Nuo gripo padeda apsisaugoti paprasčiausias muilas, tvirtina mokslininko Petro Burgasovo pasekėjai ir žymus Maskvos terapeutas Leonidas Lazebnikas.
Užsikrėsti virusais galima visur: darbe, parduotuvėje, gatvėje, visuomeniniame transporte, sveikinantis. Šis apsisaugojimo metodas nuo gripo ir viršutinių kvėpavimo takų infekcijų, kaip tikina rusų medikai, ne tik labai paprastas, bet ir efektyvus bei patikimas.
Šis būdas apsisaugoti nuo bakterijų labai paprastas: grįžę namo, gerai nusiplaukite rankas su muilu (banalu, tačiau įprotis po bet kokių kontaktų su žmonėmis, iš vienos patalpos atėjus į kitą plauti rankas - puiki prevencinė priemonė, sauganti nuo bakterijų atakų), po to dar kartą išmuiluokite rankas ir muiluotais pirštais išvalykite nosies landas (kitaip tariant, išmuiluokite nosį), galiausiai tekančiu šiltu vandeniu išplaukite muilą iš nosies.
Metodo šalininkai tikina: kuo paprastesnis muilas - tuo geriau. Jis turėtų būti be kvapiklių, dažiklių, kuo natūralesnis. Virusus sukeliančios bakterijos, kurių, beje, daug kaupiasi nosyje, bijo muilo.
Šį prevencijos būdą išbandė ir pats akademikas, garsus rusų gydytojas P. Burgasovas. Skalauti nosį muiluotu vandeniu jis pradėjo tarnaudamas armijoje, ir nuo to laiko ne tik nepripažino jokios kitos prevencinės priemonės nuo gripo ir peršalimo ligų, bet ir nėra nė karto sirgęs - profesorius sulaukė 90-mečio taip ir nesusirgęs nei sloga, nei peršalimu, ką jau kalbėti apie gripą!
Apie muilo naudą saugantis nuo peršalimo ligų ir gripo (ypač - šaltais žiemiškais orais, kai padažnėja kvėpavimo takų uždegimų, peršalimo ligų ir gripo atvejų) kalbėjo ir garsus rusų terapeutas Leonidas Lazebnikas. Jis pataria kasdien ryte ir vakare plauti nosį muiluotu vandeniu.
Tai turėtų tapti tokiu pat įpročiu, kaip kasdien valytis dantis. Tuomet tikrai nesirgsime gripu ir virusinėmis viršutinių kvėpavimo takų ligomis. Daktaras L. Lazebnikas tai garantuoja šimtu procentų!
bukit sveiki.
Laba ryta antra bemiege natktis prasidejo diegliukai baisu minusas tai kad neissimiegu maze kankinasi ,pliusas tai kad svoris greit nukris
Laindrusa as gal ir neblogai atrodai bet gryzt i pradine padety labai noriu .... nors kaim uosviene sako atrodydiu vel kaip vaikas bet man labiau patinka nei lasiniai sonuose ir sikna kaip kluono vartai
Laindrusa as gal ir neblogai atrodai bet gryzt i pradine padety labai noriu .... nors kaim uosviene sako atrodydiu vel kaip vaikas bet man labiau patinka nei lasiniai sonuose ir sikna kaip kluono vartai
QUOTE(kosemalose @ 2011 01 14, 00:00)
Jolita,
ligoniukams, kurie negali atsikoset, butina daryt specialius krutines lastos masazus, kazkas panasaus:
http://www.cistinefi...mp;limitstart=6
po to reikia pastimuliuot pati kosuli, cia galit paziuret:
http://www.youtube.c...feature=related
visa tai reikia daryti kelis kart dienoj. pirma karta tik prabudus, kadangi per nakti susikaupia daug sekreto.
ligoniukams, kurie negali atsikoset, butina daryt specialius krutines lastos masazus, kazkas panasaus:
http://www.cistinefi...mp;limitstart=6
po to reikia pastimuliuot pati kosuli, cia galit paziuret:
http://www.youtube.c...feature=related
visa tai reikia daryti kelis kart dienoj. pirma karta tik prabudus, kadangi per nakti susikaupia daug sekreto.
Dekui uz nuorodas
QUOTE(joolita @ 2011 01 14, 04:15)
O kaip man zinoti,kada jai blogeja?
. O kai pritrukau antibiotiko,visa kaina mokejau,nekompensavo. Matyt ir siuos reikes pirktis,kai pritruksime. O as isvis buciau linkus,okoliuka,bakst ir viskas. Bent zinociau,jog visa vaistu doze,papuole ten kur reikia.
O ir pati dabar susirgau. Seiliu nuryt net negaliu,sloga...O kas paskui nezinau...
