Labas,
nafik, citavau citavau, rašiau rašiau visoms ir pist ir dingo viskas
Žodžiu, supratau tiek, kad Ramunkos didelė pėda, Audratum vaikiškus sandalus perka, Joolitai laikas susimąstyt apie sveiką mitybą, Laindrusa mezga tepukus Aišku, dar daug pamiršau, bet labai tingiu skaityt ir cituot iš naujo Numezgiau kepurę, išardžiau, megsiu per naują.
Izabele, kaip tu?
Ai, nesusikaupiu rašymams, nepykit
QUOTE(GREK @ 2011 01 17, 20:32)
tai sakai pist buvo
QUOTE(GREK @ 2011 01 17, 19:32)
Labas,
Žodžiu, supratau tiek, kad Ramunkos didelė pėda, Audratum vaikiškus sandalus perka, Joolitai laikas susimąstyt apie sveiką mitybą, Laindrusa mezga tepukus Aišku, dar daug pamiršau, bet labai tingiu skaityt ir cituot iš naujo Numezgiau kepurę, išardžiau, megsiu per naują.
Izabele, kaip tu?
Izabele, kaip tu?
tik ramiai tykiai ir spakainiai svarbu kad minti pagauni na o pist kartais ir i gera iseina
as vakar du kartus tapukus ardziau bet kazkas gavos... db MB megziu uzsiprase tokiu paciu
QUOTE(vikma @ 2011 01 17, 19:38)
tai sakai pist buvo
na vat ir man ir tau tas zodis uzkliuvo... ar tik netruksta mum kazko?
QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 01 17, 19:39)
pakeiciau, nes sis zodis man daug mielesnis, toks, na as taip savo vaika vadinu, fliurpskius, nes toks terlius yra
bet sunku ir istarti,man net liezuvis malas
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 17, 20:41)
na vat ir man ir tau tas zodis uzkliuvo... ar tik netruksta mum kazko?
kaip cia pasakius zodis kalba pats uz save
klausyk kaip tu tuos tapukus mezgi,gal youtube nuoroda turi?
QUOTE(vikma @ 2011 01 17, 19:42)
kaip cia pasakius zodis kalba pats uz save
klausyk kaip tu tuos tapukus mezgi,gal youtube nuoroda turi?
cia SM radau paziurek mezginiu temutes lb graziu daug
Audratum turbut masiniuka jau gavo tai raizo po kalnus
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 17, 17:29)
Labukai plepės
mano kanopėlė 42 dydžio, bet aš kažkaip visai neblogai randu batus ir rudeniui ir žiemai, arba aš neišranki, arba jūs norit auksinių kurpaičių Batus perku Batų kalne
mano kanopėlė 42 dydžio, bet aš kažkaip visai neblogai randu batus ir rudeniui ir žiemai, arba aš neišranki, arba jūs norit auksinių kurpaičių Batus perku Batų kalne
as tai problemos neturiu su batais,mano ne 42 nu bet ir dydis pas jumi o ar teciai irgi tokias kojas turi?mano vienas kaimynas is kaimo turi 46ismiera,tai juokdavomes kai matuodavomes ilgius o tai kokios ismierus vaiku pas jumi,pas ka ilgos kojos?
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 17, 17:29)
Andrėja nuo vakar vakaro gauna antibus, tai kosėti sausai nustojo, dabar jau eina atsikosėjimas, naktį ir vakare bei ryte nebekosėjo vakar guziuką ištraukė Leonardukas, aš šildžiau, jis gėrė pienuką
nuva kaip gerai kad gerejat potruputuka,tik tie antibijotikai
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 01 17, 19:30)
aš jau nebekovoju, kad vakarais nusipraustų džiaugiuosi, kad ryte nusiprausia ir dantis išsivalo (per ožius aišku) o dieną jam ir taip tenka n kartų praustis, nes terlius tai juodas - vasarą aplamai iš kiemo kai grįžta tai tik akys žiba nu tada jau namie karas o, kad tingi tai ir aš taip įtariu, gal ir aš tingėčiau jei tiek terliočiausi kam praustis jei vėl toks pats busi
ot terlius
o manasis rankas leidzia nupraust,subine leidzia,bet kai noriu visa ismaudyt,iki pilvo atprasiu dar o kylant ivirsu tragedija,apie galva isvis tyliu,tai vyras laiko as ant greicio maudau o traip noretusi kad pliuskentusi vonioj o zaisti su ciaupu patinka t.y uzdaryt atidaryt vandeni kad begtu
Papildyta:
QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 17, 14:30)
pasilabinu
ir viskas?
