Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 18, 12:48)
na va pasiskambinome kineziterapiautei tai pasikvietem i namus:)pamankstino mano zuiki.sake visi raumenys yra laaaabai atsipalaidave, issiderine:( taigi reikia daug darbo... vizitas pas mus 20 lt 20 min.

normali kaina, man regis standartas, drauges leliu masaziste ateidavo masazuot irgi regis 20-30 min 20lt 4u.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 18, 14:56)
Laba diena  4u.gif
Tai tada zinoma darykit taip kaip galvojat,matai as maniau kad TB jau tenais  smile.gif galit tada ir luktelt kelis menesiukus kol TB isitvirtins ten ir tada jus isvaziuosit,ten nuvyke gausit cpr nr tada pas gydytoja su visais savo popieriais jau dabar gali pradet vertimus.rasau kiek pasakojo pazystama gyvenanti UK.tada paskyre jums darzeli-mokykla,veziot nereik tam jie turi savo autobusiukus.paima nuo namu duru ir atveza ten pat.tarp kitoko ji ir neigaluma ten susitvarke ta prasme vel komisija ju buvo ir jie nusprende koks lygis vaikus skiriamas,paliko toki pati kaip ir buvo LT,tai dabar gauna neigaluma UK,o LT atsisake.zodziu bandykit cia poziuris i musu vaikus kitoks ir paciai sveikata susitvarkys  4u.gif
lotuliukas.gif

Nu a ku daryc  unsure.gif  biggrin.gif kai D dalino prota as tuo momentu prie ugio stovejau  lotuliukas.gif
Kas per operacija?  unsure.gif

ne, pas mus dabar nelengva finansine situacija labai, as turejau iseiti is darbo nes butu ismete, nes daug bilieteniu imdavau, mazius vis sirgdavo.
Kazkaip bandysim MB issiusti i anglija, aciu diev radom per draugus, tik reikia pradinios pinigu sumos, jis ten issitvirtins, o mes cia dar pasimokysim, as gal kazkaip teises issilaikysiu, reikia kazkokios veiklos man, smegenis pravedinti.
Taip, manau mano galvai butu geriau gyventi uk, ten visai kitoks mentalitetas, ir i neigaliukus nespokso kaip i raupsuotuosius ir pan. va ten net atveza, nuveza, o pas mus cia? slidziais saligatviais vaika i darza vesti reikia, visiem nusisvilpt kad per nakti nezinau kiek ten zmoniu luzius patyre, ar ne 44 vln mieste? Sostine dar vadinasi...

Mano zuikis sian jau darze po tu temperaturos sokinejimu. O as ryt einu i du poklabius del darbo, bet algos tai... blush2.gif krize

o koks tavo ugis? mano 180cm, bet nesijauciu labai auksta, kazkaip dabar auksti zmones tampa, va mano maziui 3.5, o ugis 110cm lotuliukas.gif svoris 25kg., panesioti toki tai nugarai amen iskart tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 01 18, 15:36)
Kazkaip bandysim MB issiusti i anglija, aciu diev radom per draugus, tik reikia pradinios pinigu sumos, jis ten issitvirtins, o mes cia dar pasimokysim, as gal kazkaip teises issilaikysiu, reikia kazkokios veiklos man, smegenis pravedinti.
slidziais saligatviais vaika i darza vesti reikia, visiem nusisvilpt kad per nakti nezinau kiek ten zmoniu luzius patyre, ar ne 44 vln mieste? Sostine dar vadinasi...

Mano zuikis sian jau darze po tu temperaturos sokinejimu. O as ryt einu i du poklabius del darbo, bet algos tai... blush2.gif  krize

o koks tavo ugis? mano 180cm, bet nesijauciu labai auksta, kazkaip dabar auksti zmones tampa, va mano maziui 3.5, o ugis 110cm  lotuliukas.gif  svoris 25kg., panesioti toki tai nugarai amen iskart  tongue.gif

Mano pusbrolis UK su seima sake su darbais nekas,jums cia gerai pasiseke.sako dabar Norvegija ir Vokietija visi atakuoja smile.gif o teises butinai laikyk thumbup.gif ir del darbo ir del siaip savo laisves gerai,nereik pastoviai prasaliot nuvesk ten nuvesk va ten cool.gif
Aha matem vakar per zinias doh.gif taupo bne doh.gif