. O kai pritrukau antibiotiko,visa kaina mokejau,nekompensavo. Matyt ir siuos reikes pirktis,kai pritruksime. O as isvis buciau linkus,okoliuka,bakst ir viskas. Bent zinociau,jog visa vaistu doze,papuole ten kur reikia.
O ir pati dabar susirgau. Seiliu nuryt net negaliu,sloga...O kas paskui nezinau...
Tai juk matosi akivaizdziai kai vaikui blogeja Jolituk
O kodel pirkai visa kaina,ka gydytoja neisrasinejo daugiau?
Laikykis ir sveik greiciau
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 13, 20:26)
o man krūtis viena kietėja vieną guzą išmasažavom, va, kitas jau išlindo, praktiškai per kelias valandas susidarė nebėga pienukas, ir skauda kas čia su tuo papu pasidarė, buvo toks našus, o dabar va kenčia nabagas
ryt keliaus panelė pas daktarytę, darys kraujo tyrimus, žiūrės ko ji čia taip nenori sveikti, o ponaitis lyg ir nieko. Stebim toliau
Papildyta:
Ramunka, ačiū už naujus namus
radziu pradzia.mama mamai. pasikonsultuok ten:) http://www.pradzia.org/pagalba liuks pagalba, viska nuosekliai paaiskina, padeda:)
NikeZ na grazumas tavo sukuosenos ir pati liuks
joolita sveikatytes tavo dukrytei ir tau seip manau jei negeres, vaziuokit i priimamaji ir tures guldyt i ligonine, o ten pagalba kitokia
aciu uz nauja temute:)ir mes jau sarasiuke aciu tik mano gimtadienis 05.22, o idetas prie balandzio menesio:)
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 14, 12:34)
Dekui uz nuorodas
Kai raso kompensuojamus,pazymi keliom dienom turi uztekti vaisto,o kai migle isspjaudo viska,mums neuztenka vaistu kursui iveikti, tai tada reikia nusipirkti uz pilna kaina,
vakare neturejo temperaturos,naktis rami,o ryte irgi be temperaturu. manau gereja gal
Laba laba,
skubu pasidžiaugti, kam įdomu - mano tyrimo atsakymai - viskas gerai :yahoo:Taigi - gyvenu tris mėnesius ramiai dabar
Medute, saulele, kaip papuliai tavo? Dėk medų, ant viršaus kopūsto lapą, masažuok, šildyk, nutraukinėk pienelį, daryk viską, tik šalink kuo greičiau guzelius. Temperatūra nekyla?
Tai kodėl neprašei gydytojos leidžiamų, kam čia kankintis ir vaiką kankit su tais sirupais? Man tai išvis, plaučių uždegimas, vaikas neįgalus, aš tai prašyčiausi į ligoninę, gi vaistų dozės nesugirdai tikslios, o antibijotikas turi būti normos atitinkamos, kad jis veiktų.
Vargčiukės, užuojauta dėl bemiegių naktelių, bet taip jau būna su mažyliais.
O apie moteris plačiom šikinėm, tai čia labai nevaryk, ba kaip supulsim visos
skubu pasidžiaugti, kam įdomu - mano tyrimo atsakymai - viskas gerai :yahoo:Taigi - gyvenu tris mėnesius ramiai dabar
Medute, saulele, kaip papuliai tavo? Dėk medų, ant viršaus kopūsto lapą, masažuok, šildyk, nutraukinėk pienelį, daryk viską, tik šalink kuo greičiau guzelius. Temperatūra nekyla?
QUOTE(joolita @ 2011 01 14, 06:15)
O as isvis buciau linkus,okoliuka,bakst ir viskas. Bent zinociau,jog visa vaistu doze,papuole ten kur reikia.
Tai kodėl neprašei gydytojos leidžiamų, kam čia kankintis ir vaiką kankit su tais sirupais? Man tai išvis, plaučių uždegimas, vaikas neįgalus, aš tai prašyčiausi į ligoninę, gi vaistų dozės nesugirdai tikslios, o antibijotikas turi būti normos atitinkamos, kad jis veiktų.
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 14, 12:10)
Laba ryta antra bemiege natktis prasidejo diegliukai baisu minusas tai kad neissimiegu maze kankinasi ,pliusas tai kad svoris greit nukris
QUOTE(GREK @ 2011 01 14, 13:25)
Laba laba,
skubu pasidžiaugti, kam įdomu - mano tyrimo atsakymai - viskas gerai Taigi - gyvenu tris mėnesius ramiai dabar Medute, saulele, kaip papuliai tavo? Dėk medų, ant viršaus kopūsto lapą, masažuok, šildyk, nutraukinėk pienelį, daryk viską, tik šalink kuo greičiau guzelius. Temperatūra nekyla?