Papildyta:
QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 01 17, 19:39)
na ziuresim, bijau kad plauciu uzdegimas nebutu, sako dabar be nieko atsiranda, na mes praeitais metais sirgom kiauliu gripu, tai sako juo nebeuzsikresi, tai gal cia sezoninis?
nesirgo 4 men,. db jau antra karta serga, tik savaite i darziuka nuejo, o as taip noreciau kad vaiksciotu, ten ji taip lavina vaika
nesirgo 4 men,. db jau antra karta serga, tik savaite i darziuka nuejo, o as taip noreciau kad vaiksciotu, ten ji taip lavina vaika
vojei vojei tie sirgimai
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 17, 20:46)
cia SM radau paziurek mezginiu temutes lb graziu daug
sakai rasiu?anenoreum palengvint paieska
QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 01 17, 15:02)
mamos, kurios gyvenat anglijoj, norvegijoj, gal galit parasyti kokios salygos tose salyse augint neigaliuka, kokios pasalpos, integracija? tos, kurios augina vaikus su f 84 ir pan?
Musu diagnoze ne tokia,bet jei jau klausi uzsienieciu galiu is savo varpines parasyt mes Danijoj gyvenam jau gavom cpr nr ryt vaziuojam i komuna (savivaldybe) uzsiregistruot,kad pradetu ieskot mokyklos.kai viska gausim galesiu daugiau ka parasyt.kiek zinau pasalpu cia jokiu nemokes mes emigrantai ir tuo viskas pasakyta tuo labiau krize ant kiemo ka gausim tai uz vaika pinigus viskas.daugiau kol kas negaliu nieko papasakot mums tik pradzia.
O siaip zmones cia daug malonesni,supratingesni,i neigaliukus ziuri su tolerancija ir pagarba,tiek vaikui tiek seneliui.
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 17, 15:29)
Batu kalne 42 dydzio batai buvo visi per mazi kiek matuodavaus
QUOTE(cezi @ 2011 01 17, 17:30)
o aš cituoju iškatr, po postu yra knopkė atsakyti, tada grįžtu atgal ir skaitau toliau
O kam darai dviguba darba gali spausti ne atsakyti,o cituoti taip susirinksi visus norimus postus ir tada pacioj apacioj spaudi atsakyti su zaliu pliusuku tikiuosi suprantamai parasiau
QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 01 17, 17:39)
gal zusienietes mamos noretu pasidalinti, ka daryti kur eiti emigravus i anglija, norvegija (musu mastomos emigruoti salys), ir dar- ar laukti iki 6 m, kol dar pasimokys cia aklbeti, ar vaziuoti dabar?
As vaziuociau dabar.kuo anksciau tuo lengviau vaikai adaptuojasi pramoks kalba bus lengviau mokykloj.
QUOTE(GREK @ 2011 01 17, 18:32)
kaip as tave suprantu man taip ne karta jau buvo
Sveikos, panos nu ir varot, cituoti tingiu tad bandysiu atsakyti visoms. N e masiniuko dar neturiu be savaitgalio negris tikrai. Nikez kada galesim pasimainyti batais Vikma turiu ir skuduru ir batu, bet mane visi patogus dauguma dzinsai, cia nesipuosiu, juociuosi laisvesne, svarbu patogu, dar masinoj daug vazineju. Laidrusa turbut ligonis as , bet ka daryti Benukas nepadeda rinktis uztat vyresnelis visada pataria. Ramunka nzn turbut coliukes koja, kad ir sudejimas mano kaip coliukes . nu einu vakariene ruosti iki. atrodo visoms atsakiau.