Sekmes tau rytoj 4u.gif pasakyk kelinta valanda spustelsim kumstukus uz tave kad pasisektu mirksiukas.gif

Neskaitai temos tongue.gif mano irgi 180 bigsmile.gif va va zimtai jaunimas dabar koks blink.gif bet gerai rubu bent dabar randu sau kad nebutu pertrumpos rankoves ir kelnes lotuliukas.gif
Maniskio 15m 172cm tuoj lygus busim unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, ramu pas jus cia. mes irgi katik islauko grizom. Girdejau ir as del darbu uzsienyje, kad N orvegija, Vokietija atakuoja. del N orvegijos nieko pasakyi negaliu, bet mano mama gyveno Vokietijoje metus ir darbo nerado, o kas dirbo mazino darbuotojus fabrikuose ir tt., o kas dirba dreba del darbo vietos kiekviena diena. pabuvo mama ir grizo pas mus cia vis koki darbeli randa. MB pasakojo kazkada italai furistai varydavo dirbti i Vokietija, o dabar atvirksciai vokieciai dirba pas italus zodziu krize visame pasaulyje. Kaip Nikez prisipirkai smutkiu? Kazkada kaip mano dydysis vaikas buvo mazas gere Semper misinukus jokiu problemu neturejau, uzaugo jis ant ju. Kokia ju kokybe dabar nzn. Ramunka nu ir auksta tu kaip mano MB tokio pacio ugio rolleyes.gif man nera ka lygintis1,65 cm.
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 18, 19:17)
Mano pusbrolis UK su seima sake su darbais nekas,jums cia gerai pasiseke.sako dabar Norvegija ir Vokietija visi atakuoja  smile.gif o teises butinai laikyk  thumbup.gif ir del darbo ir del siaip savo laisves gerai,nereik pastoviai prasaliot nuvesk ten nuvesk va ten  cool.gif
Aha matem vakar per zinias  doh.gif taupo bne  doh.gif

Sekmes tau rytoj  4u.gif pasakyk kelinta valanda spustelsim kumstukus uz tave kad pasisektu  mirksiukas.gif

Neskaitai temos  tongue.gif mano irgi 180  bigsmile.gif va va zimtai jaunimas dabar koks  blink.gif bet gerai rubu bent dabar randu sau kad nebutu pertrumpos rankoves ir kelnes  lotuliukas.gif
Maniskio 15m 172cm tuoj lygus busim  unsure.gif

na noretume i norge, bet nelabai turim pazinciu ten, galinciu padeti, o anglijoj tai darbas jau butu, nes ten zmogus supervizorium dirba tam fabrike, tai uznugari turetu vyras, tiesa miniimumas, bet ten nors pragyventi galima...
kaip bebutu, krize yra, bet lietuvoj kai sildymas 400lt o minimumas 650, na tai nezinau kaip pavadinti, tia ne krize...
laikysiu teises, kai vyras pinigeliu atsius blush2.gif
pirmas pokalbis 11val, antras 14.30 ax.gif
skaitau tema, bet galva kaiura lotuliukas.gif tai mes cia su tavim neaukstos pagal siuolaikinius standartus tongue.gif ogo, taviskis irgi nezemas vaikas
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2011 01 18, 18:05)
Sveikos, ramu pas jus cia.

Kaip pas jus ten su neigaliuku reikaliukais tu geriau parasyk?integracija,darzeliai-mokyklos ir t.t.?

QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 01 18, 18:11)
na noretume i norge, bet nelabai turim pazinciu ten, galinciu padeti, o anglijoj tai darbas jau butu, nes ten zmogus supervizorium dirba tam fabrike, tai uznugari turetu vyras, tiesa miniimumas, bet ten nors pragyventi galima...

tia ne krize...

laikysiu teises, kai vyras pinigeliu atsius

pirmas pokalbis 11val, antras 14.30

tai mes cia su tavim neaukstos pagal siuolaikinius standartus

Sitas tai tiesa drinks_cheers.gif

Tai jau pipiec vadinasi cool.gif

bigsmile.gif drinks_cheers.gif

Palaikysim kumstukus 4u.gif

Nu jau neaukstos biggrin.gif zinoma su krepsininkem nesulyginsi,bet vistiek horizonta toli matom lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 18, 10:04)
Labas rytas 4u.gif siandien daugiau parasysiu blush2.gif
Izabele 4u.gif stiprybes jusu seimai

o mes pasiskambinome i vilniu gydytojui savo, tai jei viskas gerai vasario1 gulsimes i ligonine nedidelei operacija, kaip tikiuosi, kad jau pavyks atsigult, nebesusirgsim...
siandien skambinsiuos masazistei, kad ateitu i namus pamasazuot mano uiki, nes eit iART poliklinikoj nesinori, gal pasvasari ar vasara ten pavaiksciosim.

