Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 19, 14:29)

Niu ka kumstukai jau paruosti uz Fliurpskyte  smile.gif nu ale ir sugalvojo nika vos islement galima  biggrin.gif

Na zinoma norisi ir poilsio ir kokios pramogos...bet as atrodo ir nebezinau ka tai reiskia...
tiesiog eini,o kojos linksta...Is kur tu jegu daugiau paimti..
Papildyta:
QUOTE(vikma @ 2011 01 19, 14:43)
aha mano deivids su mano viena drauge irgi tik keliais kg tesiskiria ax.gif

o kokias taures mama tau deda? g.gif
Papildyta:

unsure.gif o tuos karkaliukus bandai kaip nors masazu budu varyt lauk?
bet kiek ilai pas jumi darbavos kineziste ir masaziste,oho,ir tikrai nedaug eme...o kaip Anreja istverdavo?
Papildyta:

bet jei tu busi serganti,busi vaiksciojanti bacila Miglutiai vel prikibs,tai ziurek save,sveik iki galo 4u.gif
Papildyta:

nu as ir sakau doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tikiuosi jog pasveiksiu kol migle gers antibiotika,o taures tai tokios kur ant nugaros stato. padejo man,iskart praejo skaudeti plaucius.

aha,o tas masaziukas karkalams atmusti super,miglei kas ryta darau,tai ji iskosti tada viska. ir taip mazai bekosti. Man dziugu,gad miglute taip pasitaise.
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 19, 12:02)
bet tikrai siuolaikinis jaunimas aukstaugiai  ax.gif as kai gulejau ligoninej su vaiku,nu galvojau jau bernam nu greit bus po 18m nes vyresniu i vaiku skyriu nepriima,o kai susipazindavom,nes tekdavo kartu palatoj gulet,tai sako jiem dar po 11-14m,nu sakes sakau,i lova nebetelpa susireite guli,kudi auksti,bet tie kaulai matys persilpni tai greti ir luzineja,arba su spaudimais skundzias kiti,arba su sirdim....

jo maniškiui kažkaip buvo prasidėję kaulų skausmai dėl staigaus augimo, bet dabar kažkaip nieko, maž jau sustojo augęs g.gif

iš vienos pusės gerai, gražu aukštas vyras, bet, kad jau labai greit garderobą atnaujint reikia, o mažius nė nežinau ar daaugs kada doh.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už palaikymą. aciuks.gif

Na lyg viskas nebe taip baisu. Ačiū dievui mamai viskas laimingai baigėsi, pačiu laiku atliko operaciją tai viskas bus gerai. Penktadienį jau išlekia į sanatoriją, atsigaus, pailsės. O pas mane atsikraustys sesė. Nors uošviai gyvena tik per gatvę nuo jos, būtu paprasčiau pas juos, atlėks pas mane. Nelabai su uošvienę sutaria tai bus gera dingstis pabėgt nuo gyvenimėlio su ją o vienu stogu. biggrin.gif Tad galėsiu likti namie, ir smagiau su sese bus ir repeticijų nereiks praleist. Oj koks akmenukas nuo širdies nukrito.

Vikma o kas tiksliai tavo mamai buvo? Irgi kažkokios bedelės su kraujagyslėm? Kaip dabar jai sveikatėlė?

Doremi, suaugusiam cerebrinukui tikrai priklauso kelialapis vienasyk į metus 20d, privalo duoti tik reikia griežtai reikalauti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 19, 15:05)
Labukas

Visiems sirgaliukams sveikatytės.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pas mane labai liūdnos dienelės tai nelabai kyla rankos ką rašyt.....

Pirmadienį mamą operavo, buvo užsikimšusi kraujagyslė prie širdies. Laimė bent ta kad laiku tai ištyrė neįvykus kokiam infarktui ar panašiai. Šiandien jau turėtu paleisti iš ligoninės, bet sius į sanatoriją ant dienų, kai tik bus laisvų vietų.