Necituosiu....
Gyvenu po senam....kas dirba,kas mokosi,kas padeda mociutei(Tomukas)....
Sekmadieni sedejau prie tecio ir sakau:kaip gerai,kad biski gyvesnis liko...maza sypsenele man parode...ir ant tu zodziu epilepsijos priepuolis pradejo tampyt ji o as nesu maciusi sito priepuolio,tai baisia issigandau....rankos pradejo drebet,kunas,kojos tiesiog nelaike manes....ir sirdute mano pacios sustreikavo,siandien visa diena maskatuoja sirdele,geriau lasiukius nuo sirdies....prasidejo pragulos jau....silpsta akyse.....
mano koja irgi nemaza...nesioju 40-41...sunus dvyliktokas nesioja 46 ismiera
Ligoniukams linkiu daug sveikatytes
Papildyta:
as moku cituot...nu bet kad beproto tempas pas jus paskutiniu laiku
Ui,Ramunkai aciu uz temuke....dar nesiregistravau.....
Sekmadieni sedejau prie tecio ir sakau:kaip gerai,kad biski gyvesnis liko...maza sypsenele man parode...ir ant tu zodziu epilepsijos priepuolis pradejo tampyt ji o as nesu maciusi sito priepuolio,tai baisia issigandau....rankos pradejo drebet,kunas,kojos tiesiog nelaike manes....ir sirdute mano pacios sustreikavo,siandien visa diena maskatuoja sirdele,geriau lasiukius nuo sirdies....prasidejo pragulos jau....silpsta akyse.....
mano koja irgi nemaza...nesioju 40-41...sunus dvyliktokas nesioja 46 ismiera
Ligoniukams linkiu daug sveikatytes
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 01 17, 19:30)
o aš cituoju iškatr, po postu yra knopkė atsakyti, tada grįžtu atgal ir skaitau toliau
Nu bet pleputės tai jau tikrai
Nu bet pleputės tai jau tikrai
as moku cituot...nu bet kad beproto tempas pas jus paskutiniu laiku
Ui,Ramunkai aciu uz temuke....dar nesiregistravau.....
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 17, 20:27)
O kam darai dviguba darba gali spausti ne atsakyti,o cituoti taip susirinksi visus norimus postus ir tada pacioj apacioj spaudi atsakyti su zaliu pliusuku tikiuosi suprantamai parasiau
žinau, bet sunku atsikratyt kvailų įpročių
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2011 01 17, 21:08)
Necituosiu....
liūdna, žinau kaip baisiai atrodo epi priepuoliai, įpač pimasis kai pirma kart mano vaikui buvo, nesugebėjau greitosios išsikviest nes rankos spaurė 111111111111111111111111111 o ne 112, mes tada gyvenom praktiškai ambulatorijos kieme, tai paprasčiau buvo ant rankų jį ten nusinešt
QUOTE(vikma @ 2011 01 17, 18:54)
mano ne 42 nu bet ir dydis pas jumi o ar teciai irgi tokias kojas turi?mano vienas kaimynas is kaimo turi 46ismiera,tai juokdavomes kai matuodavomes ilgius o tai kokios ismierus vaiku pas jumi,pas ka ilgos kojos?
Normali ta koja pagal ugi 180cm,mazesne peda jauciu neislaikytu manes o Zygio kaip ir normos ribose 40dydis.ir tevo buvo kaip vyrui jauciu normalus 43dydis.
QUOTE(izabele111 @ 2011 01 17, 20:08)
Gyvenu po senam....
Laikykis
isabele laikykis