Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

http://www.facebook....175701109134325
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 17, 20:42)
bet sunku ir istarti,man net liezuvis malas :l
Papildyta:

::  ::  ::  :: kaip cia pasakius ::  :: zodis kalba pats uz save ::

klausyk kaip tu tuos tapukus mezgi,gal youtube nuoroda turi? ::

reikia dar sakyti fliurpskyyyyyyyyyyyyte lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 17, 21:27)
Musu diagnoze ne tokia,bet jei jau klausi uzsienieciu galiu is savo varpines parasyt  biggrin.gif mes Danijoj gyvenam jau gavom cpr nr ryt vaziuojam i komuna (savivaldybe) uzsiregistruot,kad pradetu ieskot mokyklos.kai viska gausim galesiu daugiau ka parasyt.kiek zinau pasalpu cia jokiu nemokes mes emigrantai ir tuo viskas pasakyta  wink.gif tuo labiau krize ant kiemo  cool.gif ka gausim tai uz vaika pinigus viskas.daugiau kol kas negaliu nieko papasakot mums tik pradzia.
O siaip zmones cia daug malonesni,supratingesni,i neigaliukus ziuri su tolerancija ir pagarba,tiek vaikui tiek seneliui.
Batu kalne 42 dydzio batai buvo visi per mazi kiek matuodavaus  biggrin.gif
O kam darai dviguba darba  cool.gif gali spausti ne atsakyti,o cituoti taip susirinksi visus norimus postus ir tada pacioj apacioj spaudi atsakyti su zaliu pliusuku tikiuosi suprantamai parasiau  smile.gif
As vaziuociau dabar.kuo anksciau tuo lengviau vaikai adaptuojasi  smile.gif pramoks kalba bus lengviau mokykloj.
lotuliukas.gif kaip as tave suprantu man taip ne karta jau buvo  doh.gif

aciu kad pasidalinai, va butent del sito noriu isvaziuoti, ka paryskinau raudonai.
gal paciai su galva geriau bus, nereiks ad gerti...

nebus taip, kad nepramoks nei lietuviu nei kitos kalbos, gal vis gi palaukt kol pramoks lietuviu? dabar taip sparciai mokosi blush2.gif
nors abecele zino angliska smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 17, 23:48)

tikiuosi atsiras sveika ir gyva...

Matau rasot apie maudymusis, pas mus tai buvo dyydele problema, reke kaip skerdziamas, pastovus stresas buvo maudytis, vyras i vonia su vaiku, kad prilaikyti galetu, o jis malesi reke, bet dabar tfu tfu tfu- zinokit vaikas pamato vonia pilna burbulu, tai pats nusirengineja, ir neistrauksi, tik nlb patinka galva plauti, bet nerekia ant viso rajono thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliurpskyte: 17 sausio 2011 - 23:20
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 17, 21:48)

unsure.gif

QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 01 17, 22:18)
aciu kad pasidalinai, va butent del sito noriu isvaziuoti, ka paryskinau raudonai.
gal paciai su galva geriau bus, nereiks ad gerti...

nebus taip, kad nepramoks nei lietuviu nei kitos kalbos, gal vis gi palaukt kol pramoks lietuviu? dabar taip sparciai mokosi  blush2.gif
nors abecele zino angliska smile.gif

Sitas tai tikrai jauciuosi cia geriau,nes galim eit ir i mus mazai kas kreipia demesi thumbup.gif nesigirdi uz nugaru kalbu ir pirstu rodymu.tiesiog cia jauciam kad gyvenam.

Lietuviu mokinsi namie arba leisi i spec lietuviu mokyklele (UK) kiek zinau tokiu yra.jam lengviau bus mokykloj jei isvaziuosit dabar,nes jau bus apsiprates.kiek taviskiui primink?
Mes pvz atsiveze visa programa is Lt mokyklos ir mokomes namie.o kai eis i DK mokykla mokysis danu-anglu kalba cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 18, 00:34)
unsure.gif
Sitas tai tikrai jauciuosi cia geriau,nes galim eit ir i mus mazai kas kreipia demesi  thumbup.gif nesigirdi uz nugaru kalbu ir pirstu rodymu.tiesiog cia jauciam kad gyvenam.