O man situacija tokia kad turbūt turėsiu išlėkti pas puskes kol mama sanatorijoje, nes tėtis pas mane toks kad kol neturi kišenėj pinigų, tol viskas gerai, tik sužvanga pinigėliai, alutis liejasi laisvai.. Keliom dienom dabar mama buvo viska mums supirkus, paėmus jo algą, tai buvo ramu. O ilgesniam laikui mums visko nepripirks, teks palikt jam pinigų. Tai likt namie tikrai man nebus kaip. Pas sese kaip tyčia irgi generaliniai remontai, pati nuo kitos savaitės gyvens pas uošvius, beliks turbūt pas puskes lėkt, o liūdniausia kad iš jų nebegalėsiu važinėti į repeticijas. Gerokai per toli. Ir viskas kaip tik dabar kaip statom mano spektakliuką. Taip liūdna.  verysad.gif

sveikute,
Liudna,kad pas tave toks tevelis,...mano irgi buvo megejas net labai,o paskui mus musdavo,mama skriausdavo...man net sakau nosi sulauze,uz plauku tampydavo,su trosu musdavo...
Dabar nepernesu girtuokliu, laikykis mergyt. O taves lauksim gryztancios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2011 01 19, 14:58)
Labas merginos 4u.gif
Ernestyte, viskas mamai bus gerai. O neįmanoma taip, kad mama tau palieka pinigus, o ne tėčiui ir tu tvarkai finansus kaip šeimos galva? g.gif
Jolituk, sveikit greičiau. Nu kiek begalima draugaut su tomis ligomis doh.gif
Varau nupirksiu savo panai guminukus, nes pareina iš mokyklos šlapia iki ausų doh.gif, tada varau į Santariškes. Augustės ligoninės draugas guli, tai labai nori susitikt su juo. Dar savo berniukus aplankysiu. Pervargus jaučiuosi. Tokiu tempu varydama suprantu, kad mano sveikata ne geležinė, kojos vos laiko, rankų jėga dingsta, net telefono nebeišlaikau.Ai, bet gal viskas bus gerai, pailsėsiu pora dienų ir vėl į trasą.

laikykis motin, pagerk b grupės vitaminų ar magnio b6 ir atsistatytsi 4u.gif o kaip mažiulis laikosi, kokios prognozės
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2011 01 19, 15:58)
Labas merginos 4u.gif
Ernestyte, viskas mamai bus gerai. O neįmanoma taip, kad mama tau palieka pinigus, o ne tėčiui ir tu tvarkai finansus kaip šeimos galva? g.gif
Jolituk, sveikit greičiau. Nu kiek begalima draugaut su tomis ligomis doh.gif
Varau nupirksiu savo panai guminukus, nes pareina iš mokyklos šlapia iki ausų doh.gif, tada varau į Santariškes. Augustės ligoninės draugas guli, tai labai nori susitikt su juo. Dar savo berniukus aplankysiu. Pervargus jaučiuosi. Tokiu tempu varydama suprantu, kad mano sveikata ne geležinė, kojos vos laiko, rankų jėga dingsta, net telefono nebeišlaikau.Ai, bet gal viskas bus gerai, pailsėsiu pora dienų ir vėl į trasą.

Oi tu barbe devyn darbe. Kad dievulis tau jegu viskam duotu. Ir linkejimai tavo damai...gal jau ten kavalieriu eisit jos lankyti?
Papildyta:
QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 19, 17:41)

as ir negaliu gert teraflu, nes pykina mane, tai geriu tada ferveks.nezinau kaip tiksliai rasosi:(
dziugu el kedutes:)

as irgi girdejau apie vit.C, kad is pirktinio mazai naudos, geriau koki namini obuoli sugriauzti, kopustu pavalgyti, o geriausia spanguoliu zaliu su medumi thumbup.gif

