiau pas juos, atlėks pas mane. Nelabai su uošvienę sutaria tai bus gera dingstis pabėgt nuo gyvenimėlio su ją o vienu stogu. Tad galėsiu likti namie, ir smagiau su sese bus ir repeticijų nereiks praleist. Oj koks akmenukas nuo širdies nukrito.
labai dziugu, kad viskas egrai issisprende
del gerianciu teveliu tai uzuojauta uzsigrudina tada tos seimos:(aisku ne is gero, bet...
NikeZ smagaus brolio ginmtadienio
Joolita dziugu, kad jau geryt tau eina, stiprybes bet gerai merginos sako, reikia ir sau nors kiek laiko skirti. Pamneu, kai maziukui mano buvo operacija didziule, tai du menesius pratupejau ligoninej, i lauka net nejau,visa laika su vaiku sedejau, buvo baisu palikti, nes tracheostoma turejom, reikejo atsiurbineti, sesutes siulydavo paziureti, bet as garantavau, kad tik as geriasusiai savo vaiku galiu pasirutpinti...tada daug svorio numeciau, isvargau, bet grisome i namus, tai dabar mane vyras ir i kirpykla ir pas drauge ir i parduotuve isleidzia, stengiuosi vis kazkur islekti, nors pusvalandukui, smegenis pravedint:))padeda, nes nuotaika gera:)
siandien vel mankstino mano zuiki, tai visas 20 min praspiege iki kukciojimo:(((tai stengiuosi isiminti pratimukus kuriuos daro su juo, po to pati bandau kazka daryti, as per zaidimus su juo pasimankstinu.Gerai butu kur gauti pratimu pavyzdziu, nes pamirstu kokius daro, atrodo tiek daug ju visokiu...