480 euru neigalumas i men, plius apie 200 euru pagalba is savivaldybes, bet situs gaunu vienu kartu i metus viena karta uz visus metus. cia tokia pagalba nu tipo, kad sedi namuciuose su vaikuciu. Nzn ar aiskai paaiskinau Ne kokia gali buti cia paslaptis. nefontanai zodziu ir cia.
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 18, 19:49)
na nusiipirkau SEMPER misinuko bandysim jau palaksciau po pardes visokias
nusipirkau skuduryne plauku tiesintuva ,kainavo 25 bet sako neveikia ,sako jei nori uz 10 ,lt,nu sakau nuspirksiu jei ka MB gal patvarkys ,gryztu pajungia viskas veikia .... beveik nauja :)na tik rozete angliska bet cia ne beda
nusipirkau skuduryne plauku tiesintuva ,kainavo 25 bet sako neveikia ,sako jei nori uz 10 ,lt,nu sakau nuspirksiu jei ka MB gal patvarkys ,gryztu pajungia viskas veikia .... beveik nauja :)na tik rozete angliska bet cia ne beda
nu jafanci ir sekasi gi zmonems super
QUOTE(audratum @ 2011 01 18, 20:19)
Sustabde , nes komisija buvo davus sunku neigaluma su slauga 3 metams lauke kol pageres, paskiui praejome komisija is naujo dabar dave viska ta pati tik 5 metams. kol tvarkemes dokumentus baigesi musu senasis neigalumas tad likom be pinigeliu. cia neskuba tvarkyti dokumentu , letai dirba visi dokumentai tvarkoj dabar gausim nuo tada nuo kada sustabde mokejima vienu zozdziu negaunam metus tai ir gausim uz visus metelius atiduos viska iki vieno cento. zodziu sutaipem biskuti pinigeliu pradeti savo versliukiui . Nikez kokiu conversiuku tu ieskai parodyk mazdaug labai idomu kokios mados LT.
Va kodel Ramunka palaidojau viltis grizti i LT cia salygos geresnes mano zmogeliukiui ir zmones siltesni.
Va kodel Ramunka palaidojau viltis grizti i LT cia salygos geresnes mano zmogeliukiui ir zmones siltesni.
Nu ir kantrybe pas tave as jau buciau milijona kartu paskambinus kur pinigai
O tu galvoji kodel mes cia atvaziavom gyvent mes irgi nezadam gryst atgal i LT
QUOTE(audratum @ 2011 01 18, 21:23)
480 euru neigalumas i men, plius apie 200 euru pagalba is savivaldybes, bet situs gaunu vienu kartu i metus viena karta uz visus metus. cia tokia pagalba nu tipo, kad sedi namuciuose su vaikuciu. Nzn ar aiskai paaiskinau Ne kokia gali buti cia paslaptis. nefontanai zodziu ir cia.
Truputi nesupratau apie tuos 200euru,tu tik karta i metus juos gauni? okitokiu lengvatu neduoda. tokiu kaip pvz:buta jums skirtu su neigaliuku kiek zinau UK ta pazystama toki gavo ir savivaldybe uz ji moka
QUOTE(audratum @ 2011 01 18, 22:23)
o pas juos skirstoma lengva - sunki negalia?
Labas rytas,
Na jus ir prisnekat,po tris puslapius per diena. Del ugio,jus tikrai aukstos,kai maniskis 154cm,o migles jau 115cm.
Vakar buvom pas gydytoja,pas migle plauciukai jau svarus,tik dar kosti,dar pratese antibiotika...
O as sergu dar,pagerejimo nematyt..mama taures pastate...nosis nusaso,herpis... atkritau tai konkreciai.
Sveikateles ligoniukams
Na einu maitinti vaika,sildyti,mankstinti...
Na jus ir prisnekat,po tris puslapius per diena. Del ugio,jus tikrai aukstos,kai maniskis 154cm,o migles jau 115cm.
Vakar buvom pas gydytoja,pas migle plauciukai jau svarus,tik dar kosti,dar pratese antibiotika...
O as sergu dar,pagerejimo nematyt..mama taures pastate...nosis nusaso,herpis... atkritau tai konkreciai.
Sveikateles ligoniukams
Na einu maitinti vaika,sildyti,mankstinti...