o kas per operacija blink.gif
Papildyta:
QUOTE(doremi @ 2011 01 18, 13:57)
Labas mamytės,
Noriu Jūsų paklausti, sakykit, kaip manote, ar sergančiam vcp suaugusiam žmogui priklauso sanatorinis gydymas ir kaip "išpešti" kelalapį.    unsure.gif
Kur kreiptis, jeigu šeimos gydytojas pasako šiuo metu nėra galimybių - ekonominė krizė, viskas sumažinta, kelalapių nėra. verysad.gif

gal į ligonių kasas g.gif schmoll.gif nu su suaugusiais aš nebumbum
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 01 18, 15:11)
aaa, va kaip čia, matyt, ir aš buvau kur tai netoliese, nes ūgio nepagailėjo ir man. Aš matyt ligų eilėj tada murksojau per ilgai, ir kokio velnio nesirinkau kitos eilės  doh.gif

juodas jumoras doh.gif bet jumoras thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 01 18, 16:36)
normali kaina, man regis standartas, drauges leliu masaziste ateidavo masazuot irgi regis 20-30 min 20lt 4u.gif
ne, pas mus dabar nelengva finansine situacija labai, as turejau iseiti is darbo nes butu ismete, nes daug bilieteniu imdavau, mazius vis sirgdavo.
Taip, manau mano galvai butu geriau gyventi uk, ten visai kitoks mentalitetas, ir i neigaliukus nespokso kaip i raupsuotuosius ir pan. va ten net atveza, nuveza, o pas mus cia? slidziais saligatviais vaika i darza vesti reikia, visiem nusisvilpt kad per nakti nezinau kiek ten zmoniu luzius patyre, ar ne 44 vln mieste? Sostine dar vadinasi...

Mano zuikis sian jau darze po tu temperaturos sokinejimu. O as ryt einu i du poklabius del darbo, bet algos tai... blush2.gif  krize

o koks tavo ugis? mano 180cm, bet nesijauciu labai auksta, kazkaip dabar auksti zmones tampa, va mano maziui 3.5, o ugis 110cm  lotuliukas.gif  svoris 25kg., panesioti toki tai nugarai amen iskart  tongue.gif

sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 18, 18:17)
Maniskio 15m 172cm tuoj lygus busim  unsure.gif

maniškiui be savaitės 16m - 1,90m, klasės nuotraukoj, tai kaip guliveris nykštukų šalį doh.gif o jauniausias klasėj doh.gif beje ir namie taip pat atrodo blush2.gif
Atsakyti
Nzn ka ir rasyti, pas mene viskas kitaip mazius gime cia, turi pilietybe, neigaluma gaunam cia, nedaug, bet maziu aprupinti uztenka, seip dar paramos gaunam is savivaldybes. tiesa apkarpe ir mums tuo reikalus, bet vistiek gaunam. terapijos, logopedai nemokamai 6 kartus i savaite, tiesa vezioju i kita miesteli, pas mus nera. savivaldybe gale metu grazina pinigelius uz bedzina ka maziu pravezioju. Eina Benas i sveiku vaikuciu darzeli, bet turi savo mokytoja skirta jam, ji dirba su juo visokius darbelius. zodziu esu patenkinta, kad mazius gime cia, o ne LT. skirtumas didelis.
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 01 18, 18:40)
maniškiui be savaitės 16m - 1,90m, klasės nuotraukoj, tai kaip guliveris nykštukų šalį doh.gif  o jauniausias klasėj doh.gif  beje ir namie taip pat atrodo blush2.gif

Oho taviskis isvis koks aukstas bigsmile.gif guliveris lotuliukas.gif maniskis jau nustojo augt ir peda nebe dideja karsta.gif nes uzpraeita vasara kaip soktelejo visom kryptim tai teko keist visa garderoba doh.gif biggrin.gif

