QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 18, 14:56)
Kas per operacija?
nediduke ten tokia, zarnos galiuka nori patreniruot.
QUOTE(doremi @ 2011 01 18, 14:57)
Labas mamytės,
Noriu Jūsų paklausti, sakykit, kaip manote, ar sergančiam vcp suaugusiam žmogui priklauso sanatorinis gydymas ir kaip "išpešti" kelalapį.
Kur kreiptis, jeigu šeimos gydytojas pasako šiuo metu nėra galimybių - ekonominė krizė, viskas sumažinta, kelalapių nėra.
pasiskaminkit i ligoniu kasas, pasakykit visa situacija, o tada jums jie viska ir paaiskins kas priklauso.
QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 01 18, 17:36)
normali kaina, man regis standartas, drauges leliu masaziste ateidavo masazuot irgi regis 20-30 min 20lt
Mano zuikis sian jau darze po tu temperaturos sokinejimu. O as ryt einu i du poklabius del darbo, bet algos tai...
krize
na seip jo, visurkis yra 20 lt. as nesiskundziu, kaip tik esam labai patenkinti. tik pas mus kineziste ateina, ji mankstina, o ne masazuoja. mums masazu dabar nereikia, nes raumenukai issibalancave, matysim pavasari.
laikom kumstukus del darbo
QUOTE(audratum @ 2011 01 18, 20:45)
Nzn ka ir rasyti, pas mene viskas kitaip mazius gime cia, turi pilietybe, neigaluma gaunam cia, nedaug, bet maziu aprupinti uztenka, seip dar paramos gaunam is savivaldybes. tiesa apkarpe ir mums tuo reikalus, bet vistiek gaunam. terapijos, logopedai nemokamai 6 kartus i savaite, tiesa vezioju i kita miesteli, pas mus nera. savivaldybe gale metu grazina pinigelius uz bedzina ka maziu pravezioju. Eina Benas i sveiku vaikuciu darzeli, bet turi savo mokytoja skirta jam, ji dirba su juo visokius darbelius. zodziu esu patenkinta, kad mazius gime cia, o ne LT. skirtumas didelis.
labai faina situacija pas jus. bet kaip sakoma visur gerai kur musu nera:) mes esam ir cia patenkinti, turim darbus, na dabar dekrete as dar, bet turesiu kur gristi, jei zinoma bus galimybe dirbti.
QUOTE(vikma @ 2011 01 19, 12:38)
ir mes tiek mokedavo,bet masaziste kartais ir nuolaidu padarydavo
kiti kai pasiklausau ir po 30-35lt moka uz masazus
na pas mus kinezsite pamankstina maziuka ir 30 ir 35 min, ziurint kiek jis leidziasi, nors tokiems maziukams prikalauso 20 min.bet ima pinigelius visada vienodai 20lt
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 19, 12:43)
Nezinau ar jus cai apie vilniaus kainas kalbat?
Nes mes vilniuje ateinanciai masazistei 40 lt mokam..
mes ne vilniuje, mes mazam miestelyje siaureje:)
QUOTE(joolita @ 2011 01 19, 13:27)
Mano mamai irgi kaulus lauze,isgere teraflu ir jai pagerejo. o man nuo jo isgrauzia visa gerkle...ir paskui,kaip drakonas,vos ne ugnim saudaus...
kai pasveiks miglute,vaziuosim pasiimti darbo kedute,tai turesim namie kur normaliai sedeti
as ir negaliu gert teraflu, nes pykina mane, tai geriu tada ferveks.nezinau kaip tiksliai rasosi:(
dziugu el kedutes:)
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 19, 13:29)
Mačiau apie masažistes rašėt, bet mes kai samdėm kinezistę, tai už valandą darbo, gero darbo, ji ėmė 40 lt, mes buvom patenkinti ja, o masažistė darė masažą ir truputį mankštą, tai ėmė už valandą 35 lt
bet čia prieš gerus metelius, paskui jau Andrėja paaugo, tai teko keisti mankštų pobūdį
priklauso nuo vaiko, jo poreikiu, amziaus.maniskis maximum gali 35 min.issimankstint, po to krenta kaip lapelis ir miega, mat musu svoris tik4,5kg:(
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 01 19, 15:05)
Pas mane labai liūdnos dienelės tai nelabai kyla rankos ką rašyt.....
Pirmadienį mamą operavo, buvo užsikimšusi kraujagyslė prie širdies. Laimė bent ta kad laiku tai ištyrė neįvykus kokiam infarktui ar panašiai. Šiandien jau turėtu paleisti iš ligoninės, bet sius į sanatoriją ant dienų, kai tik bus laisvų vietų.
O man situacija tokia kad turbūt turėsiu išlėkti pas puskes kol mama sanatorijoje, nes tėtis pas mane toks kad kol neturi kišenėj pinigų, tol viskas gerai, tik sužvanga pinigėliai, alutis liejasi laisvai.. Keliom dienom dabar mama buvo viska mums supirkus, paėmus jo algą, tai buvo ramu. O ilgesniam laikui mums visko nepripirks, teks palikt jam pinigų. Tai likt namie tikrai man nebus kaip. Pas sese kaip tyčia irgi generaliniai remontai, pati nuo kitos savaitės gyvens pas uošvius, beliks turbūt pas puskes lėkt, o liūdniausia kad iš jų nebegalėsiu važinėti į repeticijas. Gerokai per toli. Ir viskas kaip tik dabar kaip statom mano spektakliuką. Taip liūdna.
sveikatytes tavo mamytei
o tau stiprybes
QUOTE(GREK @ 2011 01 19, 16:50)
Nors beja, apie vit. C, kalbėjau su vaistininke kai pirkau sau jį, bet aš naudoju natūralų, o ji sakė, kad sintetinio vit.C to pigaus, gali gert negėręs, nuo to jokios naudos, geriau jau gauti jo su maistu.
as irgi girdejau apie vit.C, kad is pirktinio mazai naudos, geriau koki namini obuoli sugriauzti, kopustu pavalgyti, o geriausia spanguoliu zaliu su medumi