Lietuviu mokinsi namie arba leisi i spec lietuviu mokyklele (UK) kiek zinau tokiu yra.jam lengviau bus mokykloj jei isvaziuosit dabar,nes jau bus apsiprates.kiek taviskiui primink?
Mes pvz atsiveze visa programa is Lt mokyklos ir mokomes namie.o kai eis i DK mokykla mokysis danu-anglu kalba  cool.gif

Tai vat, nors mes is paziuros atrodom sveiki, vadoveliniai, bet kai uzeina kas (f84.8), o metuku turim 3.5m., bet dabar ryskus suolys preikyn, ir abecele moka, ir skaicius iki 20, formas ir spalvas, ir labai gera logopede turim darzelyje, na baisu kazka daryti, musu tetis ruosiasi i UK kova, tai manau rizikinga kartu vaziuoti visiem, reikia jam ten apsitrinti, miestas ispwisch ar pan., pamirsau kaip rasosi, 150km nuo londono, idomu ar ten kas butu mum sumoduliuota. nes i paprasta mokyklele tai nezinau, lankem praeitais metais paprasta darzeli- nenoriu to en rpisiminti, dabar lankom spec, labai esam patenkinti, bet vis vien mastom emigruoti , manau i uk, anglu kalba lengvesne bus mano zuikiui, as nebegaliu jau vezioti vaiko i darza, vyras vezioja, nes kai kas paziuri tokiom blink.gif tai norisi spirti doh.gif
Atsakyti
Sveikos, labinuosi ir varau megzt doh.gif

QUOTE(vikma @ 2011 01 17, 20:38)
tai sakai pist buvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aga, dzingu lingu, pyst ir dingo

QUOTE(laindrusa @ 2011 01 17, 20:41)

na vat ir man ir tau tas zodis uzkliuvo... ar tik netruksta mum kazko? 

fui, kokios jūs, nu čia aš taip išsireiškiau pykčio ištikta lotuliukas.gif Netrūksta jum nieko, tik sergat, kaip ten vadinasi - nedap....stitu lyg vadina lotuliukas.gif
Fui, nu ir aš čia taip nuo pačio ryto, oi kokia schmoll.gif Vedat mane iš kelio schmoll.gif

QUOTE(vikma @ 2011 01 17, 20:42)

klausyk kaip tu tuos tapukus mezgi,gal youtube nuoroda turi? ax.gif

taigi SM yra temukė Mezgimo temoj - Pradedančioms, ten daug tokių šaunuolių renkasi kaip tu, nemokančiių, bet norinčių išmokt mirksiukas.gif

O aį kadangi jau pramokus, tai varau darbuotis, kol mažius miega. Ai, neparašiau, Rokas vėl kosti, sloguoja, tupim namie.

Oi, atsiminiau, Ramunka, tavęs tada labai daug bigsmile.gif Jau aš galvojau didelė, tyliu tada.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif siandien daugiau parasysiu blush2.gif
Izabele 4u.gif stiprybes jusu seimai

o mes pasiskambinome i vilniu gydytojui savo, tai jei viskas gerai vasario1 gulsimes i ligonine nedidelei operacija, kaip tikiuosi, kad jau pavyks atsigult, nebesusirgsim...
siandien skambinsiuos masazistei, kad ateitu i namus pamasazuot mano uiki, nes eit iART poliklinikoj nesinori, gal pasvasari ar vasara ten pavaiksciosim.
Atsakyti
laba ryta . pasilabinu ir lekiu turiu visokiu reikaliuku siandien. Silta , geras oras pas mus tai vakar viasa diena slampinejom, B enukiui labai patinka lauke. Vakarr visoms atsakiau atrodo tad paziurekit kita puslapi mergaites, neskubekit taip smile.gif Fliurpskyte, atrodo teisingai pavadinau ax.gif jei idomu galesi parasyti as apie savo parapija, bet veliau. mes gyvenam daugiau i pietus, bet esu patenkinta, kad mazius mano auga cia, o ne LT. nors gimtines pasiilgstu labai. Izabele laikykis 4u.gif .
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
NAN misinuko mes negeriam ,geriam HIPP plus ,esu gana patenkinta,jei ne kietejimas ,varysiu siandy pirkt to SEMPER bifidus.... ir siaip pasigantyti po miesta cool.gif reikia kokiu smutkiu pasipirkt blush2.gif
Atsakyti
na va pasiskambinome kineziterapiautei tai pasikvietem i namus:)pamankstino mano zuiki.sake visi raumenys yra laaaabai atsipalaidave, issiderine:( taigi reikia daug darbo... vizitas pas mus 20 lt 20 min.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 01 18, 08:24)
Tai vat, nors mes is paziuros atrodom sveiki, vadoveliniai, bet kai uzeina kas (f84.8), o metuku turim 3.5m., bet dabar ryskus suolys preikyn, ir abecele moka, ir skaicius iki 20, formas ir spalvas, ir labai gera logopede turim darzelyje, na baisu kazka daryti, musu tetis ruosiasi i UK kova, tai manau rizikinga kartu vaziuoti visiem, reikia jam ten apsitrinti, miestas ispwisch ar pan., pamirsau kaip rasosi, 150km nuo londono, idomu ar ten kas butu mum sumoduliuota. nes i paprasta mokyklele tai nezinau, lankem praeitais metais paprasta darzeli- nenoriu to en rpisiminti, dabar lankom spec, labai esam patenkinti, bet vis vien mastom emigruoti , manau i uk, anglu kalba lengvesne bus mano zuikiui, as nebegaliu jau vezioti vaiko i darza, vyras vezioja, nes kai kas paziuri tokiom  blink.gif  tai norisi spirti doh.gif