QUOTE(audratum @ 2011 01 18, 18:45)
Nzn ka ir rasyti, pas mene viskas kitaip mazius gime cia, turi pilietybe, neigaluma gaunam cia, nedaug, bet maziu aprupinti uztenka, seip dar paramos gaunam is savivaldybes. tiesa apkarpe ir mums tuo reikalus, bet vistiek gaunam. terapijos, logopedai nemokamai 6 kartus i savaite, tiesa vezioju i kita miesteli, pas mus nera. savivaldybe gale metu grazina pinigelius uz bedzina ka  maziu pravezioju. Eina Benas i sveiku vaikuciu darzeli, bet turi savo mokytoja skirta jam, ji dirba su juo visokius darbelius. zodziu esu patenkinta, kad mazius gime cia, o ne LT. skirtumas didelis.

Liuksiskos salygos ten pas jus thumbup.gif o kodel neigaluma sustabde?del ko?seniai jau negaunat?
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 18, 20:19)
Oho taviskis isvis koks aukstas bigsmile.gif guliveris  lotuliukas.gif maniskis jau nustojo augt ir peda nebe dideja  karsta.gif nes uzpraeita vasara kaip soktelejo visom kryptim tai teko keist visa garderoba  doh.gif  biggrin.gif
Liuksiskos salygos ten pas jus  thumbup.gif o kodel neigaluma sustabde?del ko?seniai jau negaunat?

mano nenustoja doh.gif garderobą keičiu kas 3-4 mėn bo nikur netelpa, o kelnės kaip vargdienėlio per trumpos. koja jau 2m kaip sustojo ties 46 išmiera doh.gif
Atsakyti
na nusiipirkau SEMPER misinuko bandysim jau smile.gif palaksciau po pardes visokias rolleyes.gif
nusipirkau skuduryne plauku tiesintuva ,kainavo 25 bet sako neveikia ,sako jei nori uz 10 ,lt,nu sakau nuspirksiu jei ka MB gal patvarkys ,gryztu pajungia viskas veikia .... beveik nauja :)na tik rozete angliska bet cia ne beda thumbup.gif
user posted image

ieskausi tokiu Conversiuku pusilgiu odiniu 4u.gif gal kas kur uzmatet .....?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 18 sausio 2011 - 20:52
Sustabde , nes komisija buvo davus sunku neigaluma su slauga 3 metams lauke kol pageres, paskiui praejome komisija is naujo dabar dave viska ta pati tik 5 metams. kol tvarkemes dokumentus baigesi musu senasis neigalumas tad likom be pinigeliu. cia neskuba tvarkyti dokumentu , letai dirba lotuliukas.gif visi dokumentai tvarkoj dabar gausim nuo tada nuo kada sustabde mokejima vienu zozdziu negaunam metus tai ir gausim uz visus metelius atiduos viska iki vieno cento. zodziu sutaipem biskuti pinigeliu pradeti savo versliukiui ax.gif . Nikez kokiu conversiuku tu ieskai parodyk mazdaug labai idomu kokios mados LT. ax.gif

Papildyta:
Turiu toki gal biski storesni super daiktas, naudoju daznai. Va kodel Ramunka palaidojau viltis grizti i LT cia salygos geresnes mano zmogeliukiui ir zmones siltesni.
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2011 01 18, 21:19)
Sustabde , nes komisija buvo davus sunku neigaluma su slauga 3 metams lauke kol pageres, paskiui praejome komisija is naujo dabar dave viska ta pati tik 5 metams. kol tvarkemes dokumentus baigesi musu senasis neigalumas tad likom be pinigeliu. cia neskuba tvarkyti dokumentu , letai dirba  lotuliukas.gif visi dokumentai tvarkoj dabar gausim nuo tada nuo kada sustabde mokejima vienu zozdziu negaunam metus tai ir gausim uz visus metelius atiduos viska iki vieno cento. zodziu sutaipem biskuti pinigeliu pradeti savo versliukiui ax.gif . Nikez kokiu conversiuku tu ieskai parodyk mazdaug labai idomu kokios mados LT. ax.gif

Papildyta:
Turiu toki gal biski storesni super daiktas, naudoju daznai. Va kodel Ramunka palaidojau viltis grizti i LT cia salygos geresnes mano zmogeliukiui ir zmones siltesni.

jei nepaslaptis, kokio dydžio pašalpa??? jei nenori neatsakyk, tiesiog smalsu kaip tai vertinama užsienį ir kaip čia g.gif
Atsakyti