As ciobreliu arbata vis geriu, citrinos su vandeniu ir cukrum darausi gerti.
ir man dziugu,kad vaikas pagaliau tures kur sedeti.
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 01 19, 16:50)
Laba,
nu žinokit skaitau  aš čia ir man jau baisu darosi. Mimmi, Jolita, nu nesuprantu, kaip reikia nemylėt savęs, kad taip nesisaugot. Pailsėt, pasidaryt valgyt neturit laiko. Alinat save iki begalybės, organizmas silpsta, jam ir taip reikia kovoti su nuolatine įtampa ir nerimu dėl vaikų problemų, dėl pinigų trūkumo, o čia dar papildomai nei poilsio, nei ramybės. Pasakykit jūs man durnai, kada sustosit ir pasirūpisit savim, kai gulėsit lovoj ir nepasikelsit, gi vienas žingsnis iki to belikęs. kas pasirūpins jūsų vaikais?
Nepykit, kad moralizuoju, ligoniai turi teisę pabumbėt. Tiesiog, atiduočiau bet ką, kad galėčiau grąžint laiką atgal, oi kaip tada save mylėčiau...

Jolita, smagu, kad Miglutei geriau smile.gif O save pasaugok, gerk daug arbatų šiltų, pasikaitink, pasigarink. Vit.C gerai būtų panaudot. Nors beja, apie vit. C, kalbėjau su vaistininke kai pirkau sau jį, bet aš naudoju natūralų, o ji sakė, kad sintetinio vit.C to pigaus, gali gert negėręs, nuo to jokios naudos, geriau jau gauti jo su maistu.
ui, laikom laikom, sėkmės jum smile.gif

Reikia pabarti,reikia. Nes kitaip nezinau kada reikia sustoti... Nugara atrodo tuoj suluz,vakare guliesi su skaudancia ir keliesi .... bet miglutei manksteles pati darau,sunku ja vis tasyti,bet reikia. Uzsispyriau ir darau... Cypia ji,bet nepasiduodu. Manau jai tik i gera bus.
Siandiena paziurejau ta filma,kur minejote apie ta suni,gulejom su migle ir ziurejom. o paskui net apsiverkiau...Tikrai uz sirdies griebentis filmas,
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2011 01 19, 19:56)
sveikute,
Liudna,kad pas tave toks tevelis,...mano irgi buvo megejas net labai,o paskui mus musdavo,mama skriausdavo...man net sakau nosi sulauze,uz plauku tampydavo,su trosu musdavo...
Dabar nepernesu girtuokliu, laikykis mergyt. O taves lauksim gryztancios thumbup.gif

Tai va, ir man per tėtį ypač vaikystėj teko daug visko patirt, kiek yra teke bėgt iš namų, matyt įvairių vaizdelių, į mokyklą važiuot visą naktį nemiegojusiai, ir t.t. Dabar šiek tiek geresnė situaciją, kas dvi savaites porą dienų buna "linksmybės", bet laimė kad visad ant savaitgalio pinigus gauna tai jau tais savaitgaliais stengiames su mama kur nors tept mieles, į kaimus išlėkt. smile.gif Na bet nėr to blogo kas neišeitu į gera. Kad ir kiek visko teko ir tenka patirti tik sustiprino mane. Kai reikia būnu kietos dušelės. Jokios smulkios problemytės nebeveikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 19, 21:10)
Tai va, ir man per tėtį ypač vaikystėj teko daug visko patirt, kiek yra teke bėgt iš namų, matyt įvairių vaizdelių, į mokyklą važiuot visą naktį nemiegojusiai, ir t.t. Dabar šiek tiek geresnė situaciją, kas dvi savaites porą dienų buna "linksmybės", bet laimė kad visad ant savaitgalio pinigus gauna tai jau tais savaitgaliais stengiames su mama kur nors tept mieles, į kaimus išlėkt.  smile.gif Na bet nėr to blogo kas neišeitu į gera. Kad ir kiek visko teko ir tenka patirti tik sustiprino mane. Kai reikia būnu kietos dušelės. Jokios smulkios problemytės nebeveikia.  smile.gif

Kaip sakoma,kas musu nepalauzia,tai uzgrudina. Tu esi stipri. Ir toliau taip kabinkis i gyvenima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2011 01 19, 20:17)
Kaip sakoma,kas musu nepalauzia,tai uzgrudina. Tu esi stipri. Ir toliau taip kabinkis  i gyvenima smile.gif

