QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 18, 12:48)
na va pasiskambinome kineziterapiautei tai pasikvietem i namus:)pamankstino mano zuiki.sake visi raumenys yra laaaabai atsipalaidave, issiderine:( taigi reikia daug darbo... vizitas pas mus 20 lt 20 min.
normali kaina, man regis standartas, drauges leliu masaziste ateidavo masazuot irgi regis 20-30 min 20lt
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 18, 14:56)
Laba diena
Tai tada zinoma darykit taip kaip galvojat,matai as maniau kad TB jau tenais galit tada ir luktelt kelis menesiukus kol TB isitvirtins ten ir tada jus isvaziuosit,ten nuvyke gausit cpr nr tada pas gydytoja su visais savo popieriais jau dabar gali pradet vertimus.rasau kiek pasakojo pazystama gyvenanti UK.tada paskyre jums darzeli-mokykla,veziot nereik tam jie turi savo autobusiukus.paima nuo namu duru ir atveza ten pat.tarp kitoko ji ir neigaluma ten susitvarke ta prasme vel komisija ju buvo ir jie nusprende koks lygis vaikus skiriamas,paliko toki pati kaip ir buvo LT,tai dabar gauna neigaluma UK,o LT atsisake.zodziu bandykit cia poziuris i musu vaikus kitoks ir paciai sveikata susitvarkys
Nu a ku daryc kai D dalino prota as tuo momentu prie ugio stovejau
Kas per operacija?
Tai tada zinoma darykit taip kaip galvojat,matai as maniau kad TB jau tenais galit tada ir luktelt kelis menesiukus kol TB isitvirtins ten ir tada jus isvaziuosit,ten nuvyke gausit cpr nr tada pas gydytoja su visais savo popieriais jau dabar gali pradet vertimus.rasau kiek pasakojo pazystama gyvenanti UK.tada paskyre jums darzeli-mokykla,veziot nereik tam jie turi savo autobusiukus.paima nuo namu duru ir atveza ten pat.tarp kitoko ji ir neigaluma ten susitvarke ta prasme vel komisija ju buvo ir jie nusprende koks lygis vaikus skiriamas,paliko toki pati kaip ir buvo LT,tai dabar gauna neigaluma UK,o LT atsisake.zodziu bandykit cia poziuris i musu vaikus kitoks ir paciai sveikata susitvarkys
Nu a ku daryc kai D dalino prota as tuo momentu prie ugio stovejau
Kas per operacija?
ne, pas mus dabar nelengva finansine situacija labai, as turejau iseiti is darbo nes butu ismete, nes daug bilieteniu imdavau, mazius vis sirgdavo.
Kazkaip bandysim MB issiusti i anglija, aciu diev radom per draugus, tik reikia pradinios pinigu sumos, jis ten issitvirtins, o mes cia dar pasimokysim, as gal kazkaip teises issilaikysiu, reikia kazkokios veiklos man, smegenis pravedinti.
Taip, manau mano galvai butu geriau gyventi uk, ten visai kitoks mentalitetas, ir i neigaliukus nespokso kaip i raupsuotuosius ir pan. va ten net atveza, nuveza, o pas mus cia? slidziais saligatviais vaika i darza vesti reikia, visiem nusisvilpt kad per nakti nezinau kiek ten zmoniu luzius patyre, ar ne 44 vln mieste? Sostine dar vadinasi...
Mano zuikis sian jau darze po tu temperaturos sokinejimu. O as ryt einu i du poklabius del darbo, bet algos tai... krize
o koks tavo ugis? mano 180cm, bet nesijauciu labai auksta, kazkaip dabar auksti zmones tampa, va mano maziui 3.5, o ugis 110cm svoris 25kg., panesioti toki tai nugarai amen iskart