skubu pasidžiaugti, kam įdomu - mano tyrimo atsakymai - viskas gerai Taigi - gyvenu tris mėnesius ramiai dabar Medute, saulele, kaip papuliai tavo? Dėk medų, ant viršaus kopūsto lapą, masažuok, šildyk, nutraukinėk pienelį, daryk viską, tik šalink kuo greičiau guzelius. Temperatūra nekyla?
sveikinimai ,dziugu uz tave
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 14, 11:10)
labu bemiege naktis ir pas mane marija pradejo nakti dusti
o del svorio tai tau gerai jei nuo nuovargio krenta... man tai tik truputi na bet jau 6 kg pameciau per nepilna menesi
QUOTE(GREK @ 2011 01 14, 12:25)
Laba laba,
bus ir toliau tyrimeliai geri nauji metai tau atnes tik daug daug sveikatos ir ligeles visos pasimirs
Sveikutės
Ačiū Ramunka už naujus namelius.
Visiems ligoniukams daug daug sveikatytės.
GREK, kaip smagu kad geri tyrimėliai, taip laikiau kumštukus.
Man šiandien galvytę biški popa. Antradienį nukėlėm grupės gimtadienio baliuką į vakar, tai jau vakar pasisėdėjom. Vairuotoją net atleidau nuo parvežimo, vėliau su taksiuku parlekiau. Netoli namai tai retkarčiais galima tokia prabangą sau leist.
Laindrusa, oi kokia super mintelė. Labai norėčiau kad kokiame mano grupės pasirodyme surengtume visų mūsų mytuką, būtu nerealiai smagu. Fainiausia butu jei susirinktumėt mane palaikyti tame tarptautiniame konkurse (aišku dar jei pusfinalyje laimėsim kelią į finalą ) Vakar pradėjom jau galvoti kokį spektakliuką į jį vešim, tikriausiai kursim mano svajonių spektaklį. Vakar jau truputi praėjom jo griaučius, bet dar nelabai galiu patikėti.
Vaidinčiau absurdiškoj aplinkoj gimusia neįgalią leliuke, kaip kabinuosi į gyvenimą, bandau ištrūkt iš keturių sienų į laisve, įveikiu visus kad bando mane sužlugdyt.
Jei tikrai jau jį kursim, mirsiu iš laimės.
Ačiū Ramunka už naujus namelius.
Visiems ligoniukams daug daug sveikatytės.
GREK, kaip smagu kad geri tyrimėliai, taip laikiau kumštukus.
Man šiandien galvytę biški popa. Antradienį nukėlėm grupės gimtadienio baliuką į vakar, tai jau vakar pasisėdėjom. Vairuotoją net atleidau nuo parvežimo, vėliau su taksiuku parlekiau. Netoli namai tai retkarčiais galima tokia prabangą sau leist.
Laindrusa, oi kokia super mintelė. Labai norėčiau kad kokiame mano grupės pasirodyme surengtume visų mūsų mytuką, būtu nerealiai smagu. Fainiausia butu jei susirinktumėt mane palaikyti tame tarptautiniame konkurse (aišku dar jei pusfinalyje laimėsim kelią į finalą ) Vakar pradėjom jau galvoti kokį spektakliuką į jį vešim, tikriausiai kursim mano svajonių spektaklį. Vakar jau truputi praėjom jo griaučius, bet dar nelabai galiu patikėti.
Vaidinčiau absurdiškoj aplinkoj gimusia neįgalią leliuke, kaip kabinuosi į gyvenimą, bandau ištrūkt iš keturių sienų į laisve, įveikiu visus kad bando mane sužlugdyt.
QUOTE(UpeJura @ 2011 01 12, 13:35)
Tik sliauziojimo pradzioj budavo kaire rankyte kazkaip neistiestais pirstais ir sonu dedavo, bet paskui praejo tai.
Deda ir jis ranka taip pat, i kumsciuka sugniauzes, ir koja toj pacioj pusej velka. Bet jau kartais pavyksta atsitupti jam, lenkiant abi kojas, ir griuvo snd lovytej ne aukstielnkinas, o ant uzpakaliuko, grazu ziureti buvo
QUOTE(vikma @ 2011 01 13, 18:48)
Labas vakaras
as snd blin vel po streso gavau iskvietima i darza,kad deividui blogai
as snd blin vel po streso gavau iskvietima i darza,kad deividui blogai
QUOTE(Lenusikas @ 2011 01 13, 23:20)
Ir as registruojuosi.. . Aciu Ramunkai uz naujus namucius . O mes taip bijom tu bacilu, is namu bijau iseit . Ligoniukam daug,daug, daug sveikatos !!!
Mes ir bijom, o namie kaip nusibodo, vaikas toks jausmas kad laika uzmusineja, gulineja, i lubas spokso, niuniuoja kazka...
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 14, 14:53)
. O kokia ta absurdiska aplinka?