Teip, kas neužmuša, tas sustiprina. drinks_cheers.gif Visko visiems gyvenime būna, visko gal ir reikia. rolleyes.gif
Atsakyti
Nesibarkit, randu laiko ir sau wub.gif, vakar su mergaitės, kurią prižiūriu kai serga, mama atšventėm gimtadienį. Pasėdėjom, o šiandien miegojau iki pietų blush2.gif. Ryt sau visą vakarą skirsiu. Orestukui nekas, prasidėjo vandenė, smegenų žievė randėja, vakar 3 priepuoliai buvo su traukulias. Nu baisu. Mažiukui girdo stiprius 5rūšių vaistus (nuskauminančius, raminančius, nuo traukulių), tad jis beveik visada miega. Rankytė negyja, kenčia stiprius skausmus. Bijau imti jo globą, matau, kad nesusitvarkysiu, nes vaikui niekuo padėt negaliu verysad.gif

Augustė aplanko visus savo draugus, jei tik tie praneša, kad jau ligoninėje. Juk jie ten jau sava chebra, susidraugavę, kartu praėję ugnį ir vandenį.
Pas Arną nebuvau, nes nebespėjau blush2.gif

Ernestuk, nu va kaip faina, kad su sese būsi thumbup.gif
Jolituk, tau labiau saugotis reikia. Juk be tavęs nieks daugiau nepasirūpins Miglute, o pas mane yra chebros, kuri manim pasirūpina.
Papildyta:
O apie tą šunį užpernai sanatorijoje žiūrėjom. Žliumbėm visos mamos. Mat viena mama kompe turėjo tą filmą rusų kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimmi: 19 sausio 2011 - 21:48
Sveikos ir nelabai sveikos smile.gif
Mimi, eina sau sad.gif taip skaudu paliko perskaičius, kad negerėja...prisiminiau tą momentą, kai man daktarė pasakė "Ruoškitės, auginsite daržovę...bus sunku"...tai čia svetimi, o Orestui sava mama sad.gif praleidau, kas jam su rankyte? sulaužė išgamos? sad.gif
Jolita, fabrikėlis neblogai laikosi smile.gif vakar pas daktarė buvome, tai priaugo 1240 g ir 2 cm, dabar jau 4800 g ir 57 cm smile.gif gerai tu sakai, reikės pabaladoti mergai per nugarą, nes jau jos tie karkimai iš proto varo, kad ji dar kosėtų normaliai, tai garkteli kartą kitą ir viskas.
Šiandien parduotuvės veidrodis trūkinėjo mane pamatęs biggrin.gif siaubas, visai nekrenta svoris, o birželį į vestuves pakviesti, nežinau kaip atrodysiu unsure.gif
Mano tėvužėlis ir palakantis, mama su juo kariavo, aš jau nebe, va šiandien užlėkėm sekundei, o jis sėdi su draugeliu bonkelę dažo, sakau pinigus tau duodu maistui, o ne gėrimui, tai jis sako, draugas atsinešė, draugui velnių išrašiau, ir pasakiau, kad jei ir toliau taip tęsis, galės pamiršt kad aš esu, nes tikrai man problemų savų gyvenime pakanka, to dar betrūko, kad reikėtų apšokinėti girtuoklį, kuris per savo gerklę sau galo ir ligų ieško. Tfu..gerai, kad pinigai jo, kortelę man atidavęs, bet matyt teks pradėti pirkt jam produktus, o ne pinigus duot, labai jau jam ten gerai, mamos nebėra, mūsų nėr, nėra kontrolės, gyvena kaip jam šviečiasi, o šviečiasi nelabai...aj
Papildyta:
Laikom ir mes kumščius už Fliurpskytę biggrin.gif
Atsakyti
sveikos. mes siandien po darbu, visur lakstem, Benius uzmigo, as biski prie pc prisedau, daug jus cia priraset net neturiu jegu skaityt, o juolabiau rasyt kazkaip galva isiskaudejo einu smoke.gif ir gult.
Atsakyti