Tai tada zinoma darykit taip kaip galvojat,matai as maniau kad TB jau tenais smile.gif galit tada ir luktelt kelis menesiukus kol TB isitvirtins ten ir tada jus isvaziuosit,ten nuvyke gausit cpr nr tada pas gydytoja su visais savo popieriais jau dabar gali pradet vertimus.rasau kiek pasakojo pazystama gyvenanti UK.tada paskyre jums darzeli-mokykla,veziot nereik tam jie turi savo autobusiukus.paima nuo namu duru ir atveza ten pat.tarp kitoko ji ir neigaluma ten susitvarke ta prasme vel komisija ju buvo ir jie nusprende koks lygis vaikus skiriamas,paliko toki pati kaip ir buvo LT,tai dabar gauna neigaluma UK,o LT atsisake.zodziu bandykit cia poziuris i musu vaikus kitoks ir paciai sveikata susitvarkys 4u.gif

QUOTE(GREK @ 2011 01 18, 08:43)
nedap....stitu lyg vadina 

Oi, atsiminiau, Ramunka, tavęs tada labai daug  bigsmile.gif Jau aš galvojau didelė, tyliu tada.

lotuliukas.gif

Nu a ku daryc unsure.gif biggrin.gif kai D dalino prota as tuo momentu prie ugio stovejau lotuliukas.gif

QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 18, 09:04)
gulsimes i ligonine nedidelei operacija,

Kas per operacija? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 18 sausio 2011 - 13:58
Labas mamytės,
Noriu Jūsų paklausti, sakykit, kaip manote, ar sergančiam vcp suaugusiam žmogui priklauso sanatorinis gydymas ir kaip "išpešti" kelalapį. unsure.gif
Kur kreiptis, jeigu šeimos gydytojas pasako šiuo metu nėra galimybių - ekonominė krizė, viskas sumažinta, kelalapių nėra. verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 18, 14:56)

Nu a ku daryc  unsure.gif  biggrin.gif kai D dalino prota as tuo momentu prie ugio stovejau  lotuliukas.gif

aaa, va kaip čia, matyt, ir aš buvau kur tai netoliese, nes ūgio nepagailėjo ir man. Aš matyt ligų eilėj tada murksojau per ilgai, ir kokio velnio nesirinkau kitos eilės doh.gif

QUOTE(doremi @ 2011 01 18, 14:57)
Labas mamytės,
Noriu Jūsų paklausti, sakykit, kaip manote, ar sergančiam vcp suaugusiam žmogui priklauso sanatorinis gydymas ir kaip "išpešti" kelalapį.    unsure.gif
Kur kreiptis, jeigu šeimos gydytojas pasako šiuo metu nėra galimybių - ekonominė krizė, viskas sumažinta, kelalapių nėra. verysad.gif

Kas priklauso, kas ne, negaliu pasakyt, bet pinigus skirsto ne gydytoja. Eičiau tiesiai į ligonių kasas ir ten aiškinčiausi viską. Sėkmės jum.
Atsakyti