Laba ryta. Cezi taip ppas mus skirstomas neigalumas. Mes turim sunku su slauga. Ramunka, o kam judinti tegu tauposi pinigeliai vistiek ankksciau ar veliau atiduos, niekur nedings. Taip gauni juos ir isleidi niekaip nesugebu atideti i sali, o dabar kiek pritaupius kaip negaunu. Juolabiau jie mums labai pravers, nes mastom atidaryti savo versliuka tai pinigeliu reiks . Apie tuos 200 euru tuo paaiskinsiu, pabandysiu aiskiau tureciau asjuos gauti kiekviena menesi kaip prieda prie invalidumo, bet cia tingi tvarkyti popieriu kiekviena menesi sedincios motereles komunoj tai atiduoda gale metu visa suma uz visus menesius is karto zodziu 2400 euru gale metu. ar aiskiai paaiskinau? Del buto turim pirmenybe, tik beda musu miestelyje nauju butu jau nestato tad ir neturim galimybes jo gauti . kaip jau sakiau anksciau turim mes cia visokiu lengvatu.Buta kuri nuomojames puse sumos nuomos uz visus metus gale metu komuna kazkokia dali pinigeliu mums grazina ir tt. Suprantu tave pilnai Ramunka del LT. As gal jei maziau butu viskas gerai ir grizciau i LT juolabiau kaip dabar mociute serga, bet yra kaip yra Jolituk sveik , pas mane ir visokiu herpesu pridygo oras kazkoks kvailas pas mus
QUOTE(audratum @ 2011 01 19, 11:54)
Laba ryta. Cezi taip ppas mus skirstomas neigalumas. Mes turim sunku su slauga. Ramunka, o kam judinti tegu tauposi pinigeliai vistiek ankksciau ar veliau atiduos, niekur nedings. Taip gauni juos ir isleidi niekaip nesugebu atideti i sali, o dabar kiek pritaupius kaip negaunu. Juolabiau jie mums labai pravers, nes mastom atidaryti savo versliuka tai pinigeliu reiks . Apie tuos 200 euru tuo paaiskinsiu, pabandysiu aiskiau tureciau asjuos gauti kiekviena menesi kaip prieda prie invalidumo, bet cia tingi tvarkyti popieriu kiekviena menesi sedincios motereles komunoj tai atiduoda gale metu visa suma uz visus menesius is karto zodziu 2400 euru gale metu. ar aiskiai paaiskinau? Del buto turim pirmenybe, tik beda musu miestelyje nauju butu jau nestato tad ir neturim galimybes jo gauti . kaip jau sakiau anksciau turim mes cia visokiu lengvatu.Buta kuri nuomojames puse sumos nuomos uz visus metus gale metu komuna kazkokia dali pinigeliu mums grazina ir tt. Suprantu tave pilnai Ramunka del LT. As gal jei maziau butu viskas gerai ir grizciau i LT juolabiau kaip dabar mociute serga, bet yra kaip yra Jolituk sveik , pas mane ir visokiu herpesu pridygo oras kazkoks kvailas pas mus
Sveikute,gal ir tu persalai? Man herpis buna,tik tada,kai labai susalu...
Laba diena,
Labas Domicele,matau pagaliau uzejai
Papildyta:
gal blin ir man prileisti pilna vonia vandens,gal pazais ,nes jam patinka su visokiai sampunu kremu buteliukais zaisti,ppazais uzsimirs opoto ir imerksiu ji
Papildyta:
ak sakai mum cia tas ..............
Papildyta:
ir mes tiek mokedavo,bet masaziste kartais ir nuolaidu padarydavo kiti kai pasiklausau ir po 30-35lt moka uz masazus
Papildyta:
o pas jusu neskiriamas transportas nuvest ir parvesti vaiku i darzeli?mes tai naudojames sia paslauga,ir naudojames jei reikai i vilniu ar kauna vykti
Labas Domicele,matau pagaliau uzejai
Papildyta:
QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 01 18, 00:18)
Matau rasot apie maudymusis, pas mus tai buvo dyydele problema, reke kaip skerdziamas, pastovus stresas buvo maudytis, vyras i vonia su vaiku, kad prilaikyti galetu, o jis malesi reke, bet dabar tfu tfu tfu- zinokit vaikas pamato vonia pilna burbulu, tai pats nusirengineja, ir neistrauksi, tik nlb patinka galva plauti, bet nerekia ant viso rajono
gal blin ir man prileisti pilna vonia vandens,gal pazais ,nes jam patinka su visokiai sampunu kremu buteliukais zaisti,ppazais uzsimirs opoto ir imerksiu ji
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 01 18, 10:43)
fui, kokios jūs, nu čia aš taip išsireiškiau pykčio ištikta Netrūksta jum nieko, tik sergat, kaip ten vadinasi - nedap....stitu lyg vadina
ak sakai mum cia tas ..............
Papildyta:
QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 18, 12:48)
na va pasiskambinome kineziterapiautei tai pasikvietem i namus:)pamankstino mano zuiki.sake visi raumenys yra laaaabai atsipalaidave, issiderine:( taigi reikia daug darbo... vizitas pas mus 20 lt 20 min.
ir mes tiek mokedavo,bet masaziste kartais ir nuolaidu padarydavo kiti kai pasiklausau ir po 30-35lt moka uz masazus
Papildyta:
QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 01 18, 17:36)
Taip, manau mano galvai butu geriau gyventi uk, ten visai kitoks mentalitetas, ir i neigaliukus nespokso kaip i raupsuotuosius ir pan. va ten net atveza, nuveza, o pas mus cia? slidziais saligatviais vaika i darza vesti reikia, visiem nusisvilpt kad per nakti nezinau kiek ten zmoniu luzius patyre, ar ne 44 vln mieste? Sostine dar vadinasi...
o pas jusu neskiriamas transportas nuvest ir parvesti vaiku i darzeli?mes tai naudojames sia paslauga,ir naudojames jei reikai i vilniu ar kauna vykti
QUOTE(vikma @ 2011 01 19, 11:38)
Nezinau ar jus cai apie vilniaus kainas kalbat?