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 13, 20:26)
o man krūtis viena kietėja vieną guzą išmasažavom, va, kitas jau išlindo, praktiškai per kelias valandas susidarė nebėga pienukas, ir skauda kas čia su tuo papu pasidarė, buvo toks našus, o dabar va kenčia nabagas
ryt keliaus panelė pas daktarytę, darys kraujo tyrimus, žiūrės ko ji čia taip nenori sveikti, o ponaitis lyg ir nieko. Stebim toliau
Laba diena
niu kaip snd papulis laikos,gal kiek suminkstejo?tai ir mazasis turbut nervojas kad pienuks nebeg
gal jau po tyrimo kraujo?
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2011 01 13, 21:39)
kad musu nepagulde nezinau kodel, sake jei po 5 dienu antibiotiko nepageres,tada jau duos siuntima. gal poliklinikai nenaudinga siusti i ligonine?
vakare nepakilo temperatura,ziuresim,kaip bus iki ryto. as visa kaip zombis,miego truksta
vakare nepakilo temperatura,ziuresim,kaip bus iki ryto. as visa kaip zombis,miego truksta
nu bet rimtai gydytoja su plauciu uzdegimo paliko namie jus mano gydytoja dabar yra jau pasakius jei jau mes susirgsim iskart ten issius,sako nebenoriu tokiu bedu prisidaryt,nes irgi vistiek pergyvena,kai gydo gydo o mes pist i renimacinej atsiduriam...
nu bet gal jum labai rimtai nera,jei paliko,aiskus namu sienos labiau gydo,man tai paciiai nuo ligoniniu alergija
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2011 01 13, 21:39)
nakciai jau zinok,ji pas mane taip anksti ziema jau antri metai eina miegoti. o pasikelia 4 ryto
na ziuresim,jei seksis istirpinta su saltalankiu sirupeliu suduoti,tada bus gerai. o jei ne tai prasysiu sirupiuko.
as pati baigiu atkrisr,miego truksta ir liga puola kosmaras
na ziuresim,jei seksis istirpinta su saltalankiu sirupeliu suduoti,tada bus gerai. o jei ne tai prasysiu sirupiuko.
as pati baigiu atkrisr,miego truksta ir liga puola kosmaras
nu ir ankstyva mergina pas tave,o nebandiai kokia val;anda dar kaip nors istemt vakare,kad rytais nors veliau keltusi kada tau bereikia issimiegot?
o ta saltalankiu sirupa skaniai geria?
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 13, 23:55)
Vikma isivaizduoju kaip persigandai kai skambino is darzelio,bet juk tu stipri ziuriu po
tai vakar ryte ivyko,bet gerai kad gerai baiges,o snd vaziuojam pas neurologes,ziuresim ka siulys
o gryzus po darzo doze sedatifo isgeriau ir stengiaus ramintis ir nebegalvot,ir va cia rasinejaus kad tik negalvot ir issikraut,man tai padeda
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 13, 23:55)
Na o mes tyrimukus del epi bandem darytis,bet uzpuole sloga kosulys ir Marija ir Viktoriukas abu... tai paleido is skyriaus sako pasveikit tada ir issitirsim o db stebejimas... tai va mes jau namie
ir jus apsirgot o kaip del priepoliuku pastebit?
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2011 01 14, 13:06)
Kai raso kompensuojamus,pazymi keliom dienom turi uztekti vaisto,o kai migle isspjaudo viska,mums neuztenka vaistu kursui iveikti, tai tada reikia nusipirkti uz pilna kaina,
vakare neturejo temperaturos,naktis rami,o ryte irgi be temperaturu. manau gereja gal
nu tai super kad gereja nes tas plauciu uzdegims
QUOTE(barenl @ 2011 01 14, 15:09)
Deda ir jis ranka taip pat, i kumsciuka sugniauzes, ir koja toj pacioj pusej velka. Bet jau kartais pavyksta atsitupti jam, lenkiant abi kojas, ir griuvo snd lovytej ne aukstielnkinas, o ant uzpakaliuko, grazu ziureti buvo
Na va koks šaunuoliukas.
O spektaklyje iki mano atsiradimo viskas vyks belenkaip, chaotiškai, šaipysis iš luošės merginos, nusigėres alchašas visokias nesamones išsidirbinės ir pan. O mano gimimas ir veržimasis į gyvenimą, nepasiduodant negaliai, visus apstulbins ir supykdis. Bandys mane visaip teisti, sužlugdyti, bet aš viska atlaikysiu ir galop visus suvienysiu. Nu kažkas tokio ten bus. Nerealus man būtu šis vaidmuo, bet ir sudėtingas. Vien gimimą išvaidint kiek darbelio turėsiu. Kaip nupasakojo vadovas savo viziją kaip viskas turėtu būti tai ojojoj
Vikma, sekmės pas daktare, laikykis.