Nes mes vilniuje ateinanciai masazistei 40 lt mokam..
QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 01 18, 17:36)
Mano zuikis sian jau darze po tu temperaturos sokinejimu. O as ryt einu i du poklabius del darbo, bet algos tai... krize
o koks tavo ugis? mano 180cm, bet nesijauciu labai auksta, kazkaip dabar auksti zmones tampa, va mano maziui 3.5, o ugis 110cm svoris 25kg., panesioti toki tai nugarai amen iskart
o koks tavo ugis? mano 180cm, bet nesijauciu labai auksta, kazkaip dabar auksti zmones tampa, va mano maziui 3.5, o ugis 110cm svoris 25kg., panesioti toki tai nugarai amen iskart
lauksim ziniu,o del kokiu darbu ejai pokalbio,jei nepaslaptis?
o mano mazius 3.9m ugis 107cm,o svoris 38kg,ir as ji dar nesioju
Papildyta:
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 19, 12:43)
Nezinau ar jus cai apie vilniaus kainas kalbat?
as apie klp kainas,bet oho 40lt
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 01 18, 20:40)
maniškiui be savaitės 16m - 1,90m, klasės nuotraukoj, tai kaip guliveris nykštukų šalį o jauniausias klasėj beje ir namie taip pat atrodo
bet tikrai siuolaikinis jaunimas aukstaugiai as kai gulejau ligoninej su vaiku,nu galvojau jau bernam nu greit bus po 18m nes vyresniu i vaiku skyriu nepriima,o kai susipazindavom,nes tekdavo kartu palatoj gulet,tai sako jiem dar po 11-14m,nu sakes sakau,i lova nebetelpa susireite guli,kudi auksti,bet tie kaulai matys persilpni tai greti ir luzineja,arba su spaudimais skundzias kiti,arba su sirdim....
Papildyta:
QUOTE(barenl @ 2011 01 19, 00:55)
sakai ne nepradesi skaityt,eini miegot
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 18, 21:49)
na nusiipirkau SEMPER misinuko bandysim jau palaksciau po pardes visokias
nusipirkau skuduryne plauku tiesintuva ,kainavo 25 bet sako neveikia ,sako jei nori uz 10 ,lt,nu sakau nuspirksiu jei ka MB gal patvarkys ,gryztu pajungia viskas veikia .... beveik nauja
nusipirkau skuduryne plauku tiesintuva ,kainavo 25 bet sako neveikia ,sako jei nori uz 10 ,lt,nu sakau nuspirksiu jei ka MB gal patvarkys ,gryztu pajungia viskas veikia .... beveik nauja
na jau bandiai misinuka?
del pirkinio tai pasiseke
mano mama kai dirbdavo maximoj buvo paemusi arbatinuka,o tas arbatinis is geresniuju yra,kur dugne nera to gyvatuko,zmogus pirko ir jam netiko grazino,tipo smirdi,nu ir ji prie nukainuotu priskyre,ir mama paeme uz 6.99lt,nu ir ka nu pradzioj pasmirdejo,bet gi naujas pirkinis,opoto viskas ciki piki,tik dabar esu ideze idejus,nes taupau elektra naudojames arbatinuku ant dujines o ji naudojames sanatorijose.
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2011 01 19, 09:25)
Labas rytas,
ogo,greit Miglute praaugs tave
na tai saunu,kad gerejat,ir be ligonines pasveiksit
mane ir ziuriu kazkas kabina(zaraza),pabuvau vakar pas drauges o ten serganciu yra,ziuriu vakar jau kelios dalys temp,saltys krete,bet vaistu susigeriau ir lyg gerai,snd va thera flu geriu,man jie padeda
Sveikos,
Aga uzejau, bet neturiu kada skaityti, pradejau nuo paskutinio psl. bet jauciu taip ir nedaskaitysiu
Kas nezino, tai pakeiciau darbo vieta, esu uzsikasusi iki kaklo net i tulika neturiu kada nueiti, bet jau jau po biski matosi sviesa tunelio gale, tik nezinau ar ilgam
QUOTE(vikma @ 2011 01 19, 11:38)
Aga uzejau, bet neturiu kada skaityti, pradejau nuo paskutinio psl. bet jauciu taip ir nedaskaitysiu
Kas nezino, tai pakeiciau darbo vieta, esu uzsikasusi iki kaklo net i tulika neturiu kada nueiti, bet jau jau po biski matosi sviesa tunelio gale, tik nezinau ar ilgam